aida.
|
IZVORNA PORUKA: iv@ncica hvala mame drage...voje vas mi ..nek je samo srce moje dobro-...ostalo vise nije bitno za sve male nestaske, nespavace, zubicomore, hodalice, setace, grizace, padace,.,...i umorne mame aida....polako..pazi samo da bebija ne pretoplis...ko mu je pretoplo, a vrijeme je nekakvo tako...moze biti isto nervoza i temperaturica...raskomoti ga i prati inace mi nikad nije pretopljen cak mi svi govore da ga razgolitim previse al on ne voli toplotu, voli da je komotan, tako da ga samo pratim... al sinoc sam ga malo raspremila u bodi samo i poslije kad sam izmjerila spala je bila 36,7-normala cista... nije ono doduse ni bila velika temp.ali me bilo strah jer ide noc... a obicno se u noci povecaa pa zato... za bas mi je drago Apotekarka mogu zamisliti srece kad zovne mama jedva cekam ako Bog da... a da ga probas staviti u vrecu za spavanje kad ce na spavanac?? Erol je sinoc zaspo oko pola 10 i spavo do 2 kad me probudilo njegovu gu-gutanje prica nesto, ubi, okreno se prema meni(krevetac mu je kraj naseg bracnog) i smije se, gleda me.. kontala necu ga ni uzimat, kad ono mokar, moradoh.. presvucem ga a momak se jos vise razbdio, on bi se ko igro, nece da pava.. i nahranila ga nije zaspo i onda smo pricali, probulidi taju brbljanjem (to mi malo namjerno) hehhehe i tek iza 3 je zaspo... vidim prispavalo mu se a ja ga samo spustim u krevetic i jos je malo prico i zaspo... opet se u pola 7 budio, hapio i sad eno spava meni ovo vrijeme ni malo ne godi... ko da nije ni svanulo