|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
28.11.2009 17:13:45   
škorpija
Gvendy , ljubi nam imenjaka, ndama se da je tura spala i da se neće vratitiuser posted image

Mya ja nisam prešla na Hipp 2, ali sad kad potrošim ovu turu jedinice, kupit ću 2 i probati jer mislim da je vrijeme da bebi produži razmak između hranjenja a i da duže spava noću. nadam se da će hipp2 pomoći jer je zasitniji

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9376
28.11.2009 17:26:43   
belmac
sahara ovaj šator mi je baš....user posted image . koliko KM-ovića?

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9377
28.11.2009 17:44:07   
pocahontas
a sto ne probate sa avent flasicama? rafi flasicu nece pa nece..svasta sam mu stavljala u nju..on je samo premece po ustima i glodje....probali smo sa kljunom avent od jucer pa cemo vidjeti..bolje nam ide uglavnom od flasice user posted image
mi imamo avent cucle i bas su nam super s tim sto su ove do 6 mjeseci..poslije 6. mjeseca neJma..tako da smo kupili neke DM-ove silikonske pa cemo vidjeti..mada nama cuca treba samo kada hocemo da se uspavamo i to ne uvijek...user posted image
.

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 9378
28.11.2009 17:46:36   
Mya_81 RR
E, mila, probali smo dosad Avent, Nuk i DM, ali neće...baš svaku dudu onako melja po ustima, kao da ne zna šta da sa njom radi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9379
28.11.2009 17:48:04   
Marina939
Samo na brzinu da vam se javimo, bili smo na kontroli u utorak.
Dobila je 850 gr. lijepo napreduje i sto je najvaznije sve je ok.
Sad citam ovo obavjestenje o novim platnenim pelenama, ja svakokako koristim pamucne pelene ali one obicne. Zanima me zna li iko gdje se mogu kupiti?

Jedno oko plavo prvi put me pogledalo 20.10.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9380
28.11.2009 18:15:12   
Anoniman
Mi koristimo ovu dudu od kaucuka, a dugo smo bili na silikonskoj Aventovoj, a belmac sator je kostao 129.90 KM, poskup je ali nadam se da ce sluziti dugouser posted image

user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9381
28.11.2009 18:36:10   
Anoniman
mi koristimo nukovu cucu.Menjam ih dosad 5user posted image user posted image razvuce ih pobjele ko neispusta ih iz usta pa red je promjenit.Nego jel se od 6tog.mjes.daje cuca 2 kako pise na cucama ima haman 1,i 2.ili nemora znaciti.Sta je razlika?
pusa od nas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9382
28.11.2009 18:48:07   
ivanak
Večer svima, evo tek sam sad uhitila vremena za što napisati......
Moram se pohvaliti da je kakica od malkoga sad uredu i naravno još nešto.... počeo je stavljati nožne prste u usta.....
ajme smješno....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9383
28.11.2009 19:07:41   
Mya_81 RR
Felix, poslala sam ti pp, ali pise da nije poslana...provjeri je li stiglo sta na mail, pa javi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9384
28.11.2009 19:08:37   
Mya_81 RR
Ivanak, a kako bebica u pupi user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9385
28.11.2009 19:13:37   
Apotekarka
Večer...ovaj moj Antonio kao da zna da ga hoću kupati zaspao,a kad se ne treba kupati budan...e svasta...joj danas sam mu pravila povrce i nije odusevljen...skuhačla mrkvu,brokulu,malo krompira i karfiola i beljio se,galamio na mene,smrko se ali uspio je pojesti nazor 6 kasikica ali je poslije toga maznuo citavu kasicu jabuka,visnja a osmjeh dok ju je jeo od uha do uha...
Ima li koja beba na bebimilu jer ja bi po propisu izgleda sad trebala preci na 2 ali kako mi on i previse napreduje mislila sam ga na jedinici ostaviti jer u zadnje vrijeme malo i bljucka...Zanima me da li koja mama bebi daje monte ili danonino jer ove dvije mame sto imaju bebe od 4 mj daju im to pa i ja jucer Antoniu dala pola monteta kontam nece mu nista od tog biti ako jednom sedmicno pojede pa za 2 dana mu punih 5 mjeseci...
ivanak divim ti se beba,trudnoca...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 9386
28.11.2009 19:31:46   
Pretty mamma
Sahara,
i ja sam tražila takvu dudicu, ali je nestalo u Mercatoru pa sam uzela silikonsku, isto bez plastike...i koristila ju je jedanput. Mislila sam kad ju muče desni može ju cijelu žvakati, ali ne želi.
Ima novi fol...mora dirati laptop! Vrišti kad ju sklonim, evo je tata nosi da uspijem koju riječ napisati.
Belmac, upoznala sam ti seku neki danuser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9387
28.11.2009 19:38:16   
Anoniman
P. mamma, imas u apoteci u Robotu u Hrasnom nekih proizvoda od chicca, ja sam tamo kupilauser posted image , a znaci Laura pocela da zeza, nek nisam samauser posted image
Ljubac!

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 9388
28.11.2009 19:44:10   
Anoniman
E, mame, zaboravim reci da sam kupila super stvar za ovu zimu,naravno za Ajnu ali njoj se bas i ne svidja da ima nesto na usima, morat cu ih ja nositiuser posted image , kao na slici samo crneuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9389
28.11.2009 19:45:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

E, mame, zaboravim reci da sam kupila super stvar za ovu zimu,naravno za Ajnu ali njoj se bas i ne svidja da ima nesto na usima, morat cu ih ja nositiuser posted image , kao na slici samo crneuser posted image

user posted image

i ja ovo imam samo siveuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9390
28.11.2009 19:48:06   
Anoniman
Dobro veče user posted image
Sahara, Nunichi niste same user posted image  i naš je zaspao sinoć u 21:30 i probudio se u 1:00  user posted image  Naspavalo se dijete pa smo se igrali do 2:30 user posted image  user posted image  al smo zato spavali, sa još 2 kratka prekida, do 12 user posted image  al ništa me to ne tješi, samo kad pomislim da ću u pon. na posao user posted image  a ako bude opet imao ovakvih "momenata, a sigurno hoće, ima da redovno klizim sa stolice ispod stola user posted image  Ostalo..... ništa novo, zeza, zeza i samo zeza a seka, tata i mama izigravaju cirkus samo da nas zafrkant popusti sa galamom .......
Eh sad idem na temu mame, Jezdimir mora reči koju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9391
28.11.2009 19:52:20   
sheri
evo i nas!
Nora je danas poprilicno loopov, samo se nosa. nece ni sekund da lezi, nitri da joj se ne poklanja paznja. a trpa sve u usta, pa je vjerovatno i nervozna zbog zubica. nadam se da nas nece ti bubi puno muciti
joj, enisa tebi je bas crnjak zbog tog posla. sretno draga
a dadada i sahara, vi imate super modni dodatak ove zime. mada, ja kad bih birala izabrala bih iste ovakve, pinkicasteuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9392
28.11.2009 20:03:10   
belmac
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Sahara,
i ja sam tražila takvu dudicu, ali je nestalo u Mercatoru pa sam uzela silikonsku, isto bez plastike...i koristila ju je jedanput. Mislila sam kad ju muče desni može ju cijelu žvakati, ali ne želi.
Ima novi fol...mora dirati laptop! Vrišti kad ju sklonim, evo je tata nosi da uspijem koju riječ napisati.
Belmac, upoznala sam ti seku neki danuser posted image

gdje? kako? kad?

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9393
28.11.2009 20:11:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image

i ja ovo imam samo siveuser posted image user posted image

Superuser posted image user posted image , sheri pa nije bilo boja, sve neke mrtvackeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9394
28.11.2009 20:14:30   
sheri
sahara, na vasoj lutkici boja je nebitnauser posted image
ja samo kazem kakvu bih ja bojuuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9395
28.11.2009 20:37:09   
Anoniman
sheri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 9396
28.11.2009 20:39:07   
mojbebac
mnogo mi se dopadaju vasi stitnici za usi, gdje ste ovo pazarile .....?
mi smo danas ruckali spinat, i mnogo joj se dopada.....
i anja je danas nastojala da bude u centru paznje, citav dan je neko morao biti sa njom, nije htjela da lezi, samo bi sjedila, i igrala se sa nama.... spavala je samo sat danas, a dan bio idelan za spavanje.... zato je jedva izdrzala do sedam, jedva smo se okupale, i zaspala je na siki, nisam sigurna da li je imalo jela, koliko jue bila umorana ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9397
28.11.2009 21:00:33   
gvendolina
vece svimauser posted image

Ajdina nahranila i evo zaspao je,nije imao temp hB,izgleda da je do zubica.On se jadnik slomi gurajuci prstice u usta,a ne osjeti mu se jos na desnima nista.Provjeravacu nocas da se tura ne vrati,bas me strah

Mi smo presli na Hipp 2,po preporuci pedijatra.Rekla je da mu postepeno uvodimo i nije bilo problema.Samo sam ja mislila da ce nam trebati druga cuca,jer je dosta gusce,ali on nece ovu sa vecom rupicom.Jedini je problem sto se tesko rastopi pa nam uvijek grudvice ostanuuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9398
28.11.2009 21:44:46   
škorpija
Apotekarka tvoje spominjanje Monte -a mi došlo ko kec na 12. Maloprije moja ujna donijela Ajdinu smoki i monte kao da jede, ja poludjela, mislim da to nije za bebe iako moj ima 7 mjeseci. Njena mala ima 4 godine i ne jede ništa osim monte, ali doslovno ništa, dijete živi na tome, a blijeda je kao kreč, doduše to je ekstreman slučaj, ali i tvoj mali dječak dobro napreduje i monte su samo prazne kalorije od kojih se dijete deblja, a ništa u njemu nema. Ipak to je moje mišljenje, a sve mame rade kako misel da je najboljeuser posted image

Gvendy znači imenjaku je bolje, jooj kako ga ti zubići mučeuser posted image . Šaljem ti pp

Mi smo isprobali 5 vrsta cuca: nuk, avent, chhico, i još neke nepoznate, a bebi je napokon nako 6 mjeseci bezdudlaštva prihvatio neku disney dudu sa ogromnom cucom od kaučuka, odma sam kupila 3 kad je noću izgubi negdje u krevetiću, da odmah imamo druguuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 9399
28.11.2009 23:36:22   
Hanady RR
Pozdrav drage mamice i bebice.

Farah je puno bolje, nema ture i ne hropti, čak je 2 puta izbacila velike količine šlajma koji smrda na luk je rje pila onaj narodni lijek luk i jabuke skuhane.

hanadi nam je još bolesna...al nadamo se da će sutra biti bolje.

Nigdje neidemo i niko nam ne dolazi...malo sam bila tužna zbog toga radi praznika al sad kad bolje razmislim...ova zatvorenost i odvojenost spasila me familijarnih sjela u mojoj kućili do kasnih sata a ja sam i bez obaveza oko bolesti mojih curki već dovoljno umorna za sjedeljke.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *