|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudnice i rodilje iz HNŽ-a
9.5.2013 22:05:26   
babybee
u 25. tjednu sam trudnoce, htjela otvoriti bolovanje kazu trudnica u nasoj zupaniji kao sto nema nikakve naknade mjesecne nego smo jednom tako nema pravo ni na bolovanje kao svugdje drugo, tj. da ti poslodavac placa a njemu zdravstvo 70 % plaće- Jel ima ijedna od vas da je bila na bolovanju i kako je to islo? stvarno je nasa zupanije uzas, bila sam svjedok kad su u ministarstvu pitali zasto nemamo nista ako je taj porodiljni prihod odredjen na razini drzave a ne zupanije, zasto zapadno herc.ima mjesecni mi ne,kazu da nasa zuanije nije to predvidila u proracunu ima prisnijih stvari, svaka stranka kad su izbori isto obecava a niko nista. jad bijeda i cemer i jos cujem da trudnice iz 2012 nisu dobile ni onu mjesecnu naknadu. Sramota
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trudnice i rodilje iz HNŽ-a
12.5.2013 14:21:55   
Ben 10
Ja sam rodila 2008 i nisam imala nikakvu nadoknadu ,ni nista drugo.Radila bila primljena na neodredjeno vrijeme,rekli mi da cu se vratiti na posao kada budem htijela,nakon 8 mj mi posalju sporazumni otkaz ko nemaju sredstava da nam uplacuju.bile nas 3 trudnice u isto vrijeme.Ko za nase dobro da se javimo na biro zbog pio i zdrastvenoga i da cemo se vratiti kada budemo zeljeli.Nijedna se nije vratila.Ja nisam poslije ni zeljela jer mi nije odgovaralo cijeli dan raditi tj.10 sati,nije mi imao ko cuvati malca.

_____________________________

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu babybee)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Trudnice i rodilje iz HNŽ-a
27.5.2013 8:39:33   
yasemin
pozz ja sam iz HNK , dobila sam mjesečnu nakandnu jednokratnu od 400 KM činim se u januaru ove godine , ja sam prvo bila na bolovanju -čuvala sam trudnoću imala sam 100% platu nakon poroda sam također imala 100% platu tako da i ima poroiljska nakanada ne bih je imala jer mi je poslodavac dao platu bez umanjenja .porodiljski doplatak je na razini kantona , oni su već davno dužni bili da iste isplaćuju , jednostavno na kraju porodiljskog tuži HNK za razliku plate ako ti poslodaac ne isplaćuje cijelu, malo ćeš čekati na izvršenje ali bolje ikad nego nikad.

_____________________________

yasemin

(odgovor članu babybee)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:








Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos male djece?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *