|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  544 545 [546] 547 548   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
16.5.2011 15:09:13   
esmina i bebina mam
user posted image user posted image user posted image za naknadu a za poplavu jedino kakvog vodoinstalatera user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 13626
16.5.2011 15:12:03   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

rose sinoc ja gledam slike na fb i Soraja sa onim naocalama preslatka kad ce moja Esma ,,,,a mama to je ona djevojcica sto smo isli sjediti na klupe sa njenom mamom user posted image

lutka mala prepoznala je user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 13627
16.5.2011 15:23:37   
rose
IZVORNA PORUKA: ElRa

@rose

bebica odbija cicu od prvog dana, rodzen sa preko 4 kg a iz bolnice izaso sa 3 i po kg zato sto je odbijo cicu nije znao dojiti
zadnja dva dana u bolnici nekako je dojio sa nastavcima ali bi se naljutio i poceo da place i dere iz sve snage jer nisam ni imala bog zna tolko mlijeka a on gladan tako da je dehidriro i morali su mu dati adaptirano mlijeko ali ja sam ipak izdajala svoje mlijeko kad nece da doji da ipak dobija i ovo malo sto ima user posted image

ljutko mali....neka si, bolje da okusi tvoje makar malo samo je steta prava jer bi ga bilo vise da doji...ova moja nekad hoce da doji a nekad u vrisku...u pocetku sam i ja izdajala a sad sam se pomirila da hoce da doji ujutro kad se probudi i generalno onako iza sna...bas sam je maloprije uhvatila kad se probudila...nacicala se bez da je dreku pravila i poslije pojela malo pirea od krompirica user posted image  ali njoj je 6 mjeseci i tek smo poceli...ja nisam zurila iz razloga sto pije i moje mlijeko

(odgovor članu ElRa)
Neposredna veza do poruke: 13628
16.5.2011 15:30:22   
m.i.n.a.
Medi pa cestitam zeno..kupi sebi cokoladu..iznenadi sama sebe:))a cijevi..belaj al nek tm rjesava..hihihihi...

Joj meni Armanko sad iz cista mira krenu vristat,a bas bio raspolozen lijepo..kad se dere dok ga nosam znam da nije nesto ok..otvorim prozor da udje zraka..skinem mu pelenu,dam vode,nosam u svim polozajima..babo udje u sobu kaze pa sta mu radis,a jest me huja uzela..uze ga on,A naravno place..ja ga uzmem kad valjda od silnog placa ode mu pljuvacke na stranu zacrveno se ko...ja ga okrenem on isasljava..ja ga vratim on opet se crveni..jedva je iskasljo...uzmem glodu pa mu trljam desne i on usuti..ja prstom ispipam,pregledam..nista nema..nit se bijeli nit crveni..uglavnom evo sad zaspo a ja se u pola sata preznoji....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13629
16.5.2011 18:51:29   
Rimljankaa
Da pozdravim svoje zene na forumu i poljubim bebice.Mi nismo kuci,odmaramo malo,a ovdje nemam internet.Rekose mi da pitate za nas,bas vam hvala.Odmaramo i super nam je.ABd kuci smo za vikend pa se cujemo. poljubac od Adne i mene

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 13630
16.5.2011 18:54:03   
ladyblue RR
moja Rime, ovdje potraga za tobomuser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 13631
16.5.2011 19:23:49   
Super Beba
Rime, rime..ode i zavadi mame na temi :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 13632
   [Obrisana poruka]
16.5.2011 19:25:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rimljankaa)
  Neposredna veza do poruke: 13633
16.5.2011 23:18:09   
esmina i bebina mam
jeeeeeeeeeee napokon user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13634
   [Obrisana poruka]
16.5.2011 23:21:51   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 13635
16.5.2011 23:28:34   
esmina i bebina mam
Hajmo vala bas ujutrro kafaaaaaaaa user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 13636
   [Obrisana poruka]
16.5.2011 23:30:02   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 13637
17.5.2011 7:51:42   
HAHA
Jutrić,opet ružno vrijeme,ali ne bude li pljuštalo mi ćemo malo izaći,Haruna u kengurka i van,kad je mogao sa 2 mjeseca na snijeg,može vala i sada na kišu.Noćas do 2 dijete se naspavalo,a onda pričaonicauser posted image ,još najsmješnije je što je tako glasanuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 13638
17.5.2011 8:10:13   
Cickolini
Juuutroo,

hvala svima na podrsci i ja se nadam da ce ovaj ekcem bezbolno proci. Ja sam malo mirnija. Bili smo kod doktora jucer i trazila sam uputnicu za dermatologa pa cemo vidjeti. D se toliko promjenila sto se tice nocnog spavanja. Kao da nije ono moje dijete. Budi se svaka 2 i ona ubaci saku usta i glodje do besvjesti. Nakon pola sata ili sat se unervozi i pocne da place. Ja joj dam malo da doji i zaspe i sve tako u krug. Ja sam bas iscrpljena.

Ne znam je li s ovim ima kakve veze sto mi je stigla user posted image ili su zubi - mada ne mogu da vjerujem da su zubi. Nista ne vidim, a i rano je. Jos ostaje da mi se mlijeko smanjilo pa da nemam dovoljno?!!

Iman draga sa malim zakasnjenjem sretan mali rodjendan nasoj Imancici i da nam je ziva, zdrava, sretna i onako slatka jos puuuuuno puuuuno godina. Ljubi je od nas :)

Medi super za naknadu ... user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13639
17.5.2011 8:27:21   
m.i.n.a.
Dobro jutro dobri narode...
samo kratko mahanje svim mamicama i bebicama...
jel sad nekad Vegi rodjendanko ili ja jos spavam??
noc bs bezz,od tri sata vise budni nego sto spavamo tako da evo sad je zaspao..danas cu ga okupati ono pravo,od suneta ga samo polijevam i brisukam,danas ribanje..pa kad veceras ako Bogda zaspi onda idem i ja u iste pobjede...to je plan pa vidjecemo hocu li:))
Hajte zene ko ima kakav prijedlog sta kupiti za prvi rodjendan jednoj posebnoj djevojcici..igracku neku...
Dok Iman i Esmina se jave evo kafice...Sime se javio i one odahnule pa i odspavale..hehehe

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 13640
17.5.2011 8:27:56   
m.i.n.a.
zaboravila sam kafu..:))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 13641
17.5.2011 9:05:52   
Cickolini
Minooo i vi ste znaci dernecili sinoc haha Mi smo spavatli na rate :) Mislim da je Vegic rodjendanko za nekih par dana ... Gdje nam je Sulty??? Ona se dala u pripreme za rodjendan.

Sto se tice Iman i Esmine, necu se iznenaditi ako se danas i ne jave... moraju se zene odmoriti. Nisu danima spavale :)

Ljubi nam svog malog heroja ... kako je ona samo sunet podnio kao pravi mali heroj :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 13642
17.5.2011 9:11:33   
rose
ova moja smizlica sinoc nije zaspala do 11 ili tako nekako...dedo je malo poremetio pa kad je trebala da zaspi u pola 8, nije mogla...elem dva puta sam je stavljala u ljulju...nakon prvog puta se razgalamila kad sam je prebacila u krevetic...e nakon drugog puta je vec bilo bolje i spavala je...a i ja sa njom...sve do 7 jutros ...dobrica moja, mada sam je cula oko pola 7 cini mi se (nisam pogledala na sat) i malo je ignorisala dok nije opet zaspala...i onda od 7 budjenje, presvlacenje, vitamini, dojenje...pa joj tajo dao hapicu...e valjda ce sada jos malo odmoriti user posted image

pozz mamama i bebema...cickolini ljubi D, a nervoza moze biti od bilo cega...a mozda joj je i skok u razvoju 

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 13643
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 9:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 13644
17.5.2011 11:12:11   
ladyblue RR
evo i nas....mi se uspavale
N se probudila oko 8h, jela, malo smo se igrale i opet nastavile spavati. ustale u skoro 10h.
pošto nam je vrijeme više nego odvratno, otići ćemo do prijateljice na kafu. i ona ima bebu od 3 mjeseca pa neka se "druže"user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 13645
17.5.2011 11:21:18   
rose
e citam vas i sjetih se vremena trudnoce (ja na poslu kao i sada)...prosle godine u ova doba smo sve bile trudne ...i pricale o kontrolama, standardnim tegobama...a sada pricamo o ovim nasim mali lopovcicima koji spavaju ili ne spavaju, diraju mobitele, laptope, prevrcu se user posted image

Neposredna veza do poruke: 13646
17.5.2011 11:36:42   
esmina i bebina mam
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja i MM odvalili spavati evo tek sad kafu popili a i Salko nas prati user posted image user posted image user posted image
Iman nisam bona izradila nego ja na dijeti od jutros pa ne smijem slatko user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13647
17.5.2011 11:38:18   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: rose

e citam vas i sjetih se vremena trudnoce (ja na poslu kao i sada)...prosle godine u ova doba smo sve bile trudne ...i pricale o kontrolama, standardnim tegobama...a sada pricamo o ovim nasim mali lopovcicima koji spavaju ili ne spavaju, diraju mobitele, laptope, prevrcu se user posted image

Uf vala meni sinoc bile rodica i moja drugarica,termin im u julu razlika izmedu njih 15 dana.......zavalile se pa dahcu kad su se popele meni na cetvrti Neka hvala od mene dostauser posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13648
17.5.2011 11:40:26   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: rose

Uf vala meni sinoc bile rodica i moja drugarica,termin im u julu razlika izmedu njih 15 dana.......zavalile se pa dahcu kad su se popele meni na cetvrti Neka hvala od mene dostauser posted image user posted image user posted image

hehe...ti si svoju obavezu odradila user posted image

Neposredna veza do poruke: 13649
17.5.2011 11:46:46   
esmina i bebina mam
Moj skromni doprinos za covjecanstvo user posted image user posted image user posted image

Joj ovo moje djete kad bljuca slapove izbacuje ,danas ce MM spustiti krevetic nize sve hoce da izleti iz njega.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  544 545 [546] 547 548   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  544 545 [546] 547 548   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ostavizi posao i posvetit se djeetu da ili ne
mamaibabo

u velikoj sam dilemi dali da ostavim posao ,koji je skromno placen i da se posvetim svom djetetu i sebi

da (77%)

ne (23%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *