|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 11.6.2012 14:39:16
|
|
|
|
palachinken
|
IZVORNA PORUKA: animagical mi svi skupa jedemo za stolom, a njemu, osim sto ga hranim, poredam po hranilici nekih mrvica hljeba, sira, flasicu vode, da se i on sam posluzuje i to mu se svidja... bude i po podu dosta ali nema veze... mi smo imali jedan dug period kad je sve odbijao, ali to je bilo izazenje zuba, kako se kasnije pokazalo...sada opet fino jede, ali dva obroka i ostalo bi sikio... doji 5 puta preko dana, noc ne brojim... ma zbunila me u biti danas pedijatrica na vakcini... kaze kako treba sada imati tri obroka ,prvi vocni,drugi povrce, supa, meso, i kao treci da mu bude neka od onih zitnih kasica sa AD koje ja uopste ne dajem, i dva dojenja na dan... ponudila sam jedno vece jogurt i to hoce, ali nezgodo je za po veceru,jer rano spava, vec u 9 a od jogurta kaki cim zaspi pa to vise ne nudim navece Kako se tek zbune mame koje nisu tako studiozno ušle u ishranu djeteta, kao ti Ne daj se pokolebati, ni od strane nana ni dalje, on itekako dobro napreduje, a znamo da je u prvoj godini majčno mlijeko broj jedan!
|