|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1311 1312 [1313] 1314 1315   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.9.2011 20:22:05   
Anoniman
haj .user posted image
Nego jestel vi vec sklonile robicu , sorceve potkosulje ??
A stavile, maijce i bodice dugi rukava i trenerkice za nosati?
Ja sam skoro spakovala punu vrecu sorceva  i potkosulja kad budem isla mami da ponesem .
Pa trebam donijet zimsko i jesenske stvari .
i da tko, daje D3 KAPI jestel poceli davati mi jesmo .

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 32801
24.9.2011 8:21:28   
bebacha
jutro.
Kako su bolesna djecica
kod mene odma na jutru lom.subota,seka kod kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danas uzivam u nereduuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32802
24.9.2011 9:18:34   
tekja
jutro...

sta je ovo sa temom..niti je ima medju zadnjih pedeset, niti mogu otvoriti zadnji napisani post, nego mi otvara na prethodne dvije straniceuser posted image ..helem...

Mi evo sad ustali, V. pije mlijeko, ja user posted image ...bujrumuser posted image ...MM danas cijeli dan radi, morat cemo nas dvoje skontati kako da upotpunimo danuser posted image ..cini mi se da ce biti lijepuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 32803
24.9.2011 9:31:16   
Amani12
Jutro i od nas user posted image
Tek se probudila,pa odmah da vam mahnem,i moje deckic ce uskoro da se proobudi...
Temu nam neko opasno sabotira user posted image
Jedva cekam da vise ozdravimo,pozelila sam ici vani sa svojim djecakom,jedva cekam...
Kako ste nam svi,ljubac od mene i mog uspavanka user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32804
24.9.2011 9:47:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

haj .user posted image
Ja sam skoro spakovala punu vrecu sorceva  i potkosulja kad budem isla mami da ponesem .

spakovala stvari a zaboravila na kapi!!! moramo poceti...dobro si me napomenula. mi cemo kod laninog momka na rodjendan za sat vremena a vec se uzvrtial, hoce papa, a pravo sada hladno, moramo sacekati da malo otopli

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32805
24.9.2011 9:50:04   
teacher75
sto se ovo bebe 1-2 godine vise ne vide u aktuelnim temamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32806
24.9.2011 9:58:52   
Meri29
Ja jos nisam spakovala stvari, nadam se jos kojem lijepom danu user posted image A kapi smo pocele od prosle sedmice uzimati .

Kako nam je Anel jutros i ostala bolesna djecica

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 32807
24.9.2011 10:20:16   
mala86
IZVORNA PORUKA: teacher75

sto se ovo bebe 1-2 godine vise ne vide u aktuelnim temamauser posted image

ni meni nije jasno user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 32808
24.9.2011 11:24:17   
vila_7

haj .user posted image

i ja sam sve spakovala ali sreca pa su mi kutije blizu jer ovih dana je bilo i toplo pa sam ponovo neke haljinice vadila.
Do kad vi dajete D3 kapi ? Ja davala do godinu dana,preko ljeta sad nisam pa kontala jos samo ovu zimu user posted image , s tim da je curica bas puno vani kod bake na selu svaki dan

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32809
24.9.2011 11:25:40   
vila_7
Felix i ja sam spakolvala ljetne stvari ali sreca-kutije su u blizini jer kako jeopet toplo vec sam vadila neke haljinice!
Do kad cete vi davati te kapi. Ja davala do godine,ljeti prestala i kontala jos samo ovu zimu user posted image user posted image user posted image S tim da je bas puno vani svaki dan na selu!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 32810
24.9.2011 11:25:50   
vila_7
Felix i ja sam spakolvala ljetne stvari ali sreca-kutije su u blizini jer kako jeopet toplo vec sam vadila neke haljinice!
Do kad cete vi davati te kapi. Ja davala do godine,ljeti prestala i kontala jos samo ovu zimu S tim da je bas puno vani svaki dan na selu!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 32811
24.9.2011 11:26:23   
vila_7
Do kad cete vi davati te kapi. Ja davala do godine,ljeti prestala i kontala jos samo ovu zimu S tim da je bas puno vani svaki dan na selu!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32812
24.9.2011 12:19:41   
Hannica
Ja sam sinoc spakovala neke ljetne stvarcice,ali bas sto je skroz lagano,one leprsave haljinice sto se nose bez potkosulje i stramplica.Ja mislim da ce biti jos toplih danai ako smo skoro pripremili za jesen i zimu,kupili smo tri nove jaknice a imamo i neke od prosle godine koje joj jos uvijek mogu.Jos nam cizmice fale.user posted image
Ja nisam znala da se D3 kapi daju i poslije druge godine. Zasto?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32813
24.9.2011 12:20:25   
Hannica
user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 24.9.2011 12:22:18 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32814
24.9.2011 12:31:20   
Anoniman
D3  kapi idu do godine ne poslije al nama je ped dala da nije ja nebi davala bez savjeta jer i sam farmaceut je rekao do godine ne idu 4 -5 kapi kao sto je sa 1 god .Islo vec posavjetuj te se sa ped.
Nama je rekla jer nema jos zubi , i sitan se rodio pa nam produzila do decembra samo po dvi kapi pa vidicu sta ce nam u decembru reci.
Mi smo bili na boci anel je dobro ,....

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 32815
24.9.2011 13:48:49   
teacher75
IZVORNA PORUKA: helena_7

Do kad cete vi davati te kapi. Ja davala do godine,ljeti prestala i kontala jos samo ovu zimu user posted image user posted image user posted image S tim da je bas puno vani svaki dan na selu!

nama je pedijatrica rekla da se daju dok ne krene u skolu osim tokom ljeta.samo ne rece po koliko kapi, prije ljeta sam jioj davala po 3

< Poruku je uredio teacher75 -- 24.9.2011 13:50:11 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 32816
24.9.2011 14:02:04   
Anoniman

nama je pedijatrica rekla da se daju dok ne krene u skolu osim tokom ljeta.samo ne rece po koliko kapi, prije ljeta sam jioj davala po 3
Mi smo do godine davali 5 kapi .
Sad nam rekla do decembra 2.kapi .
Al u apoteci ne  daju kapi ako nemas od dokt .ped. neki papir napisano da dajes bebi kapi.
Jer one Idu samo do godine . Odma te pitaju kolika je beba kad kupujes d3 ako kazes 2 god ne daju ti
Jer moras tacno znat koliko kapi ide .....
I dal ti je ped. to rekla/dal !
Tako je bar kod nas .

Neposredna veza do poruke: 32817
24.9.2011 14:11:57   
Hanady RR
pozdrav maleni

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32818
24.9.2011 14:12:16   
Hanady RR
pozdrav maleniuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32819
24.9.2011 14:13:42   
leona81
mi smo spakovali ljetnu odjecu, kapi nismo jos poceli davati jer je septembar bio kao avgust, al krenut cemo ovih dana, nama je pedijatrica rekla 3 kapi? jucer je slabo jela i imala strasan proljev, em sto to smrdi strasno ma nemoguce za oprat, sve joj je procurilo kroz robu. srecom da je mm stigao s njom kuci inace bi se proveli u gradu. malo nos curi, i oci onako umorne. sinoc jedva zaspala tek oko 23 i budila se i vristala oko 5 ujutru?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32820
24.9.2011 14:19:38   
mala86
pozzic svima

user posted image user posted image user posted image slomljena sam

mrzim kucu i kucanske poslove user posted image  i taman pomislim gotova-nadjem sebi jos nesto user posted image
sad cekam muza da dodje s posla i malca da se probudi pa cemo u kupovinu
on jedva zaspo oko pola 2 user posted image ,nije mu se spavalo,a ja navalila,nema ga danas ko cuvat,a moramo to obavit,pa da sto prije

jutros ni vani nismo stigli otic bas mi ga zao al hajd nije svaki dan tako a i izlazit ce popodne

ljetnu robu jos nismo spakovali,ali smo prebrali sta ima zimske,i zadovoljna sam user posted image
baka ce mu za rodjkas kupit cizme,pa smo i stim rijeseni,jos mama koju maicu i to je to

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32821
24.9.2011 14:20:01   
Hanady RR
Kod mene obe cure sline i kušu mašllah...
ja s epravim d ane vidim al bogami čujemuser posted image

hladnokrvno ih gledam, kljukam c vitaminom, starijoj sam rhinostop uključila...ako porđemo bet tura dobro i jest...
al odokativnom metodom sve je mogućeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32822
24.9.2011 15:39:30   
koka i po
samo da kazem lady...poznala bih te medj hiljadu zena user posted image
dobar dan dame ,damice i one koje se ne osjecaju takouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32823
24.9.2011 16:21:32   
teacher75

Mi smo do godine davali 5 kapi .
Sad nam rekla do decembra 2.kapi .
Al u apoteci ne  daju kapi ako nemas od dokt .ped. neki papir napisano da dajes bebi kapi.
Jer one Idu samo do godine . Odma te pitaju kolika je beba kad kupujes d3 ako kazes 2 god ne daju ti
Jer moras tacno znat koliko kapi ide .....
I dal ti je ped. to rekla/dal !
Tako je bar kod nas .

do sad kad sam kupovala nikad me nije pitala za starost djeteta, kupovala bez problemauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32824
24.9.2011 16:52:42   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

samo da kazem lady...poznala bih te medj hiljadu zena user posted image
dobar dan dame ,damice i one koje se ne osjecaju takouser posted image

Jel mi se to upucavas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 32825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1311 1312 [1313] 1314 1315   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1311 1312 [1313] 1314 1315   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *