|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.11.2009 23:02:18   
malenaa
evo ja sam tu bas zbog ovog fudbala...neda mi se gledat sa mm tu tekmu dzaba se nervirati. jojjjj tek sad citam da ste bile na kafici smrc...:( pa ja kontala to nekad sutra. i mi smo do neki dan setkali po c vili i vilsu ali sad smo na dobrinji vec par dana... pa se navikavamo ne znamo nikoga u blizini pa ako ko ima tu negdje nek se javne da se upoznamo :) iako meni nije frka...ja cu i u vils doci samo ako padne kakav konkretan dogovor da ga usspijem na vrijeme procitati :)
pocahontas- hvala draga na savjetu,bas sam i mislila da je to od igracaka jer sve zivo stavlja u usta . kako tvoj mali princ??? bas bih voljela da se vidimo jednom?? jednom smo se na forumu na pinku vidjele tad su njih dvojica bila u pupama,pa bi bio red da se i upoznaju.
enisa-sara- i tebe sam zeno pozeljela, ustvari to pile da napokon upoznam. znam da uskoro pocinjes raditi ,mogu misliti... imam isti problem s dinom vezano za nosanje i tesko odvajanje. moj nigdje bez mene, samo se prikaci , kad ga spustis moze se zabusiti 5 min i onda vristanje, kazu nek vristi...ali nema sanse da ja to mogu slusati,tako da je po cijeli dan na mom kuku :( kisssss
p.mamma- ajd skontat cu za te slike, pa cemo se dogovoriti da ti dam to. izvini jos jednom... ljubi moju djevojcicu vejiku za mali rodjkas i od druga dine :) cujem da si uzela ljulju, vidis... cura se navikla kod mene,svidjelo joj se... hehe :) kisssssss

< Poruku je uredio malenaa -- 14.11.2009 23:03:20 >

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7876
14.11.2009 23:05:09   
Apotekarka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad napisah kilometarsku poruku i ne posla se

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 7877
14.11.2009 23:07:16   
škorpija
Haj onda ponovouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7878
14.11.2009 23:07:27   
dady
i meni se to desilo i neču više ni da pišem ,odoh u krevet!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 7879
14.11.2009 23:11:07   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: malenaa

evo ja sam tu bas zbog ovog fudbala...neda mi se gledat sa mm tu tekmu dzaba se nervirati. jojjjj tek sad citam da ste bile na kafici smrc...:( pa ja kontala to nekad sutra. i mi smo do neki dan setkali po c vili i vilsu ali sad smo na dobrinji vec par dana... pa se navikavamo ne znamo nikoga u blizini pa ako ko ima tu negdje nek se javne da se upoznamo :) iako meni nije frka...ja cu i u vils doci samo ako padne kakav konkretan dogovor da ga usspijem na vrijeme procitati :)
pocahontas- hvala draga na savjetu,bas sam i mislila da je to od igracaka jer sve zivo stavlja u usta . kako tvoj mali princ??? bas bih voljela da se vidimo jednom?? jednom smo se na forumu na pinku vidjele tad su njih dvojica bila u pupama,pa bi bio red da se i upoznaju.

ja isto ne mogu to da gledam, meni svi oni na travi fudbaleri isti i taman kada upratim jednog naidje mi drugi user posted image

pa bas bi mogle da upoznamo drugove..kazem ti, plis igracke nix vjeruj mi..nek se dere koliko hoce ali ja mu ne dam..mada je dobrica u principu..on se sreca moja obraduje sta mu god das od igracaka....skromno dijete nema sta...user posted image i necu nsita da pricam kako mi je rafi kuc kuc dobrica..ne zahebuser posted image me po pitanju nosanja jer od samog pocetka nismo tako anucili..ok, majka sam mu pa ga ponekad od dragosti uzmem, ali u rpincipu svo mazenje i igranje rjesavamo lezecki ili potrbuske...ostavim ga da na baby tv gleda svoje male crtice i stvarno ih voli..i to naravno nekad dosadti ali sve u svemu nije ters od djeteta...sam se uspava, ja ga samo spustim u krevetac i ubacim cuclu, i udjem za par minutica i on hrce..ali stvarno hrce nekad ko coek user posted image

dadada bila mi family veceras, pa sam pitala Visnjicu za pracenje stanja komentara na slikama u albumu..ne mere smao da znas...dakle, forum nije na principu fejsa...user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 14.11.2009 23:12:52 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 7880
14.11.2009 23:12:36   
Apotekarka
a jos redom sve procitala od jucer i danas i komentara se nadjelilauser posted image user posted image user posted image
necu se igratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 7881
14.11.2009 23:13:47   
Anoniman
Joj ja se sva iztrzah zbog utakmice.... naš kum i mm gladaju a ja se zadala po kuhinji samo da ne gledam user posted image

Nama je bilo krasno družiti se sa saharom i njenom ljepoticom, ma oduševila me je sa okicama i kosicom, ljepotica prava!!! Još da je B slušao al eto nije bilo strašno user posted image , morala sam malo njega nositi i gurati kolica, lopović. Hvala vam na lijepo provedenom vremenu user posted image user posted image  Ja sam odspavala kad smo došli kući, mm bio sa B tako da ću vjerovatno večeras kasno leći a valja poraniti ujutro.....
pocahontas, drago mi je da smo se upoznale a Rafi je medić, vire krupne okice iz kolica user posted image
Ja sam vam opet najdalja, mi smo na Vracama....
P. mama čestitamo Laurici rođendan, ljubi nam je punooooooooo!
Belmac odlična slika user posted image user posted image , pusa za modela!
bebana27 ma pusti dr., tako su i nama govorili da izbacimo 1,2 podoja, ma šta ima!!! Kad djete plače kad je gladno, a dobijao je skoro po 2 kg. Ma baš nas boli briga, kad se nogica dograbi sve će to spasti ili ne daj Bože bolesti (pu pu) smršaju pravo user posted image . Samo ti pusti dijete nek doji koliko hoće user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7882
14.11.2009 23:14:58   
pocahontas
e moja apotekaraka, a zamisli da ti se to desilo kada napises svoju kilometricnu porodjajnu pricu i onda klik a ono ode sve u hejbet...zato sad fino ja to uvijek mahinalno poucena tim iskustvom copy za svaki slucaj pa da mogu ako mi izlapi da kliknem kao lafica paste...user posted image

enisa benjo je pravi mali flegman..tkao mi je cool..boli njega briga..on u svom fazonu....pa uopste nije tako bembelindzo uzivo..taman Boga mi...ove slike bas povecaju djecu a i nas zene tom logikom user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 14.11.2009 23:17:29 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 7883
14.11.2009 23:15:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja isto ne mogu to da gledam, meni svi oni na travi fudbaleri isti i taman kada upratim jednog naidje mi drugi user posted image

pa bas bi mogle da upoznamo drugove..kazem ti, plis igracke nix vjeruj mi..nek se dere koliko hoce ali ja mu ne dam..mada je dobrica u principu..on se sreca moja obraduje sta mu god das od igracaka....skromno dijete nema sta...user posted image i necu nsita da pricam kako mi je rafi kuc kuc dobrica..ne zahebuser posted image me po pitanju nosanja jer od samog pocetka nismo tako anucili..ok, majka sam mu pa ga ponekad od dragosti uzmem, ali u rpincipu svo mazenje i igranje rjesavamo lezecki ili potrbuske...ostavim ga da na baby tv gleda svoje male crtice i stvarno ih voli..i to naravno nekad dosadti ali sve u svemu nije ters od djeteta...sam se uspava, ja ga samo spustim u krevetac i ubacim cuclu, i udjem za par minutica i on hrce..ali stvarno hrce nekad ko coek user posted image

dadada bila mi family veceras, pa sam pitala Visnjicu za pracenje stanja komentara na slikama u albumu..ne mere smao da znas...dakle, forum nije na principu fejsa...user posted image

cccccccccccccccccc...jesi li joj rekla da to tako neMreuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7884
14.11.2009 23:17:07   
Pretty mamma
Baš sam napeta zbog tekme da sam okrenula kanal...bezze se nerviram.
Malenu sam prebacila u krevetić pa da vam se javim.
Eto, svi smo se lijepo locirali na potezu Hrasno-Ć.Vila-Otoka pa ćemo se valjda i naći...
Idem ja u krpice uskoro, samo da vidim rez na kraju tekme.
Sto je mene strah ove gripe, ali opet ne mogu da ne izlazim nikamo...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 7885
14.11.2009 23:17:37   
Apotekarka
eeeee...
joj kako bi volila nekad da vas upoznam sve na nekoj kavici,nekad ako se sastajali nedjeljom mozda bi me mm mogao dobaciti na sat-dva

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7886
14.11.2009 23:17:50   
Anoniman

enisa-sara- i tebe sam zeno pozeljela, ustvari to pile da napokon upoznam. znam da uskoro pocinjes raditi ,mogu misliti... imam isti problem s dinom vezano za nosanje i tesko odvajanje. moj nigdje bez mene, samo se prikaci , kad ga spustis moze se zabusiti 5 min i onda vristanje, kazu nek vristi...ali nema sanse da ja to mogu slusati,tako da je po cijeli dan na mom kuku :( kisssss

Pa ljubice draga i mi smo vas poželjeli!!!! Isto ti je i nama tako, vidiš da njih dvojica imaju nešto zajedničko user posted image user posted image  Ma kakvo vrištanje, ne da mama da se pile sekira može oslabiti koji gram ne daj Bože user posted image user posted image

E zaboravili smo vam reći, izvirio je ćošak drugog zuba user posted image  Nadam se da će nakon ovoga biti makar 20,30 dana pauze do idućeg.

(odgovor članu malenaa)
  Neposredna veza do poruke: 7887
14.11.2009 23:19:49   
pocahontas
ova škorpija je bas zlocasta kako se samo zlocasto smije ljudima user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7888
14.11.2009 23:20:53   
Apotekarka
vidim vristanje spominjete moj kad je ljut toliko vristi...danas on meni nesto guguce i smije se a ja se okrenula mm i nesto pricamo a on ljut sto ga ne gledamn vristi i galkami smrko se ja mu se okrenem on se smijee zakoceni se...bas mi to bilo simpa od njega

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7889
14.11.2009 23:21:25   
Pretty mamma
Samo kad čujem galamu pred zgradom iz kafana, onda okrenem da vidim šta se zbiva...kad ono ništa od gola...

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 7890
14.11.2009 23:21:30   
Anoniman
Ma vjeruj da ga ima, ima user posted image  pa još kad ga skinemo noge mu skoro k'o moje user posted image user posted image  nego u skafanderu pa se to toliko i ne vidi user posted image  najbolje moja leđa znaju user posted image
Idem i ja laganini, joooooooooooooooooj i ova utakmica user posted image user posted image  uh!

Neposredna veza do poruke: 7891
14.11.2009 23:21:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Nama je bilo krasno družiti se sa saharom i njenom ljepoticom, ma oduševila me je sa okicama i kosicom, ljepotica prava!!! Još da je B slušao al eto nije bilo strašno user posted image , morala sam malo njega nositi i gurati kolica, lopović. Hvala vam na lijepo provedenom vremenu user posted image user posted image

I na ma je bilo super, jedva cekam opetuser posted image
A Benjo kad se nasmije i kad proviri zubic, ma mora ga covjek voljeti i ugadjati mu, kad zna dijete posaouser posted image
Moja Ajna jos budna, valjda je na mamu pa nocna ptica,plus napeto joj zbog fudbalauser posted image , ja sam bijesna zbog ovoliko propustenih prilika, bas im se ne dauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7892
14.11.2009 23:24:04   
Pretty mamma
Ajna, marš u krpe !!! (ovo je bilo od dragosti, ne ljuti se Sahara user posted image )

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7893
14.11.2009 23:26:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Ajna, marš u krpe !!! (ovo je bilo od dragosti, ne ljuti se Sahara user posted image )

Ma i da joj kazes MRS nista od toga, igra se dijete  u sesnaestuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7894
14.11.2009 23:27:41   
škorpija
Taman pošla da napišem apotekarki da sve treba fino copy kad vidim pametnica pocahontas već napisalauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7895
14.11.2009 23:29:54   
Pretty mamma
Ljudovi moji, laku noć! Bili smo bolji od Portugala, a to ćemo i pokazati u Zn!!!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 7896
14.11.2009 23:30:57   
pocahontas
uh al je Luis Figo s tribina bio hmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm....

< Poruku je uredio pocahontas -- 14.11.2009 23:31:13 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 7897
14.11.2009 23:33:41   
Anoniman
ma ja...ti smekala po tribinama, a nasi se lomiliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7898
14.11.2009 23:34:38   
Ella_H
sram vas bilo smekate protivnike
hehehe

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7899
14.11.2009 23:35:54   
pocahontas
pa tribine fino zumiraju, a onaj teren pih ko ce sve nafatati...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  314 315 [316] 317 318   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *