|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.12.2009 16:19:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

dadada, susjedo, nikako se naći, da se upoznamo, a baš bi voljela...nego ima li te na FB?

ma valjda cemo se naci...ako nista u mimsuuser posted image na kafi

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 9701
4.12.2009 16:25:39   
Srculence
Evo i nas dvoje!!!Danas nam je mali rođendan(puna 3 mjeseca).Želimo dobrodošlicu novim forumašocama.
Evo ako neko želi da budemo prijatelji na fb ja sam Amra Bakrač.
Šaljemo vam puno smajlija koji podilazeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehehehh.....

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9702
4.12.2009 16:28:34   
škorpija
Meri i Majda dobrodošle, ne sekiraj se, biće vam još ljepše kad ostanete same, barem je meni tako bilouser posted image

Mina i Arslan , također dobrodošli, Arslan mi je prelijepo ime i moj favorit, ali eto MM se nije složio, a tvoj mi je još draži jer je rođen isti dan kad i ja, on je moja mala škorpijicauser posted image

A apropo voća i povrća kupovnog, meni je profesor sa poljoprivrednog faksa rekao da se jabuke , (naročito one koje se kupuju u tržnim centrima ) nakon berbe uranjaju u posebne hemikalije kako bi što duže trajale i da se to ne može pranjem nikako skinuti a da se ti otrovi zadržavaju i ispod kore, tako da ni guljenje ne pomaže. male količine nius opasne, ali problem je što se otrovi talože u organizmu. Zato se slažem sa apotekarkom i dadadom da je imeđu kupovnog voća i povrća i gotovih kašica bolje izabrati ove druge. ali naravno domaće voće i povrće iz nečije bašte je vrhunski izboruser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9703
4.12.2009 16:56:12   
sheri
sretan mali rodjendan drugu Diniuser posted image user posted image user posted image
btw, ja imam tetu kod koje kupujem voce i povrce, njeno, ono sto bi se reklo pravo seljacko, pravo domace.
ljudi dragi, Nora se maloprije podigla sama .sjela jaranica, i vrlo brzo se svalilauser posted image .

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9704
4.12.2009 17:07:15   
Anoniman
Sretan rodjendan Diniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 9705
4.12.2009 17:13:11   
Pretty mamma
Dino, sretan roćkas!!!user posted image user posted image user posted image

sheri
jesi li iz Sa? Da se i ja nakačim toj teti...user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9706
4.12.2009 17:26:30   
mnn
Evo drage moje uspjela ja slikati ta dva zuba..sad rastu drugi ..uf opet neda spavati.čestitamo male rodjendane.user posted image user posted image user posted image

user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9707
4.12.2009 17:27:42   
ivanas
IZVORNA PORUKA: mnn

Evo drage moje uspjela ja slikati ta dva zuba..sad rastu drugi ..uf opet neda spavati.čestitamo male rodjendane.user posted image user posted image user posted image

user posted image

duša draga med je pravi a zubići su za 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 9708
4.12.2009 18:06:38   
Anoniman
pozdrav.
Mnn.Aleks je presladakuser posted image user posted image user posted image zekonja mali.
Evo slikica skoro Anela slikala pa me zanima smijeli biti u ovome???I koliko dugo ili moze biti stalno,ovo mi je prakticnije od ljulje,......
user posted image user posted image

(odgovor članu ivanas)
  Neposredna veza do poruke: 9709
4.12.2009 18:09:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

user posted image

a jooooooooooooooj sto sam sladaaaaaaak...nina.. med jeuser posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 9710
4.12.2009 18:10:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

pozdrav.
Mnn.Aleks je presladakuser posted image user posted image user posted image zekonja mali.
Evo slikica skoro Anela slikala pa me zanima smijeli biti u ovome???I koliko dugo ili moze biti stalno,ovo mi je prakticnije od ljulje,......

vidiiiii Anelaaaa.. dusa slatka, kako je narastao a kako je mali biouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9711
4.12.2009 18:12:37   
marinčii
a momaka baš su slatki,dušice male Anel i Aleks,felix mi tu sjedalicu koristimo otkad je Matej navršio 2 mjeseca s tim da ne bude dugo u njoj,pedijatar nam je reko ne duže od 2 sata

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9712
4.12.2009 18:14:43   
Anoniman
teta dadada,mi porasli papamo i kasice i sokica raste mrvica mala rasteuser posted image
marinci hvala na odg.meni dala jetrva davno ju ali nisam koristila imala ljulju,pa mi je ovo malo prakticnije i lakse od ljulje ja na netu on u ljulji,jednom nogom ga ninam i uzivamuser posted image di sam prije bila da se nesjetim....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9713
4.12.2009 18:15:01   
marinčii

ljudi dragi, Nora se maloprije podigla sama .sjela jaranica, i vrlo brzo se svalilauser posted image .

[/quote] user posted image user posted image user posted image za Noru

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9714
4.12.2009 18:17:12   
marinčii
meni ljulja super Matej je skoro po cijeli dan u njoj,hvala bogu miran pa oće da legi,ma ne nosam ga pola sata dnevno duša mala mamina(da kucnem od drvo da ne ureknem),jeli papo Anel pira?jeli mu se svidilo?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9715
4.12.2009 18:18:00   
Anoniman
bravo norauser posted image user posted image user posted image
marinci dobar avatar,nisam te mogla prepoznatuser posted image user posted image user posted image ljubi mateja ......
idem ja na pus pauzu,user posted image user posted image cujemo se kisss

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9716
4.12.2009 18:23:11   
belmac
felix ja sam svoju kikicu dosta rano počela držati u ovakvoj sjedalici. doduše na mojoj je pisalo da je predviđana za bebe od 0.mjeseci,tj. od rođenja. uživala je u njoj! još uvijek je koristimo mada je skoro prerasla. vise noge!user posted image user posted image user posted image user posted image ali se često hranimo u njoj. može fino da nam stane na sećiju u kuhinji pa se beba druži s ostatkom porodiceza vrijeme zajedničkih obroka.user posted image

inaće, moram vam javiti da su moji mačići puno bolje. velika seka je već potpuno ozdravila, braci je isto dobro, a , hvala Bogu, i mala ami. noćas je super spavala, nakon što sam joj sinoć očistila nosić nisita sprejem za nos. danas je puno bolje, nema turu, fino jede i spava, mada joj je još uvijek nos malo...kljak...user posted image jutros su me prepale žuto-zelene sline! neznam od čega onouser posted image grlo je ne bole jer fino guta, a i mama je malo virila i fino je roze.doduše imam osjećaj da su joj desni potpuno otećene, pa ne mogu da vjerujem da joj je to sve od zubauser posted image a možda se njoj sve skupilo: i zubići i taj neki virus koji ih je svo troje napao.uglavnom, dosta brzo su došli sebi i fino se oporavljaju. user posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9717
4.12.2009 18:34:24   
mnn
IZVORNA PORUKA: felix

pozdrav.

Hvala vam puno puno! Anel maleni sladak je...user posted image  kako je velik!neka te Ena zeza mora malo...nema spavanja ....user posted image

dadada zeza pilence jedno veliko neče da spava..samo jeo...user posted image  tatin sin..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9718
4.12.2009 19:53:39   
Anoniman
hvala nina,i tvoje je medek presladak sa zubicima.
Aleks i dalje zezi nece da spava lopov mali,neka zezi user posted image nema sta drugo nego zezit,hapit kakit...heheh
ljubi ga punooooooooo
belmac,drago mi je da je malenima boljeuser posted image ....

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 9719
4.12.2009 21:49:42   
mojbebac
evo i men emalo, sinoc je bilo burno do pola dvanaest, i kad je kakila sve se smirilo, tako mi je bilo tesko, i toliko sam se isplakala..... ali dobro je.... danas je ok ..... super raspolozena, zaspala oko pola osam, pa se nadam da cemo veceras imati mirnu noc ....

zelim pozeliti dobrodoslicu novi mamama i njihovim bebijim, da budu zivi i zdravi .... i cestitati rodjendane koje smo propustili .....

vidim prica se o zubicima, ni mi posle one lazne uzbune jos uvijek nista ..... imamo sve simptome, ali ih nema nema jos uvijek .....

bili smo u todoru danas i kupile majicu i pantalone, snizenje je ako niste znale .... ima ponesto od stvari ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9720
5.12.2009 7:44:01   
Meri29
Evo mene drage moje, mama mi je jutros otisla i sad smo samiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadamo se da cemo sve znati, gledali smo kako majka sve radi ... user posted image user posted image user posted image user posted image Nahranila sam je, presvukla, ocistila okice jer ima konjuktivitis i eno je sada spava kao velika cura.
Da vas pitam, svi mi govore da se djeca mogu promijeniti dok su mala u smislu da, ako su npr. mirna postanu nemirna i obratno. Moja Majda place samo kada treba da jede ili da se presvuce,  a inace je skroz dobra. Moze lezati u krevetu sama i da ne zaplace. Meni je to veliko olaksanje, a ne razumijem zasto bi se onda trebala promijeniti ako je dijete takvo od rođenjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9721
5.12.2009 8:15:22   
Private
Jutro prije svega mama koje su bebe rano probudileuser posted image
Meri29 ,snaci ces se vjeruj mi, to je majkama od Boga dato.Ja isto nisam znala nista oko beba,a poslije poroda niko mi ni jedan dan nije pomogao.Nisam imala pored sebe ni mame,ni sestre,ni svekrve ni zaove,a evo vec guramo treci mjesec na sto sam jako ponosna.Istina je bar po mom malcu da se bebe mogu promjeniti.Prvih 3-4 sedmice morala sam ga razbuditi da doji,a sada on mene zna da user posted image budi.Prolopovio se decko,sad mu je interesantno da se ljuljai u auto sjedalici.Neku noc ne da je plako,nego se dero.Muz mi govori ma to su grcevi,a reko nefataju ga na balkonu i u kupatilu,tu suti i gleda u bojler- ko da ce elektricar biti.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 9722
5.12.2009 9:58:53   
dady
Jutro!!!
Mi smo sinoć relativno dobo spavali,samo sam Dawuda morala staviti u 3 kod sebe,jer je počeo plakati ko godina i htjeo je da se mazi!user posted image i tako zagrljeni smo spavali do 8!user posted image

Eh sada da vam se pohvalimo,danas imamo 5 mj. i 15 dana i dobili smo prvi zubić,tata ga našao,a mama potvrdila!!!
Ovih dana jeste bio kenkav,al ništa strašno,ustvari samo je jadio,onako nekako tužno!user posted image Izbila nam je donja lijeva jedinica i sada je pravi mali user posted image !!!

Ja sam toliko sretna,sve bih skakala od sreće!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 9723
5.12.2009 10:16:49   
sheri
bravo za Dawuda, za zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nora je prespavala opet ciejlu noc, i sad opet gleda crticeuser posted image user posted image user posted image user posted image . mi smo se jutros izmazile, sa tamom u krevetu, pa diejte ne zna gdje bi prije. to mi je preslatko.
meri, moja beba je ista od rodjenja, pa i tvoja moze ostati ista. sve je to individualno, nemoj se time zamarati. samo slusaj svoje dijete, svoj osjecaj, jer kao sto ti Private rece sve nam je to od Boga dato. opusti se i uzivaj

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 9724
5.12.2009 10:20:01   
marinčii
čestitamo Dawudu na zubićuuser posted image user posted image user posted image
evo mi ustali u 6 user posted image kao i obično al sreća tata nam kući pa je on sina čuvao dok je mama spavala do 9user posted image ,sad smo ga poslali po paketić a mi čekamouser posted image user posted image
pusa za sve bebiceuser posted image user posted image
p.s.jesu mya i minja došle kući?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *