iv@ncica
|
Sretni rockasi Anelu i Adrianu felix -evo vidim da se priča o tišini za djecu..i kod mene je jedna faza bila takva...nikad nije htio spavati i što ti reče felix ma nebi disala kod njega samo da spava...sve mu nisam smjela remetit red ..pa sam sve bila podredila njemu, kad ce mi ko doc ..kad cu ja sta, da mi nebi tko pozvonio ooo muke..pa kad sam vidjela čemu to vodi i kad mi se to počelo dešavati kao i tebi, navikli na samocu, red i tišinu, da sam uvijek tu, nigdje neče zaspati osim kuci....e nemoze promjenila sam plocu,tv radi reklame, muzika, crtici, zavolio je cak sve to, samo smanjim kad spava, sad ga vodim da spava i kod mojih i muzevih, ako je neko događanje pa kadf je i mnogo ljudi i buka pa ga uspavam, treba duze ali se poceo navikavati..samo malo vise zamracim sobu da manje gleda tuđe stvari jer prepoznaje, guram ga stalno među djecu..od rodbine i prijatelja..ne stedim ga rodbinskih okupljanja ko nekad...i ne histerišem kad neko dođe pa mu se ne svidi ili negdje drugo jer on jos vise place...bitno je da zna da sam tu i da me vidi, ponesem mu njegovih igracaka i polako ga privikavam na sve, i pokusavam ga voditi na razna mjesta pogotovo sad zimi, i mogu ti reci da mi je sad puno bolji , ne place, a normalno je da ga guzva umori i izmuci i da se unervozi onda kad dođe kuci odmah se umiri, sjednem ga među njegove stvari na pod ja onu spuzvastu slagalicu i upalim neki crtic..on onda sve razgleda i pocne da grli svoje igracke od dragosti..tako da zna da se uvoijek vraca u sigurnost svoga doma, pa onda ga lagano spremam za dalje sta sčlijedi po kuci ako je vece za kupanje , jelo i spavanje i sve tako, sad stalno stoji kraj vrata i mase i govori papapapaaa hehhehe, moras ga uciti na druge ljude, normalno ne voditi ga među bolesne i gurati gdje nije zdravo