|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.12.2009 14:35:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara
A ako obrisu temu ja cu stvarno odustati od pisanja na ovom forumu, pa ovo je mali dnevnik nase djeceuser posted image

Me too user posted image

Ne mogu još doći sebi, ne ide mi uglavu nikako da se tema 'bebe 2009' ne uklapa u ovaj forum...shvaćam za mame, ali bebe user posted image

Da još jednom čestitamo i ovdje zubić našem dečku slatkom user posted image

I naravno rodjendan našem dragom Andreju...šaljemo mu punoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, odmah usput da našim dragim bebicama pošaljemo i novogodišnje poklončiće (pošto kasnije to nećemo moći)...da nam budu žive, zdrave i vesele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10651
17.12.2009 15:20:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za Ajdina zekoslava mrkvicauser posted image user posted image user posted image user posted image

to je ovo...ovaj s prve slike...plavi s bijelim a kada se okrene ima ova tabla s kockama kao na ovom drugom...extra igracka...sve zivo svira...cijena...prevelika user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 10652
17.12.2009 15:22:40   
Anoniman
jooooooooooj zene moje user posted image hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10653
17.12.2009 16:35:33   
pocahontas
sretan i od nas mali roČlassssss Andrejuuser posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10654
17.12.2009 16:45:37   
cija
id mene i od Ajlin-Annam user posted image ]user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cija -- 17.12.2009 16:46:05 >

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10655
17.12.2009 17:38:20   
Anoniman
dadada, vec sam ti rekla, igracka je predobrauser posted image

Zene, sad sam zavirila na temu bebe 2008. i tamo su jako tuzni zbog ukidanja ovih tema, ja se stvarno nadam da ce se predomisliti jer ima i manje bitnih tema koje mogu izbrisati, eto u svakom slucaju sve vas puno volim i ko zna hocemo li se vise tako cesto druziti.

Ljubite bebice od nas dvije, vasa sahara iliti pustarauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 10656
17.12.2009 17:41:55   
Anoniman

dadada, vec sam ti rekla, igracka je predobrauser posted image

Zene, sad sam zavirila na temu bebe 2008. i tamo su jako tuzni zbog ukidanja ovih tema, ja se stvarno nadam da ce se predomisliti jer ima i manje bitnih tema koje mogu izbrisati, eto u svakom slucaju sve vas puno volim i ko zna hocemo li se vise tako cesto druziti.

Ljubite bebice od nas dvije, vasa sahara iliti pustarauser posted image user posted image user posted image

napisala sam vec moje misljenje na kritikama, sugestijama i poValama...meni je ovo totalno bezze ali eto...ne kontam taj njihov koncept foruma uopste

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10657
17.12.2009 17:44:17   
dinciii
dadada i mi imamo tu igracku i vjerujte nikako da joj dojadi...Malo malo sama ode do stola i svira...Ja sam isto prezadovoljna i toplo je preporucujem...Ups upade vam malo u temu,sorry, al nema veze kad ce ionako poceti brisati user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10658
17.12.2009 17:59:08   
marinčii
ja se bogme ne želim oprostiti od vas nekako se još nadam da će ipak ostaviti ovu temuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 10659
17.12.2009 18:09:39   
Apotekarka
Cestitamo rodjendane,zubice,mi sad pavamo malo a pomalo kasljucamo pa me malo strah...da mu nije od mene preslo
A sto se tuce ukidanja teme mogu onda ukinuti i forum a uostalom mi kaklve smo mi cemo na temi zubici poceti o zubicima pisati i na kraju ce se ta tema svesti na boji stolice ili sta ja vec znam a tema bebe je u vezi svega o bebama...a kakvo oprastanje NE MOZE NAM NITKO NISTA JACI SMO OD SUDBINEuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10660
17.12.2009 18:15:10   
Mya_81 RR
Meni je cijeli ovaj dan proveo u razmišljanju kako idući put kad se ulogiram teme neće biti user posted image

Mi smo od danas na odvikavanju od uspavljivanja...rek'o možda onda noću ne bude više toliko kritična pa se nauči sama smiriti...a Dadada, palo mi napamet da sam te pitala za spavanje Andreja i eto mi sad - isto tako...znatiželja ubila mačku user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10661
17.12.2009 18:32:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Meni je cijeli ovaj dan proveo u razmišljanju kako idući put kad se ulogiram teme neće biti user posted image

Mi smo od danas na odvikavanju od uspavljivanja...rek'o možda onda noću ne bude više toliko kritična pa se nauči sama smiriti...a Dadada, palo mi napamet da sam te pitala za spavanje Andreja i eto mi sad - isto tako...znatiželja ubila mačku user posted image

mislis kako Andrej spava...nikako!user posted image user posted image user posted image ...ma sve zavisi...nekada se budi "samo" tri put...a nekad po 6,7 puta...spavamo najkasnije do 7.30...uspavljujemo se nosajuci i slusajuci kompilaciju koju mu je tata snimio...i eto takouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10662
17.12.2009 18:33:20   
Anoniman
Dragom drugu Andreju sretan rođendan, pa stvarno sad je veliki dječak. Evo pjesmica (konkurentska) user posted image user posted image (Andrej, Ajna, Benjamin user posted image )
http://www.youtube.com/watch?v=TiiUdsikGt0
škorpija user posted image user posted image user posted image za zub!! Konačno!! user posted image user posted image user posted image

E sad o ovom bezveze događaju!
Prije svega da se odmah ispozdravljamo user posted image veliki user posted image svim bebicama i mamama sa teme bebe i mame 2009. Vjerovatno, nakon ukidanja, neću ni ja više posjećivati ovaj forum, ko zna, možda samo teme vezane za dojenja..... Nema veze, bitno je da imamo teme o vagini, švaleranciji, svekrvama....... (ne bih nikoga stvarno da uvrijedim a najmanje autore ovih tema) al stvarno nije fer!!!! I kao što neko reče, nije jedini forum, ha, šta se može, pa neću nikoga moliti da ostavi najljepšu, najbolju temu i sa najviše korisnih savjeta.
Čija god ideja da je, fakat je user posted image user posted image user posted image user posted image
E baš mi pokvariše dan user posted image user posted image user posted image
Ljubim ja vas sve redom!!!!

Neposredna veza do poruke: 10663
17.12.2009 18:33:24   
mojbebac
kakvo ukidanje teme, nista mi nije jasno, pa sta se desava, tek sad malo upratih sta pricate ..... pa zasto ukidaju, gdje cemo se sada druziti..... molim vas da mi neko pojasni prije no sto nas iskljuce .....user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 10664
17.12.2009 18:34:09   
Mya_81 RR
Ma, znam mila...zato i velim...kud upitah user posted image ...već 8 noći nam je otprilike isto user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10665
17.12.2009 18:35:56   
mojbebac
i ja da vas sve pozdravim, jer ako ukinu ovu nasu temu definitivno cu se iskljuciti sa ovog foruma, jer je ona i vi  drage mame bila jedini razlog sto sam ovde provodila vrijeme ..... ljubim vas sve puno, i nadam se da ipak nece biti ukinuta, jer valjda ce neko skontati koliko je posjecena i koliko postova ima, osim ako nekome bas to ne smeta .....

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 10666
17.12.2009 18:37:23   
Mya_81 RR
Enisa, i meni pokvariše dan...i ja odgovornim čija je to odluka šaljem jedno veliko user posted image

Moj bebac
, imaš na temi mame link gdje je objavljeno obavještenje od moderatora....

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 10667
17.12.2009 18:39:11   
mojbebac
sad sam to vidjela i stvarno nigdje veze, izgleda da nekome pravo smeta ovo nase virtuelno druzenje ....

Neposredna veza do poruke: 10668
17.12.2009 18:41:48   
Private
Pa dajte da pricamo o bebama dok jos mozemo.Pile moje spava,danas primio prvu bocu,pipam ga citavo poslijepodne,nema temperature.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 10669
17.12.2009 18:56:55   
Mya_81 RR
Private, user posted image user posted image user posted image za prvu bocu i želim da temperatura ni ne dodje user posted image user posted image

Mi dobili pismeni poziv da dodjemo na vakcinu koji smo naravno morali propustiti...i debelo smo u zaostatku, ali šta ću kad nas je baš krenulo s nekim malim prehladama, pa onda vakcina nije bilo, pa sad ova upala user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 10670
17.12.2009 19:13:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Dragom drugu Andreju sretan rođendan, pa stvarno sad je veliki dječak. Evo pjesmica (konkurentska) user posted image user posted image (Andrej, Ajna, Benjamin user posted image )
http://www.youtube.com/watch?v=TiiUdsikGt0

Moram reci da je Ajna otplesala praaaaavo slusajuci ovouser posted image , joj cure, ma nista kad ukinu ima da se onda sastajemo na kafama samo mi sa ove nese temice, user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10671
17.12.2009 19:19:42   
Anoniman

Moram reci da je Ajna otplesala praaaaavo slusajuci ovouser posted image ,

"A ona mi se ruga i gleda moga druga" user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10672
17.12.2009 19:20:03   
Nunichi
SrEtAn RoCkAs nAseEm dRuGu AndREjU! user posted image
Puno ga jubimo i evo poklona. user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10673
17.12.2009 19:21:18   
Anoniman
B je 4x bez daha presluša user posted image tako da smo 9 min. i 28 sek. mirni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10674
17.12.2009 19:22:15   
Nunichi
Eh da se sad i ja osvrnem, opet, na zatvaranje tema.
Ne znam zasto, ali ja to nisam bas tako tragicno shvatila, pa bice uvijek neka tema na kojoj cemo moci druziti se. Nemojte biti tako iskljucive i sad sve redom zaboravit generaciju. user posted image
Ja se necu oprastati, jer znam da cemo se jos druziti.
Evo veliki ljubac i user posted image za nasu generaciju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 10675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ucenje na Tutu !!
Lejla21

Imam Sina 15 mjeseci hocu da ga probam uciti na tutu dali je rano?? Jer kad ga stavim na tutu pocne plakati neznam sta da radim molim vas za POMOC ?? Hvala

odgovor (92%)

odgovor (8%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *