|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 8:00:08   
lavsaturn
Maja Doboj
Mislim da ima u starom dijelu Doboja, ispod bolnice, kod Brkica i cini mi se da se placa 18,00KM.Tako sam informisana.
Jelena 86
I meni je konstantno vruce, dragi kaze da sam poblesavila, da si umisljam.Preko dana i nekako, ali nocu mi je najgore, samo se prevrcem od vrucine.
Mogu ja vama reci da je meni ovo sve smijesno, kao da se meni nedesava, vec da sa strane sve nijemo posmatram, a s druge strane usi ce mi narasti kao u slona osluskujuci sta se u mom stomaku desava.
Za sada nisam nervozna, tece dan po dan, pa dokle doguram, a i vama isto zelim da ovo vrijeme iscekivanja brzzzzzzzzo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image proleti.

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3601
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 11:33:53   
toncica
Eeeeeej...... cekalice i curice moje gdje ste vi user posted image . Ja stalno gledam ima li koga , nigdje nikoga nema.
Mile moje dobro sam , i ja imam skoro iste simptome kao i Jelena.Ja sam kasljala i prije punkcije pa me je stomak bolio 3 dana posle transfera. Valda sam ga iziritirala jos vise da kasljom. Ja sam drage moje tako smirena za sad......toliko da nemogu samoj sebi da vjerujem. Muzic me razmazio , neda mi nista da radim , a ja se osjecam kao invalid.
Majo dusice moja nemoj da mi se umoris puno za slavu, znas da se moras cuvatiuser posted image user posted image user posted image . Curke moje sve redom samo opusteno i nemoj te razmisljati o beti . Svima nama zelim trocifrene bete, ako bog da, pa da se sve zajedno veselimo.. Osjecam bice zurka ovde na RRuser posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3602
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 11:38:40   
toncica
glaxy draga gdje si ti user posted image Sta je bilo sa tobom , jesi li isla na ET. Danima razmisljam o tebi. Kad god pogledam na eorum nema te , a ja cekala vijesti naravno sretne .user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3603
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 16:02:30   
ajla 81
Maja Doboj,Ja sam betu radila u starom gradu preko puta Brkica.pise tabla MEDLAB ako hoces sto prije znat rezultat (a hoces normalno)otidji ranije tako mi je prijateljica rekla,ja sam otisla oko pola 10h pa cekala do 13h.Ostale cure posto ja idem na kraci put,necu biti kada budete radile betu,zelim vam puno puno srece od srca i kada se vratim da me obradujete sa vasim betama.Drzim vam fige,mislicu na vas pozdravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3604
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 16:59:22   
toncica
ajla 81 mila moja hvala ti oduser posted image . Iz tvojih usta u bozije usi . Nadam se visokim betama kod svih zenica.
Mila sretan ti put i lijepo se provedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3605
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 17:24:08   
lavsaturn
Potpisujem Toncicu, hvala Ajla 81
Maja Doboj, ako bi isla u Medlab, molim te, ako nije problem da mi javis kako rade sad preko praznika, posto sam ja iz Teslica, da neklapnem i poljubim zatvorena vrata.Hvala!!!!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3606
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 19:32:00   
glaxy
Toncice draga tu sam, ponosna cekalica bete :)

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3607
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 19:37:36   
Nova 86
Drage moje nije me bilo neko vrijeme na forumu.Vidim da vas ima dosta kojih cekate. Zelim vam sve srecu ovoga svijeta i da vam proleti brzo user posted image .

Moj postupak bi trebao biti u junu,vec sam krenula sa terapijom.Kao i u proslom postupku opet imam problema sa prolaktinom,j**em li ga uporna. Recite mi jel i jedna od vas zamrzavala embrione? Nesto razmisljam da sad zamrznem embrione(ako sta ostane),ali ne znam koliko se to placa i koliko kosta ET.
Vidim da vecini vas maksimum je oplodjnih 4 embriona i obicno je 1 los,a 3 se vracaju,pa sam malo sumnjicava.Kao da istu pricu svima vrte.
Izvinite sto vam ovo pisem,ne zelim da unosim nemir kao sto neki pisu o teoriji zavjere,kao da nas CIA testira. user posted image
Saljem vam veliki pozdrav i poljubac. user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3608
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 20:05:06   
lavsaturn
Odlomak iz knjige Biblija trudnoce, izdata u Beogradu 2007.godine.
"Svakog mjeseca, oko 100 do 150 jajasaca pocinje da sazreva unutar zastitnih vrecica ispunjenih tecnoscu koje se nazivaju folikuli.Obicno samo jedno od tih jajasaca dozivi zrelost, a kada se to desi, u krvotok se izlucuje hormon estrogen koji sprecava sazrevanje ostalih jajasaca.Ovaj hormon pokrece i oblaganje materice kako bi zadebljala i formirala jastuce bogato krvlju kao pripremu za razvoj embriona."


Mislim da u vjestacki stvorenoj sredini nemozemo ocekivati bas da prezivi previse jajnih celija, bile one oplodjene ili ne, kad ni u organizmu, gdje nastaju prirodno folikuli i dalji tok radnje neopstaje obicno vise od jedne j.c.I ja sam mislila da dobijene jajne celije vjestacki putem oplodjene mogu priblizno isto da se razvijaju, ali izgleda da ne.Pitala sam za smrzlice, receno mi je da ako prezive do 5.dana mogu se zamrznuti, ali neznam proceduru, tj. koliko kosta.

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3609
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 22:32:51   
Jelena86
glaxyyyyy, nova user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3610
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 22:43:22   
toncica
Nova 86 hvala ti na lijepim zeljama i podrsci . Ja ti mila zelim sve najbolje i da ti bude ovaj postupak uspijesan. Navijam za tebe i drzim fige . Mila moja ja sam imala 5 oplodjenih embriona , stim sto jedan nije bio bas nekakvog kvaliteta.
Tako da sam ja imala 4 oplodjena embrija.
Vratila sam 3 , jer mi je 4 bilo previse. Ovaj jedan nisam zamrzla, da su makar bila dva ja bih to uradila. Neznam koliko kosta ni ET ni zamrzavanje posto sam ja radila preko fonda. Znam da kad ides preko fonda zamrzavanje se neplaca godinu dana.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3611
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 22:50:16   
toncica
glaxy mila sto nam nisi javila, a cekamo da te primimo u nase jato cekalica. Mila moja zelim ti da docekas trocifrenu betu, kao i svim ostalim curama.
Kad trebas raditi betuuser posted image
LJubim te puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i drzim fige da beta bude veeeeeeelika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3612
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 22:57:38   
toncica
Jelena86 dusice moja kako si mi . Kad trebas raditi betu da se pripremim da navijam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mila iz sve snage za tebe zasluzila si jednu malu user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3613
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.4.2013 23:03:15   
ms_do
Lavsaturn, Medlab ne radi od 1-7.5. Ne znam kada trebas raditi betu a znam da ces biti nestrpljiva, Betu hcg radi i Medicus u Tesnju (tj na putu Jelah -Tesanj) ali su oni dosta skuplji (prosle godine ja vadila jer Medlab nije radio i platila 50 KM). AKo se mozes strpiti do 7.5. izdrzi jer su u Medlabu stavrno super i beta kosta 18 KM. Imas i Adlab u Jelahu (ne znam br telefona, ali ima na informacijama) pa mozes i njih nazvati i pitati.
Svima vam zelim VELIKE bete :) Srecno cure!

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3614
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 8:44:09   
lavsaturn
ms-do
Znam gdje je Medikus, kod njih sam bila tri godine, kod dr. Hasmete, jer mi tada nismo imali svog stalnog ginekologa.Zar su toliko poskupili????Bilo je nekad oko 30,00KM.
Trebala bi raditi 07.05., tj. 11 dana od ET.HVALA na informacijama.
Nekad sam radila u Medlabu, ali su bili na drugoj lokaciji i znam da su super i susretljivi, ali posto pauziram od trudnoca tri godine, to se sad sve izmjenilo.
Hvala na informacijama.

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3615
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 9:11:14   
Maja Doboj
lavsaturn...ja upravo htjela da ti pišem za radno vrijeme medlaba ali vidim da si dobila informacije. Baš je tako , ne rade do 7.05. Ima još jedna nova klinika otvorena u Doboju koja isto radi sve labaratorijske analiza mada vjerujem da i oni neće raditi do 7.05. Možeš li kod Gotovca uraditi betu? Ništa ja je radim 8.05 pa hajde i ti user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3616
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 9:32:55   
lavsaturn
Znam da se kod Gotovca moze svasta nesto od nalaza uraditi, ali neznam za betu.Pa i mislila sam oko 7-8, jer mislim i da je 9.5.neradni, drzavni praznik.Juuuuu, ko ce izdrzati do tada, uhhhhh.Jutros sam nesto rasejana, sva sam nikakva.Nekakvu tezinu u stomaku osjecam.
Mozda se i na kafi nadjemo ko zna.

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3617
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 10:13:21   
glaxy
Toncice mila nisam mgla da se javin nesto me zezao internet jer vam ja pisem prek telefona, ali bitno je da sam sada tu.
Lavsaturn, maja doboj, majusa i ostale curke koje su imale transfer pre nekoliko dana imate li kakvih simptoma? Grudi, stomak, ledja, boli li ista?
Jalena, toncice, da cujemo :)

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3618
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 13:05:18   
glaxy
Nova 86 ovdje se vec dosta pisalo o tome.
Manje vise svi dodju na isto vjerovatno iz razloga sto nemaju ni adekvatnu opremu ni kadar.
Nije da se ne trude, ali trebace jos dosta vremena da se usavrse na tom polju

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3619
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 14:17:58   
toncica
Ej cekalice moje evo mene. Ja sam vam zasad raspolozena uopste ne brojim dane do bete, samo cu se stresirati i nervirati , a to mi sad nije potrebno. Mene svaki dan pomalo probada stomak. Grudi me bole nemogu da se namjestim kad spavam i mislim da u njima ima sto stepeni . Vrucine me spopadaju u naletima i non stop sam u WC-u. .
glaxy Imas li ti kakvih simptomauser posted image
Cure moje zaboravila sam vas pitati je li se jos uvijek treba jesti cvekla i ananasuser posted image
ms-do hvala ti mila na podrsci i lijepim zeljamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glaxy, majusa, Maja Doboj, , Jelena86, lavsaturn, smarija i sve ostale da vas sad ne nabrajam sve user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3620
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 17:07:50   
vanchi88
cure jedno pitanje
da li je neka od vas radila vto i dobila dijagnozu da su spermici malo spori (iako su 50%) pokretni sto je sasvim ok....jel ima neko neko savjet da se prirodni poboljsaju plivaci

_____________________________

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3621
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 21:24:48   
M1984
Drage moje Dobojke, ima nova klinika kod hotela Integra u Doboju. Zove se POLYMED, br. tel. 070/310-476 (nemojte da vas buni ovaj pozivni br.to su neki novi brojevi). Cijene su im kao i u Medlabu, ali ne znam kako rade, pozovite i provjerite. Želim vam ogrrrrrrrrooooooooooooomne bete, srećno...user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3622
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 21:55:07   
Jelena86
što se tiče simptoma, meni je ranooo, tek sam 4 dnt. Kao i kod Tončice, mene grudi, UŽASNO bole, ali tako mi je bilo i prošli postupak, i non-stop mi je vruće, prevruće i znojim se, ali to pripisujem utrićima.
Nervozna nisam, barem ne još ovu sedmicu, od naredne kreće histerija user posted image
za sada se normalno ponašam, samo bez napora...danas me neka djeca morila zbog odbojke na izletištu, i koliko ne mislim na postupak, ja im počela pokazivati kako se udara, dok me moji nisu vidjeli i počeli vrištati, ccc user posted image ludara

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3623
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 22:14:00   
toncica
Jelena86 trabala si danas dobiti po guzi , nisi bila dobra djevojcica . Haaaaahaaaahaaaaauser posted image
moras da mislis na svoju mrvicu.
Ti si vec bila u postupku kad se trbaju osjetiti ti nekakvi simptomiuser posted image
Meni je danas 6-i dan od ET.
LJubim te mila i cuvaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3624
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
1.5.2013 23:46:29   
Jelena86
Tončice, simptomi su baš individualni, neko ih osjeća, neko ne...generalno, mislim da je za njih dosta rano, da ih tek par dana nakon bete možemo stvarno osjećati, ali ima žena koje osjete neke od njih. npr.taman u tom periodu oko tvog, 5-6 ddnt se osjeća žiganje u jajnicima, ili malo malo krvi bude, to je implantacija (dosta rijetko se dešava), temperatura, bol u mišićima, podrigivanje, štucanje, bolne grudi, tamnije bradavice, ali najčešće se puno ne razlikuju od pms-a, tako da se ne treba previše na njih obazirati. ja sam prošli put imala dosta "simptoma", ali ćorak user posted image iako svi mi se zagledamo i prepipavamo, to je jače od nas.

jedini siguran simptom i pokazatelj je beta, tako da se ja sve manje obazirem na simptome, jer se izmrcvarim prepipavajući se, umjesto da čuvam snagu za betu...
pusa dragice moje...user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli da odbijate svoju bebu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *