|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:18:16   
neki
Draga skvo,vjerujem da ti je tesko,i malenoj je isto takouser posted image Ne znam sta da ti kazem,polako,neka teta cuvalica sto vise vremena provodi sa njom igrajuci se i zabavljajuci je...Ne znam...Sretno u svako slucaju i nadam se da cete se svi sto prije priviknuti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:30:22   
emma.L
Skvo, ne znam jesi li ti tu prisutna u tim trenucima. Ako jesi, možda je to problem- vidi mamu i hoće da je mama pazi i mazi. Ema to zna nekada nani raditi. Pokušaj izići i ostaviti ih da se snalaze, a ženu zamoli da joj svo vrijeme posveti, samo Uma i nitko više. Recimo, Ema i danas ima bubice (nana joj ne može dati sok, radije će skapati od žeđi, dok nama uredno popije po 100 ml odjednom, ili proso pojesti ako je nana hrani- NIKADA, a naravno da joj ne bih to pravila da ne voli, još se i trudim ostavljati im samo ono što voli, a da se mi borimo sa ostalom hranom). Dakle, bebe već svašta znaju i imaju želje i način kako da ih izraze. Uglavnom, Ema bolje jede kad ja nisam tu. Čim mene vidi, a nana je hrani, počne udarati po kašičici i štipati je. Zašto, tko zna user posted image .
A nana ništa ne radi po kući i ne kuha- ono sat dva kad Ema spava je da se žena odmori i popije kavu u miru. Zato je 100% posvećena samo Emi i čim ujutro uđe u stan, ova se raspameti i ne vidi me više- počne mi mahati pa-pa da idem na posao. Nekada me srce boli, ali bolje je tako- uvijek sam nastojala da je ne vežem za sebe. Mislim da će sve to doći na svoje. Opet, s druge strane, Ema je s nanom otkako pamti (od 4. mjeseca) i sigurno je puno gore uvesti novu osobu, pa još stranca, u kasnijoj dobi. Sretno vam!

_____________________________

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:33:35   
meli
hej skvo, nemoj se brinuti, proci ce.
eman je za godinu dana promijenio 3 tete cuvalice. i sa svakom je bilo problema. kod svake je plakao i vristao. ali svaki put se na kraju ipak navikao.
kad ga moj muz nosi i ostavlja on ne place. kad ga ja ostavljam, svaki put drama, vriska i plac. tako da ja sad praktikujem da ga mm ostavlja.
vec 6 mjeseci ga cuva jedna djevojka. vjeruj, on i sad cesto place. ali ja znam da je njemu lijepo, da uziva. ona meni kaze da on place od hodnika do dnevnog boravka.
zato nemoj se brinuti, sve ce to proci. za nju je to velika promjena a Boga mi i za tebe. nekoj djeci treba vise vremena da se naviknu.
a i teta cuvalica nek je malo izvede vani, nek je nekom igrom malo zabavi, da ona sto prije zaboravi da si otisla.
nadam se da cete se sto prije prilagoditi novoj situaciji. sretno....drzim vam palceve...


_____________________________

Wenn aus Liebe Leben wird, dann bekommt das Glueck einen Namen : EMAN!!!!!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:44:24   
Skvo RR
Hvala vam na podrsci,

Ma ovo je grozno, ona doslovno vristiiiii, i tako po 3-4 h,,,,nece da joj jede, pije, da je presvuce, da spava, da seta, vratile su se iz setnje za 15 minuta,
I sada nece nikome, danas mi je mama dolazila, nije htjela ni njoj, samo se verala uz mene da je uzmem,,dusa me boli, ali bas me boli,
Nisam ni sanjala da moze ovako da me gusi i boli,


_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu meli)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:51:55   
tea lana
Draga Skvo zelim ti puno snage i strpljenja da ovo zajedno prebrodite.Ne znam sta drugo da kazem jer ja svoju Lanu jos nisam dala i u obdaniste.Mislim upisana je od 6 mjeseca ali meni je zao dati,pa bar dok ne nadjem posao.
U svakom slucaju zelim ti puno hrabrosti strpljenja i zivaca i veliki poljubac i za Umu i tebe od Lane i mene

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:52:07   
ElEmina
Ne brini, i moj je isto tako. Trajalo je 10-tak dana i prestalo. Djeca se nevjerovatno brzo adaptiraju, pa i tvoja će aBd. :)

_____________________________

Mama voli mazu, maza voli mamu:)
18.04.08.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 16:58:14   
meli
tako je meni bilop s tetom cuvalicom br. 2. citavo radno vrijeme sam provodila kontajuci da li vristi, jede li. ja jedan dan dosla teta cuvalica place. pitam sta je, kaze ona da je vristao i plakao citava 3 sata i da ga nikako nije mogla smiriti. svaki dan kad sam isla po njega, kontala sam da ce mi reci da ga vise ne moze cuvati. to je bilo prva dva mjeseca. naredna tri je bilo malo bolje. a sa sadasnjom tetom je extra. i kod nje je prva dva mjeseca bilo frke ali se sad navikao. iako i sad cesto place kad ga ostavlja mm, desava se da uopce nece kuci sa mnom. onda place jer hoce da ostane kod njih.
ma s djecom vazda neka frka. mislim ipak da ce se tvoja djevojcica malo smiriti. dok se malo uhoda.
znam da strasno boli kad placu jer ih ostavljamo. znala sam i ja placuci otici na posao. ali djaba je kad se mora. ona se mora nauciti da ostaje s tetom isto kao i ti.
bice bolje, vjeruj.  znam da treba snage i truda, ali isto tako zam da boli sve to.
ljubi pile svoje malo....zelim ti puno,puno snage da to predeverate....




_____________________________

Wenn aus Liebe Leben wird, dann bekommt das Glueck einen Namen : EMAN!!!!!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 17:21:43   
ena23
Ja imam brigu kako cu... Nije da se moram vratiti na poso ali mi je ugovor do 12.marta. Ako hocu da mi ga produze trebala bi poceti raditi u januaru, da pokazem dobru volju... Tada ce Emiru biti nepuna cetri mjeseca... Vec sad mi se place kad pomislim na to. Jos u Sarajevu ne znam nikoga, nemam pojma kako naci tetu cuvalicu. Moja mama radi a svekrvi se manta kad joj spomenemo Sarajevo i stan, vidi se na njoj da bi radije ona placala da mi neko dodje i cuva djete nego da se ona pati u stanu... (a i kod svoje kuce nikad ne izlazi van, uvijek je pred tv-om)

Joj Skvo ja ne znam majke mi kako trpis, da Bog da ti Bog podario jake zivce i ogromno strpljenje, da izdrzis sve. Jer ja fakat ne znam kako se nositi s tim, sad sam vec ljuta i place mi se a do toga ima jos dosta vremena...


_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu meli)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Povratak na posao
9.9.2009 17:43:25   
new mama
Skvo bas mi je zao sto Uma nece nikome,vjerovatno osjeti da ces je ostaviti pa se tako ponasa,kod mene Ajna kad sam pocela raditi nije htjela da jede,pa sad i jaslice,razumijem te da si tuzna i da te to sve boli jer ja isto prolazim,ali mila samo strpljenja,navici ce se ona na tetu,to je sad revolt
Pusa vam velika od nas dvije i zovi ako sta mogu pomociuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

A&V ~moje sve na svijetu ~


(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Povratak na posao
10.9.2009 13:53:00   
Suzana
Čitam ove novije postove.. Moji nisu pravili problem sa tetama, ali sigurno je da je to i zbog toga što sam se ja vratila na posao sa njihovih punih 6 mjeseci, a onda sam prvi mjesec radila part time i već oko 13 h bila kući.
Do 11 mjeseca sam svaki dan izlazila na pauzu da ih dojim.. A jedna od teta je sa nama bila od navršenog 2. mjeseca mojih dječaka tako da su je vrlo dobro znali.
Dakle sve to ima veze... pa srećom, nisam imala ovih problema. Sada bude dana kada jedan od njih dvojice bude kmekav pa malo kmeka kad ja krenem na vrata, ali ništa strašno, tete ih odmah zabave..
skvo draga, žao mi je i tebe i Ume... Ali, i ja mislim da će proći i da će se navići s vremenom, ali znam, valja to preživjeti. Ne daj se, šta drugo da ti kažem. Baš na temi Polazak djece u vrtić/obdanište sam pisala o tome kako ne znam kako preživjeti situacije kada dijete dovedeš u obdanište a ono plače i pati... Moja mama je to sa mnom preživljavala, i za to zaista treba ogromna snaga... user posted image



_____________________________

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Povratak na posao
10.9.2009 16:09:04   
becka
pomagajte zene u subotu se vracam na posao,prekosutra.imam bebu od 2 i po mjeseca,ne mogu da nadjem zenu za cuvanje,inace,zivim na breci.jednu sam bila nasla po preporuci,ali mi je u zadnji cas otkazala,druga je trebala doci danas,nije dosla,nju sam nasla u oglasima,ziva ne znam sta da radim.

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Povratak na posao
10.9.2009 18:54:45   
škorpija
becka ja imama curu koja mi povremeno čuva dijete, a akobogda kad krenem na posao u aprili planiram da mi ona malog čuva do vrtića. mogla bih ti je posuditi do tadauser posted image , ako je baš hitno, trenutno nigdje ne radi. ali samo da znaš da je pokrivena djevojka, meni je to prednost, ali nekom možda nije

_____________________________

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu becka)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Povratak na posao
10.9.2009 20:49:27   
M kao Mama
Joj, Erna nadam se da će se Uma uskoro adaptirati na novonastalu situaciju, inače ode mami pamet. Ljubim te bid strpljiva, evo znaš kroz šta sam prošla sa LAjlom, ali ide nabolje iz dana u dan, Znači strpljenje, strpljenje i strpljenje, a Uma lopov koristi, zna može joj se.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Povratak na posao
11.9.2009 18:31:00   
Skvo RR
Da samo javim, da pomaka jos nema,,,,user posted image

U ponedeljak krecem sa"drasticnom" metodom, Ostavit cu je 2h sa dadiljom, pa mozda prihvati nuznost situacije,
Ocigledno u meni vidi spas, pa mozda se nesto promijeni, kada mene ne bude u stanu!


_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Povratak na posao
11.9.2009 18:41:13   
lely
Skvo sad tek procitah da se uskoro moras vratiti na posao i da mala Uma ne prihvata tetu cuvalicu...Uh...samo mogu zamisliti kako ti je ,jer i kada pomislim na trenutke kad se budem morala odvojiti od svog djecaka,dusa mi se kida...Samo mogu da pozelim da se Uma sto prije navikne na novonastalu situaciju i da se mamica sto manje sikira....user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Povratak na posao
12.9.2009 13:26:24   
Dinka 79
Sad sam se i ja pravo zabrinula kako će sve ispasti,moja Naida nije se odvajala od mene od kako se rodila,Boze budi nam na pomoći user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Naida,30.09.2008.god.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Povratak na posao
14.9.2009 15:14:27   
pocahontas
i ja imam porodiljskog odsustva godinu dana,ali bih ja najradije ostala s djetetom do njegove druge godine pa ga pravac u vrtic..kako naci tetu koja ce biti kao ja mom djetetu, bar u pola? i koga naci da mi se mota po kuci od povjerenja?  ne hvata me bas tolika panika ali eto...nista se u zivotu ne mora, ali mislim da je sasvim dovoljno intenzivno biti sa djetetom do njegove prve godine zivota do kada ga i namjeravam dojiti...to mi je najvaznije i samo zbog toga nikada ne bih ranije krenula na posao...a jos me uskoro ceka spremanje pravosudnog ispita dok sam na porodiljskom jer polozeni pravosudni ispit - veca plata..

(odgovor članu Dinka 79)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Povratak na posao
14.9.2009 15:30:52   
mišur
I ja sam se pribojavala povratka na posao...
Najviše me je boljelo što više neću biti sa Lukom po cijeli dan, što ga ja neću obući, nahraniti...
Na samu pomisao na to, ja sam plakala kao budala kad se približio datum povratka...

I bilo mi je teško, posebno prvi dan...Otišla sam plačući na posao, ali mi je dan brzo prošao u priči sa ljudima, poslu...Zato sam jedva čekala da ga vidim, toliko sam ga bila poželjela da sam imala osjećaj da me srce boli koliko mi nedostaje...
Već sutradan je bilo lakše, i nakon prve sedmice smo se već pomalo navikli...

Drugi problem je navići se na novi tempo života: obaveze na poslu, dijete koje te čeka kad stigneš kući, obaveze po kući- hronični umor...Ja sam prvi mejsec smršala 5 kg! Nije da se žalimuser posted image

Ja sam imala sreću što mi sveki ne radi i ponudila se da ga čuva, što smo prihvatili...Malo sam se pribojavala kako će sve to biti, hoće li poštovati moje želje po pitanju hane, spavanja, kompletnog Lukinog rasporeda, hoće li biti svojeglava, hoće li mi njuškati po stvarima....user posted image
Na kraju je sve ispalo i bolje nego što sam očekivala-Luka uživa sa bakom, ja sam mirna, ona mi puno pomaže oko kućanskih obaveza...

Kako bi bilo da smo morali naći tetu, ne znam i vjerujem da je u tom slučaju sve puno teže...Ipak je to nepoznata osoba i nama i našim bebarama i vjerovatno je i proces adaptacije dosta duži i teži...
O vrtiću da i ne pričam...Ipak su to male mrvice od nepune godine dana, ali šta ćemo kad nemamo puno izbora...

Želim puno sreće svim mamama koje se vraćaju na posao, a posebno Skvo i maloj Umiuser posted image user posted image

Pocahontas, sretno sam pravosudnim!!!user posted image
Ja sam ga polagala u trudnoći i uh...Kad se samo sjetim!!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Povratak na posao
14.9.2009 15:40:51   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mišur

I ja sam se pribojavala povratka na posao...
Najviše me je boljelo što više neću biti sa Lukom po cijeli dan, što ga ja neću obući, nahraniti...
Na samu pomisao na to, ja sam plakala kao budala kad se približio datum povratka...

I bilo mi je teško, posebno prvi dan...Otišla sam plačući na posao, ali mi je dan brzo prošao u priči sa ljudima, poslu...Zato sam jedva čekala da ga vidim, toliko sam ga bila poželjela da sam imala osjećaj da me srce boli koliko mi nedostaje...
Već sutradan je bilo lakše, i nakon prve sedmice smo se već pomalo navikli...

Drugi problem je navići se na novi tempo života: obaveze na poslu, dijete koje te čeka kad stigneš kući, obaveze po kući- hronični umor...Ja sam prvi mejsec smršala 5 kg! Nije da se žalimuser posted image

Ja sam imala sreću što mi sveki ne radi i ponudila se da ga čuva, što smo prihvatili...Malo sam se pribojavala kako će sve to biti, hoće li poštovati moje želje po pitanju hane, spavanja, kompletnog Lukinog rasporeda, hoće li biti svojeglava, hoće li mi njuškati po stvarima....user posted image
Na kraju je sve ispalo i bolje nego što sam očekivala-Luka uživa sa bakom, ja sam mirna, ona mi puno pomaže oko kućanskih obaveza...

Kako bi bilo da smo morali naći tetu, ne znam i vjerujem da je u tom slučaju sve puno teže...Ipak je to nepoznata osoba i nama i našim bebarama i vjerovatno je i proces adaptacije dosta duži i teži...
O vrtiću da i ne pričam...Ipak su to male mrvice od nepune godine dana, ali šta ćemo kad nemamo puno izbora...

Želim puno sreće svim mamama koje se vraćaju na posao, a posebno Skvo i maloj Umiuser posted image user posted image

Pocahontas, sretno sam pravosudnim!!!user posted image
Ja sam ga polagala u trudnoći i uh...Kad se samo sjetim!!


dakle, kolegice smo...fino, fino..ako mi gdje zapne da te mogu gnjaviti user posted image

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Povratak na posao
15.9.2009 11:18:30   
Suzana
IZVORNA PORUKA: pocahontas

i ja imam porodiljskog odsustva godinu dana,ali bih ja najradije ostala s djetetom do njegove druge godine pa ga pravac u vrtic..kako naci tetu koja ce biti kao ja mom djetetu, bar u pola? i koga naci da mi se mota po kuci od povjerenja?  ne hvata me bas tolika panika ali eto...nista se u zivotu ne mora, ali mislim da je sasvim dovoljno intenzivno biti sa djetetom do njegove prve godine zivota do kada ga i namjeravam dojiti...to mi je najvaznije i samo zbog toga nikada ne bih ranije krenula na posao...a jos me uskoro ceka spremanje pravosudnog ispita dok sam na porodiljskom jer polozeni pravosudni ispit - veca plata..


Poki user posted image ,

Mislim da ćeš nakon godinu dana poželjeti posao hehe.
Što se tiče tete čuvalice... ako imaš sreće možeš naći ženu od povjerenja.
Bar sam ja bila te sreće. I rahat sam na poslu dok mi njih dvije čuvaju djecu, jer znam da će biti sve kako sam JA rekla.
Uživaj dok si na porodiljskom! user posted image
Kiss for Rafo & you.



_____________________________

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Povratak na posao
15.9.2009 12:50:16   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Suzana

IZVORNA PORUKA: pocahontas

i ja imam porodiljskog odsustva godinu dana,ali bih ja najradije ostala s djetetom do njegove druge godine pa ga pravac u vrtic..kako naci tetu koja ce biti kao ja mom djetetu, bar u pola? i koga naci da mi se mota po kuci od povjerenja?  ne hvata me bas tolika panika ali eto...nista se u zivotu ne mora, ali mislim da je sasvim dovoljno intenzivno biti sa djetetom do njegove prve godine zivota do kada ga i namjeravam dojiti...to mi je najvaznije i samo zbog toga nikada ne bih ranije krenula na posao...a jos me uskoro ceka spremanje pravosudnog ispita dok sam na porodiljskom jer polozeni pravosudni ispit - veca plata..


Poki user posted image ,

Mislim da ćeš nakon godinu dana poželjeti posao hehe.
Što se tiče tete čuvalice... ako imaš sreće možeš naći ženu od povjerenja.
Bar sam ja bila te sreće. I rahat sam na poslu dok mi njih dvije čuvaju djecu, jer znam da će biti sve kako sam JA rekla.
Uživaj dok si na porodiljskom! user posted image
Kiss for Rafo & you.




uh draga Suzana,i ja bih najvise zeljela da andjem nekoga ko se nece praviti previse pametan ali jeste pametan i postuje moje zelje i ponasa se prema djetetu bas onako kako sam ja rekla,,nema improvizacije i cile mile..jer ja volim red koji se eto nadam da cu mu stvoriti do tada a evo vec ga i sada ima,bar sto se tice nocnog tj.predvecernjeg rituala kupanja i spavanja..pa cak i po danu machak ima red da spava kao zec po 15 min ali sto puta dnevno :D

uglavnom,cuvaj te tete pa da mi bar jednu posudis user posted image ili da mi bar nekoga preporuce? o tom po tom user posted image

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Povratak na posao
15.9.2009 15:29:08   
Suzana
Draga, vjeruj mi da moji dečki bolje slušaju tete nego nas, i sa njima imaju bolji red.
Tačno se zna kada je vrijeme spavanja, jela i sl. user posted image
Naravno, desi se da nekoga od njih dvojice muče zubići, pa neće da doručkuju, ili je Edi duže odspavao, pa mu se ne spava, ali sve u svemu, imaju red hB!



_____________________________

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Povratak na posao
15.9.2009 15:35:38   
ena23
Upravo se ja vratila sa poslovnog mjesta, bila na razgovoru kad cu se vratiti na posao... u januaru... user posted image Suzana kako si nasla te tete, je li po preporuci ili? Kad si ih pocela traziti? Kad su pocele dolaziti? Svaka info je dobro dosla! P.s. bas danas sam skontala da ja i ti imamo zajednicku prijateljicu- dariu user posted image  

_____________________________

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.


(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Povratak na posao
16.9.2009 22:12:21   
Suzana
Cao ena23,

Prva teta mi se zaposlila kada su moji decki navrsili 2 mjeseca, a mama i sveki se vratile svojim obavezama. user posted image
Druga teta je pocela raditi kada sam ja morala nazad na posao.
Prvu nasla.. hajmo reci slucajno i po preporuci (do tada nikada nije bila teta cuvalica), a druga je tetka jedne moje poznanice i prije je bila teta cuvalica...
Stavi status na FB, tako sam ja nasla drugu. user posted image

Daria i ja smo duple kume user posted image , je li se ti i ja znamo ili me znas samo "iz price" user posted image .
Javi se na PP!



_____________________________

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Povratak na posao
7.10.2009 12:51:01   
Skvo RR
Drage moje,
evo tipkam vam sa posla! Vratila sam se!user posted image
 
Jutros sam imala tremu kao prvacic sa rasporedomuser posted image ! Sve proslo "za sada ok". Imam konstantnu zelju da nazovem 1000X moju dadilju, ali se uspjesno suzdrzavam! Pada mi sada na pamet, da bi dobro bilo, kada bi imali telefon "podrske" za blentave mame!
Sinoc nisam oka sklopila, jutros kada sam izasla (citajte) pobjegla iz kuce, tako mi je bilo teskoooo!
 
 
 
 


_____________________________

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *