|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  523 524 [525] 526 527   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.1.2010 14:54:56   
delly
hoce da drugi odma poslije prvog ,ma izace jos malo to treba cekati glavno da je izbio user posted image igra se ? ma bravo za maloguser posted image user posted image dojis jos uvijek ili ?

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13101
25.1.2010 15:00:23   
marinčii
jesam naravno,pokušavam mu dati pomalo povrća ali odbija neće da pojede ni kašikicu,a voća pojede pomalo,ručki li tvoja curica?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13102
25.1.2010 15:03:59   
Anoniman
mi imamo i alternativu-Anelauser posted image user posted image user posted image .
mi,smo apotekarko,ko malo pametniji spavamo u noci nebudimo se user posted image user posted image
nama se svidja malena ljepotica user posted image
malo smo zakasnili,pri nas si ulovila al nije kasno kad je rijec ouser posted image mi je ndamo nasa je ,,nemoj da se svadjamo nadjite vi sebi druguuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13103
25.1.2010 15:06:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

jesam naravno,pokušavam mu dati pomalo povrća ali odbija neće da pojede ni kašikicu,a voća pojede pomalo,ručki li tvoja curica?
marinci,jel izbio zubic zekonja
anel voli povrce skoro sam mu skuhala tikvicu samu,svu je pojeo njam a bas je fujj user posted image
jutros,jeli kasicu po obicaju od povrca,mrkva,krompir,brokula svu pojede
posle flasu nakon sat,pojo 180ml.a rucku tikvica,pa opet flasa pa cemo posle oko 4,5 vocno sta njupat...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13104
25.1.2010 15:10:04   
marinčii
je iziš je al nije još cijeli to izgleda duže trajeuser posted image ,a sprema nam se i drugi zabjelilo na mjestu di će biti druga jedinica,blago tebi kad anel lipo ručki ovaj moj neće pa neće povrće,sad ću mu napraviti špinat s krompirom valjda pojede bar koju kašikicu,kod nas i dalje glavno dojenje uz jednu voćnu kašicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13105
25.1.2010 15:12:15   
delly
marinci polako pa ce htjeti ,jesi mu davala samo mrkvice npr? ili probaj pomijesati povrce sa vocem pa ce htjeti . i ja svoju samo dojim i dam joj 1 dnevno poslije hranjenja kasice koju ja napravim ,zavisi kako kad danas cu joj dat mrkvu i jabuku sutra cemo krusku pa krusku i jabuku i tako .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13106
25.1.2010 15:13:39   
Anoniman
superrr neka dojiuser posted image user posted image ti imas mlijeka masalah a naviknut ce se i na povrce polako daji pomalo,,da osjeti sta i slano osim vocauser posted image
Mogu,mislit kako je sladak s zubicemuser posted image jedva cekam da nama zabijeli.A et,tko bi rekao vama nice prije nas a nas su zezili odavno i stadose odjednom....
Jel,ti spava uvecer ?
Mi spavamo masalah svaku noc 22,22.30 kako kad budimo se dvaput ili jednom jest i do 9 spavamo.A u dani slabo spavamo.
Gdje nam je skorpijauser posted image dali su rijesili čunu ???
Bas evo svrljam po forumu necul je nac a nema je zanima me kako su prosli...
delilah,kako nam je curica slusal vidim papa i ona svastauser posted image ...Jesil joj davala povrce mjesano ne samo mrkvu?

< Poruku je uredio felix -- 25.1.2010 15:15:29 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13107
25.1.2010 15:14:10   
Anoniman
pozdravljamo generaciju...
kako ste nam svi redom?
mi smo jutros bili na kontroli, hvala Bogu Nane je dobar i napredan, za mjesec dana dobio je 1200 grama... sto je vrlo zadovoljavajuce... dojimo uz nadohranu jednom ujutro i jednom navecer...  i  to samo ako vidimo da nam je malo ono iz sikane, posto je Nane glancer veliki...user posted image

cestitamo svima rodjendanke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

selina draga, dobrodosla i na ovu temu, i moj Nane je tako radio iz pocetka, ali ja ga nisam budila nego sam cekala da sam izbaci sikanu.... tako i danas radi i tada sam sigurna da je sit... sam izbaci sikanu i nabaci osmijeh...

Seceru, ja Nanetu dajem kamilicu od prvog dana jednom dnevno... vjerovatno cu sada biti rezil ali moj stav je da mu kamilica nista nece nastetiti... naprotiv samo mu pomaze kod stolice... ljubi nam druga i cmoka velika tebi...

Nane je malo nervozan jer je primio i cinu u nogicu pa samo suta nogicom, izgleda da ga malo boli... evo se probudio odoh ga maziti... ljubim vas sve

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13108
25.1.2010 15:14:37   
delly
kad pravis spinat sa krompirom reci jel kuhas svjezi spinat ili ?? jel nevalja onaj smrznuti ?

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13109
25.1.2010 15:16:56   
Anoniman
BAMBI,MILA masalah za naneta medenoguser posted image user posted image user posted image a stavljaj mu oblogice mlake na nogicu ljubim mu nonu gdje je dobio bocu da ga brzoo prodjeuser posted image user posted image

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 13110
25.1.2010 15:17:18   
Mya_81 RR
Felix, Ajdinu je sunećenje sad u 15h...tako da se sigurno neće još javiti...i ja se nadam da je sve dobro...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13111
25.1.2010 15:19:31   
Anoniman
aha,hvala na informaciji mila.Drzimo figeuser posted image da nam bude jaki,djecak i da nam neplace punooo.....
Kako,si ti gdje je minjica sta mi radi.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 13112
25.1.2010 15:19:32   
marinčii
delilah imam svježi špinat od sveki pa ga skuham sa krompirićem i izblendam i dodam malo maslinovog ulja,al neće lopuža da ručki 
felix ma otkad ga zubići muče budi se po dva tri puta i plače onda ga ja podojim i to ga smiri pa opet zaspe,stavim kasnije jednu slikicu ,uhvatila ga kako se belji

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13113
25.1.2010 15:20:13   
Anoniman
ajde,superr jedva cekamuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13114
25.1.2010 15:20:26   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Felix, Ajdinu je sunećenje sad u 15h...tako da se sigurno neće još javiti...i ja se nadam da je sve dobro...

i mi mu želimo sreću ,da sve prođe dobro i da ga puno ne boli 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13115
25.1.2010 15:21:31   
delly
felix odlicno za spavanje kuc kuc da se neurekne .
ma izac ce zubic , tako je i nama slinila slinila i sve stalo nigdje zuba kad ono za nekoliko dana ona mene bocnula user posted image
i mi smo prestali sa nocnim dojenjem sad zaspemo u 22.38 ( tocni u minutu ) i ustanemo u 07.58 ( tocno u minutu ) jedesike i spava do pola 10 i onda ustajanje,umivanje,pranje zubica user posted image to je haus ,hranjenje pa se i tu nade 30 min spavanja pa se ustane igra, jede spava jedno 2 sata i evo ustane sada maloprija jela i evo je skace u skakaljki i vuce onu zirafu za vrat user posted image o galami da nepricamo . a kupanje je preslo u ne samo kupanje nje nego i nas i cijelog kupatila user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13116
25.1.2010 15:22:26   
anidla
Ajdinu i Skorpiji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drzimo fige!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13117
25.1.2010 15:23:18   
delly

IZVORNA PORUKA: marinčii

delilah imam svježi špinat od sveki pa ga skuham sa krompirićem i izblendam i dodam malo maslinovog ulja,al neće lopuža da ručki 
felix ma otkad ga zubići muče budi se po dva tri puta i plače onda ga ja podojim i to ga smiri pa opet zaspe,stavim kasnije jednu slikicu ,uhvatila ga kako se belji

reci kad kuhas skupa kuhas oboje ili posebno ??
jel mu mazes sa kapima za zubice??? ja maloj mazem moram reci da je to nesto jakoo dobro ja uzela da probam prvo bome i meni utrnio zub bio user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13118
25.1.2010 15:23:45   
delly

IZVORNA PORUKA: anidla

Ajdinu i Skorpiji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drzimo fige!

i mi drzimo figeuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 13119
25.1.2010 15:23:51   
dafri
pozz
Čestitamo rođendane,zubiće i sve ono što smo propustiliuser posted image
Mi smo ovaj vikend malo hodali,nekako smo preživjeli put,Una je zaspala,u povratku je spavala samo malo,bunila se,htjela je izaći iz sjedalice ali uspjeli smo je nekako zabaviti(pjevali smo,vjerovatno joj je smiješno jer zvuči user posted image )

Povrće kao ni tvoj marinčii neće, e onda su me tamo satrali savjetima ,posoli joj,pošećeri ...
Malo je bila nervoznija nego inače  zbog mnogo nepoznatih ljudi ali put je uspio,mama je sebi kupila par stvarčicauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13120
25.1.2010 15:26:41   
dafri
I povećala je količinu mlijeka od 750-800 koliko je pila na litar,znači nije joj dovoljno.

Pojede jednu voćnu kašicu dnevno od 120-180 kako kad,da joj dva puta nudim voće ne bih a vidim da joj nije dovoljno user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 13121
25.1.2010 15:30:10   
Anoniman
darfi,bravo za malenu sto je koliko-toliko slusala mamuuser posted image user posted image user posted image pa makar i uz pjevanje,pardon cičanjeuser posted image mogu mislit na sta lici to ninasta !!
Delilah i A je postao lopov pravi ujutro me budi pjevanjem pardon vise vikom  meni to neizgleda ko pjesma vec zavijanjeuser posted image al je slatko.

Mi se budiom oko 9 pola 9 zavisi presvlacimo se cupame,neznam kako da ga presvucem prevrce se ,ode niz lezaj .
Posle smo kod majke na spratu dok mama sredi vratim,ga nazad nahranim malo budalesem s njim zaspi pojede flasu.. Ustane nakon sat i tako svaki dan u kruguser posted image
Neki,dan je mm scupao da je svako jutro stavljao moj puder na liceuser posted image
Nemozemo,se uzadnje vrijeme nosat s mjerom sve ga zanima sve vi,pipko al sto je najgore sve nosi ka ustima .
Gdje god prolazimo,zakaca rukicama i dirao bi....
Bas je ziv,i nemiran jadna kad stane na noge niko ga ziv nestize...

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 13122
25.1.2010 15:30:41   
delly
izvini al nemozes i povrce dati ili bas nece nikako ?? ako npr neces 2x voce jednom povrce pa onda voce ili kako god ?

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 13123
25.1.2010 15:34:05   
delly
felix bravo za malog aktivnog user posted image user posted image user posted image vidim pravi je sve ga zanima hehe , znam kako izgleda to presvlacenje user posted image isto prolazimo vise je lovim nego presvlacim user posted image kad se izvije jos moja hoce plocicu da uhvati user posted image user posted image ma uzas pa se odguruje u nazad nogama pa noge hvata pa kremu razmaze user posted image user posted image user posted image e imas pravo sta ce biti kad prohodaju user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13124
25.1.2010 15:37:43   
chuci
joj moja beba ima temperaturu a ne znam od čega joj je, pa pomagajte

ne bih rekla da je nahlađena, ne kašlje ne curi joj nosić
bili smo na vakcini u prošlu srijedu ali nije imala temperaturu poslije

samo je nako nervozna. hoće zaspati samo u mom naručju, a inače zaspi sama.
šta bi moglo biti

user posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 13125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  523 524 [525] 526 527   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  523 524 [525] 526 527   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalno odrzavanje higijene
ziki

Kada ste djeci dozvolie da samo vode računa o higijeni posle velike nužde?

4 godine (55%)

6 godina (45%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *