Anoniman
|
Jaooooooooo dok sve pročitah preznojih se TuJ sam ja, sama , čekam mm da se vrati sa tenisa i pravo me strah, joj ne volim ove kasne termine nikako A cola ihihihihihihihi, ma mi se vratili nakon 2h i to nam previše bilo, ma ja stalno dumala kako je B , nikako da se opustim...... Eh i meni je sinoć palo na pamet da nisam p. mami odgovorila za cijenu čuvanja, izvini, ma nije tajna. Cijene su između 300-400 KM. Ja nudim 350 KM i koliko sam skontala sve su ZA tu cijenu al đaba kad nama niko baš ne paše osim one cure koja nam neće čuvati B. U pon. nam dolazi jedna teta sa extra preporukama, nadam se da je to to . Joj žene drage mog pravooooo muče ovi zubići, ma znate šta su grčevi - mala maca naspram zubića , pravo je nervozan, stalno ga nosim a već 2 noći oko 2h ga prenesem kod sebe i tako doji sve do jutra..... Da šta ne fulim, svim novim bebicama želim dobrodošlicu, sretne male rođendane , puzanje, akrobacije, zubiće!! dady bravo za hrabrog dječaka, baš je lijepo čuti kad neko ima pozitivno iskustvo u vezi sa sunećenjem Gdje ste to radili, je li kod dr. Dizdarevića? Hoćemo li sutra u šetnju i na kaficu Nek se javi ko je za.
|