|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.12.2009 11:28:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Sretan rodjendan našem malom prijatelju Mateju...šaljemo mu puno slatkig user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čestitamo Anji zubić...i njoj šaljemo user posted image user posted image user posted image user posted image

pridruzujemo se cestitkama i saljemo punooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10126
10.12.2009 11:30:25   
pocahontas
dobili smo zuuuuuuuuuuuuuub user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama place ko malo dijete...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10127
10.12.2009 11:30:42   
sheri
IZVORNA PORUKA: felix

jutro
mi smo sinoc zasplali oko 23 sata nikad se to nije desilo inace zaspi oko 22.ja umorna sve me boli spustim ga u  krevetic on se vrti,pa cupa s krevetica naslonjace sto bude na ogradiciuser posted image pa nonama lupka ,proturi none kroz ogradu i sto bi ja zaspala rekla mm.da ga prati bojim se da neuradi sta zijana sebi lopov ,nije palako vec sat vremena se vrtio u kreveticu.Na kraju ustenm stegnem rukice dekicom i neko se umirio i zaspo.Jutros ustao oko  pola 10.
Pitanje,
mogul ja njemu kupovati,davati kasice od 4mjes.nama je 5 mjes al gdje ja kupujem imao samo od 4mjes.u apoteci sam kupovala al skupe rece mi teta u apot.da mogu davat i od 4,do 5mjes.Kad napuni 6nemogu to je normalno to,sam znala....
I sta vi radite s robicom koja se okracala vasimuser posted image ja cuvam sve mi novo ocuvano,kvalitetno nedam nikomuser posted image nemislim se poradjat al neka stoji zao mi davat i bacat.
Rece mi jutros sveki,pa baciuser posted image ,sta ti je rekoh zeno,sve novo ocuvano dobivala od rodice iz dojclandauser posted image sad da bacam Svasta.....
ljubimo vas....

ja dajem, i ja sam dobijala. ima nekih stvari koje sam ostavila, npr ono u cemu je izasla, i jos neke haljinice koje su mi preslatke, ali to je vrlo malo u odnosu na sto sam dala. imam dosta drugarica, a i u Dom je mm nosio. nemam ja to gdje ni cuvati, sta ce mi djaba

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10128
10.12.2009 11:31:23   
sheri
bravo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nemoj mama plakati, vec se spremi pa po poklonuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10129
10.12.2009 11:31:33   
marinčii
hvala felix ,kako je anel?sluša li?
pocahontas čestitamo na zubićuuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10130
10.12.2009 11:31:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

mislim da sam ovo već pitala al evo opet ću,kako vi stavljate bebice da spavaju,neki dan me pedijatar pita kako ga stavljam ja reko na stomak,a ne,ne to se nekad preporučivalo al više ne zbog iznenadne smrtiuser posted image pa sam se baš nasekirala
Marinci,i nama su tako isto pedijatri rekli NE,I NE DA spava na tibi preko noci ili kad ja nisam tu zbog nedo bog gusenja.Kad je imao grceve ,stavljala sam al uz prisustvo mene samog NIKADA,ni danas dan kad ga stavim na tibu nevoli nece i nezna.Zabije glavu  ko koka,u zemljuuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10131
10.12.2009 11:32:10   
alisah
Dobro jutro i tebi mama! user posted image

Drago mi je da je beba a i kontrola  ok. Neka ti bebica bude svakim danom sve bolja ako Bogda!

user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10132
10.12.2009 11:34:12   
alisah
 CESTITAMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

A tebi mama vjerujem da places kao malo dijete i ja bi!

Neposredna veza do poruke: 10133
10.12.2009 11:34:56   
Anoniman
sheri,nemam kome ni dati da ti iskreno kazem.Ima od mm.rodica trudna mozda njoj sta dam imam punoooo robice,od malene ko za bebe lutke da malo vece cuvam nebacami se .....
One male stvarcice,sto kad je izasao iz bolnice nebi dala to cuvam za uspomenu da vidi kako je bio majanuser posted image
Marinci,Anel je dobro malo zaspo ja odma na rr.Papao jutros kasicu skoro dala malo i flase i drinja.
Hocel Matej,dobit za rodjendan kasicu da probauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10134
10.12.2009 11:36:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

dobili smo zuuuuuuuuuuuuuub user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupppppiiiiiiiiiiii,bas nam je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamo rafi zekonji!!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 10135
10.12.2009 11:38:16   
marinčii
da mi danas planiramo početi al čekam da mm dođe s posla  pošto me strah da sam sama user posted image user posted image ma ja sam ti čudna mama,bojažljivauser posted image user posted image al eto nadamo se da ću nadoć..hehehe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10136
10.12.2009 11:39:09   
anidla
noaa imas pp

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10137
10.12.2009 11:43:33   
Nunichi

user posted image user posted image user posted image Tako sam i ja, mislim i da sam napisala ovdje da sam ponosna kao da je fakultet zavrsila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10138
10.12.2009 11:45:36   
Anoniman
ma nemaj brige bolan,ja nisam plahljiva odrvenila sam po pitanju hapiuser posted image user posted image ajd sretno,pa javi kako mu se svidja??

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 10139
10.12.2009 11:47:14   
marinčii
budem javila nadam se da će mu se sviditi

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10140
10.12.2009 11:49:11   
pocahontas
hvala vam zene...nije bilo proljeva i slicnih situacija..samo dvije predhodne noci se budio, pocne da place u snu i ja ga podojim i on nastavi..to je sve od neobicnih momenata..nisam ni pomislila na zuboveuser posted image
nesto smo se sad kliberili na krevetu, meni on shega kako sjedi i kalti se i ja se valjam od shege i on crce od smijeha i ja mu onako bezveze uvalim prst kao i svaki dan sto pipam..kad sam osjetila kao ljuspica mlecka...uh kao da me nesto sasjeklo preko stomaka..izvadih prst kao da sam se opekla..i ponem da placem..i zovem muza buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...stanje emocija iz placa u smijeh i tako u krug.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 10.12.2009 11:50:19 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 10141
10.12.2009 12:08:59   
MineLaa
heeeeeeeej drage mojeee gdje ste mi kako ste ima li novina nisam citala sta se desava kod vas mis smo supeer nemamo zubicaa jos uvijek..13,12. nam je pola god..masallaah pozeljeli smo vas puno al nemamo net sad kako smo preselili pa nam je drama prabvo gotov sam poludila bezz RR...volimo vas punooo pusssaaa vamm

13.06.2009. Daris mamina srecaaa

Neposredna veza do poruke: 10142
10.12.2009 12:13:17   
noaa
Rafiju cestitamo zubicuser posted image provjeri ti mama da nema jos jedan ja sam Noi za pola sata napipala drugi,idu u paru.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu MineLaa)
Neposredna veza do poruke: 10143
10.12.2009 12:24:44   
pocahontas
tek ce me onda shlag strefiti......user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 10144
10.12.2009 12:31:38   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sheri

jutro
mi smo sinoc zasplali oko 23 sata nikad se to nije desilo inace zaspi oko 22.ja umorna sve me boli spustim ga u  krevetic on se vrti,pa cupa s krevetica naslonjace sto bude na ogradiciuser posted image pa nonama lupka ,proturi none kroz ogradu i sto bi ja zaspala rekla mm.da ga prati bojim se da neuradi sta zijana sebi lopov ,nije palako vec sat vremena se vrtio u kreveticu.Na kraju ustenm stegnem rukice dekicom i neko se umirio i zaspo.Jutros ustao oko  pola 10.
Pitanje,
mogul ja njemu kupovati,davati kasice od 4mjes.nama je 5 mjes al gdje ja kupujem imao samo od 4mjes.u apoteci sam kupovala al skupe rece mi teta u apot.da mogu davat i od 4,do 5mjes.Kad napuni 6nemogu to je normalno to,sam znala....
I sta vi radite s robicom koja se okracala vasimuser posted image ja cuvam sve mi novo ocuvano,kvalitetno nedam nikomuser posted image nemislim se poradjat al neka stoji zao mi davat i bacat.
Rece mi jutros sveki,pa baciuser posted image ,sta ti je rekoh zeno,sve novo ocuvano dobivala od rodice iz dojclandauser posted image sad da bacam Svasta.....
ljubimo vas....

ja dajem, i ja sam dobijala. ima nekih stvari koje sam ostavila, npr ono u cemu je izasla, i jos neke haljinice koje su mi preslatke, ali to je vrlo malo u odnosu na sto sam dala. imam dosta drugarica, a i u Dom je mm nosio. nemam ja to gdje ni cuvati, sta ce mi djaba

Treba odnijeti na pedijatriju...njima je tamo zaista potrebno...znamo iz iskustva user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10145
10.12.2009 12:32:54   
Mya_81 RR

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogu misliti da plačeš...mislim da ću i ja...jooooooooj, divni momenti....

Bravo, Rafo!!!!!!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 10146
10.12.2009 12:35:24   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: marinčii

mislim da sam ovo već pitala al evo opet ću,kako vi stavljate bebice da spavaju,neki dan me pedijatar pita kako ga stavljam ja reko na stomak,a ne,ne to se nekad preporučivalo al više ne zbog iznenadne smrtiuser posted image pa sam se baš nasekirala
Marinci,i nama su tako isto pedijatri rekli NE,I NE DA spava na tibi preko noci ili kad ja nisam tu zbog nedo bog gusenja.Kad je imao grceve ,stavljala sam al uz prisustvo mene samog NIKADA,ni danas dan kad ga stavim na tibu nevoli nece i nezna.Zabije glavu  ko koka,u zemljuuser posted image user posted image

Ovo je zaista dvosjekli mač...zbog gušenja je najbolje na ledja, ali ako je beba sklona bljucanju i zagrcavanju onda je def. bolje na stomaku...ali sam zaista uvjrena da bi oni sad trebali znati okretati glavu bez problema...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10147
10.12.2009 12:47:04   
Pretty mamma
Hej felix,
ti to sigurno nećeš drugo dijete? Već si odlučila? Mislim zbog robice.
Ja sve čuvam, upravo zbog toga. JA bi još jednu curicu, a ako bude dečko, bit će u rozome user posted image .
Anidla, šta ti je rekla dr Gordana za dojenje? Ako je bebara malo dobila?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10148
10.12.2009 12:47:45   
Pretty mamma
marinčii, kako hapice? ste počeli?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10149
10.12.2009 12:50:21   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

marinčii, kako hapice? ste počeli?
budemo popodne čekam mm da dođe s posla da ne budem samauser posted image ,nadam se da će mu se sviditi ne planiram puno dati izdijila sam 20ml mlijeka i s tim ću napraviti pošto sumnjam da će više moći pojesti prvi put,ako i jednu kašikicu pojede ja zadovoljnauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 10150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *