|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  424 425 [426] 427 428   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.12.2009 9:31:44   
marinčii
doublemom a etojedan pedijatar mi rekao da krenem od 4 mjeseca ,drugi od 6 i ja tako neznajući šta bi nisam poslušala ni jednog ni drugog kontam počet ću kad navrši 5 i eto jesam al dosad nije okusio ništa , i to što je pojeo povratio tako da je sika glavna  dalje,a nekako i strah neki u meni da je gladan da nema dovoljno mlijeka pa sam i zato možda počela,al evo sad mi je jasno da nije jer da je nebi gospodin imo šta ni povratituser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10626
17.12.2009 9:41:40   
DM
Ma ne brini, meni je glavna briga svih 6 mj bila - da li ima dovoljno mlijeka,ali dijete hB k'o i sva druga djeca! Probaj malo odmoriti i sebe i nj od kašica , da ih malo zaboravi , a akd počneš probaj mu prvo dati neki sok pa onda drugi put kašicu od tog voća, da navikne na okus,a sok je sladak ( kao i mlijeko majke) pa valjda onda htjedne i kašicu,bar sam ja svog tako prevarilauser posted image user posted image user posted image
P.S.Sretno!
P.P.S.A šta je to s temomuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10627
17.12.2009 9:45:11   
marinčii
ma evo već dva dana nismo ništa probali samo dojimo iodmorit ćemo koji dan pa ćemo opet probati  valjda prihvati,a eto za temu izgleda da je kao suvišna i da nema nikakve veze sa ovitelji i bebama i savjetima,,ma neznam uglavnom budu je brisaliuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 10628
17.12.2009 10:14:37   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Nego mame, jeste li skoro vodili bebu na redovnu vakcinu??
Mi smo trebali 5.12. al mi u DZ rekoše da možemo kasniti mjesec dana i da nipošto ne dovodim bebija zbog ovih gripa i virusa......
Veeeeeeeeejiki pozzzz za generaciju, ljubite bebice user posted image

mi smo bili jucer popodne na redovnoj vakcini..jucer sam pisala o tome user posted image i ja sam se predomisljala da li da ga vodimo ili ne, ali na kraju odosmo i rijesih se te brige user posted image ..nije bilo temperature, nisam davala paracetamol niti stavljala obloge...kao ni do sada...super je Hb podnio kuc kuc user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10629
17.12.2009 10:18:17   
chuci
pozdrav svim mamama i bebama.
evo da se i mi prijavimo na ovu temu.

mi smo bili na vakcini 2.12. nije bilo gužve, nismo ni sačekali odmah ušli. inače sestra nam je rekla da je najgore ići ponedjeljkom jer je tada najveća gužva.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10630
17.12.2009 10:44:06   
Private
Da vas pozdravimo ja i user posted image ,idemo na prvu vakcinaciju,bebe spava a mama se trese,nesto me strah.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 10631
17.12.2009 11:14:43   
Anoniman
ooooooo vidim user posted image nam je vec bila na snijeguuser posted image user posted image user posted image ...mi nismo jos, a nismo jer meni user posted image iznad glave stoji...ja ga isto hocu na sanke (koje jos nemamo) ali bi ga pustila i da malo stoji na snijegu...skafander ima one noge (kao gegice) medjutim mene nesto strah da nepropusti...a nemamo tako siroke cizme, zapravo nemamo nikakve cizme...

jucer smo mu kupili novogodisnji poklon od dide (did poslao pareuser posted image ) kupili smo mu "muzicki stol" u chiccu...jest skup ali posto did placa, bas nas brigauser posted image user posted image

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 10632
17.12.2009 11:17:24   
Anoniman
i sta vi to pricate o gasenju teme...ja nisam u tokuuser posted image zasto? why? warum? perche?proč? per que? なぜ ?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10633
17.12.2009 11:46:05   
marinčii
IZVORNA PORUKA: dadada

i sta vi to pricate o gasenju teme...ja nisam u tokuuser posted image zasto? why? warum? perche?proč? per que? なぜ ?
idi na temu mame 2009 tamo imaš link s obavještenjem 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10634
17.12.2009 12:19:10   
Anoniman
Dobar dancek!
Evo prvo da prenesem pozdrave od P. mamme, nema neta 3 dana i sve vas je pozeljela i rekoh da prenesem, Laura je jutros primila vakcinu, detalje se ona pisatiuser posted image
dadada, pa super taj poklon, a daj sliku da vidim o cemu se radi, koliko rapa i najvaznije - zanima li gauser posted image
A ako obrisu temu ja cu stvarno odustati od pisanja na ovom forumu, pa ovo je mali dnevnik nase djeceuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10635
17.12.2009 12:30:02   
škorpija
ja sam jutros napipala prvi ZUUUUUB, donja desna jedinica tako da se ispisujemo iz kluba krezi: hasta la vista user posted image user posted image user posted image

a idem sad da vidim to za brisanje teme, e ako to urade fakat su bezobrazni, stvarno neću više ni pisati ni posjećivati forum, nabijem ih pa nisu jedini na svijetuuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10636
17.12.2009 12:34:49   
marinčii
škorpija čestitamo na zubićuuser posted image user posted image
i prijatelju Andreju 9 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 17.12.2009 12:43:55 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10637
17.12.2009 12:56:32   
Anoniman
škorpija, cestitam zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image , a za brisanje teme sam uz tebeuser posted image
O, p anasem dragom Andreju cestitam rodjendan, a sad smo stvarno velikiuser posted image , saljemo mu poklone, a sadrzaj je birala Ajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10638
17.12.2009 13:00:28   
škorpija
hvala marinči, hvala saharauser posted image

i mi čestitamo andreju rođendanuser posted image , evo patka, iako je on već prestar za takve pokloneuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10639
17.12.2009 13:04:36   
Anoniman
dobar denuser posted image
mi smo plaho,fino spavali user posted image eno guzara skoro zaspala opet.Papali smo kasicu ,bila lijepa svidja nam se igrali se i zaspo.
Skorpija cestitamo ZUBICuser posted image user posted image malenom zeki....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10640
17.12.2009 13:04:55   
Private
Evo nas,vratili se od dr.user posted image je primio prvu vakcinu i mami se nesto stislo,mogla bi dauser posted image .Izvagali su ga,sa 3 mj.i 1 dan tezak je 6120 gr.a visok 60 cm.doktor je zadovoljan,pitala sam ga da mu nisu zubici,kaze ne.Izgleda da nas lupa skok u razvoju.user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10641
17.12.2009 13:12:39   
anidla
evo mene i mog princa user posted image
posto se Noa HB fino udebljao za 6 dana, vise ga ne budimo nocu da jede....tako da je sinoc bas jepo pajao, ustvari svi smo spavali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lice mu je jos uvijek crveno sa tackicama pa sam ipak odlucila samo da ga umivam i kupam sa kamilicom bez ikakvih krema...kontam ako mu stavim onu kremu sto ima cinka u sebi da ce napraviti kontraefekat jer mu je lice suho a cing bi jos vise isusio...valjda sam u pravu...
kako su moje zene i njihove user posted image ?
pusa za sve !

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 10642
17.12.2009 13:14:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dobro jutro user posted image

Mi smo opet imale burnu noć...ne znam šta joj je, ali sigurno nisu zubići jer ne plače puno...zapravo samo priča, strašno se vrti po krevetu i onda kad joj to dosadi počne plakati i tako smo vam mi bile budne od pola 4 do 6...evo me ko zombi...mm je upravo vodi na bocu, ja sam poštedjena...
mya,i nama se ovo zna desiti.Sinoc ga spustila u igraonicu legla pored njega on se vrti,okrece prevrce,cupa udara nonama,nedo bog biti ispod njega da me zvizne user posted image zamantalo bi mi se....
Spustim gaq u krevetac none,kroz ogradu stavlja ma haus zivi.Jutrom,ustane rAno prije mene,ja cujem komesanje,kad imam sta vidit none kroz ogradu glavu uz nju i lize jeuser posted image skocim maknem,ga neprodje 5min.opet isto.
Sto bi spavala jos sat,nesmijem ga ostavit samog bez nadzora u krevetcu

cestitamo,drugu Andreju rodjendanuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 17.12.2009 13:16:19 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10643
17.12.2009 13:15:42   
Ella_H
ammar jos pajki a mama malo surfa
ja neznam za vas ali meni ova tema puno
puno znaci ovo je moment kad se mogu opustiti
ako nesto i nestignem napisati procitam vasa iskustva
cesto dobijem savjet koji mi treba
podrsku od mama koja mi je tad potrebna
jer kad skontas ko nas zene i bebe razumije
bolje od nas samih
ko ima pravo na porodicnom forumu da postupa
po svojim hirovima i zatvara temu sa ovoliko interesovanja
dosta mi je vise frigidnih zlobnica i bolesnica u zivotu bolan
hocu malo da zivim da pisem da se smijem
da gledam osmjehe male djece i radujem se njihovom odrastanju
kao i kod svoje bebe
dosta mi je vise muka dunjaluckih
vjernica sam klanjam i obavljam sve sto trebam
ali imam se pravo naljutiti na ovako nesto svi smo samo ljudi
svi zelimo najbolje za nas i za svoju djecu

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 10644
17.12.2009 13:17:45   
Anoniman
ja ovo sve citam i nekontam,TKO TO ZELI ZATVORIT FORUMuser posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 10645
17.12.2009 13:20:20   
mnn
cure i meni ova tem pomogne puno..i ako se ponekad ne javim znam čitati vaše poruke...pa mi bude lakše kad znam da nisam sama u svemu...

i kod nas je bilo burnih noči jer opet kreču zubiči pa smo ludi od toga...ni šmimka mi ne pomogne da sakrim podočnjake....

Mya to je i alex radio...vrio bi se po krevetu i brojao brrr..brrr...joj sad se okreče pa čupa onu spužvu...ma šou napravi....

čestitamo male rodjendane!user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10646
17.12.2009 13:22:20   
belmac
pozdrav dragoj generaciji, sad proćitah za ukidanje i ...fakat sam tužna!!!user posted image user posted image user posted image . nemaju pojma šta nam rade!!!
škorpija super za zubić, izgleda da ćemo samo ja i dadada morati kod proteticara po zubove.user posted image user posted image user posted image

mi smo super spavali! jutros za doručak griz i bananauser posted image njam, njam! onda malo vočnog čaja i eno je opet spava. do sada nam se nije dalo da izađemo na snijeg, pa se nadam da ćemo danas. čim se probudi..upadaj u skafander i..furaj napolje!
za ručak mama već pripremila kuhani pileći file i povrće ( krompir, tikvica, luk, mrkva, peršun, brokula, karfiol) još samo ..bzzz ...u blender i ..da vidiš kako se bebara najede!! nema vremena dočekati ni da joj kašiku prinesem ustima!user posted image user posted image

toliko od nas.

iskereno se nadam da će se moreratori smilovati i ostaviti nam ovu temu, ...pa ljudi vi ste mi ovdje ko druga familija,.... ni moja mama ne zna šta je amna jutros doručkovala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 10647
17.12.2009 13:25:40   
ivanas
IZVORNA PORUKA: anidla

evo mene i mog princa user posted image
posto se Noa HB fino udebljao za 6 dana, vise ga ne budimo nocu da jede....tako da je sinoc bas jepo pajao, ustvari svi smo spavali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lice mu je jos uvijek crveno sa tackicama pa sam ipak odlucila samo da ga umivam i kupam sa kamilicom bez ikakvih krema...kontam ako mu stavim onu kremu sto ima cinka u sebi da ce napraviti kontraefekat jer mu je lice suho a cing bi jos vise isusio...valjda sam u pravu...
kako su moje zene i njihove user posted image ?
pusa za sve !

anidla i ja sam imala problema sa dorijevim lice i bubuljičicama malim po licu i dok se nisu same povukle nije mi ništa pomoglo. nekada su se toliko znale zacrveniti užas a lice suho, suho. negdje sam na netu pročitala da kod prenešenih beba je to normalno a on je bio prenešen 8 dana. ja sam samo uzela hipp zaštitnu kremu za lice i poslije mazala kada se to sve povuklo.
  ANDREJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretan mali roonnnđendan
ŠKORPIJA čestitamo na zubiću  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10648
17.12.2009 13:44:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

znači ne oblačite štrampice ja svom jesam nekako me strah du mu nije hladno samo u čarapicama jer se on zagrne od silnog mlataranja nogicama pa bude gol,pa što ne ukini viceve ,i pirsing i ove teme koje baš nemaju veze s bebama ,a ne bebe a ko naime obiteljski portaluser posted image user posted image

marinci,ja anelu obucem bodi(kao potkosulj)bodi dugi rukav,stramplice i trnerkicu.Uvece kad se dobro radijatori iugriju skinem strample.I obucem pidjamu s stopalima......

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10649
17.12.2009 14:18:12   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam jutros napipala prvi ZUUUUUB, donja desna jedinica tako da se ispisujemo iz kluba krezi: hasta la vista user posted image user posted image user posted image

a idem sad da vidim to za brisanje teme, e ako to urade fakat su bezobrazni, stvarno neću više ni pisati ni posjećivati forum, nabijem ih pa nisu jedini na svijetuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presretni smo zbog druga Ajdina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nama je jucer krenuo i drugi kec...user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  424 425 [426] 427 428   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  424 425 [426] 427 428   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prva simpatija
DM

Kada su vaša djeca "dobila" prvu simpatiju? Mislim na to-da su oni imali simpatiju?!

u vrtiću (65%)

u prvom razredu osn.škole (18%)

u pubertetu (16%)

Broj svih glasova: 49

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *