|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  379 380 [381] 382 383   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.11.2009 21:10:47   
Anoniman
andrej je totalno nezainteresiranuser posted image ...samo spicu gledauser posted image user posted image user posted image ...ali zato mama i tata uredno pogledaju do kraja

< Poruku je uredio dadada -- 30.11.2009 21:11:19 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 9501
30.11.2009 21:17:56   
Mya_81 RR
Ma, i meni ovaj World Animal djeluje za malo stariju djecu...ona je još mala pa joj treba nešto baš veselo, puno boja i zvukova...imamo još vremena za edukativne crtiće...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9502
30.11.2009 21:27:06   
martajay
mi najbolje ručkamo dok gledamo cartoon network.
i stvarno sa paznjom odgleda neke crtane, a neki ga ne zanimaju.
i vec sam provalila kakve crtane filmove voli user posted image

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 9503
30.11.2009 21:37:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ma, i meni ovaj World Animal djeluje za malo stariju djecu...ona je još mala pa joj treba nešto baš veselo, puno boja i zvukova...imamo još vremena za edukativne crtiće...

ma imas ovdje bukvalno za djecu od mjesec dana...cudna ti je ovo stvar...najbolje porediti s stanjima kada je covjem malo "high"....snimljene igracke, boje, spirale...onako bas da ih se hipnotiseuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9504
30.11.2009 23:00:06   
Apotekarka
Mog crtani apsolutno ne zanimaju a mm mu jos kupio par kao da dijete zna sto je crtani on strasno voli muziku...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9505
30.11.2009 23:17:18   
Mya_81 RR
Ma, ni Minja nema još pojam šta su crtani, ali čim je nešto veselo s bojama može gledati, naravno samo ako je u dobrom raspoloženju koje ne uključuje nosanje user posted image  

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 9506
30.11.2009 23:19:40   
Apotekarka
mog ovi zubi zezaju samo bi na ruke...tamam imali mjesec pauze nakon gceva sad opet...calgelom mu mazem je li Minju zezaju...

Neposredna veza do poruke: 9507
30.11.2009 23:21:23   
Mya_81 RR
Ne znam šta bih ti rekla, jer njoj uvijek pomaže nosanje pa mi onda čudno da je išta muči jer čim je uzmeš na ruke odmah je happy...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 9508
30.11.2009 23:27:23   
Honey3
da vam se i ja malo prikljucim,vasi vec razlikuju crtane a moja malena sada voli sve gledati,posto je dojim i dajem joj dohranu,nekad izbjegava dojenje pa ja moram sjesti pored tv i namjestiti je da gleda tv i tako doji jednu siku pa se ja onda premjestim na drugo mjesto da ona opet moze gledati tv i dojiti drugu sikuuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 9509
30.11.2009 23:47:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ne znam šta bih ti rekla, jer njoj uvijek pomaže nosanje pa mi onda čudno da je išta muči jer čim je uzmeš na ruke odmah je happy...

I kod nas je isto ovako user posted image user posted image

Mi smo našeg user posted image  večeras jedva okupali, dograbio se čoek vode, svi smo bili mokri, mlatara rukicama, nogama, a ispraviti ga...... ma nema šanse. Jesmo mu se ismijali user posted image

Neposredna veza do poruke: 9510
1.12.2009 7:59:50   
marinčii
pozdrav generaciji!
joj mi smo imali baš čudnu noć,sinoć zaspo u 6..ja kontam on će to malo odkunjat ,probudit se i na spavnac ko obično oko 8,pola 9..ali jok mali gospodin osto spavat..prvo buđenje u 12:00 dojio i zaspo do 3h i otada nikako evo ga sad spava a ja nisam nizašta..al to je već za druge temeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9511
1.12.2009 9:35:02   
pocahontas
eh zato ja kada mi se tako nesto desi budim dijete na redovan kupanjac u 21h..spavao cvrstim snom ili ne..jer znam da bi mi se isto desilo kao i tebi marincii...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9512
1.12.2009 9:37:19   
marinčii
a rekla sam nikad više ovako..večeras nema spavanja do 9user posted image ,al nekako mi ga baš bilo žao buditi kad je onako slatko spavouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9513
1.12.2009 10:44:29   
Pretty mamma
Jutro,
izgleda da smo svi bljak radi vremenauser posted image .
L je zaspala oko 23 i budila se malo prije 8. Zadnjih dana super spava, prespava cijelu noć, ali su meni grudi ujutro kao dvije lubeniceuser posted image . Bole za poluditi, a da ne spominjem noćno mijenjanje onih uložaka i pelena. Ma opet budem mokra. Kod mene se izgleda nikako ustaliti ponuda i potražnja.
Idem sada odgovoriti Enisici na drugoj temi.
Hanady, nadam se da ćete svi skupa što prije ozdraviti, jako mi je žao malene.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9514
1.12.2009 10:46:04   
Pretty mamma
Eh zaboravih napisati, po običaju, da me L počinje gristi dok doji. Nema zubiće, ali jako stisne vilice da me tako boli. Rekla sam joj NE LAURA i to povišenim tonom i odmah se rasplakala. Nije navikla da vičem.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9515
1.12.2009 12:57:48   
Anoniman
P. mamma, ma nemoj da je ruzisuser posted image , a ova moja kad joj kazem ne pocne se smijati, ona mene iskreno teroriseuser posted image , kad doji stipa me ili grebe rukamauser posted image , a ima nokte brrrrrrrrrrrr, eno sad spava, mi se budimo i dalje svaka 2-3 sata da doji i to je izgleda nasa sudbinauser posted image , ali eto odspavali smo svi do 10user posted image , kisa pa sta cemo drugouser posted image
dadada, onda ti moram nekad dobaciti DVD-ove, makar do Mimsa, i hvala unaprijeduser posted image
Moram se javiti  i na drugoj temi user posted image
Pusa bebicama!!!

Neposredna veza do poruke: 9516
1.12.2009 12:59:59   
malenaa
samo da pozdravimo nase drugare mi nikako da se javimo, iscitamo neke postove i jedino to stignemo jer smo stalno bili vani ovih dana dok je lijepo bilo vrijeme.
danas je mom princu mashallah 6. mjeseci, mali rodjendan, i mami mu je svasta kupilaaaaaaa.
ono sto je mene licno najvise zainteresiralo i cemu nisam mogla odoliti to je iz chicca easy meal cuoci pappa sanovapore, to je sprava za kuhanje na pari a ujedno i blender, grijac i sl. extraaaaaaaaaaa odusevljena sam, to je sad njegov licni aparat i sve mu spremim u jednom, i to jako brzo i zdravo, radi na principu vodene pare, a kasnije stavis dio sa sjeckalicama i blenduje.
takodjer i prociscivac zraka koji je antibakterijski naprijed izgleda kao slika, sunce i nebo fino izgleda, i zaista se osjeti razlika nakon sto udjes u sobu gdje je ukljucena ova spravica.
nama zubici samo sto nisu nikli,ustvari opsjetim coskice zubica a nikako da niknu a i on je nervozan sve ide u usta tako da cekamo da ih vidimo.
ljubimo sve mamice i bebice... punooooo

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

Neposredna veza do poruke: 9517
1.12.2009 13:04:45   
pocahontas
Diceku sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image
malenaa, a koliko kosta ta fancy sprava iz chicca? mogu misliti puhh.....isplatili se?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 9518
1.12.2009 13:09:17   
malenaa
vjeruj da se isplati,jer me nerviralo sto sam sve moralo posebno i kuhati za njega u drugoj zdjeli,pa prebaci da izblendujes, il cekaj da se odledi zaledjeno, podgrijavaj u drugoj spravi... ovdje je sve u jednom i kosta 165 km, isplativo je, A prociscivac je 135km.
hvala na cestitkama ;) jubi mi to pepo dijete

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9519
1.12.2009 13:22:46   
Pretty mamma
Malenaa,
Dini želimo sretan rođendančićuser posted image user posted image user posted image !
Sahara,
ma i ona mene štipa i grebe, ali to na stranu, kad počne gristi to jako boli...moram joj dokazati da to ne ide tako. Uozbiljim se i kažem NE. A to što ona plače me ne zabrinjava,  polako konta da kad kažem NE mora prestati. Manje me grize, moram ti priznati. Morat ćemo skupa dadada odnijeti dvd-ove. user posted image  Ili neka jednoj sprži, a druga će od nje. Da joj ne uzimamo toliko vremena.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9520
1.12.2009 13:32:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Morat ćemo skupa dadada odnijeti dvd-ove. user posted image  Ili neka jednoj sprži, a druga će od nje. Da joj ne uzimamo toliko vremena.

Moze i touser posted image
Dini cestitamo rodjendan i evo neke sitnice od nasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9521
1.12.2009 14:50:49   
Anoniman
cestitamo rodjendane.user posted image user posted image user posted image user posted image
Anel je dobro hb.malo kasljuca pije sirupic ....Fino spava slusa voli se nosat ja sad nisam dobro pa mm.ga nosa
pussa svima od nas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9522
1.12.2009 16:37:38   
škorpija
Sretan rođendan Antoniu user posted image user posted image user posted image (iako se šlepa našoj curiuser posted image ), A posebno najdražem imenjaku Ajdinu , ljubimo ga punoooooouser posted image user posted image user posted image .
Kasnim sa čestitakama jer u Bihaću kad puše vjetar ne radi internetuser posted image .
Sretan rođendan i malom Dini user posted image

E sad nešto OT: kad sma bila nedavno u parkiću u Sarajevu, (na grbavici kod vrtića), gledam one tete što čuvaju djecu i pravo sma se nasekirala. sjede njih 4, a zajedno imajun 10 zuba u glavi, pustile djecu da se smaa igraju, a one slušaju neku stupidnu priču onog tipa što pradaje gumene lopte, one im se kao nabacuje a one umiru šegeuser posted image user posted image user posted image . Zatim sve puše, a jedna je curicu od 1 godinu obukla samo u džemper i farmerke, a moj bio u skafanderu, fakat je hladno bilo. Ma užas, da te muka uhvati, pa kontam ima li išta normalno na ovom svijetu i potpuno raumijem enisu kako joj je, ne mora ga paziti kao ja, ali s emoraju neke osnovne stvari ispoštovatiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9523
1.12.2009 17:06:24   
Apotekarka
Al se ja sad isplaka ljudi moji...Napravila sam malenom supicu piletina,mrkvica i nakon druge kasike on se zakoceno od placa,vristi,suze na sve strane...ja ga malo pronosam i dam mu slatku kasicu on i dalje ljut place...ja na njega nagalamim Antonio prestani on jos vise u plac a mene muka uhvatila sto sam povisila tonuser posted image user posted image user posted image ...ali on sve sto je slatko hoce a slano slabo...kroz suze je pojeo kasicu sad vristi,smije se...a ja nikakva...uz to to mi svekrva napravi mu supicu mora slano jesti...e drugi put nek ona dođe i nek mu daje ja onakve suze ne mogu gledati i jos da nagalamim na njega od muke...sunce malo...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9524
1.12.2009 17:12:03   
mojbebac
samo da vam se javim na brzinu i da vas pozdravim.... ja sam danas u haosu, u svakom pogledu, ali hb sve je ok, sto je najbitnije .... cestitamo sve male rodjuse.....  a
ko stignem pisem vam veceras ali na drugoj temi....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 9525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  379 380 [381] 382 383   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  379 380 [381] 382 383   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *