zeze
|
E drage moje da se i ja malo javim, evo Naida lezi i gledi u tv, duskica moja. Ja se taman naviknem na jedan njen tempo, a ona onda promjeni . Hvala Bogu pa spava po noci, ne znam kako bih. Mamina Bebo da probas ga zamotavat? Ja Naidu zamotam, mislim rukice joj zamotam kad hocu da je uspavam, jer primjetila sam da se prepadne sa njima i onsa podje da place i budi se. Ako nista, preko dana kada zaspe i ti spavaj, ja sam tako radila kad mi nije spavala preko noci, vjeruj i 15 minuta kada odspavam vrijedilo mi. Nedaj se, proce aBd sve Mirkice ista stvar je bila i kod mene sa mm, njemu njegova mama on meni, dok nisam pukla i pocela da galamim, histerisem, i evo sad mi vise nista ne govori niti smije. Nisam nesposobna, ako sam ga znala roditi, onda sam i spremna se brinuti o njoj. Dusice veliki zagrljaj. Meni moja svekrva ne smije nista ni reci, ako je ne upitam. Vidjela zena koliko je sati. Neki dan opet pocela da Naidu ljulja, ja je samo pogledala, kad prestade i govori Naidi uh ne smijem te ljuljat mama ce me istuc. haha malom drugu Nikoli sretan rodjendann i mene uzasno nervira kad mi govore da je gladna . ja znam kad je gladna, osjetim i znam po njenim reakcijama. i jos nesto, ja je i nedam nikome uzeti ako ne opere ruke, cak ni mm. Boze , kako pisem, da mi je neko govorio da cu pretvorit u ovakko strogu osobu, i nekad tako odvratnu, nebi vjerovala. uhh evo vam velikiii svimaa