|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.11.2009 0:09:35   
noaa
standardno sahara samo taju zove,nece mene nikako,sad me malo brine sto nece smostalno da sjedi samo hoce da stojiuser posted image user posted image sta nam drugarica radi?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8876
22.11.2009 8:48:42   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara
joj ljudi ne znam sta cu sa njomuser posted image samo se na noge oslanja, penje se uz sve zivo i stoji li stoji, valjda joj nece naskoditiuser posted image

Ej mila, ja sam bas sinoc smarala strinu, koja je fizijatar o tom Zarinom stojanju i dizanju, koje vec traje neko vrijeme. I tako sva usplahirena naglasavam kako ona jos nema 8 mjeseci. I ona mi fino kaze, ne sputavati bebu! Niposto! Kao sto nije preporucljivo da se forsiraju, tako nije ni da se sputavaju kada oni osjete da imaju snagu za nesto. Eh eto... user posted image

Ja sam vam smorena, juce gosti cijeli dan, pa mi navece isli u goste. Dosli kuci iza 23h, i ja pocnem film gledati i ukomiram se jako brzo. user posted image A onda moja puslica odluci da kenjka i zeza... Nemam pojma kako sam ustala upste, bas smo lose spavale. Bas sam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8877
22.11.2009 9:02:57   
mojbebac
dobro jutro .....
mi smo nocas ponovo fino spavale ..... samo se jednom probudila u 4 da siki i spavala do pola osam, uobicajeno, tako da je mama sretna a user posted image raspolozena, evo je igra se u ogradici..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8878
22.11.2009 9:03:45   
Anoniman
jutro
jestel se naspavali?
Mi smo zaspali oko 22.i fino smo spavali jednom jeli i jutros ustao oko 7.kad je zaspo nahranila ga nema druge,dzaba se mucimo i pokusavamao na gledeci nece djete i gotovo nemogu mu tu naviku nikako izbit iz glavice.Ma da oce kad gleda pojest makar 70ml.pa ni okusit nece .
(necu vas vise tusit tom pricom)
Bitno da hoce ikako jest.
lJubim vas punooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8879
22.11.2009 9:17:52   
Anoniman
pocahontas,vidim danas je nasem Rafi rodjo pa cestitamo i evo mu punoo pokloncicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8880
22.11.2009 9:44:37   
Mya_81 RR
Jutricoooo....

Dan je baš ružan user posted image ...neka magla se spustila...

Čestitamo Rafiju pola godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I Felix, baš mi je žao...znam koliko te to muči, i žao mi je što nemam neki pametan savjet...stvarno ne znam šta da radiš user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8881
22.11.2009 10:16:44   
shejla
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: dadada

Pochahontas...apropouser posted image hranilice...ma moze ti vec s 6 mjeseci...tako barem pise na hodalicamauser posted image

user posted image user posted image user posted image

ma ja, ali njemu se sutra aBd 6 mjeseci ali s glave ne sjedi samostalno..sav se klima...morala bih ga povaliti malo u neki polusjedeci polozaj u toj hranilici..toj hranilici koje nemam user posted image

moze on sa 6 mj. u hranilicu. I mi smo tako, isto se Lamija jos klatila, nije sama sjedila. zato kad kpujes pazi da ima one gore kaiseve - sto idu preko ramena. Jer ima i bez tih kaiseva i to pravo skupih hranilica... pa onda se moze prevaliti na nos, ne daj Boze.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 8882
22.11.2009 10:19:36   
shejla
sretan mali rodjendan ex bojfrendu user posted image

evo od nas hranilica na poklon user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8883
22.11.2009 10:28:32   
Pretty mamma
Rafo sretan rođendan!!!user posted image  Vidim da je već dobio hranilicu, a baš smo mi planirali poslati. Onda ljulja od nas user posted image
Ja ne znam što ću sa ovim Laurinim okretanjem. Ona se cijelu noć prevrće, nikako da lijepo spava. Usred noći se okrene na stomak pa digne glavu i razbudi se i počne plakati user posted image . Se i vaše bebare okreću pa se onda pogube?
Ja bila u Zari prema aerodromu, ma nije neki izbor, ali eto, našla pokoju sitnicu i sebi hlače. Napokon stanem u neke user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 8884
22.11.2009 10:52:31   
ivanak
Jutro svima.
Moramo se pohvaliti da se ustalilo spavanje po noći - spavao od 9 pa do 7 sati.... Bravo za malog Antonia

Sretan rođendan Rafu i neka ima puno, puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i     
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image puno pozdrava svima

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 8885
22.11.2009 11:11:54   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Ja ne znam što ću sa ovim Laurinim okretanjem. Ona se cijelu noć prevrće, nikako da lijepo spava. Usred noći se okrene na stomak pa digne glavu i razbudi se i počne plakati user posted image . Se i vaše bebare okreću pa se onda pogube?

Minja se ne okreće dok spava...samo vrti glavicom i ništa više...

Ali se zato na svakom dnevnom spavanju budi s plačem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 8886
22.11.2009 12:06:37   
pocahontas
felix, mya, shejla, p. mama, ivanak hvala vam od srca na cestitkama i fancy poklonima..ja sam nekako uzbidjena..pa zar je vec pola godine proslo...sinoc sam se s muzem nekako prisjecala porodjaja i kako je sve teklo..on se sinoc u 01h rodio dusa draga....
mi hvatamo zalet da dobacimo setnjom od c. vile do alipasinog pa mozda i do dobrinje..ne znam da li zarica radi nedjeljom? mi smo inace malo ludi, muz bi me rado udavio kada vidi kako djete vucaram na duge staze user posted image ..lijep je dan pa sto da ne..fino na dijete nabacim punu ratnu opremu, u kolica i on je hB dobar...samo razlgeda iz kolica....i zaspe u neka doba user posted image
a i Rafi se okrece pa stvarno...sekundu ga ne mogu ostaviti ali bukvalno..hop i okrene se..pa onda tako u mjestu pocne da mlatara rukama i nogama i izdigne guzu odgurujuci se na koljena..pa Boga mi pocne se i okretati kao kazaljka na satu i fakat moze tresnuti sa kreveta iako ga pocalim na sredinu..malo pomalo i pomjera se....
a sinoc me smorio..poslije 3 puta ustajanja mi se vise zamantalo....ne znam st amu bi..inace odvali odbar komad a sinoc u 00.30h prvo budjenje, pa u 2h alis am mu tad cuclu uvalila pa u 4h pa vise ne znam..helem, u 8  nas je nadigao a inace spava do 9h minimalno sa 1 ili 2 budjenja da doji....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 8887
22.11.2009 12:10:30   
Nunichi
Sretan maji lodjendan Rafaelu! Evo pokloncica, jedan novi skafander za danasnju setnju s mamicom. user posted image

Ja se jos nisam razbudila, jedva cekam da popodne malo legnem, uh sklapaju mi se oci.

Javil se Enisa nakon derneka??? user posted image

Neposredna veza do poruke: 8888
22.11.2009 12:14:42   
škorpija
pocy sretan rođendan maji dugu rafijuuser posted image , ja tek sad skontah da je i nama danas punih 7 mjeseciuser posted image user posted image

šejla u pravu si, krompir sam miksala štapnim mikserom,vjerovatno se zato pretvorio u tutkalo, drugi put samo ću viljuškom

Ja sinoć išla u kino, gledala 2012, film je ekstraaaaaa, taman da se zamisliš nad svojim životom, jedva sam čekala da dođem kući da ljubim bebija, a specijalni efekti tek kakavi su, boli glava,

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 8889
22.11.2009 12:27:07   
sheri
dobar dan!
sretni rodjendani slavljenicima! nama je jucer bio mali rodjendanko, i mama je bila vrijedna i napravila kolacicuser posted image . mama je i danas vrijedna, pere prozore, al rekoh da malo provirim ovdje i pozdravim vas sve
pusa

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 8890
22.11.2009 12:34:30   
shejla
sretan i Norici mali rodjko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja sam pocela "veliko spremanje"... za pocetak sam razmjestila namjestaj malo... veceras cu da peglam...sutra da perem prozore i usisavam...pa onda kuhinja, banja...prasina....valjda cu zavrsiti do Bajrama :) Baklava - vozdra! user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8891
22.11.2009 12:43:46   
pocahontas
ooopa drugu Ajdinu hepi roČkas user posted image evo mu na poklon jedna fancy glodalica da mu sto prije nikne prvi zubic user posted image user posted image
Norici takodjer sa malom zakasnjenjem
odosmo sad..pa dokle dobacimo...

nunchi danke user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 8892
22.11.2009 13:04:17   
Anoniman
O pa sta ovo beba danas slavi rodjendaneuser posted image user posted image user posted image

Sreta rodjendan zelimo Ajdinu, Rafi i Nori foriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinoc opet bi haos...pa svakih 1 sat se budio, pa sam ja ko pregazenauser posted image ...ja moram neke drasticne promjene uvesti...ovo vise Vako ne moze...ipak je njemu 8 mjeseci, bio bi red da se budi 1 eventualno 2 puta user posted image

Neposredna veza do poruke: 8893
22.11.2009 13:08:01   
Niobe
Cestitamo rođendane user posted image

ja sam dosla da se pokakim sebi u usta sto sam govorila da imam mirno dijete, normala da sam izbaksuzirala, nocas je bio killer user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8894
22.11.2009 13:11:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe

Cestitamo rođendane user posted image

ja sam dosla da se pokakim sebi u usta sto sam govorila da imam mirno dijete, normala da sam izbaksuzirala, nocas je bio killer user posted image

welcome to the club ili ti jungleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 8895
22.11.2009 13:13:40   
Niobe
Do sinoc ga nisam osjetila 2 i po mjeseca, al fakat. Sinoc pomahnito..od 17 do 3 nije nikako zaspo, a dere se, komsiluk na noge digo. a babica nam u porodilistu rekla, uh jest ljutica, nek ti je sa srecom user posted image kontam ja neki dan, ma sta ona zna...kad evo user posted image ..muka ziva, evo me ko zombi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8896
22.11.2009 13:19:42   
Nunichi

Sinoc opet bi haos...pa svakih 1 sat se budio, pa sam ja ko pregazenauser posted image ...ja moram neke drasticne promjene uvesti...ovo vise Vako ne moze...ipak je njemu 8 mjeseci, bio bi red da se budi 1 eventualno 2 puta user posted image

Jooooj ovo kao da sam ja pisala. Ja sam evo ko zombi, platila bih da prespavamo samo jednu noc u komadu. Mislim da bi se preporodila.
A i kad popodne legnem, sigurno cu pretjerati i eto opet belaja, necu veceras moci zaspati. Hajd ti sad budi pametan... user posted image user posted image user posted image

Niobe draga, zao mi je sto se Adrian prolopovio. user posted image Kupi danas odmah dobar koroektor za podocnjake. user posted image

Sretni rodjendancici Norici i Ajdinu, ljubimo vas drugarica Zara i ja.
Evo pokloncici, Nori user posted image A Ajdinu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8897
22.11.2009 13:21:19   
sheri
evo Nora se zahvaljuje.
ja sam oprala prozore samo u vewlikoj sobi, a ima ih 4 velika, duplauser posted image user posted image user posted image i vec sam crknuta. napravila rucak za danas, i pripremam za sutra. masina radi vec treci put. uh, ovo sve pripada onoj temi mame 2009, al eto moradoh se izjadatiuser posted image . ah, da moram i mm pohvaliti, napravio nam je hljebuser posted image .
a moja beba se tek prije nekih 4 noci pocela buditi jednom u noci, do sada je oid rodjenja spavala cijelu noc. kontam , sad kako raste valjda joj treba vise hrane pa ogladni. mada ona kad se probudi samo prica sa onim svojim igrackama. da ju ja ne uzmem mozda bi i nastavila curica pajkiti. ali eto
posaljite mi decke da pomognu, pa cu vam ih ja smoriti i pajkit ceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 8898
22.11.2009 13:26:43   
Anoniman

Do sinoc ga nisam osjetila 2 i po mjeseca, al fakat. Sinoc pomahnito..od 17 do 3 nije nikako zaspo, a dere se, komsiluk na noge digo. a babica nam u porodilistu rekla, uh jest ljutica, nek ti je sa srecom user posted image kontam ja neki dan, ma sta ona zna...kad evo user posted image ..muka ziva, evo me ko zombi user posted image

to on dok je malo ojacao...nije se htio ofirati s placem ko maceuser posted image user posted image ...nego brate, kada zaplace ima da komsiluk cujeuser posted image user posted image user posted image

sto i ja znam utjesitiuser posted image ...ma mozda je samo "faza"user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 8899
22.11.2009 13:44:54   
Niobe

to on dok je malo ojacao...nije se htio ofirati s placem ko maceuser posted image user posted image ...nego brate, kada zaplace ima da komsiluk cujeuser posted image user posted image user posted image

sto i ja znam utjesitiuser posted image ...ma mozda je samo "faza"user posted image user posted image

user posted image user posted image
al da cujes ti vanzemaljskih vriskova..bas ono histerija..a nista mu ne fali, nije bolestan, nije gladan, nije mokar...lopov mali user posted image
zato sad user posted image

a ja ko halid

user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Niobe -- 22.11.2009 13:45:29 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  354 355 [356] 357 358   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *