|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
20.5.2011 12:13:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 13851
   RE: Bebe od 0 -1 godine
20.5.2011 12:23:09   
HAHA
Zdravo svima,mi nismo stigli ranije da se javimo,a tako rano ustajemo.super beba mi smo blizu onda,kad si kod ovoga vrtića,ja sam kod HS tv-a.Ja sam vaspitačica po profesiji,ali nažalost nema dovoljno djece da bi bilo posla za nas sve.Također mislim da je bolje da djeca idu u vrtić,moj je išao kad ja uopće nisam radila i opet će na jesen aBd,sad veli mm on podivljao kod kućeuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 13852
20.5.2011 12:25:09   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Iman83

Sviđa mi se ovaj vrtić, pogotovo što rade po programu Montesorijeve.
Al brate, ja nikako da prožvačem ovih 500 km user posted image ! Rekao bi neko da sam stipsa, al nisam Boga mi. user posted image

Ma da imaš viška tih para, ne bi bila stipsa :) Svi bi najbolje za svoje dijete, ali u granicama naših mogućnosti...Ja mislim da u tom vrtiću nema troje naše djece (ne računam Danisove hehe), sve ostalo stranci (djeca OHR-ovaca, UNDP-ovaca, EUSIP-ovaca, i sl.)...Ja dok poplaćam svoj dio kredita, račune, dok namirim DM hehe, ode plaća :) Eh, da je sad kakav bingoooooo user posted image A do tada - pokrivam se koliki mi je jorgan :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13853
20.5.2011 12:26:49   
Super Beba
-

< Poruku je uredio Super Beba -- 20.5.2011 12:30:20 >

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13854
20.5.2011 12:33:11   
HAHA
Ja sam u zelenoj kući user posted image sigurno smo se sretale.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 13855
20.5.2011 12:43:56   
Leena
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Sviđa mi se ovaj vrtić, pogotovo što rade po programu Montesorijeve.
Al brate, ja nikako da prožvačem ovih 500 km user posted image ! Rekao bi neko da sam stipsa, al nisam Boga mi. user posted image

Ma da imaš viška tih para, ne bi bila stipsa :) Svi bi najbolje za svoje dijete, ali u granicama naših mogućnosti...Ja mislim da u tom vrtiću nema troje naše djece (ne računam Danisove hehe), sve ostalo stranci (djeca OHR-ovaca, UNDP-ovaca, EUSIP-ovaca, i sl.)...Ja dok poplaćam svoj dio kredita, račune, dok namirim DM hehe, ode plaća :) Eh, da je sad kakav bingoooooo user posted image A do tada - pokrivam se koliki mi je jorgan :)

e, da... i ja bih bingo, to stalno govorim, a nikad ne igramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Leena -- 20.5.2011 12:44:27 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 13856
20.5.2011 12:48:55   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: HAHA

Ja sam u zelenoj kući user posted image sigurno smo se sretale.
[/quote

hehe, ma garant :) Još ako si i ti po Vilsu redovna :)
Ja nažalost danas nigdje neću, fakat nemam snage da se maltretiram sa kolicima i ostalim skulama...a svakako ćemo sutra na vikendicu čitav dan, pa ćemo oćejfiti po zraku i suncu...možda bih mogla šta skuhati danas za ručak kad sam već u kući user posted image (još samo da skontam šta)...

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13857
20.5.2011 13:05:14   
HAHA
Ma ja sam ve više od 4 godine redovna na Vilsonovom u onom parku.Ni mi danas nećemo,uvertira za vikend,da se sve po kući završi,da izdrži do ponedjeljkauser posted image ,samo ono najvažnije.Ja evo pravim pileća prsa i restovani krompir.

Neposredna veza do poruke: 13858
20.5.2011 13:11:34   
mamin cvjetić
Helo evo i nas da se stupasimo mi nemamo kad da se družimo sa ovom rajom ovdje ubismose od mahalanja user posted image user posted image a bome smo vas poželili a jeli neko nas poželio user posted image .
J ovih dana samo hodam kad sam u kući sve živo me boli čim izađem ništa me ne boli user posted image user posted image user posted image tako da mi je sigurnije da nisam u njoj. odo malo da vas isčitam da vidim o čemu ste vodile polemike i čim se djete probudi odo bježati naći vani gdje hladovine i uživati. Ljubim javascript:void(AddText('user posted image '))sve malene user posted image i čestitam male rođendane ukoliko smo koji mašili i naravno nove biserčiće a za mamice veliki user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 13859
20.5.2011 13:12:20   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

nama jednom nije bilo HIB-a (išle rose i ja zajednouser posted image ) i prošle sedmice sam je odvela i dali su joj sve 3. sada smo jedanHIB u minusu ali ako sam ga dobro shvatila, neće joj ga ni davati. pitat ću ga kada budemo išli na hepatitis u augustu.

hej ja gledala neki kalendar vakcinacije sto sam dobila u jednoj privatnoj ordinaciji...izgleda da uopste nema trece doze HiB-a vec sam o dvije..a onda se hep B daje u kombinaciji Dite

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 13860
20.5.2011 13:19:10   
NejraS
mi u ponedjeljak idemo da primimo di te per i bas me nesto strah ali aBd dobro ce proci....
a kad smo kdo vrtica i jaslica i tako posto ja ne radim ja planiram kad bebac bude imao godinu i po da ga upisem tako negdje da se dijete socijalizuje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13861
20.5.2011 13:47:59   
vila_7
da vas pitam,koja vakcina i kad ide poslije ove trece DiTePer? Mi sad trebamo tu trecu dozu uskoro,pa me zanima koja slijedi i akda?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 13862
20.5.2011 14:06:47   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

da vas pitam,koja vakcina i kad ide poslije ove trece DiTePer? Mi sad trebamo tu trecu dozu uskoro,pa me zanima koja slijedi i akda?

mislim da je revakcinacija Hep B

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13863
20.5.2011 14:21:53   
Super Beba
Evo bila i ja vrijedna - spremih ručak u pola sata dok je mali spavao....nađoh nekakvo meso u zamrzivaču i ledino zamrznuto povrće, još krompir i luk iscjeckala i stavila sve zajedno da se kuha...na šta će to sve ličiti na kraju, Bog sami zna :) Al haj, nešto je na kašiku..A usput sam bacila kilu luka, sve proklijalo...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13864
20.5.2011 14:24:13   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: helena_7

http://www.pampers.ba/bs_BiH/parenting-articles/kako-%C4%87ete-svoju-bebu-za%C5%A1tititi-od-bolesti/2258#0
Tu ima kalendar vakcinacija

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 13865
20.5.2011 14:31:58   
NejraS

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Evo bila i ja vrijedna - spremih ručak u pola sata dok je mali spavao....nađoh nekakvo meso u zamrzivaču i ledino zamrznuto povrće, još krompir i luk iscjeckala i stavila sve zajedno da se kuha...na šta će to sve ličiti na kraju, Bog sami zna :) Al haj, nešto je na kašiku..A usput sam bacila kilu luka, sve proklijalo...

ja sam jucer isto bacila luka i krompira i veliku pavlaku jer je ukisla. sramota me kako bacam hranu ali sta cu. Ja vala urijetko pravim rucak, muz mi radi od ujutro do navecer do 12 dodje oko 5 kuci samo sat vremena i tad odspava tako da sta skuham sebi skuham, a to su najcesce makarone u svim kombinacijama user posted image user posted image

trebali bi mi sutra ici na neki party na neku vikendicu od muza drug slaci rockas svoje kcerkice, pa ce biti rostilj puno raje puno malih bebica pase radujem tome da odem negdje sa muzekom jer ga strasno pozelim nikad ga nema haman user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13866
20.5.2011 14:32:27   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

nama jednom nije bilo HIB-a (išle rose i ja zajednouser posted image ) i prošle sedmice sam je odvela i dali su joj sve 3. sada smo jedanHIB u minusu ali ako sam ga dobro shvatila, neće joj ga ni davati. pitat ću ga kada budemo išli na hepatitis u augustu.

hej ja gledala neki kalendar vakcinacije sto sam dobila u jednoj privatnoj ordinaciji...izgleda da uopste nema trece doze HiB-a vec sam o dvije..a onda se hep B daje u kombinaciji Dite

e pa to je onda to. pošto smo fulili jedan HIB onda smo ga sada dobili i imamo još Hep B. ja već pomislila da sam luda ili ja ili pedijataruser posted image  

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13867
20.5.2011 14:45:32   
elmaca
mi smo danas primili onu vakcinu s dva mjeseca..ture za sad nema..nadam se da je nece ni biti..uf..samo je pipkam i gledam

Neposredna veza do poruke: 13868
20.5.2011 14:55:53   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

e pa to je onda to. pošto smo fulili jedan HIB onda smo ga sada dobili i imamo još Hep B. ja već pomislila da sam luda ili ja ili pedijataruser posted image  

evo na ovom kalendaru pise 3 doza hib tek sa 18 mjeseci

Neposredna veza do poruke: 13869
   [Obrisana poruka]
20.5.2011 14:59:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 13870
20.5.2011 15:08:47   
samedi
Hej drage moje kako ste mi? Ja sam nekako ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma svega pomalo,sinoc sam radila do pola 4 ujutro,a N.je zaspala u 3 user posted image nece dijete da spava,a + toga i kaslje,nosic hropti,cujem da ima slinica ali ne mogu da izvucem sa svojom hebenomo pumpicom.Pije sirup cefaleksin i danas joj primjetim ojed oooogroman,tako joj nikad nije bilo,uh Boze dragi bas se napate ova nasa djecica user posted image Kud sam i ja bolesna,glava,nos,grlo,krajnici ma niije mi ni do cega,od ganjanja user posted image ovih dana nije bilo nista,samo smo jednom imali odnos user posted image i to onaj 13.DC pa ne nadam se puno ovaj mjesec,vidjet cemo user posted image Leence sta je to sa Esmicom,nisam u toku?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 13871
20.5.2011 15:10:56   
samedi

Danas mi jedan vrli tata priča kako su sve promjenili nakon smrti one dvije bebe.
Tako da do prije nekoliko mjeseci do 6. mjeseca starosti dijete primi sve vakcine, a sad su rastegli do godine dana.
Moja se probudila, hvala Bogu nema ture, nije ni nervozna.user posted image

moja ima godinu a jos nismo primili 3 vakcine prije one MMR,jest da smo mi malo otezali to namjerno,pa je nisam vodila 3 mjeseca nikako al dr kaze da je sve u redu i da nismo nist apropustili

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 13872
20.5.2011 15:14:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

Hej drage moje kako ste mi? Ja sam nekako ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma svega pomalo,sinoc sam radila do pola 4 ujutro,a N.je zaspala u 3 user posted image nece dijete da spava,a + toga i kaslje,nosic hropti,cujem da ima slinica ali ne mogu da izvucem sa svojom hebenomo pumpicom.Pije sirup cefaleksin i danas joj primjetim ojed oooogroman,tako joj nikad nije bilo,uh Boze dragi bas se napate ova nasa djecica user posted image Kud sam i ja bolesna,glava,nos,grlo,krajnici ma niije mi ni do cega,od ganjanja user posted image ovih dana nije bilo nista,samo smo jednom imali odnos user posted image i to onaj 13.DC pa ne nadam se puno ovaj mjesec,vidjet cemo user posted image Leence sta je to sa Esmicom,nisam u toku?

Mila nedaj se i mene evo kao da ce safata nahlada glava nos, sinusi ma sve me boli.
Ljubi ljubicu malu da nam brzo ozdravi dusa lijepa user posted image user posted image user posted image
Jesam li ja to dobro procitala, ti to radis na novoj bebici abd . aaaaaaaaaaa superuser posted image user posted image user posted image drago mi je ,....
Drzim vam fige user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 13873
20.5.2011 17:45:45   
rose

Danas mi jedan vrli tata priča kako su sve promjenili nakon smrti one dvije bebe.
Tako da do prije nekoliko mjeseci do 6. mjeseca starosti dijete primi sve vakcine, a sad su rastegli do godine dana.

hm pa ove prve vakcine se primaju do 4-e godine s revakcinacijama...u prvih 6 mjeseci se isprima vecina...i onda s 12 mjeseci ide MMR i poslije jos neke revakcinacije...to sto ti je taj tata rekao nije nista novo...jos prije nego se moja S rodila imala sam priliku vidjeti kalendar vakcinacije i tu su vakcine sve do 14 ili 18 godine zivota (ako ne i kasnije) ukljucujuci i ove u prvoj godini i nisu sve sprcane u 6 mjeseci al ide vecina...nakon 6-og mjeseca ako se isprima sve po redu, pauza do 12-og, odnosno kad dijete proba bjelance da moze primiti MMR

Neposredna veza do poruke: 13874
20.5.2011 18:34:15   
rose

a mozda si mislila na to da je jedno vrijeme bio razmak izmedju vakcina mjesec dana a sada je najmanje 42 dana?

Neposredna veza do poruke: 13875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

zodijacki znaci djeteta
stefania

da li vam je u trudnoci bilo bitno to koji ce vase dijete horoskopski znak biti? i da li ste eventualno "stelali" trudnocu na neki odredjeni znak i/ili da li ste se "nasekirali" kad ste skontali u kojem ce se zodijackom znaku roditi vasa beba?

da (bio mi je/jeste mi vazan zodijacki znak moje bebe) (34%)

ne (svjedeno mi je to) (66%)

Broj svih glasova: 164

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *