MaminaBeba
|
Lejla Ka .. Divna žena! Da se kratko javim, pošto sam jaaako iscrpljena. Ne znam više šta ću, Jaman NIKAKO ne spava. Jučer je preko dana odspavao samo pola sata i onda poslije toga nikad više nije zaspao ni dan, ni noć jutros do pola 4h ujutro. To mi sve stvara nervozu, jer ne sjećam se kada sam odspavala uopšte, bukvalno osjećam slabost i nemoć. Ne mogu da pratim taj ritam. Baš bih samo plakala, skupilo mi se toliko... Pratim da nije gladan, pratim da uvijek bude čist i suh, mislila sam da je žedan pa sam mu davala malo vodice i čaja, ali on se toliko mršti i na čaj i na vodu, da hoće odmah da povraća.. Dođe mi da popijem na litre Red Bulla, jer stvarno ne osjećam za sebe, života mi kao da lebdim, vjerovatno od silnog nespavanja.. Mm stvarno pomaže maksimalno, ali on samo hoće meni i da je uz mene i da mu tepam, da ga mazim, pjevam i pričam (pokušala sam i uspavanke sa youtube i ne pali).. Pokušala sam čak i da ga povijem, ali on se toliko ljuti kada mu rukice spustim niz tijelo da se sav zacrveni i jako plače.. Hoće samo da razgleda, da se nečemu čudi i guče, da se smije i vrišti, a ležati će mirno samo ako je potpuno go... Evo sada nekim čudom spava već skoro sat vremena, a ja na brzinu spremila ručak i raspremila kuću, večeras će mi gosti i moram sada da uzmem knjigu, odobreni su nam oktobarski rokovi, a meni iz prve godine ostalo rimsko pravo i nikako da ga riješim... Uh.. Neka mi je Bog na pomoći... Moje bebice i mamice ljubim vas punooo...
|