|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Zvijezda JOHNSON`S® baby kalendara, AUGUST 2014!

Uredništvo Ringeraja.ba, 13.12.2013
August nam je daleko. Posebno nezamisliv izgleda iz sadašnje decembarske snježne perspektive.Ali zvjezda JOHNSON'S® baby kalendara za august je tu!

image
/21


 

Ipak, rijetki su oni koji ne pomisle na ljeto, godišnje odmore i more. Neki čak već imaju u glavi idući odmor, a mi pred vas stavljamo novu zvijezdu JOHNSON'S® baby kalendara!!!
Bez obzira da li smo u mogućnosti da priuštimo sebi neki fin godišnji odmor ili ne, uz našeg Danija će topli dani i lijepe večeri biti još ljepši! 

 

 

 

Dani iz Sarajeva

 

 

http://www.dodaj.rs/f/M/71/3p4hDMul/59-dani-1-glas-sarajevo.jpg

 

 

Priča o Johnson's proizvodima za djecu (linija JOHNSON’S® baby)  razvija se od 1893. godine kada je Johnson&Johnson-ov stručnjak i istraživač Frederick Barnett Kilmer izumio prvi JOHNSON’S® baby puder. Tim proizvodom otvara se potpuno novo poglavlje u proizvodnji kozmetike za njegu djece. Od tada do danas JOHNSON’S® baby puder stanuje u domovima širom svijeta i svojim blagim dejstvom umiruje kožu beba.

Tokom niza godina primijetili smo nešto...

Mnoge mame krišom „kradu“ JOHNSON’S® baby proizvode od beba i same ih koriste. A ova pojava se naročito odnosi na JOHNSON’S® baby pudere i  JOHNSON’S® baby ulje. Ali šta da radimo... JOHNSON’S® baby proizvodi su dobri za mamu i za bebu. 

 

JOHNSON’S® baby – mame mu vjeruju već 100 godina.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
8
Bebe se noću bude da odgode začeće mlađih ...
Zašto bebe imaju ovakav uticaj? Razlog je evolucija. Trebaju im roditelji koji će sav trud uložiti u njihov odgoj.
7
Zvijezda JOHNSON`S® baby kalendara, FEBRU...
Subotom se pokušavamo odmoriti i uhvatiti zaostatak za privatnim obavezama od naporne sedmice. Nadamo se ipak da su mame...
4
Kako promjeniti pelenu?
Kako promjeniti pelenu maloj bebici? (video - e-kako portal)
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *