|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
16.11.2009 22:08:16   
Mya_81 RR
Ja nisam imala problema s odvajanjem...u onoj fazi grčeva kad je plakala doslovno stalno jedva sam čekala da se neko ponudi da je prošeta da ja imam malo mira, a prvu noć kad je spavala kod bake u komadu sam prespavala da se nisam ni pomjerila...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 8201
16.11.2009 22:08:40   
sheri
ni ja ne mogu izdajati mlijeko, jer ni Nora ne zeliu flasicu nikako. probala sam, al dijete briznulo u plac. i sve ste vi definitivno u porvau, znam to, ali ja imam dublji problem, ja nemam mamu i znam da mi jako nedostaje, i nije mi dovoljno ni ono vrijeme dok je bila ziva, pa svoju curicu ne ostavljam ni sekund bez mame. 

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 8202
16.11.2009 22:10:37   
mojbebac
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Pocahontas, sad mu uvodiš i drugu hranu pa se možeš malo i opustiti kad je dojenje u pitanju user posted image

ma to je moja mya samo jedan obrok i to ujutro..i hop cup citav dan opet je na meni user posted image ma polako, mislim da je jos rano da ga guram od sebe kada ne moram...
sad ce mamita poceti spremati pravosudni pa cu htjela ne htjela biti odvojena od njega na min 2-3h..bio on u kuci ili negdje drugo...kada pocne pravo shopati..i praviti vece pauze izmedju dojenja....

drago moja pocahontas i ja isto dojim bebca, kao i ti, a i tu su negdje, osam dana razlike, i naravno ne pada mi na pamet da prestajem dojiti, zato te razumijem i podrzavam, mi dojimo otprilike na svaka tri - triipo sata zato i mogu raditi ( to je srecom samo par sati ), ali ja njoj dajem i drugu hranu tako da je vec sad lakse, a bice i tebi sigurno kad pocne klopati nesto drugo .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 8203
16.11.2009 23:15:29   
Anoniman
Auuuuuuuuu jeste se raspisale...... valjda sam sve dobro pofatala user posted image
Dobro veče user posted image  Konačno sam bolje raspoložena i mislim da mi lagano pada kamen sa srca.... Izgleda da smo našli fiiiiiiiiiiiinu tetu user posted image  i svidjela se i mm i mojoj sveki a i meni (full komisila user posted imageuser posted image . Konačno!!! Teta zadnjih 10 god. radi sa djecom i poznaje sve bebanske i dječije marifetluke tako da joj nisam morala plaho opisivati svoje drago pile user posted image  Eto je od srijede da se družimo.... a ja da se laganini počnem pripremati na trku, frku user posted image
Uh kad vam se sa posla raskukam.... user posted image  al biće to sve aBd dobro.

sonjice, e baš mi je žao što je user posted image  bolestan, ne dajte se. Ja bi za njihov jedan dan bolesti ležala i bolovala 15 dana user posted image  duše mile.....
pocahontas probaj ti izdojiti mlijeko pa mu dati na flašicu, ma vidjet ćeš kako će je prihvatiti user posted image  Mog B ništa to ne zbunjuje on hoće i siku i izdojeno mlijeko iz flašice i sokiće i vodu i čaj user posted image  Ja sam se bojala da zbog flašice ne odbije siku al hB nije.
Ella joj kako su surovi, mogu zamisliti kako ti je user posted image ..... uh! A da mu neće zubić user posted image  I moj je imao temp. malo prije nicanja zuba....
felix, pilence je ko medić, ljubi ga punoooooooooo.
ex yu, šta ima, da nisi slučajno radila test user posted image  Joj jest to zeznuta situacija a ja još uvijek nisam ni dobila tako da sam stalno u dilemi user posted image user posted image  

Uh umalo da zaboravim, dragoj škorpiji sretan 23 rođendan user posted image , od user posted image  sve najbolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 8204
16.11.2009 23:19:50   
noaa
enisa pa gdje si ti cijeli dan ,eno na izgledu vagine izgorile ti,hanady i ja...user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8205
16.11.2009 23:21:20   
sheri
enisa, super da je teta prosla ispituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8206
16.11.2009 23:30:07   
Anoniman
Evo me, mi danas čitav dan bili vani i kad B zaspe ja se taman krenem javiti na RR a on se probudi.
Uh idem čitati tamo, da vidim šta je bilo user posted image user posted image

sheri jeste, jeste prošla je user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 8207
17.11.2009 0:08:12   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noaa

Vidi ove Sahare sto zivcira mene i Nunichi sa ovo mamamamauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sve to ona namjerno, znam je ja. user posted image

Sonjice draga, nadam se da ce osip brzo proci. Ljubi mi slatkisa! user posted image
Enisa, drago mi je da je jedna briga manje. user posted image Bravo za komisiju i tetu. user posted image user posted image user posted image
Ella_H, nadam se da ce Ammar brzo biti bolje...evo zagrljaji za slatkisa. user posted image user posted image

Zarica je maloprije jedva zaspala, pada od umora na glavu, ali ne odustaje...samo ustaje. user posted image Slomila me vise. A sad se evo probudi, u placu, jedva je smirila. Vjerovatno nesto sanja, jer oke ne otvara. Malo je ja grlila i mazila i evo nastavila je spavati.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8208
17.11.2009 2:03:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

enisa pa gdje si ti cijeli dan ,eno na izgledu vagine izgorile ti,hanady i ja...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozna si al pazi rečenice ''...na izgledu vagine izgorile ....''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8209
17.11.2009 5:00:24   
Ella_H
a izgorile znaci hehe

Felix maleni je seeeeeecer pravi mashAllah
svaki put kad gledam nase bebice sve su mi ko seceri stvarno

Hvala vam svima na podrsci i brizi vasoj Ammar je eno zaspao sad zasad je ok
ali ipak cu dezurati veceras

Enisa nekako mi rano da je zubic ali i mm isto misli da jest iako je jos malen
sta god je neka prodje da se bebare ne pate

Pusa svim bebicama a i mamicama

cuvajte seuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8210
17.11.2009 8:47:03   
Anoniman
Dobro jutro, mi nismo spavali.

Cestitam Enisa sto si pronasla tetu cuvalicu....nije to mala stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonja
, kako pile?

Nama je danas 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sinoc je napravio dernekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 8211
17.11.2009 8:51:32   
Nunichi
Drago mi je da je Ammar bolje. user posted image

Mi poranile danas, stvarno nema smisla. user posted image user posted image
Sinoc kad je dojila ja joj dodirnu ruku, a ona gori, ma ja nisam nikad nesto tako vrelo dodirnula. Bas sam se prepala, izmjerim joj temp, kad ono 37,5. A meni nevjerovatno, jer je bas bas vrela bila. I sad mi je nesto vruca, a toplomjer kaze 36,5. user posted image Ali vesela je, nema nikakvih promijena u raspolozenju. Praticu je danas, pa cemo vidjeti.
Puse svim dobrim bebama koje jos uvijek spavaju user posted image user posted image user posted image A i ovim lopovima koji su vec ustali. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 8212
17.11.2009 8:54:56   
shejla
user posted image user posted image user posted image  cestitamo mali rodjendan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brzo brate pisete, nema me 2-3 dana i nema sanse da sve iscitam i upratim sta se desavalouser posted image

mi smo dobro, mashallah...fino spavamo, jedemo svasta. Bili smo u shopingu malu u BBI, kupili suknjicu, tutu, bodije...Naravno, mama i tata nisu nista sebi kupili ima, jos malo pa 8 mjeseci, haha

ljubimo sviju user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8213
17.11.2009 8:55:08   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

Dobro jutro, mi nismo spavali.

Nama je danas 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sinoc je napravio dernekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Woow jeee cula se je vriska, jeeeeiii wooow sto dolazi iz diska. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretan mali rockaaaaaaaaaaaas! Ljubimo ljepotana i njegovu mamu i evo saljemo poklone. user posted image user posted image Mami korektor za podocnjake user posted image a Andreju nova oklagija. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8214
17.11.2009 9:04:06   
MineLaa
dadada mnogo mnogooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mi danas idemo na zicuuu joooj jes nas straaah kako li ce danaas proci kako ono vi pravite oblogiceee da stavim kad dodjemo kuci...?????malo me strah u bolnicu zbog ove gripe sta ja znam sigurno ima mnogo ljudi biolesnih tam al moramo ...sta cemooo.... pussa za sve i pozzzzz

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8215
17.11.2009 9:05:09   
Anoniman
Hvala vaaaaaam user posted image

ma on sada spava fino a ja bauljam

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8216
17.11.2009 9:07:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MineLaa

dadada mnogo mnogooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   mi danas idemo na zicuuu joooj jes nas straaah kako li ce danaas proci kako ono vi pravite oblogiceee da stavim kad dodjemo kuci...?????malo me strah u bolnicu zbog ove gripe sta ja znam sigurno ima mnogo ljudi biolesnih tam al moramo ...sta cemooo.... pussa za sve i pozzzzz

user posted image

apropo obloge...ja sam Andreju  stavljala od stajace vode

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 8217
   RE: Bebe 2009esto ubodaa
17.11.2009 9:11:29   
MineLaa
apropo obloge????nezz sta je to???  aa od stajace vode jel samo pokvasiti gazuuu i stavit na mjesto ubodaa???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8218
17.11.2009 9:15:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MineLaa

apropo obloge????nezz sta je to???  aa od stajace vode jel samo pokvasiti gazuuu i stavit na mjesto ubodaa???

ma ja...pokvasis gazu ili maramicu i stavis na mjesto uboda

(odgovor članu MineLaa)
  Neposredna veza do poruke: 8219
17.11.2009 9:18:46   
MineLaa
hvalaa ti punoo dragaa mojaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8220
17.11.2009 10:08:05   
pocahontas
Dadada Andreju hepi brzdej, nego sta nego ce dijete zalomiti sinoc..pa jednom se ima 8 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne bauljaj, vec se baci i ti u krpe..
Enisa bravo za tetu, ja sam vam cuvala fige...bice to sve ok user posted image a sto se tice izdajanja, pa sto cu se sad izdajati kada nisam do sad, kada ponuda treba da jenjava...nemam ni tu fensi pumpicu, a plaho se nisam ni raspitivala koja je dobra...neka, sacekacemo jos malkice, mjesec dva kada prosirimo repertoar ishrane pa da se mozemo na 2 postena sata odvojiti..ja sam Hb sretna ne ureklo se sto je on fakat dobrica, ne zahebava tako da mislim da bi on mogao bez mene, ali problem je to sto ja ne mogu bez njega..ludaca....user posted image o tom po tom..

Mya, vjerujem da bi se i ja onesvijestila kada bi bila u slicnoj situaciji kao ti, nenaspavana i umorna od svega...i molila da ga neko odnese na par sati ili noc...opet kazem, hvala Bogu dragom pa mi prodjosmo i bez tih grceva tako da se nismo ni nosali non stop....kad pomislim na povratak na posao, zelim da sto vise vremena provedemo skupa..uh, e tu ja onda pomislim na enisu i bas se ucrnjacim..ali raditi se mora..znam da mi to ne valja, vi ste sve u pravu kada nas savjetujete da ohanemo ali izgleda da ce nas neko kljestima morati odvajati....user posted image

mi odosmo papati mrkicu skuhanu sa kruskom i jabukom i evo vec dva dana nismo kakali..mozda nam se danas posreci...mamita ce Raffiju praviti tzv. blokade (savijem mu nogice u koljenima pa uz stomacic pribijem da mu pritisnem stomacne misice i kakanje zagarantovano user posted image ) ...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 8221
17.11.2009 10:12:12   
Anoniman
jutro
Mi smo sinoc zaspali oko pola 9.budili se dva puta jeli i spavali do 8.fino smo se domorili i naspavali.

dadada sretan rodjendan malenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (evo mu punoooooo,igracki)
Enisa drago mi je da si nasla tetu cuvalicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8222
17.11.2009 10:12:47   
sheri
dobro vam jutro!
moja beba uredno prespava cijelu noc, ali zato mama ima problema sa spavanjem. uopce mi se ne spava, kad normalni insani spavaju, vec bih ja mogla sad malo pajkiti.
al hajd
danas mi je treca godisnjica braka, ako skupim hrabrosti ostaviti dijete, iodoh u zivot s coikomuser posted image user posted image user posted image
dadada, sretan mali rodjendanuser posted image

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 8223
17.11.2009 10:13:57   
noaa
cestitamo Andreju mali rodjendan,nama je juce bilo 8 mjeseci.Noa puze ko blesavauser posted image user posted image jutros se zaglavila ispod stola,mislila sam je malo ostaviti tako da dusom dahnemuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 8224
17.11.2009 10:17:37   
Anoniman
hvala vaaamuser posted image

Felix...hajde molim te napisi nesto

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 8225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *