|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  381 382 [383] 384 385   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
2.12.2009 10:44:48   
sheri
jutro!
mi smo prespavali noc bez budjenja, a li ja sam htjela joooos da pajkim, kad se cura probudila i odmah utatilauser posted image user posted image user posted image . tako da je bilo tusiranje odmah, a sad pijem kofi a cujica prica sa glabalicom i sijalicom. a i stuca, dusa mojauser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9551
2.12.2009 11:04:20   
Apotekarka
Jutro...
Malog Antonia izgleda zubići na veliko zezaju jutros je u snu poceo plakati koliko je plakao nisam ga mogla utjesiti sve jecao prepala sam se ali kad sam vidjel da trpa ruke u usta i desni zulja skontala sam sta je...evo citavo jutro kemka sad tipka s mamom...
NIOBE bravo za Adriana...mene Antonio upravo povrati a i sebe idemo na presvlacenje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9552
2.12.2009 12:13:41   
Anoniman
Bravo za sve bebice koje prespavaju noc, kod nas toga nema, nismo ludiuser posted image user posted image
Bravo i za novog puzaca Benju, i za Adriana i sve ostale bebe koje su naucile nesto novouser posted image
Mi upravo pregovaramo da se ide u krevet ali jos nismo dovoljno kablova pocupaliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9553
2.12.2009 12:16:44   
Pretty mamma
Joj, L je taman zaspala nakon pola sata kenkanja kad ono sveki na vrata i probudi juuser posted image . Ne ljutim se ja, nije bila 7 dana, ali baš krivo vrijeme. Ali donijela je ručak pa joj opraštam user posted image

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9554
2.12.2009 12:32:21   
Anoniman
pozdrav mala raja
Mi smo zaspali oko pola 9.i spavao je  do 9ujutro dva put hapio.Ja dosla od dokt.on jos nije ustao.user posted image Poceo je hvatat stvari rucicam,guci igra se pljuvackom heheh pravi baloncice.....Bas je sladak i zanimljiv sada...
Danas sam mu dala slanu  kasicu svidja mu se popapao je pola kasiceuser posted image user posted image i poslije sokic od mrkve.
pussa svima

< Poruku je uredio felix -- 2.12.2009 12:36:05 >

Neposredna veza do poruke: 9555
2.12.2009 12:59:37   
anidla
evo i nas dvoje malo user posted image
moj Noa je juce od 13:00 do 20:00 imao grceve, plakala sam i ja jer se jos ne snalazim u tome, nekad ne znam sta bi mu ...dam mu caj hipp, ugrijem gazu sa uljem pa mu stavim na stomacic...jedva se smiri...evo i jutros od 07:00 do 12 opet...imamosjecaj da se malo i nahladio,...kise, kasljuca, ima ponekad proljev...ma joj....mozda ja pretjerujem ali se on dosta promijenio zadnjih 5 dana.....

za 7 dana nam je prva kontrola...moze li mi neko od vas preporuciti nekog pedijatra u Omer Maslic??? kakva je procedura da se najavim? broj telefona?

ma sve informacije su dobro dosle....

ljubimo vas i vase user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9556
2.12.2009 13:03:15   
Anoniman
anidla žao mi je što user posted image  ima grčeve, proći će.......
U O. Maslić svi pedijatri su relativno dobri al moja preporuka je Gordana Vuković ili Alma Gutošić. Ne trebaš se najavljivati a evo ti br. 278-731

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 9557
2.12.2009 13:11:28   
sheri
grcevi, by gones! brisite od malih beba
i ova moja je jedva zaspala, sve joj zao
ja danas prvi put izlazim iz kuce bez nje, i tako mi je zao. a mogu misliti kako ce mi tek biti zao kad skontam da je dijete savrseno podnijelo moje izbivanje iz kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9558
2.12.2009 13:14:14   
anidla
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

anidla žao mi je što user posted image  ima grčeve, proći će.......
U O. Maslić svi pedijatri su relativno dobri al moja preporuka je Gordana Vuković ili Alma Gutošić. Ne trebaš se najavljivati a evo ti br. 278-731

hvala draga...cini mi se da mi je patronazna spominjala Gordanu Vukovic, sad kad si napisala podjestilo me....kaze da je dobra....malo mi to cudno da se ne najavim...samo odem i to je to? user posted image
izvini, ali sve me je prvi put, sva se spetljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9559
2.12.2009 13:18:53   
Pretty mamma
anidla,
i mi idemo u OM i to samo kod dr. Gordane. Nahvalila sam ju već na forumu. Žena je divna, strpljiva, sve će ti objasniti, meni je čak i grudi pregledala kad sam imala problema. Sve pohvale za nju.
A dr. Alma je Lauri krivo protumačila nalaze i bezze se vucali po bolnicama sa malom bebom.
Ne trebaš se najavljivati, ja samo nazovem da vidim kada je Gordana u smjeni (mada je uvijek prva, ali za svaki slučaj) i to je to.
Sretno!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 9560
2.12.2009 13:21:22   
gvendolina
Ajdin je danas uzaaasno nervozan,kmezi citav dan izludicuuser posted image

sahara jesi gledala ovu mamu sa vjezbica na tvsa,govorila je o porodu u vodi

škorpija imal vjetra,ferceral taj internetuser posted image mi cekamo bismo iz Bihaca,hajd posalji bar na fbuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 9561
2.12.2009 13:21:38   
anidla
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

anidla,
i mi idemo u OM i to samo kod dr. Gordane. Nahvalila sam ju već na forumu. Žena je divna, strpljiva, sve će ti objasniti, meni je čak i grudi pregledala kad sam imala problema. Sve pohvale za nju.
A dr. Alma je Lauri krivo protumačila nalaze i bezze se vucali po bolnicama sa malom bebom.
Ne trebaš se najavljivati, ja samo nazovem da vidim kada je Gordana u smjeni (mada je uvijek prva, ali za svaki slučaj) i to je to.
Sretno!

super, hvala puno, jako ste ljubazne user posted image user posted image user posted image user posted image
9.12 ce nam akbgd biti punih mjesec pa sam se polako pocela pripremati za prvu kontrolu...i jos nesto...hoce li odmah taj dan primiti vakcinu?

Neposredna veza do poruke: 9562
2.12.2009 13:23:20   
Pretty mamma
Ako je sve u redu sa bebarom, da nije bolesna, odmah ide boca...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 9563
2.12.2009 13:24:31   
Anoniman
Ma da, kako reće p. mama, samo nazovi pitaj kad je dr. Vuković u smjeni. Ona je bila dr. mm user posted image , pa mojoj kćerki i sad user posted image . Najviše njoj vjerujemo user posted image  A eto iza nje Almi G. Ostali.... nisu loši al nisu ni "nešto".

P.S. Ja lično jedino nisam zadovoljna sa dr. Penava.....

Neposredna veza do poruke: 9564
2.12.2009 13:25:07   
Pretty mamma
gvendolina,
koja je mama sa vježbica? Ja nisam gledala, možda bude repriza?
I ja sam sa vama bila u školici, a i imala sam porod u vodi :)

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9565
2.12.2009 13:26:01   
Pretty mamma
Enisa,
kako je na poslu?

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9566
2.12.2009 13:32:07   
shejla
izasao nam zubo  user posted image user posted image user posted image

skorpija, ima li ga kod vas??? (je li ono Ajdin bio jos jedini krezo uz nas? - mislim od ovih "vecih" bebarica hehe)
user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 9567
2.12.2009 13:32:59   
Pretty mamma
Čestitke za novog zubonjuuser posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 9568
2.12.2009 13:35:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

sahara jesi gledala ovu mamu sa vjezbica na tvsa,govorila je o porodu u vodi

Nisam, koja jeuser posted image user posted image
shejla, cestitamo zubic, i mi smo jedni od vecih krezubih bebica user posted image

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 9569
2.12.2009 13:37:28   
delly
pozz od nas  mamam i user posted image

cestitke na zubu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

evo moja mala spava sada ja generalku napravila pa cu sad da se razvalim koliko sam duga i siroka po krevetu user posted image user posted image   
spavala je cjelu noc ustala jutros  u 6 jesti i spavala do pola 10   a ja se budila gledala jel budna jer lopov mali zna da se probudi i gleda po posteljini i grebe po krevetu user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

Neposredna veza do poruke: 9570
2.12.2009 13:38:34   
Anoniman
Shejla,cestitamo na zubicuuser posted image malenom zeki.
Sahara ,ma niknit ce i u Ajnice pa kad te pocne ujedat bit ce vamauser posted image ljubi guzaru malu.......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9571
2.12.2009 13:39:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Enisa,
kako je na poslu?

Dobro je, sutra ću imati zvanični sastanak pa ćemo vidjeti.... Evo pijem kaficu pa ću za 20-tak min. i kući user posted image  pilencetu svom, jesam ga poželilaaaaaaa user posted image

shejla, bravo za zubić, mogu misliti kako si sretna, ja sam skakala kao malo dijete user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9572
2.12.2009 13:40:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

Sahara ,ma niknit ce i u Ajnice pa kad te pocne ujedat bit ce vamauser posted image ljubi guzaru malu.......

Hocu, a znam da me to cekauser posted image
Ljubac i vama i da sto prije ozdraviteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9573
2.12.2009 13:41:16   
Anoniman
enisa ,slusal mali Benjo tetu?Ili je zezi?Ljubi mi ga punooouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9574
2.12.2009 13:48:59   
Anoniman
felix, baš mi danas teta kaže da je danas puno bolji nego juče user posted image
Hvala ti mila, ljubi i ti naše drago mezimče user posted image

Uh kako sam pospana user posted image  Legla sam u 1h, a B me probudio u 5:30, pa smo se igrali i napravili kompot i slanu kašicu da guza mamina danas ručki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  381 382 [383] 384 385   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  381 382 [383] 384 385   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kucni ljubimci
teacher75

Kojeg kucnog ljubimca imate ili biste voljeli imati?

Psa (34%)

Macku (19%)

Papagaja ili kanarinca (1%)

Ribice (15%)

Kornjacu (4%)

Nista (27%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *