|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.12.2009 18:11:52   
Anoniman
cao,maleni i mamice kako ste mi na ovom tmurnom vremenu.
mi smo jutro ustali u 7.zato sto kad je jeo digla ga kad ono on mokaruser posted image valjda se jadan oznojio spavajuci bilo mu vruce u kreveticu posteljina mokra morala ga presvuc i tako razbudila ga...
Danas mi bila seka,pa cuvala Anela a ja isla trosit pare,hehe isla zena u kupovinu nisam dugo sama izasla s mm.sama...
Samo da je jos vrijeme bilo lijepo.
Anel se non-stop nosa uff,lopov naviko pa je po rukama...
p.s. vidim pisete o hodalicam,od koliko mjes.se smije stavljat u nju???Mene nervira uzadnje vrijeme sto kad Anela dam sveki,ona ga stavlja na none user posted image skakuce ko majmunceuser posted image ,mene to nervira rekla sam joj da nesmije to radit jer nije mu vakat jos za to,al dzaba joj govorit pa mi se neostavlja kod nje na cuvanje nikako...!!!!!
ljubimo vas.......

< Poruku je uredio felix -- 9.12.2009 18:19:21 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10051
9.12.2009 18:34:52   
danis
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Joj, sad sam našla na Frodovoj stranici da povodom 10. rođendana poklanjaju 3000 cipelica za bebe rođene u 2009. sa prebivalištem u RH. Radi se o limitiranoj kolekciji za bebe, vel. 18. Evo ja poslala naše podatke, nadam se da ih nisu sve podijelili (a vjerujem da jesu).
[/quote
imaju ti i u bambiju isto  dobijes papucice i 50% popust na kupnju cipelica
moja prijateljica je dobila od froda mi smo jucer poslali

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 10052
9.12.2009 22:12:25   
Anoniman
Sretan rodjendan Danisu i Noiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danis)
  Neposredna veza do poruke: 10053
9.12.2009 22:15:15   
mojbebac
eh moramo da se pohvalimo ..... dobili smo jedan zubic, donja lijeva jedinica user posted image user posted image user posted image , naravno mama ga je vidjela, i odmah otisla da svojo curi kupim bijelu majicu, kazu to tako treba, i kupila sam joj prelijepu pidzamu extreme intimo ..... nisam osjetila da je mucilo, ili da je bolilo ..... dusa mamina!!!!
moja mama joj pravi sir, i daje joj sa jabukom svako jutro, kaze da je i mene time hranila, a njoj se to jako dopada .... guzara mala, sve joj se svidja ....
kako vi mame koje dojite, koliko podoja imate u toku dana, mi tacno pet podoja, jedan slani i jedan vocni obrok i svaki dan popije ili sokic ili caj ili kompot ( 150 ml ) i naravno dajem joj vodu, onako usput, ponekad hoce ponekad nece .....  a dr mi je rekao da joj mozda ukinem jedan dnevni podoj, pa ne znam da li da ga poslusam?

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 10054
9.12.2009 23:30:39   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: noaa

Pocahontas,kako si nesnosljiva bila morali tvoji i na plazu hodalicu nositiuser posted image user posted image user posted image ja sam te gledala u Zabranjenom Forumu i eto nebi imala nista protiv da moja Noa ima onake nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ha, jesi viDila user posted image user posted image user posted image a tek sto mi je ova drvena hodalica  fensiuser posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 10055
9.12.2009 23:32:45   
Apotekarka
moj bebac bravo za zubicuser posted image user posted image user posted image ...Antonio od 3 mjeseca muku muci a i mi s njim ali nista pa nista...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10056
9.12.2009 23:33:58   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mojbebac

eh moramo da se pohvalimo ..... dobili smo jedan zubic, donja lijeva jedinica user posted image user posted image user posted image , naravno mama ga je vidjela, i odmah otisla da svojo curi kupim bijelu majicu, kazu to tako treba, i kupila sam joj prelijepu pidzamu extreme intimo ..... nisam osjetila da je mucilo, ili da je bolilo ..... dusa mamina!!!!
moja mama joj pravi sir, i daje joj sa jabukom svako jutro, kaze da je i mene time hranila, a njoj se to jako dopada .... guzara mala, sve joj se svidja ....
kako vi mame koje dojite, koliko podoja imate u toku dana, mi tacno pet podoja, jedan slani i jedan vocni obrok i svaki dan popije ili sokic ili caj ili kompot ( 150 ml ) i naravno dajem joj vodu, onako usput, ponekad hoce ponekad nece .....  a dr mi je rekao da joj mozda ukinem jedan dnevni podoj, pa ne znam da li da ga poslusam?

user posted image user posted image user posted image user posted image za zubic

uh mi imamo jedan ili dva obroko dnevno vocno-zitni i povrtno-zitni i bezbroj podoja dnevno..ja to ne brojim, ali jedan podoj traje dok ne isisa onaj prvi mlaz sto navuce, a to traje cca 4 min.user posted image i onda bi opet mogao nakon sat vremena...ali uglavnom doji nakon sat i pol ili max dva sata..
vodu sam mu pokusavala dati ali usta kao da su mu suplja..malo nam je to teze na kasikicu (flasicu nece, kljun tako-tako)....bas ne znam ni sama da li da forsiram taj kljun ili kasikicuuser posted image vec nekoliko dana nije uopste pio vodu niti caj..

< Poruku je uredio pocahontas -- 9.12.2009 23:34:22 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 10057
9.12.2009 23:35:32   
Apotekarka
mi ne dojimo ali vode slabo pije kad popije 20 ml to je premija...

Neposredna veza do poruke: 10058
9.12.2009 23:36:16   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

mi ne dojimo ali vode slabo pije kad popije 20 ml to je premija...

a pije li caj? ja bih voljela da bar cajke hoce?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10059
9.12.2009 23:37:27   
Apotekarka
ma popije mi dnevno 100 ml caja a soka bi popio koliko mu das a ja mu dnevno dam oko 602 ml da ga ne ucim puno na sokove maloi vise forsiram caj kad vode slabo hoce ali dajem mu i nje...trudim se...

Neposredna veza do poruke: 10060
10.12.2009 8:18:36   
Anoniman
cestitamo Anji zubuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je opet i danas mrsko pisatiuser posted image ...nesto mi sve mrskouser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 10061
10.12.2009 8:23:44   
marinčii
i mi čestitamo Anji zubićuser posted image user posted image
i naravno jutrica za sve bebice,mi ustali u 4 sata dojio i spavo dfo 7:40 tako da sam baš zadovoljna,al nešto mi jutros kašljuca pa sam se baš prepala,neznam jel to baš kašalj jer stalno nešto trpa u usta pa možda i sam se izazove na kašalj al bogme me strah,
p.s.danas nam je 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10062
10.12.2009 8:36:22   
mamaajna
user posted image user posted image user posted image za 5 mjeseci.i kod mene Iman zna kasljucati kaze doktorica da je moguce od grijanja,suh zrak.evo je kod nas u krevetu od pola 7,rasirila se i spava,a mama ispratila muzeka i lagano pijucka kafu i vas cita

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10063
10.12.2009 8:50:42   
marinčii
mamajnaa hvala, i ja sam pomislila da bi moglo biti od zraka,al da mi nije svejedno čuti nije,bili smo neki dan kod pedijatra i kaže sve uredu i grlo i pluća al opet se ja uvik nešto sekiram

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 10064
10.12.2009 8:54:03   
Anoniman
Sretan mali rodjendan Matejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10065
10.12.2009 9:01:07   
marinčii
hvala dadada

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10066
10.12.2009 9:10:56   
mamaajna
aaa sikirat ce mo se za njih dok smo zivi.imam sina od 10g i prosle godine izasao clanak u dnevnoz avazu od prof.Dizdarevica kako kod muske djece moze doci do prestanka rasta splovila,user posted image ali to se rasjecanjem necega moze eliminisati.user posted image .i poslje kupanja djeteta sam primjetila da on raste ali ono neuser posted image .i zakazem odvedem ga prof.dizdarevicu,dam 50km da mi kaze da je uredu,samo se malo udebljao,user posted image .mama uvjek misli najgoreuser posted image user posted image user posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10067
10.12.2009 9:14:24   
Pretty mamma
marinčii, sretan rođendan Mateju! L šalje hranilicuuser posted image .
Evo mi spavale do 8, a buđenje za papanje je bilo u 5.
Raspričala se curica kao velika, samo govori dadadada, tatatata, babababa, i tako već danima.user posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10068
10.12.2009 9:15:42   
Pretty mamma
dadada,
šta ti je sve mrsko ovih dana ? user posted image
Nego gdje nam je Ex Yu ovih dana? Vidjela sam ju na nekoj drugoj temi... da se nije nešto naljutila?

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 10069
10.12.2009 9:17:18   
R&T@
Sretan mali rođendan Mateju.
Evo pet pokloncica:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10070
10.12.2009 9:18:18   
dady
sreta n maji rodžendan mateju!!!šaljemo punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 10071
10.12.2009 9:20:14   
marinčii
IZVORNA PORUKA: mamaajna

aaa sikirat ce mo se za njih dok smo zivi.imam sina od 10g i prosle godine izasao clanak u dnevnoz avazu od prof.Dizdarevica kako kod muske djece moze doci do prestanka rasta splovila,user posted image ali to se rasjecanjem necega moze eliminisati.user posted image .i poslje kupanja djeteta sam primjetila da on raste ali ono neuser posted image .i zakazem odvedem ga prof.dizdarevicu,dam 50km da mi kaze da je uredu,samo se malo udebljao,user posted image .mama uvjek misli najgoreuser posted image user posted image user posted image
e baš me nasmijauser posted image user posted image eto dokle može ići naša briga 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 10072
10.12.2009 9:21:25   
marinčii
žene hvala na poklonima,pretty mamma bravo za  L i njeno brbljanje user posted image user posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10073
10.12.2009 9:21:29   
alisah
Dobro jutro drage moje mame! Jeste li se uspjele naspavati na ovako tmurnom danu? Kako slusaju vase bebice po noci? Veliki pozdrav za sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10074
10.12.2009 9:21:47   
sheri
mateju sretan rodjendanko!!!
moja user posted image se dere , galami, prica nesto sa igrackama ali sve vristi, ja kontam promuknut ce. jel to normalnouser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 10075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  401 402 [403] 404 405   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *