|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.12.2009 10:49:42   
shejla
evo tek prije par dana user posted image
sad joj se nazire i durgi (donje jedinice)

a ni Lamija nikada nije spavala na stomaku...ja i kad je stavim ona se odmah prevali na ledja user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10101
10.12.2009 10:50:07   
alisah
Bas mi je drago sto ti je masallah tako dobra bebica! Neurekla ti se, da ako Bogda i bolja bude! user posted image

Nemoj ti zaboravljati na takmičenje možda Lamija i pobijedi nikada se ne zna! Kako napreduje Lamija sa zubicima? Kada je dobila prvi zub?

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10102
10.12.2009 10:51:04   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Je li znate šta je dobro za obnavljanje crijevne flore? Doduše, mislim da njoj ništa ni ne mogu dati...

Sad si razmišlja da joj je vjerovatno otišla flora od silnih antibiotika user posted image ... i najradije bi se pojela od muke, ali znam da nam nije bilo druge pomoći user posted image

Prolife je za odrzavanje i regulaciju crijevne flore.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10103
10.12.2009 10:52:31   
alisah
cestitke za zubice. Ni moja bebica ne spava na stomaku uvijek je na ledima! Tako su me bar pedijatri savjetovali.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10104
10.12.2009 10:53:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

mislim da sam ovo već pitala al evo opet ću,kako vi stavljate bebice da spavaju,neki dan me pedijatar pita kako ga stavljam ja reko na stomak,a ne,ne to se nekad preporučivalo al više ne zbog iznenadne smrtiuser posted image pa sam se baš nasekirala

Ovo sam i ja negdje čitala ...Potrudiću se da nađem link
Joj više čovjek ne može biti pametan naću vam link i za baby ajnštajn sad su novija istraživanja pokazala da je veoma štetan za djecu a hvalili ga na sav glasuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10105
10.12.2009 10:55:07   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Breskva

mislim da sam ovo već pitala al evo opet ću,kako vi stavljate bebice da spavaju,neki dan me pedijatar pita kako ga stavljam ja reko na stomak,a ne,ne to se nekad preporučivalo al više ne zbog iznenadne smrtiuser posted image pa sam se baš nasekirala

Joj više čovjek ne može biti pametan naću vam link i za baby ajnštajn sad su novija istraživanja pokazala da je veoma štetan za djecu a hvalili ga na sav glasuser posted image

mislim da bi bilo najpametnije da ovaj internet uopće ne postoji ma samo nas nasekira ,puna mi je glava informacija više ni sama neznam šta je dobro a šta neuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10106
10.12.2009 10:55:34   
shejla
mene nje dr. nikad ni pitala kako Lamija spava user posted image
ali eto, ona sama zna kako joj je lijepo user posted image  u zadnje vrijeme sam primjetila da se okrene na stranu i digne noge (ono zakaci ih za resetke na krevetu - kad je u krevetu)... A dok lezimo i doji, onda digne noge na mene i tako zaspi user posted image

a koliko je tvojoj bebici alisah (stavi u potpis user posted image )

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10107
10.12.2009 10:57:48   
shejla

mislim da bi bilo najpametnije da ovaj internet uopće ne postoji ma samo nas nasekira ,puna mi je glava informacija više ni sama neznam šta je dobro a šta neuser posted image  

bas tako!!!
na kraju cemo ipak nadoci na ono da slusamo mame i nane user posted image

< Poruku je uredio shejla -- 10.12.2009 10:58:10 >

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10108
10.12.2009 10:58:00   
alisah
Shejla sa koliko mjeseci si ti svoju bebu stavljala u sjedeci položaj? U koliko ti beba zapsi navečer?

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10109
10.12.2009 11:00:11   
shejla
sa 6 mjeseci.

a zaspi oko 9 - tako je otkako se rodila.

Budi se oko 4 i 6 da doji...i onda definitivno budjenje oko 8
(dok je bila manja nije se budila ovo u 4, vec tek u 6 prvi put - zadnjih 1-2 mjeseca je pocela i ovo oko 4 (nekad bude i oko 2 ili 3, ali sljedece je oko 6 uvijek)

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10110
10.12.2009 11:00:30   
sheri
IZVORNA PORUKA: shejla

mene nje dr. nikad ni pitala kako Lamija spava user posted image
ali eto, ona sama zna kako joj je lijepo user posted image  u zadnje vrijeme sam primjetila da se okrene na stranu i digne noge (ono zakaci ih za resetke na krevetu - kad je u krevetu)... A dok lezimo i doji, onda digne noge na mene i tako zaspi user posted image

a koliko je tvojoj bebici alisah (stavi u potpis user posted image )

isto tako i moja Nora radi, mada dok se namjesti izlupa me, prejako me izudara, imam i modricu na nozi od neki danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10111
10.12.2009 11:01:12   
alisah
Mojoj bebici ce sada punih 6 mjeseci ako Bogda 13.12.2009. Zato i postavljam pitanja tebi pošto si iskusnija mama od mene.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10112
10.12.2009 11:06:20   
shejla
Mashallah!

lamija je pocela ranije da "trazi" da sjedi, pa sam je ono stavljala po malo, kod sebe u krilu. A sa 6 smo kupili hranilicu i poceli jesti hapice, tako da je u hranilici ono bas pravo sjela prvi put. Poslije toga je pocela sjediti na kaucu i igrati se (stavim joj jastuke sastrane da se ne prevaljuje)... Ni sada jos nije ono skroz svrsta. Ustvari cvrsto sjedi, ali podje da dofati svoje nogice ili nesto pored i samo se prevali, tako da je jos medju jastucima user posted image

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10113
10.12.2009 11:09:26   
DM
Mya imaš pp

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10114
10.12.2009 11:12:27   
Anoniman
ma nama ovi bolesni amerikanci plasiraju svašta, za njih je beba nauka to nije nešto prirodno ...
I stalno pokusiraju i vrše analize tako je i sa vakcinama, hranom...treba slušati samo majčin instikt a nauku nek si okače o rep

(odgovor članu alisah)
  Neposredna veza do poruke: 10115
10.12.2009 11:13:47   
marinčii

ma nama ovi bolesni amerikanci plasiraju svašta, za njih je beba nauka to nije nešto prirodno ...
I stalno pokusiraju i vrše analize tako je i sa vakcinama, hranom...treba slušati samo majčin instikt a nauku nek si okače o rep

user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10116
10.12.2009 11:13:54   
alisah
Hvala Bogu dragom sto je tako!

Moja beba se dize vec mjesec dana u sjedeci polozaj a sada je pravo prosjedila hvala Bogu! Nisam je mogla zaustaviti sa 4 i pol mjeseca one je htjela da sjedi ali ja sam je vracala u polulezeci polozaj konstantno i prije par dana sam odustala i pustila je da sjedi. Sta cu ocito je i ona svjesna da to moze cim se dize u sjedeci polozaj.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10117
10.12.2009 11:15:17   
alisah
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SLAZEM SE I JA!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10118
10.12.2009 11:16:12   
shejla
pa jeste...neka je nek sjedi, sad ce joj svakako vec 6 mjeseci, mashallah! A sve se bebe pocnu dizati vec sa 4 mjeseca.  I mi smo ovdje o tome pricali  i bili u brizi - je li prerano?

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10119
10.12.2009 11:17:05   
Super dada

E sad si me zabrinula. Ja se bas aktivirala da nabavim svih 26 DVD-ova Baby Einstain-a. Hajde, molim te, pisi odakle ti ova informacija. Da nije opet marketinški trik? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Car mamin je stigao 13.8.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10120
10.12.2009 11:18:34   
sheri
debelo se slazem sa Breskvomuser posted image user posted image user posted image user posted image
moja curica ce 21.napuniti 6 mj. i ona kao i tvoja alisah vec odavno se dize da sjedi. sad ju malo stavim po par min, i onda u polulezeciu polozaj. i ja mislim ako je ona spremna da ju ne treba sputavati. masala, sve zdrave napredne bebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam vam rekla da imamo skoro 8 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nismo vise neuhranjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10121
10.12.2009 11:19:45   
alisah
Pustila sam je sta cu, neka je ocito da joj je vrijeme! Sada je faza cekanja zubica i puzanja.

Zao mi je sto nisam se ranije prijavila na forum, stvarno ima divnih tema.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 10122
10.12.2009 11:23:21   
alisah
user posted image user posted image user posted image user posted image Masallah za zdrave i napredne bebe! Ja svoju nisam vagala na vagu ali se  Bogami osjeti dobro kada je u rukama! Hvala BOGU

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 10123
10.12.2009 11:24:19   
Anoniman
jutro
mi smo sinoc zasplali oko 23 sata nikad se to nije desilo inace zaspi oko 22.ja umorna sve me boli spustim ga u  krevetic on se vrti,pa cupa s krevetica naslonjace sto bude na ogradiciuser posted image pa nonama lupka ,proturi none kroz ogradu i sto bi ja zaspala rekla mm.da ga prati bojim se da neuradi sta zijana sebi lopov ,nije palako vec sat vremena se vrtio u kreveticu.Na kraju ustenm stegnem rukice dekicom i neko se umirio i zaspo.Jutros ustao oko  pola 10.
Pitanje,
mogul ja njemu kupovati,davati kasice od 4mjes.nama je 5 mjes al gdje ja kupujem imao samo od 4mjes.u apoteci sam kupovala al skupe rece mi teta u apot.da mogu davat i od 4,do 5mjes.Kad napuni 6nemogu to je normalno to,sam znala....
I sta vi radite s robicom koja se okracala vasimuser posted image ja cuvam sve mi novo ocuvano,kvalitetno nedam nikomuser posted image nemislim se poradjat al neka stoji zao mi davat i bacat.
Rece mi jutros sveki,pa baciuser posted image ,sta ti je rekoh zeno,sve novo ocuvano dobivala od rodice iz dojclandauser posted image sad da bacam Svasta.....
ljubimo vas....

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 10124
10.12.2009 11:25:39   
anidla
dobro jutro drage mame i user posted image ,
evo mi smo bili danas na prvoj kontroli (nije bilo guzve sto mi je jakooo drago)...prvo da pohvalim dr.Gordanu Vukovic, odusevljena sam sa zenom...svidja mi se posebno sto zena ima strpljenja za sva moja pitanja (a bilo ih je bas puno) user posted image user posted image user posted image
vakcinu nismo primili.....Noa je za mjesec dana dobio samo 250 gr user posted image user posted image user posted image user posted image   kontrola je opet za 7 dana da vidimo jel ista jos dobio....znala sam da ce ovako biti....mada tjesi me sto se on rodio sa 4 kg,ali opet je to jako malo....
rekla mi je da ga siroko povijam do kontrole kukova, a ja sam bas mislila da ne mora....grlo mu je pregledala i kaze da je zdrava beba...fino dize gavicu, ima super reflekse...ma sve je ok sem te kilaze (nije na mamu user posted image )
hvala svima koje ste mi preporucile ovog pedijatra user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 10125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  403 404 [405] 406 407   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *