|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  409 410 [411] 412 413   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
11.12.2009 14:52:21   
cija
Ella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 10251
11.12.2009 15:48:02   
Anoniman
pozdrav
mi smo sinoc zaspali oko 23user posted image i to jedva lopov prije ranije spavao,sad postao sova nespava mu se.....
Dva put se budili i do 9drinjali.Bila mi prijateljica pa samo lijepo posjedileuser posted image
anel nije htjeo jest oko 10jutros pa mama odma nasla zamjenu podgrijala kasicu od (povrca)pola je smazao i ja mirna.Zaspo oko 11.30 i pojeo ona 150ml flasice.
Ljubimo vas....

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 10252
11.12.2009 15:51:20   
Anoniman
Kad je u pitanju riža zbog te sluzi - koju da kupim?
Mya,ja sam Anelu kao sto znas davala sve na rizinoj sluzi hranu zbog povracanja,jer je povracao i do skoro sam davala sluz.Rizu,sam kupovala master prokuhas,nemoj sad gusto onak jedna voda da provri.Procjedim tu,vodu odnosno sluz u posudu i u frizder.Kad htjeden hranit,podgrijeme u serpici i zalijem hapu.Odma momentalno,stalo povracanje,
pokusaj dat joj mozda stane,nije mozda vec ce sigurno stat proliv

Ella-H.primi moje saucesce,bas mi je zaouser posted image user posted image
Cestitamo,male rodjendane evouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 11.12.2009 15:53:38 >

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 10253
11.12.2009 15:51:36   
andjela I
Cao drage moje... Ja sam prvi put na ovoj temi a dugo sam na forumu...
Imam djevojcicu od 3 mjeseca, zove se Sara i prava je mamina dobrica...
Nadam se da cemo se lijepo druzit...

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10254
11.12.2009 15:53:43   
Pretty mamma
andjela I,
drago nam je da si sa nama.
P.S. Promijeni poruku u potpisu user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 10255
11.12.2009 16:25:59   
noaa
andjela dobro nam doslauser posted image
ella zao mi je zbog tvog gubitkauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 10256
11.12.2009 16:35:47   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Gdje nam je marinčii?

draga tu sam jutros opet vodili malenoga doktoru počeo baš kašljati hvala bogu nema temperature,pluća i grlo ok eto dobili kapi za iskašljavanje valjda će proći..
ella_h primi moje saučešće,user posted image user posted image user posted image
čestitamo mali rođendan Eminuuser posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 10257
11.12.2009 16:37:30   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz mame i bebe kako ste?
Ammar je napunio 4 mjeseca malo je prehladjen
odgodili smo vakcine dok mu bude bolje
Meni se svasta izdesavalo od Bajrama
cetvrti dan su mi javili da mi je mladja sestra 22 godine koja isto ima kcerkicu
poginula u saobracajnoj da joj se Allah dz.s smiluje i oprosti
pa tako isla sam mami bila tamo sedmicu dana i ja se razbolim
upala disajnih puteva i upala uha kasalj svasta nesto
ja sam inace jaka osoba i vjernica i ovo me jos vise ucvrstilo u vjeri
kad sam vidjela kako je dunjaluk prolazan i da Bog uzima i mlado i staro
mnogima je ovo bilo budjenje iz zimskog sna
sad sam malo bolje jos uvijek pijem te antibiotike sveki se brine o vecem sinu
trudim se i zivim dalje
ljubim vas sve i vas i vase bebice samo da javim da znate
zasto me nije bilo

mila žao mi je zbog tvog gubitka. Allah dž.š neka joj sve đenetske bašte pokloni a tebi i tvojima sabur da ostanete jaki i složni u vjeri jer samo Allah dž.š će vam snagu za dalje dati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh što se isikrah, ama tako me tužne vijeti pogađaju da odmah stanem plakati.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10258
11.12.2009 16:42:39   
marinčii
mya_81 kupi humanu 9 to ti jekao mliječna formula sa okusom banane bapš protiv proljeva i to daješ umjesto obične hapice dok se proljev ne smiri,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 10259
11.12.2009 17:29:55   
Nunichi
Ella primi moje sucesce... Bas mi je zao. user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10260
11.12.2009 17:45:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady

Uh što se isikrah, ama tako me tužne vijeti pogađaju da odmah stanem plakati.

Joj i ja odmah plaćem, mislim da mi još uvijek divljaju hormoni i to punom parom!!!!

Draga Ella, ne daj se, baš tužna vijest user posted image user posted image user posted image user posted image

Eminu sretan rođendan, šaljemo mu autić user posted image

Moj se probudio u 4h, naspavao se pa bi se igrao, tako da sam danas jedva radila user posted image user posted image

sahara, znači ta hapica ima efekta, morat ćemo i mi kupiti user posted image Hajde opiši koja je to, je li u kutiji, kako se pravi, je li sa mlijekom ili?? Ljubi nam drugaricu!!!

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 10261
11.12.2009 17:46:58   
Anoniman
Ella, primi moje saucesce

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 10262
11.12.2009 17:52:35   
Nunichi
Eminu sretan rockas i od nas, evo za poklon avionska karta da s mamicom dodje do nas da se igramo. user posted image  user posted image

Nas dvije kunjale, dobra 2h, hB, a noci su nam i dalje uzasne, pa vam i ne pisem nista, da vas djaba ne davim. user posted image

Saharice moja, blago vama s tom hapicom, Zara bas ne voli te, nikako nece. user posted image
Eni to su one u teglicama obicnim, Hipp kasica za laku noc pise, pa sad ima par vrsta. Uglavnom su teglice od tamnog stakla, sa plavim naljepnicama i poklopcima. Ljubi mi obraze vejike i stavi nam koju novu sliku da vidim maminog sina, a i Saricu. Kako je ona? Nisam 100 god pitala za nju, zadeverali smo se oko bebara. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10263
11.12.2009 17:57:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
sahara, znači ta hapica ima efekta, morat ćemo i mi kupiti user posted image Hajde opiši koja je to, je li u kutiji, kako se pravi, je li sa mlijekom ili?? Ljubi nam drugaricu!!!

Ma bona u teglicama, kao i sve Hipp kasice, pise 'za laku noc' i ima nekoliko kombinacija, teglica je od tamnoog staklauser posted image , a sad ja kontam da se dobro najede pred spavanje pa se ne budi cesto, valjda je to touser posted image , evo sad ce ti vikend mila pa se odmoriuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10264
11.12.2009 18:01:39   
Anoniman
Nunichi, draga,  jesi brzauser posted image , enisa, sadrze mlijeko u sebi i samo ih mozes podgrijati i to je to, griz im je ustvari glavni sastojakuser posted image

Kako su mi  Zara i nas Andrejuser posted image
Ajna veceras kakila u tutuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10265
11.12.2009 18:09:22   
Nunichi
user posted image user posted image Ma potrefila se na temi kad je ona pisala. user posted image
Zarica lopov kao i prije, nista novo. Spavanje isto... ma sve isto.

Bravo za tutu! Ma pametnica mamina! user posted image
Mi jos nismo probali... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10266
11.12.2009 19:13:09   
Pretty mamma
Pisala sam zabunom na mamama...

Da se pohvalimo...POSTALI SMO ZEKONJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imamo dvije donje jedinice, zajedno su izrasle.user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 10267
11.12.2009 19:13:57   
Pretty mamma
Enisa,
u čemu si zamrzavala mlijeko? Ono izdojeno.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 10268
11.12.2009 19:32:02   
Anoniman
Bravo za Lauruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi i dalje krezavi,a ako bude na mene dobit ce zub tek kad napuni godinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10269
11.12.2009 19:34:51   
Pretty mamma
Hej Sahara, ma sad će tebe Ajna iznenaditi sa zubićima. Kakvo je to čudo od PP? Ima li na netu?
Marinčii, kako prođe ručak jučer?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10270
11.12.2009 19:41:16   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Pisala sam zabunom na mamama...

Da se pohvalimo...POSTALI SMO ZEKONJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imamo dvije donje jedinice, zajedno su izrasle.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi cekako jos drugu jedinicu..ova prva se jos nije fino zabijelila..valjda ce za koji dan user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 10271
11.12.2009 19:52:35   
marinčii
pretty mamma ćestitamo na zubićimauser posted image ,
pa nije baš oduševljen jedva da je dvije kašikice pojeo a i to je pola vratio.on bi se igro sa kašikicom,a voda na bočicu nikako  on ju  žvače valjda mu godi zbog zuba

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10272
11.12.2009 20:07:00   
Anoniman
P. mamma, ma o kom cudu pricas user posted image , mislis na prohodalicu ili?
marinčii, super ti djedic mrazicuser posted image , a sa klopom polako, nudi ga cesce bez siljenja, dok se navikneuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10273
11.12.2009 20:17:05   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image za Lauru i zubice!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10274
11.12.2009 20:46:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Nunichi, draga,  jesi brzauser posted image , enisa, sadrze mlijeko u sebi i samo ih mozes podgrijati i to je to, griz im je ustvari glavni sastojakuser posted image

Kako su mi  Zara i nas Andrejuser posted image
Ajna veceras kakila u tutuuser posted image

dobjooooooooo...on spava, hvala boguuser posted image user posted image user posted image user posted image i sanja svoju ljubavuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za tutu...pravi rahatluk...jel'deuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  409 410 [411] 412 413   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  409 410 [411] 412 413   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *