|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  378 379 [380] 381 382   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.11.2009 14:55:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Mya, ja ti pokusavam poslati pp ali nece da prodje...jedno 6 pokusaja sam vec imalauser posted image ...nego da ja tebo ovdje odgovorim...vazda je bio takav, mozda kada je imao mjesec/dva pa je spavao nesto duze prekonoci...a inace non stop se budi ako nisata da malo "prokenka"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a u pragu sam zivjela od '93-'96

Znam, i ja sam tebi jedva uspjela poslati...

I ne mogu vjerovati za Prag user posted image ....koja slučajnost...i jesi li zaboravila češki?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9476
30.11.2009 15:02:46   
pocahontas
antoniu i ajdinu sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marinicii
nemoj se bezveze brinuti oko pocetka dohrane..ne mogu reci da se ja nisam bas nimalo brinula, ali nisam se niti opterecivala kako i sta..krenula sam sa kuhanim jabukama, pa onda kruskama i sve to lijepo izblendas i das mu par kasikica..hoce, nece..ne brini..poslije podoja uvijek das, sacekas malo, nekih pola sata ili sat-zavisi koliki ti je razmak izmedju podoja. Uglavnom ,bitno je da prvo jede sikiriki, pa onda mu ponudis voce..ja sam s tim isla par dana, pa sam onda pocela sa mrkvicom isto je skuham i iozblendam..pa onda sam mu sve to sto je do tada probao izblendala skupa(kuska, jabuka i mrkva)..pa to smo furali par dana...onda sam pocela sa tikvicom skuhas je i isto izblendas..pa onda malo rize obicne, najobicnije bijele sto je mi jedemo..skuhas i sa tikvicom izblendas..i tako dalje i tako dalje..rizu mozes i sa vocem mixati..ja nisam svaki dan rizu jer sam primjetila da mu kakica bude malo tvrda..svaki drugi ili treci dan...onda kada te krene inspiracija nesec stati...user posted image samo je tesko poceti, a kada vidis kako slatko papaju i tebi odmah padne kamen sa srca i nemas vise brige...user posted image

jedno pitanje za one koje imaju velike bebare-nunichi ili sahara-kada ste pocele sa dohranom jeste li davale bebicama vode ili cajke? ili je sika bila zamjena za tekucinu? mora lise davati voda? jednom sam mu dala par kasikica caja i nekako mi se cini da  mu je stolica bila meksa user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 9477
30.11.2009 15:07:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mya, ja ti pokusavam poslati pp ali nece da prodje...jedno 6 pokusaja sam vec imalauser posted image ...nego da ja tebo ovdje odgovorim...vazda je bio takav, mozda kada je imao mjesec/dva pa je spavao nesto duze prekonoci...a inace non stop se budi ako nisata da malo "prokenka"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a u pragu sam zivjela od '93-'96

Znam, i ja sam tebi jedva uspjela poslati...

I ne mogu vjerovati za Prag user posted image ....koja slučajnost...i jesi li zaboravila češki?

ma mluvim ja ceskiiiiiiii...onako mjesam, tj. pjevam na nasemuser posted image user posted image user posted image nego jesi li izlazila gdje?? kafane, klubovi, fazoni??? jama, club x,sapo ruz

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9478
30.11.2009 15:12:53   
Mya_81 RR
Ja nažalost ne mluvim user posted image ...baš šteta...sve se pozaboravljalo...ali ja sam bila mala za izlaske, 6. i 7. osnovne user posted image ...ali je moja sestra taman bila u fazi noćnih izlazaka i znam da je izazila na par mjesta gdje se skupljala naša raja...ne mogu se sad sjetiti gdje...ali meni je ostala u sjećanju pizzeria Kmotra u blizini K Mart robne kuće...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9479
30.11.2009 15:15:51   
mojbebac

pochahontas posto vidim da su nam bebice " vrsnjaci " mogu ti odgovoriti, ja svojoj svaki dan dajem po malo prokuvale vode, ujutro cim ustanem prokuham vodu, naspem u jednu flasicu i kad se sjetim dam joj cisto da okusi, pa kolikouzme.... takodje cjedim joj sokice i razblazujem sa tom vodom, a svaki drugi - treci dan pije caj od kamilice....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9480
30.11.2009 15:21:06   
Anoniman
maja mya user posted image ....a sada se piva pije...jel'???user posted image user posted image user posted image sada da me ubijes ne znam koja je to pizerija niti robna ja ih sve mjesam...samo kafane znam...gdje je bila najjeftinija piva, gdje tequila a ostalo-------------------

Neposredna veza do poruke: 9481
30.11.2009 15:28:04   
Mya_81 RR
Ma, ja, dok si ti pila, ja sam obilazila robne kuće i znamenitosti...joj, kad se sjetim stalno smo išli u neka razgledavanja, a sestra je uredno to izbjegavala user posted image ...ne može i tulumariti i biti orna za hodanje user posted image ...a ne napih se ja njihove dobre i jeftine pive...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9482
30.11.2009 15:45:37   
Pretty mamma
marinčii,
kad pogledaš cijenu tih chicco, hajde molim te javi.
I ja imam pegova kolica, mislim 3u1, ne samo kolica user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9483
30.11.2009 15:48:26   
Pretty mamma
dadada,
vidjeh da si kupila Baby einstein. Koliko para i gdje?

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9484
30.11.2009 16:25:03   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

marinčii,
kad pogledaš cijenu tih chicco, hajde molim te javi.
I ja imam pegova kolica, mislim 3u1, ne samo kolica user posted image
javim za cijenu kad saznam,a i kod nas su 3 u 1 i super su namuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9485
30.11.2009 16:29:32   
Pretty mamma
Marinčii,
Pliko P3? Ja imam ona zelena user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9486
30.11.2009 17:05:52   
Anoniman
cestitamo rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo slabo spavali,zaspo oko 21.al se budi stalno uspjala sam ga prevarit bar do 7.da odmorim jer nisam dobro.
Njemu je bolje hb.danas me iznenadio popapao pola kasice i to ko velikiuser posted image user posted image
Mya,nisam nista dobila na meil.

(odgovor članu mzmarija)
  Neposredna veza do poruke: 9487
30.11.2009 17:27:45   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mojbebac

pochahontas posto vidim da su nam bebice " vrsnjaci " mogu ti odgovoriti, ja svojoj svaki dan dajem po malo prokuvale vode, ujutro cim ustanem prokuham vodu, naspem u jednu flasicu i kad se sjetim dam joj cisto da okusi, pa kolikouzme.... takodje cjedim joj sokice i razblazujem sa tom vodom, a svaki drugi - treci dan pije caj od kamilice....

thanx..on nece flasicu, na kasikicu kada mu dam sve prospe po siperku iz usta, poceli smo sa kljunom ali i to glodje mada nesto i srkne..uglavnom, bude dana da mu ni ne dam vodu i caj, ali bas nesto mislim da sada kada jede cvrstu hranu treba uzimati i drugu tekucinu osim mlijeka..mozda i grijesim ali ja cu pokusavati na kljun mu dati da pije pa koliko god bude htio..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9488
30.11.2009 17:29:07   
Mya_81 RR
Ma, ove RR pp stvarno znaju zezati...sad ih ne mogu niti otvoriti...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9489
30.11.2009 17:40:47   
Anoniman

dadada,

ispred begove dzamije...30 KM 9 CDova..ako zelis mogu ti "ispeci"(kako moja mama kazeuser posted image ) samo mi nabavi dvdove

Neposredna veza do poruke: 9490
30.11.2009 17:52:11   
dady
ev nas,ne primismo danas bocu,nije nam bilo doktorice,pa ćemo sutra ići!!!
sad sam pravila dawudu povrčke,kako ih je s merakom smazao!!!:)))
i pili smo i cjeđenu jabuku baš se neručkao!!!sada se mazimo,čekamo taju i to je sve!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dady -- 30.11.2009 17:53:05 >

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9491
30.11.2009 18:05:11   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: pocahontas

jedno pitanje za one koje imaju velike bebare-nunichi ili sahara-kada ste pocele sa dohranom jeste li davale bebicama vode ili cajke? ili je sika bila zamjena za tekucinu? mora lise davati voda? jednom sam mu dala par kasikica caja i nekako mi se cini da  mu je stolica bila meksa user posted image

Pa ja mila dajem nekad, a nekad zalije (.)(.) user posted image
Dajem joj na kasikicu, jer moja gospodjica nece na flasicu. Ponekad popije malo na onu sa kljunom, ali ako joj udje malo vise vode ona pljune. user posted image user posted image
Ja se sve nekako tjesim da ne moze dehidrirati sve dok doji. user posted image Cajeve ne pije, za ovih 8 mjeseci samo je neki dan popila 30 ml vocnog od cika Hippa.

Antoniu i Ajdinu sretan mali rodjendan!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9492
30.11.2009 18:09:19   
Mya_81 RR
Djugu Ajdinu želimo sve najbolje i šaljemo mu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 9493
30.11.2009 18:10:18   
dady

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Djugu Ajdinu želimo sve najbolje i šaljemo mu user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi se pridružujemo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 9494
30.11.2009 18:16:15   
Anoniman

dadada,

ispred begove dzamije...30 KM 9 CDova..ako zelis mogu ti "ispeci"(kako moja mama kazeuser posted image ) samo mi nabavi dvdove

Hocuuu i jauser posted image

Pocahontas, ma ja sam pocela sa sokicima na kasikicu i par kasika vode, a onda sam kupila casu sa kljunom i sad vec super pije iz nje, vodu prokuhalu bas voli  i cesto joj je mijesam i sa hippovim sokicima, uglavnom sad dnevno popije cijelu casuuser posted image

Cestitamo rodjendane Antoniu i Ajdinu i saljemo im poklonciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas stan vec uveliko lici na igraonicu, bujrum ne naplacujemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9495
30.11.2009 18:39:48   
Anoniman
sahara...samo mi nabavi dvdove koje zelite

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9496
30.11.2009 19:56:54   
Anoniman
E sad treba li cd ili dvd, o kojim kolicinama pricamouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9497
30.11.2009 20:15:00   
Anoniman
dvdovi 9 komada

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9498
30.11.2009 20:44:52   
Pretty mamma
dadada, divna si.
Javim kad kupim dvd-ove da ti ih dofuram.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 9499
30.11.2009 21:08:01   
Mya_81 RR
Je li taj Einstein šta vrijedi? Mi smo skinuli World Animal, ali joj to još nije zanimljivo...više voli gledati Jim Jam dječiji TV program...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  378 379 [380] 381 382   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  378 379 [380] 381 382   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *