Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pa vidis mene Iman koliko ja pauze pravim i koliko cekam
Nisam ja pobjegla na onu temu, vec ja dodjem ovdje nesto napisem vi me coolirate i ja onda samo citam . Zato eto mene brzo opet na ovu temu, usli smo u trece tromjesecje
Iman, ja kontam da ako bog da zdravi i sretni udjemo u 2012 i moj muz i ja se bacamo na posao. On bi odmah, al eto ja bih jos makar pola godine da odmorim. Hajmo skupa???
e cuj mi te cooliramo
Jelena, ti i idacha ste nas napustile. ti se doduše, javneš s vremena na vrijeme a ona nikako. bavite se tamo trudničkim pričama a nas zapostavljate....ali, vratit ćete se vi kod nas brzo . Ljub za Anušku
mi smo bile kod moje prijaeljice na kafi. N se malo igrala i zaspala. kada se probudila popila hapu i došle kući. i ona opet zaspala. opet joj "pao pritisak" . sada smo ručali...pravila supu, sitni ćevap i rižu. od nje nismo mogli jesti...hoće i ona da je hranim i gotovo. i ja lijepo uzmem njenu kašiku, prvo joj davala supu i poslije toga rižu sa mrkvom i mesom. onako zalogaje davala. dijete žvaće bez problema. jede kao da joj nikada nisam pasirano davala. polako ću prestajati sa ovom pasiranom hranom, baš joj dobro ide ovo žvakanje
i koliku kolicinu kasice joj napravis...bilo cega, krompir, mrkva, pomjesano? ne znam sta da korigujem da bude sita nakon hranjenja
N pije 155 ml ujutro kada se probudi. ne voli ujutro ništa bez obzira što nije jela i što je spavala 12 sati. u 11h jede oko 200 gr slani obrok u 14h hapa 190ml, sada je upravo pojela cijelu bananu (gnječenu, ne pasiranu ) i prije spavanja ide hapa 220 ml. to su ti njeni obroci. 200 gr hrane ti je skoro puna ona manja zdjelica koja dođe kada kupiš tanjire. ona stvarno dobro jede. pored ovoga što je danas pojela jela je i ručak sa nama. nije to neka količina ali je jela. samo neće ništa da pije. to me pravo nervira. ni vodu ni čaj ni sok.
N pije 155 ml ujutro kada se probudi. ne voli ujutro ništa bez obzira što nije jela i što je spavala 12 sati. u 11h jede oko 200 gr slani obrok u 14h hapa 190ml, sada je upravo pojela cijelu bananu (gnječenu, ne pasiranu ) i prije spavanja ide hapa 220 ml. to su ti njeni obroci. 200 gr hrane ti je skoro puna ona manja zdjelica koja dođe kada kupiš tanjire. ona stvarno dobro jede. pored ovoga što je danas pojela jela je i ručak sa nama. nije to neka količina ali je jela. samo neće ništa da pije. to me pravo nervira. ni vodu ni čaj ni sok.
hajde probat cu i ja s ovim omjerima hapa i kasica ...imam neke zdjelice plasticne za hranjenje ali nemam pojma koja im je zapremina
Da vas sve samo pozdravimo. Sulty, extra za vratic...mogu misliti koji teret vam je spao. Bas bas mi je drago. Nas ovo vrijeme smori, izgleda da smo oboje meteoropate Iman nam opet torte pravi, a ja od nemirka jedva i rucak
E da vas i ja pozdravim! Prvo, sulty - super za Vegin vratić..sad posebno možete uživati u rođendanu! Ja jutros išla na doktoru na kontrolu, malog ostavila svekrvi, a termoska sa mlijekom mi ispala negdje na putu do auta (u mom neznanju naravno) i još joj ja sva sretna govorim u koju flašicu da prelije i koliko...došla ja kod nje, a ona spominje kako mu je napravila čaj od komorača (imam ga u torbi za ne daj Bože heh) i kako nije htio ni 10 ml (a ko bi ga ''nakog bezze i htio), al eto, k''o zavarala ga je..a ja sve kontam - zašto čaj kad ima mlijeko...helem, skontasmo se mi na kraju (pravi lost in translation), a ja termosku kasnije nađem u mahalskoj prodavnici, čuvali je :) Sad malog smjestila na pod da se igra, ja uzela malo laptop da vidim šta mi vi radite, MM danas pravi ručak - tople sendviče (e jesam vrijedna majko mila )...vidim vi kuhate, raspremate, torte i kolače pravite, a moj domet je pasta i zapečeni krompir - k''o kad me je razmazila mati (što se vadim...) Al eto sve kontam da će me uvođenje krute hrane kod malog natjerati da naučim kuhati - barem povrće za njega...
< Poruku je uredio Super Beba -- 17.5.2011 17:24:14 >
Erol hoda, prica pomalo ali polijen je pa ga ne mogu stic trceci za njim al slusa dobrica moja... Mucimo se sa dvicama, izmucise ga jadnicka, al dobar je.. Eto samo da vam mahnemo brzinskiiii..........
Dosla sam samo da vas pozdravvviiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Kako ste mi? Nisamo vas zaboravili ali smo se totalno odvikli od neta...
Erol hoda, prica pomalo ali polijen je pa ga ne mogu stic trceci za njim al slusa dobrica moja... Mucimo se sa dvicama, izmucise ga jadnicka, al dobar je.. Eto samo da vam mahnemo brzinskiiii..........
jelena, idacha kako pilici maliiiiiiiiiiii
E jesam te poželiooooooo...
Ljubi nam druga!
I mi vaaaaaaaassssssssss Kako ljepotica? Slusal? A jojjj ovako kad udjem tek shvatim koliko sam sve zapustila i koliko se ne javljam... popravit cu se obecavam
E da vas i ja pozdravim! Prvo, sulty - super za Vegin vratić..sad posebno možete uživati u rođendanu! Ja jutros išla na doktoru na kontrolu, malog ostavila svekrvi, a termoska sa mlijekom mi ispala negdje na putu do auta (u mom neznanju naravno) i još joj ja sva sretna govorim u koju flašicu da prelije i koliko...došla ja kod nje, a ona spominje kako mu je napravila čaj od komorača (imam ga u torbi za ne daj Bože heh) i kako nije htio ni 10 ml (a ko bi ga ''nakog bezze i htio), al eto, k''o zavarala ga je..a ja sve kontam - zašto čaj kad ima mlijeko...helem, skontasmo se mi na kraju (pravi lost in translation), a ja termosku kasnije nađem u mahalskoj prodavnici, čuvali je :) Sad malog smjestila na pod da se igra, ja uzela malo laptop da vidim šta mi vi radite, MM danas pravi ručak - tople sendviče (e jesam vrijedna majko mila )...vidim vi kuhate, raspremate, torte i kolače pravite, a moj domet je pasta i zapečeni krompir - k''o kad me je razmazila mati (što se vadim...) Al eto sve kontam da će me uvođenje krute hrane kod malog natjerati da naučim kuhati - barem povrće za njega...
hehe ma i ja sam ti takva...em nemam kad em bas i ne volim kuhati ali udala se za covjeka koji voli i zna...danas nam je slozio sirnicu
jelena, idacha kako pilici maliiiiiiiiiiii
Aidaaaaaaa,pa ema te 100000 godina Bas sam te pozelila a nema ni mene cesto,ne mogu stici ni zavrsiti obaveze a kamoli na RR
Sulty tvoja vijest mi je uljepsala dan da znas bas sam se nesto isplakala od dragosti i nekog olaksanja a mogu misliti kako je vama
Ja sam vam u nekoj frci danima,a ova kisa mi ne ide na ruku nikako,N. je nesnosna otkako ne idemo napolje,imala je turu od subote do ponedeljka ujutro.Odvedem je ped,(sad nam je neka nova pedijatrica) i ona kaze pluca cista,grlo dobro,samo od zubica da je tura,kao ima upalu desni od zubica evo ti Cefalexin a ja fino kuci i nisam joj ni davala sirup,eto hvala Bogu vise i nema ture ali je zato nervoza samo hoce da je kod mene i da je nosam cim je spustim vristiiii a kad joj kazem hajmo napolje sva se obraduje i pocne se smijati Naucila je svakakvih novih fazona,pokaze gdje je oko,nos,usta,uho,da peticu,maše pa-pa,mazi se ma haos je sa njom kad je dobro raspolozena. Kod ped.se nismo ni vagali tako da nemam pojma kakva joj je kilaza sad,ali idemo na vakcinu 27. pa cemo onda valjda vidjeti.
Eh da vam jos kazem da sluzbeno ne ocekujem 31.05. Vidjecemo hoce li se sta zakaciti ne mogu ja cekati Sulty i 2012 cak sam izracunala due date po onom kalendaru bi bio 9.02.2012. o Boze jest me sad neka luda spucala,odoh raditi sta da se smirim
< Poruku je uredio samedi -- 17.5.2011 21:35:39 >
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45