|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
[Anketa]

Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?


DA
  75% (244)
NE
  24% (79)


Ukupno glasova: 323


(Posljednji glas : 27.5.2015 23:59:43)
(Glasanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
1.8.2008 13:10:59   
lejlašh

IZVORNA PORUKA: amrino

Dojenje nije nesto cega se zena treba stiditi i ako nista drugo- bar bi je zene trebale u tome podrzati.



user posted image user posted image user posted image  POTPISUJEMuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
1.8.2008 18:26:59   
Vizionarka
Tema za razmishljanje :) Ja nemam nishta protiv da zhena doji u javnosti ako joj tako odgovara, ali ja se ne osjecam prijatno.user posted image Ne bih bila imuna na sve poglede i tomu slichno, tako da izbjegavam dojiti u javnosti. Kada kazhem izbjegavam, to nije iskljuchivo. Dojila sam dijete napolju, ali sam se sklonila od prolaznika i bilo je, zapravo, sasvim ok. Generalno, nisam za dojenje u javnosti (shto se tiche mene lichno, jer mi nije prijatno) ali nisam iskljuchiva, narochito ne shto se tiche drugih majki...Svako za se travu pase :))) user posted image  

_____________________________

Moli kao da djelovanje nije dovoljno.
Radi kao da molitva nije dovoljna.

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
13.8.2008 17:37:13   
Aminad
Ja sam sve troje dojila, nekog duže nekog kraće, ali nikad u "javnosti" jer nisam ni imala potrebu za tim, ako smo negdje htjeli ići to bi bilo poslije spavanja i jela tako da su bebe bile dobro raspoložene i site i za tim nije bilo potrebe. Kad su bili veći u javnosti bi im davala voće isl. ako je za tim bilo potrebe.

Ja lično(ovo posebo ističem jer to ne znači da imam nešto protiv onih koje hrane svoju djecu na javnim mjestima) ne bih mogla sjesti na klupu u parku i koliko god se pokrivala mahramom, peškirom isl. bilo bi mi neugodno a i beba to osjeti pa ni njoj ne bi bilo prijatno. U auto sam ih hranila par puta ako duže putujemo ili su zbog nečeg uznemireni ali tu opet imam makar malo privatnosti, stavim roletnice na prozore i o.k. Nije me stid što dojim svoje dijete ali se ne bih osjećala ugodno.
Dakle nemam ništa protiv toga, kada bih i vidjela neku majku kako doji svoje dijete na javnom mjestu, bila bi mi draga činjenica da beba doji a kad, gdje i kako neka odluči njena mama.
Kad smo već kod teme "dojenje pred ocem" ni  ja nikad nisam dojila djecu pred njim, moj mi otac nije stranac ali postoji jedna lijepa pozitivna doza stida koju osjećam prema njemu  (a i prema majci u nekim drugim stvarima) ali ako imam priliku otići u drugu sobu, a uvijek imam, zašto da to ne učinim i u jednoj lijepoj tihoj atmosferi nahranim bebu.
Nije majčinstvo jedino u tome da svima na svakom koraku pokazujemo kako mi dojimo, pričamo, kritikujemo one koji ne doje, kritikujemo one koji su rano počeli s dohranom, meni je najvažnije da ga dojim a ostale ću obaveze uskladiti prema tome.
Nikako ne razumijem pojedine forumašice koje stalno napadaju svakog ko ne dijeli njihovo mišljenje. Mene je zabolila rečenica, i još neke slične ovoj,: 
ne razumijem te pa zar volis vise da ti beba place. zar ti nije zao (Lulu nemoj se ljutiti navodim samo kao primjer)
pa zar se nije moglo naći nekoliko riječi ohrabrenja ako već želite nekog ohrabriti da to radi, mene je zabolilo to "zar ti nije žao" isto kao da ona ne voli svoje dijete i da ga pati na svakom koraku, i na kraju kako vi znate da njena beba plače. Ako je pitanje dojenje na javnom mjestu da ili ne? valjda i oni koji to ne praktikuju imaju pravo da kažu svoje mišljenje a da odmah ne dobiju hrpu kritika, ali ovdje očito nije tako. Ponekd zaista ima jako "grubih" komentara. 
Sad je red da i ja dobijem hrpu kritika, ali nema veze, samo navaliteuser posted image


(odgovor članu Vizionarka)
Neposredna veza do poruke: 53
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
14.8.2008 14:05:40   
HINDA
Aminad u potpunosti se slazem sa tobom. Nisam dojila ali imam prijateljice koje su dojile i koje sada doje, sve su razlicite, neke bilo gdje su doje, druge ne zele na javnom mjestu ali doje u kuci punoj bilo pred kim, dok jedne doje samo pred zenama, a jedne nezele to ni pred kim samo pred muzem. To je izbor majke kako ce i gdje dojiti. prema mom misljenju su one najbolje, podvlacim prema mom misljenju, najbolje su one koje to ne rade ni pred kim kao sto to radi moja prijateljica ona je svoj zivot od kada je rodila podredila svom dijetetu i nije joj se nikada desilo kada je u gradu da je dijete gladno, ritam njenog zivota je uskladen prema njenom sinu, dijete treba da ima red kada spava kada jede i mi se tome prilagodavamo, a ne da dovedemo sebe u situaciju da nas pitaju zar ces pustati....

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 54
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
14.8.2008 14:39:03   
Amrino
Slazem se da je to odluka svake majke ali mislim da je najbitnije da beba doji- nije bitno kako. Grozno bi bilo kada bi majka zbog stida prestala dojiti bebicu i presla na AD. I kada si u gradu- ima mjesta gdje se mozes sakriti.


_____________________________

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010



(odgovor članu HINDA)
Neposredna veza do poruke: 55
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
18.8.2008 10:31:33   
irmma
Pozdrav svima!
Ja ponovno zelim dati svoje misljenje o dojenju na javnom mjestu, obzirom da dojim 5 punih mjeseci, a do kad cu ... Da puno ne pametujem o prednostima dojenja ili eventualnim nedostacima, smatram da je to individualna stvar i da svaka zena treba sama da odluci, da ili ne. Ne treba nikoga osudjivati, niti pametovati. Ja sam se u pocetku ustrucavala, strepila, trebalo mi je vremena da samoj sebi kazem da ja to prihvatam i da me ne interesuje misljenje drugih, i tek nakon te faze slobodno sam dojila u javnosti, ali uvijek diskretno i na nekom zavucenom mjestu. Iako se dijete nahrani prije svakog izlaska, vi nikada ne znate kada ce ono zaplakati i da li je gladno. Ja u pocetku nisam isla nigdje daleko, da se brzo vratim kuci, ali vrijeme ide, treba se u kupovinu, tamo, ovamo... I u kuci, u pocetku sam dojila iskljucivo pred suprugom i majkom, a kasnije sam izbjegavala samo medju muskom populacijom u svojoj okolini, i naravno medju onima koji mi nisu dragi. Stari ljudi govore, da majka i beba trebaju imati potpuni mir za vrijeme dojenja, jer to je samo njihov trenutak. Uglavnom, sretno svakoj majci, kako god se odlucila, jer na nama je ipak sav teret, ako se tako moze nazvati majcinstvo, koje je nesto najljepse sto mi se dogodilo.

_____________________________

Irmma

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 56
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
21.8.2008 20:31:53   
Bejbi3
I ja sa za to da se dece doje na javnome mjestu, al diskretno. Uvjek kad izadzemo van ja i moj bebac nosimo si torbicu i neizostavnu pelenu, tako da se pokrijem ljepo i nahranim si svog bebca.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.8.2008 11:46:07   
mivica
Diskretno ili ne, kad odrastao covjek ogladni ne trazi diskretno mjesto za jelo, a beba je beba. Ja mogu i gladovati jedno vrijeme, a moj bebac kad se razdere, jer je gladan, ne biram ni mjesto ni vrijeme. Bitno mi je samo da se nahrani. Pa naravno nikad ne bih izvadila dojku nasred ulice i dala bebi da jede, uvijek nosim jednu pelenu za takve stvari, a odnedavno sam nabavila i maramu sling, koja je za dojenje na javnom mjestu idealna, jer se ni ne vidi sta beba radi ispod nje user posted image Uostalom, kakve "curice" hodaju gradom (polugole), ne vidim razlog zasto bi neko imao pravo da komentarise najprirodniju stvar na svijetu user posted image  

(odgovor članu Bejbi3)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.9.2008 22:43:17   
rozi
Evo ja postidjeno mijenjam misljenje, koje sam imala dok nisam postala mama. Mislim nisam postidjena sto sam sada ''ZA'', vec sto sam kontala da to necu raditi, kako se covjek promijeni u novonastaloj situaciji. user posted image user posted image user posted image
Ja svog pisonju ne mogu slusati kad place, a kad je gladan on ne place , vec vrisiti. S obzirom da nema nikakvog rasporeda u hranjenju nekada trazi svaih pola sata , a nekada svakih 3 sata, tako da ako zelim igdje otici onda moram biti ''ZA''. A za izdajanje..., joj, to je super ideja, ali kad pomislim na pranje i steriliziranje sve te opreme onda radije koristim opremu kaja ne treba sterilizaciju i jednostavna je za upotrebu , hehe user posted image

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.9.2008 23:06:40   
ziki
Definitivno za. Prije porodjaja bilo mi je nekako .. ali posle kad me one okice pogledaju uradila bih sve. Kad smo putovali za Sandzak dojila sam ga u restoranu gdje smo se odmarali, na momenat sam se mislila da odem do kola al pomislim koja je trenutno vrucina tamo da ga bolje skuham. To je bilo prvi put, posle bez problema. Ne smatram se egzibicionistom, cak sta vise prilicno sam sramezljiva ali sve se to da rijesit da nista ne svitka. Dijete prigrlim, brus za dojilje, pokrijem pelenicom i ko zna sta ja radim.

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 60
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.9.2008 23:25:14   
Adana
Diskretno ili ne, kad odrastao covjek ogladni ne trazi diskretno mjesto za jelo, a beba je beba. Ja mogu i gladovati jedno vrijeme, a moj bebac kad se razdere, jer je gladan, ne biram ni mjesto ni vrijeme. Bitno mi je samo da se nahrani. Pa naravno nikad ne bih izvadila dojku nasred ulice i dala bebi da jede, uvijek nosim jednu pelenu za takve stvari, a odnedavno sam nabavila i maramu sling, koja je za dojenje na javnom mjestu idealna, jer se ni ne vidi sta beba radi ispod nje Uostalom, kakve "curice" hodaju gradom (polugole), ne vidim razlog zasto bi neko imao pravo da komentarise najprirodniju stvar na svijetu



user posted image   Evo da se slozim sa gore recenim. Bila sam uvijek za dojenje u javnosti ali sam se kao trudnica pitala kako ci i sta cu jer sam malo stidna... Medjutim 5 dana u bolnici gdje ti svi pipkaju grudi, dojis bebu pred svima, nemas gdje otici da te neko ne gleda, i naviknes se. Postane sasvim normalno i prirodno. Mi nekada znamo po citav dan biti u skitnji ili na izletu tako da je podojim tamo gdje se zadesimo kada ogladni: kafic, klupa u parku, automobil... Kod kuce se izdvojim ako mi je tata ili neki muskarac tu, ili ljudi koji mi nisu bliski, ali samo zato sto imama priliku, a da nemam sta me briga. I drugo, nekada se desi da se ne pokrijem nicim, ko hoce da gleda bujrum, a kome se ne gleda nek ne gleda, i uostalom nista se ne vidi osim gole koze koja mi se vidi i kada nosim majicu sa dubljim izrezom.
Napisah se ja... Uglavnom odgovor je jos uvijek ZA...



_____________________________

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 61
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.9.2008 23:40:00   
ziki
IZVORNA PORUKA: mivica

kakve "curice" hodaju gradom (polugole), ne vidim razlog zasto bi neko imao pravo da komentarise najprirodniju stvar na svijetu user posted image  

user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mivica)
Neposredna veza do poruke: 62
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.9.2008 21:31:36   
SelmaK
Definitivno sam za. Naravno, to i cinimo od samog pocetka. Uvijek ponesemo sa sobom pelenicu ili vecu maramu ispod koje se Aladin i ne vidi. Cesto se salimo ja i MM sa njim kada tako dojim dok pijemo kafu u nekoj basti ,, Zelim da ostanem anoniman,,, jer on stvarno zna cijelo vrijeme da doji i pomalo pajki , ne videci se ispod marame!!!!

Naravno treba birati gdje na javnim mjestima dojiti, jer definitivno nisu sva za takvo sto!!!!

_____________________________

Aladin zivot mamin, 26.07.08.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 63
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.9.2008 21:42:10   
jasmina_mm
ja svog bebaca jos uvijek dojim i dojim ga kad god on hoce, ako imam gdje otici da ga podojim onda odem, a ako ne samo se okrenem i stavim nesto preko. Beba je beba i ona ne zna sacekati kad ogladni. Vani kada smo ja pripremim i kasice i sve al njemu kad naleti mlijeko moram ga podojiti. Znaci definitivno sam ZA.

_____________________________

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu SelmaK)
Neposredna veza do poruke: 64
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.9.2008 23:33:09   
asjaa
ma beba je glavna gdje god i kad god pozeli nek su samo zive i zdrave moje pa svacije samo nek se doji ja sam malu dojila samo 20 dana i nemam pojma kako je prestalo vjerovatno sto je po cijelu noc spaval pa sam za u svakom trenutku

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 65
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.9.2008 23:35:28   
asjaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to ti je supre palo na pamet kad mogu u malom grudnjaku normalno hodati ulicom zasto mama ne bi mogla dijete nahraniti

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 66
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.9.2008 23:54:29   
batterfly
Ja sam svoju djecu dojila vrlo kratko i nisam imala priliku da dojim na javnom mjestu,ali sam ZA iz razloga sto je to najprirodnija i najnormalnija stvar na svijetu...
Iskreno,draze mi je vidjeti kada mama doji svoju bebu vani,a ne da joj beba vristi od gladi,a da ona nista ne poduzima....to mi je 10 puta gore...
ZA sam iz razloga sto danas imaju sve pogodnosti za dojenje na javnom mjestu,od namjenskih grudnjaka za dojilje,do marama i pelena da se moze to sve obaviti diskretno...

Jedino bih izdvojila jedan primjer u kojem nisam ZA,a vidjela sam to i bilo mi je bas bezveze,(da ne upotrijebim ruzniju rijec)...
Nisam za to da majka doji bebu u WC-u u trznom centru..eto...
Jer,ovaj,u kojem sam ja bila...wc smrdi...stalno ljudi ulaze i izlaze...i mislim da,stavrno,za dojenje tu nije mjesto....

(odgovor članu asjaa)
Neposredna veza do poruke: 67
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
26.9.2008 20:02:22   
kristijan
nisam s prvim ali s drugim jesam nedavno i da oprostite bolilo me briga nisam se obazirala na poglede i stvarno mi nije neugodno bilo mali je samo mljackao

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 68
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.10.2008 18:22:38   
juni
DA- majcinske grudi su divne!

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 69
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.10.2008 22:45:11   
boogy woogy
Ma naravno! Poslije deset mjeseci dojenja, vise se ne sekiram da trcim kuci da ga podojim. Ma lezerno samouser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 70
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
22.10.2008 23:07:26   
fanamatik
Slažem se s Adanom da nam postane sasvim normalno eksponirati svoje grudi, jer ih naučimo prihvatati kao MLIJEČNE ŽLIJEZDE, što im i jeste primarna funkcija, a ne kao objekte neke seksualne želje i samim tim tabu.
Ja lično nisam nikad bila u situaciji da moram podojiti dijete na javnom mjestu, ali uradila bih to, ali diskretno.
Dakle, ZA, ZA  i još jednom ZA.user posted image

(odgovor članu boogy woogy)
Neposredna veza do poruke: 71
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.10.2008 8:51:40   
lejlaze
i ja sam za. kad je beba gladna ne gledas ni mjesto ni da li ima ljudi ili ne.
user posted image

(odgovor članu fanamatik)
Neposredna veza do poruke: 72
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.10.2008 18:51:39   
tweety
IZVORNA PORUKA: Aminad
Ja lično(ovo posebo ističem jer to ne znači da imam nešto protiv onih koje hrane svoju djecu na javnim mjestima) ne bih mogla sjesti na klupu u parku i koliko god se pokrivala mahramom, peškirom isl. bilo bi mi neugodno a i beba to osjeti pa ni njoj ne bi bilo prijatno. U auto sam ih hranila par puta ako duže putujemo ili su zbog nečeg uznemireni ali tu opet imam makar malo privatnosti, stavim roletnice na prozore i o.k. Nije me stid što dojim svoje dijete ali se ne bih osjećala ugodno.
Dakle nemam ništa protiv toga, kada bih i vidjela neku majku kako doji svoje dijete na javnom mjestu, bila bi mi draga činjenica da beba doji a kad, gdje i kako neka odluči njena mama.
Kad smo već kod teme "dojenje pred ocem" ni  ja nikad nisam dojila djecu pred njim, moj mi otac nije stranac ali postoji jedna lijepa pozitivna doza stida koju osjećam prema njemu  (a i prema majci u nekim drugim stvarima) ali ako imam priliku otići u drugu sobu, a uvijek imam, zašto da to ne učinim i u jednoj lijepoj tihoj atmosferi nahranim bebu.
Nije majčinstvo jedino u tome da svima na svakom koraku pokazujemo kako mi dojimo, pričamo, kritikujemo one koji ne doje, kritikujemo one koji su rano počeli s dohranom, meni je najvažnije da ga dojim a ostale ću obaveze uskladiti prema tome.
Nikako ne razumijem pojedine forumašice koje stalno napadaju svakog ko ne dijeli njihovo mišljenje. Mene je zabolila rečenica, i još neke slične ovoj,: 
ne razumijem te pa zar volis vise da ti beba place. zar ti nije zao (Lulu nemoj se ljutiti navodim samo kao primjer)
pa zar se nije moglo naći nekoliko riječi ohrabrenja ako već želite nekog ohrabriti da to radi, mene je zabolilo to "zar ti nije žao" isto kao da ona ne voli svoje dijete i da ga pati na svakom koraku, i na kraju kako vi znate da njena beba plače. Ako je pitanje dojenje na javnom mjestu da ili ne? valjda i oni koji to ne praktikuju imaju pravo da kažu svoje mišljenje a da odmah ne dobiju hrpu kritika, ali ovdje očito nije tako. Ponekd zaista ima jako "grubih" komentara. 
Sad je red da i ja dobijem hrpu kritika, ali nema veze, samo navaliteuser posted image


U potpunosti se slazem sa tobom Amina.Ni ja se ne bih mogla osjecati ugodno da dojim negdje u javnosti.Mislim da dosta zena kaze kako bih dojile u javnosti,ali je skroz druga stvar to isto uraditi.Jedno su rijeci a drugo djela.Nemoj te me pogresno shvatiti jer nemam nista protiv majki koje doje svoju djecu u javnosti.Jednostavno nisam ta osoba koja bih mogla tako dojiti.

_____________________________

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 73
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.10.2008 21:53:27   
nikka
Ja sam dojila u javnosti i to uopće nije bilo nikakva prezentacija ili pokazivanje svima da dojim bebu.
Našla sam se u situaciji u punoj čekaonici u bolnici par dana poslije poroda,nisam mogla ni da hodam ni da sjedim,nego nekako na jednom kuku  sam sjedila.
Beba plače gladna,e baš mi se nije tražilo neko skrovito mjesto,ma nije mi palo napamet,fino sam izvadila ciku i nahranila svoju bebu.
Bilo je par čudnih pogleda koje sam uhvatila kada sam završila a neki su i izašli van,pa možda iz pristojnosti neznam ,a neki ljudi su se ponašali normalo neobraćajući pažnju.
Nesjećam se dali sam više imala priliku da dojim u javnosti,jer sam kratko dojila,kod kuće ako se zadesio  netko od muških odem ipak u sobu, tako mi je ugodnije.
Samo sam htjela ovim primjerom da kažem da mi je bitnije da je moja beba nahranjena nego nečiji čudni pogledi ili možda glupi komentari.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 74
   RE: Dojenje na javnom mjestu: da ili ne?
23.10.2008 22:04:56   
laracroft
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

I ja sam mislila da necu moci- ali sada je to ono najnormalnija stvar. Dojim cak i pred svekrom...pred prijateljima...strancima. Moje je da nahranim dijete a njihovo je da odluce da li ce od toga praviti bauk, prihvatiti to normalno ili okrenuti glavu ako im smeta.

Bas tako...Ni mene nije bilo briga da li me neko gleda heheh

_____________________________

Adian 01.02.2007

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *