|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  380 381 [382] 383 384   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
1.12.2009 17:25:27   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Sretan rođendan Antoniu user posted image user posted image user posted image (iako se šlepa našoj curiuser posted image ), A posebno najdražem imenjaku Ajdinu , ljubimo ga punoooooouser posted image user posted image user posted image .
Kasnim sa čestitakama jer u Bihaću kad puše vjetar ne radi internetuser posted image .
Sretan rođendan i malom Dini user posted image

E sad nešto OT: kad sma bila nedavno u parkiću u Sarajevu, (na grbavici kod vrtića), gledam one tete što čuvaju djecu i pravo sma se nasekirala. sjede njih 4, a zajedno imajun 10 zuba u glavi, pustile djecu da se smaa igraju, a one slušaju neku stupidnu priču onog tipa što pradaje gumene lopte, one im se kao nabacuje a one umiru šegeuser posted image user posted image user posted image . Zatim sve puše, a jedna je curicu od 1 godinu obukla samo u džemper i farmerke, a moj bio u skafanderu, fakat je hladno bilo. Ma užas, da te muka uhvati, pa kontam ima li išta normalno na ovom svijetu i potpuno raumijem enisu kako joj je, ne mora ga paziti kao ja, ali s emoraju neke osnovne stvari ispoštovatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sto se teta tice, ja se plaho vec sekiram..joj Boze dragi....ko ce ga pazti kao ja....NIKO!!!! volim svoj posao i bas mi je super, ali mi muka kada pomislim da to znaci da cu ga ostavljati i da ce vecinu dana biti bez mene.......uh..place mi se, puca me depra vec a imam jos pola godine..sve kontam, kako je ovo brzo proslo da ce i to....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9526
1.12.2009 19:59:50   
Anoniman
Sretan rodjendan Diniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve ste mi danas nekako nikako...zato vas dadada sve user posted image

Apotekarka...citala sam na drugoj temi...zao mi je, stvarno mi je zao...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 9527
1.12.2009 22:23:16   
DM
I mi imamomaji jodzendan!!!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9528
1.12.2009 22:27:37   
noaa
Sretni svi maji jodjendani i sve sto sam propustila dok me nije bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 9529
1.12.2009 23:23:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Sretan rockasuser posted image

Moja slatkica je svaki dan sve veca i pravi mami male smicalice, ma sve jedna drugu razumijemo i falimo si jako kad se ne vidimo, kao npr. veceras kad je mama bila napolju,uh kako smo se pozeljele, ljubi je majkauser posted image

Ljubim sve bebiceuser posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 9530
1.12.2009 23:26:38   
Nunichi
Moja dusa ima novi fazon. user posted image Hoce da doji dok sjedi u mom krilu, malo doji, a malo zavrce glavu unazad. user posted image
Stvarno je pravi mali lopov, jedva sam je uspavala, opet je dubila na glavi. user posted image user posted image user posted image

Doublemum sretan mali rockas i tvojoj user posted image , a i nasem drugu Dini! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9531
1.12.2009 23:27:51   
Apotekarka
Doublemum i mi se pridruzujemo cestitkama...ma ova nasa djecica pravi lopovi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9532
1.12.2009 23:32:00   
sheri
sretni rodjendani i od nas
moja Nora je ovih dana pomalo bezobraznauser posted image user posted image user posted image , a ja padam na njen osmijueh.
jeste li vi strogi roditelji, ustvari kako izgleda strog roditelj petom jesecne bebeuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9533
1.12.2009 23:34:37   
Nunichi
Padam i ja na osmijeh, ali ja vec galamim NE NE NE NE po kuci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A i mm, sto mi je drago, jer je do neki dan pricao kako je njoj sve dozvoljeno, ma hajde...pa da odgojim malog egoisticnog snobica. user posted image user posted image user posted image
Nisam jos uvijek stroga, ali mislim da cu biti, ali samo za njeno dobro. Ipak je ona mamina princeza, a tako bi se i trebala ponasati. user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9534
1.12.2009 23:38:10   
sheri
ja se uozbiljim i malo strozijim glasom kazem ne, a ona puknut od smijeha. i mene uhvati malo huja, a onda u slijedecem trenu se i aj smijem. cuj ja stroga, sta ima

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9535
1.12.2009 23:40:18   
Nunichi
Ma i Zara je ista. Eto maloprije, vere se po meni, i ustala i uhvati se za moju kosu da odrzi ravnotezu. user posted image user posted image user posted image A mene cupaaaa, boliiii i ja ne ne, boli mamu, pepa mama, ne Zara. A kad se ona poce smijati, i to onako iz duse. user posted image user posted image user posted image A i ja za njom. user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9536
1.12.2009 23:46:15   
sheri
ja sebe ne prepoznajem otkako sam mama. postala sam tolerantnija, blaza, i iskreno ne smeta mi to. ali bojim se da ne pretjeram, da ne postanem ona popustljiva i napravim  "upuschano dijete"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9537
1.12.2009 23:51:56   
Nunichi
user posted image Ma neces.
I ja sam tolerantna, ali mene povuku za jezik neki koji misle da sam "njima" rodila Zaru. I te price, ma moze ona sve, ma joooj njoj je sve dopusteno. Haloooo... ja nosila 9 mjeseci, ja milovala stomak cijeli dan, ja "tiskala". user posted image Bice kako ja kazem i onda poludim i pocnem brbljati kako cu stoga biti. user posted image
Vidjecemo draga sheri, pred nama je. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 1.12.2009 23:52:47 >

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9538
1.12.2009 23:54:30   
Niobe
Moja bebara danas prvi put drzala plasicu sa cajem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maloprije, ustvari. jest fini, ljubi ga majka

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9539
1.12.2009 23:57:44   
sheri
e ja , hvala Bogu imam podrsku u svemu sto radim, od tih ljudi u okruzenju do kojih mi je stalo. mislim da cu najvise "problema" imati sa svojom sekom, jer ona je naprosto luda za Noromuser posted image user posted image user posted image user posted image . mene vise nervira kad neko sa strane, nicim izazvan podje meni davati savjete( a vjeruj ima ljudi koji nemaju svoju djecu) kako i sta. npr. beba imala 3 dana i meni neko kaze nemoj je uciti na ruke. naravno da je necu nosati po cijeli dan, niti to radim, ali ja uzivam kad ju uzmem. kad mi je sto blize. sad ju je vec skoro pa nemoguce drzati koliko se koprca.
ma ja nju sutra opstavljam prvi put samu kod kuce na 2 sata, pa me prpa uhvatilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9540
2.12.2009 0:00:28   
reallove

IZVORNA PORUKA: Niobe

Moja bebara danas prvi put drzala plasicu sa cajem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maloprije, ustvari. jest fini, ljubi ga majka

user posted image user posted image i Emin je poceo da pruza rucice da uzme nesto,a kada mu uspije da uhvati onda se nasmije,dusa mamina

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 9541
2.12.2009 0:03:25   
Nunichi
Bravo za Adriana! user posted image

Ma nema prpe, sto se mora, mora se. Samo se opusti, nemoj negativno razmisljati i sve ce biti za 5.
A prekrasan je osjecaj uci u kucu, a tvoja beba ti se obraduje, misli na to, a ne kako ce bez tebe i ti bez nje.

Ja sam juce po doznake isla, nije me bilo 2,5h, kad sam usla pocnem pricati u hodniku, a ona dusa moja dopuza iz dnevne u hodnik, da si samo vidjela kojom brzinom. user posted image Pile moje...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9542
2.12.2009 0:12:47   
Anoniman
Dobro veče raja user posted image  Eno mamino pilence pajki odavno a mama se zadala kuha mu kompot za sutra user posted image . Sa tetom sam razgovarala, lagano i ljubazno joj objasnila šta mi smeta odnosno sugerisala šta i kako treba oko Benjamina.... Nadam se da će biti pomaka, već sam danas primjetila user posted image
Danas sam bila na poslu do 14h user posted image  i kad sam došla kući, ma ne mogu vam opisati koliko se B obradovao kad me vidio, sunce mamino user posted image  Ma da je mogao popeo bi mi se na glavu user posted image  Grlio me, skičao i na kraju mi počeo lizati vrat user posted image  duša moja mila!!!! Počeo je puzati user posted image  - konačno! Baš me večeras ugodno iznenadio user posted image

Našem DRAGOM drugu iz bolnice user posted image  Dini sretan rođendan, ej kako vrijeme proleti k'o ludo!!!!
niobe, user posted image user posted image  za pile drago, pametno dijete sa prelijepim imenom user posted image
škorpija, uh mogu misliti, mahaluše se sastale user posted image  Ova moja ima stvarno extra preporuke zato sam ja u šoku sa ovim njenim "momentima"..... Doduše, Benjamin je najmlađe dijete koje je čuvala..... Samo se nadam da će uspjeti ispoštovati moje upute na obostrano zadovoljstvo, a jutros joj se B pravo obradovao. To mi je baš baš +

Ljubimo vas punoooo, punoooooo, punooooooo user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 9543
2.12.2009 8:37:39   
mala mu
izgleda da svi spavajuuser posted image ...
svi osim meneuser posted image ...
kako su mi user posted image velike i male....

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9544
2.12.2009 8:42:35   
R&T@
Dobro jutro bebama!
(Sad se mamama moram obraćati na drugoj temi user posted image )
Puno pusa user posted image , čestitke za sve uspjehe i male rodj., i neka ih svi virusi zaobidju a tete čuvalice slušaju!

Mi dobro, hvala bogu!
Pužemo danju i noću, ustajemo "sabahile", pa zijevamo "vazdan" user posted image , !
Imamo novost: doziva mam, mam. user posted image Samo što se ne obraća meni već flašici ili kašiki.user posted image  To je ona skratila rečenicu: " GOSPOĐO,KOJA ME VOLIŠ I BRINEŠ ZA MOJE POTREBE, DA LI BI BILA LJUBAZNA I NAHRANILA ME?"

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9545
2.12.2009 9:27:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

sretan rockasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam "pravo stroga" kada krene prema uticnicama a on mi umire od smjehauser posted image i onda namjerno opet...kako sada stvari stoje ja cu imati problemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 9546
2.12.2009 9:33:17   
Anoniman
dadada evo poštujem što sam rekla user posted image , javljam se sa radnog mjesta user posted image , čitam, čitam user posted image
Mahanjeeeeee i user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9547
2.12.2009 9:35:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

dadada evo poštujem što sam rekla user posted image , javljam se sa radnog mjesta user posted image , čitam, čitam user posted image
Mahanjeeeeee i user posted image

tako treba...nemoj da ovdje zabusavas radi nekog poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9548
2.12.2009 9:39:13   
DM
Samo da se zahvalimo na čestitkama a i svima ostalim da čestitamouser posted image user posted image user posted image i idemo doručkovati!-mama napravila krompirak8sjeckani krompir sa svim i svačim) uuuuuuuuu što miriše-bujrum!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9549
2.12.2009 9:41:13   
Pretty mamma
Jutrica!
Imate pravo, kako su bebice divne kad nauče nešto novo, oduševi me svaki dan s nečim novim.
Sinoć je zaspala prije 9 i jutros se budila u pola 9. Eto, skoro 12 sati bez buđenjauser posted image .
Ja za sada nemam razloga da budem stroga, osim kad grize dok doji, e onda se baš uozbiljim.
Eh, a kad se ona prodere kad ne može dohvatiti nešto  izvan njenog dosega.... Najnovije joj je da tipka po laptopu (tako mi je i sttrgala tipkicu).
Pusice...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  380 381 [382] 383 384   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  380 381 [382] 383 384   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mala pomoc

Koje ime bi vi meni preporucili

Hajdar (18%)

Haris (82%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *