|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  452 453 [454] 455 456   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.1.2010 11:55:37   
Anoniman
Jutrica i od nas.
Ovaj naš nestaško nas drži u pripravnosti, pravo je zeznut user posted image , samo nas usmjeri gdje da ga nosimo da bi mali šef dirao to što je naumio. Meni mama bolesna user posted image pa evo već 2 dana letam gore njoj pa kući.... Samo da ozdravi user posted image baš sam se zabrinula.......
Inače spavanje nula!!! Stalno se budi, doji čitavu noć ma bljakica!
sahara čuvamo fige da sve bude kako si zamislila user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 11326
3.1.2010 12:05:30   
mojbebac
anelu srecan mali rodjendan .....
anjica je maloprije prvi put rekla mama, i to par puta, i jako sm sretna .....user posted image user posted image user posted image user posted image
zato danas idemo po igracku, do sad je samo zvala tatu i dedu ..... mama ne zna sta bi od srece .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11327
3.1.2010 12:16:21   
Anoniman
Zaboravili smo čestitati Anelu rođendan user posted image
Sretan rođrndan, šaljemo punooooooooo poklona user posted image user posted image user posted image user posted image
mojbebac, bravo za Anju user posted image i B mene stalno zove user posted image , samo ponavlja mama, mama, mama a mami srce k'o kanta user posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 11328
3.1.2010 12:21:18   
Anoniman
hvala na cestitkama,
enisa sara,prastamo ti sto si zaboravilauser posted image user posted image nist strasno,ljubi nam druga user posted image user posted image
Sahara,mila sretno sa tetom cuvalicom da ju Ajnica zavoli i da teta dobro nam cuva ljepoticuuser posted image
Mi danas idemo malo kod moji roditelja mami mi rodjendan pa necemo dugo sat dva ,zbog anela jer kad god budem duze  unervozi se i bude bas nikakav

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11329
3.1.2010 12:22:36   
Anoniman
B mene stalno zove user posted image , samo ponavlja mama, mama, mama a mami srce k'o kanta user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo za benju,i njegove slatke rijeci....
Mogu mislit tog,osjecaja kad kaze mama topis se........

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11330
3.1.2010 12:35:22   
škorpija
Sretan rođendan Anelku, ljubimo gauser posted image

Uh ja uvijek mislim da je moje dijete najgore, ali onda skontam da nije tako lošuser posted image . Ne znam kako vi, ali ja kad mi ne da spavati imam osjećaj da ću mu nešto uraditi, sinoć sam ga tako bacila u krevetić da je odskakivao, baš sam grozna i nekad se bojim da ne uradim šta gore, jer kad sam nenapsvana nisam uračunjljivauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11331
3.1.2010 12:54:03   
Anoniman
škorpija, mene kad uhvati tako "žuta minuta" zovem mm, sveki ili bilo koga da ga preuzmu dok ja "ne dođem sebi" user posted image baš iz tog razloga, jednom sam ga zaružila i povisila malo ton...... toliko je plakao da je meni došlo da sama sebe šakom izvrnem s nogu!!!! Baš mi bi krivo! Ne znaju oni ništa, mali su, pilići dragi user posted image Doduše meni je ovo druga user posted image pa sam nekako saburli user posted image , znala sam sve šta me čeka pa sam se nekako naoružala čeličnim živcima user posted image a sve te razumijem, samo lagano, proći će sve. Za čas prođe i to i onda odjednom dijete "samostalno" (igra se samo, jede, spava čitavu noć user posted image ).

user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11332
3.1.2010 13:08:44   
Niobe
Mi danas imamo rođendančić user posted image

Pusa za mame i bebe user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11333
3.1.2010 13:11:49   
pocahontas
Anelu i Adrianu sretan rodjendanko..evo im poklona od Raffija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

škorpija razumijem te u potpunosti..i ja sam par puta imala prenose pa se malo izderem na njega kada kenka bezveze i ne zna ni on sta hoce..jednostavno je to tako kada nisi naspavan..a najradije bi se na muze izderala, ali ne bude trenutno tu user posted image
sinoc smo spavali ovako user posted image ne ureklo se kuc kuc..cak bez budjenja od 21.30 do pola 8 jutros..dojio i malo se vrtio po krevetcu i nastavili smo do pola 10 jutros user posted image cim je promjena vremena i nejga neki prenos spuca..do sinoc smo spavali sa budjenjim po citavnu noc tako da je sa ovim snijegom moralo na bolje da okrene user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 3.1.2010 13:12:07 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11334
3.1.2010 13:20:56   
reallove
IZVORNA PORUKA: Niobe

Mi danas imamo rođendančić user posted image

Pusa za mame i bebe user posted image

Sretan rodendancic,stizu pokloni od Eminuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 11335
3.1.2010 13:31:36   
MinaMM
Sretan rodjendan od nas i velika pusa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 11336
3.1.2010 13:33:30   
Niobe
Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 11337
3.1.2010 13:36:56   
MinaMM
jutro i od nas iako je proslo podneuser posted image . jutros smo malo duze spavali pa smo papali pa se malko igrali. sve u svemu mnogo bolji dan. uh, da su grcevi samo prosli pa da odahnemuser posted image . odosmo se presvuci user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11338
3.1.2010 14:03:51   
dafri
Sretni mali rođendaniuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image za male pričalice

Ja i mm bili sinoć u gradu,izlaz do 23 user posted image user posted image Una je dobro spavala čak do pola 9 jutros,sad je malo izašla vani iako je baš hladno a poslije nam neki gosti dolaze.
škorpija razumijem te ,svi mi ponekad malo puknemouser posted image user posted image
Nadam se da ova tema ostajeuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 11339
3.1.2010 14:25:23   
Apotekarka
Dobar dan hm...kako kome ja sa zeludcom kuburimuser posted image
Sretni rockasi Anelu i Adrianuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo spavali nocas od 22:30 pa jutros do 9 i 15 naravno uz par buđenja i dodavanja dude...Evo sad uspava umal sat nesto mi po danu opet slabo spava najvise sat vremena...Joj zene meni opet na vratu nesto iskocilo kao cir...ako morala opet cap-carap...Sva sam nizasto a iumam i goste u 6 pa moram sta pripremiti...
Bravo Benjo moj ni m od mama jos samo nesto vristi na nekom spanskom prica i tako...
Skorpija a svima dođe 5 min....meni to uvijek dioođe od nerovoze sto me u zadnje vrijeme zdravlje zeza...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11340
3.1.2010 14:46:55   
škorpija
Sretan roćkas i Adrianuuser posted image

Reallove, nemoj se uvrijediti ali kaži mi je li Emin dječak i djevojčica, pitam zato što sam vidjela nekoliko puta da kažeš npr evo poklon od EMIN, a ne od Emina. bila sma sigurna da je dječak, al me to buniuser posted image

Mi smo bili u šetnji u Vilsu, Ajdin spavao cijelo vrijeme, a vidjela sam još samo dvoja kolica, još jednom potvrđena teza da sma loša majkauser posted image , Ali odlučila sam da ću ubuduće kad mu se nespava i ja ustati kao što sam vidjela da neke mame rade i piti kafu ili gledati tv, a ne prisiljavati ga da zaspe, nije on jadan kriv što se naspavaouser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11341
3.1.2010 15:20:34   
Anoniman
mi,smo skoro dosli od moji roditelja majko moja ja muke.Neznam sta da radim nije navikao na galamu,viku gdje ima puno ljudi u prostoriji  dva sata bio miran poce kenkat ja ga uze kad je stao plakat bas sam se bila prepala ukakila sam se od straha ,reko da ga sta neboli toliko jako je plakao suze  frcaju,poceo od placa da povraca i neznama kako sam ga obukla u auto sjela i smirio se nakon 5min.i zaspo.Skoro ga nahranila i spava.
Stvarno nisam nigdje snjim prispjela,moram svijetu govorit šššššš,,,tiho.Kad dodje od jetrve mali anes kod nas ima 3,5 god pa djete ko djete vristi galami,ovaj odma pokupi usne podje plakatuser posted image
nadam se da ce se odviknut kad bude veci.
Skorpija,nije mi se jednom to desilouser posted image user posted image pa sam na kraju sjela pa i ja plakala ko ludaaaa,,,,,,

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11342
3.1.2010 15:52:55   
Mya_81 RR
Škorpija, moram reći da meni bude pravo drago kad pročitam i shvatim da nisam jedina jer nekad imam osjećaj da sam najgora mama na svijetu. Nekad stvarno brzo izgubim živce user posted image   Ali nekad se uspijem kontrolirati i onda se osjećam tako ponosno što sam uspjela potisnuti taj svoj neki trenutni bijes user posted image

Felix, i mi smo bili u toj fazi...navikla se samo biti u stanu, u nekom sigurnom području bez puno buke, ali smo onda imali mali period navikavanja....tako da smo malo pomalo prestali plakati kad je puno ljudi u sobi...ne znam je li vam stalno uključen TV / radio ili vam je stalno tiho u stanu ?

Čestitamo rodjendan još jednom malom prijatelju Adrianu user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11343
3.1.2010 15:58:04   
škorpija
e mia pa zato sam to i napisala, pa po cijenu i da izazovem zgražanje nekih majki, teško je brate kad si dugo sam sebi najvažniji e onda dođe neko pa te izbaci iz cipelauser posted image   pa kad majke postajale samo žene koje su toliko smirene da im dijete nikad ne ide na živce (takva je moja mamauser posted image ) pa ljudski rod bi izumrouser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11344
3.1.2010 16:08:32   
Mya_81 RR
Ja ne znam ni jednu mamu kojoj njeno dijete nekad ne ide na živce. A moja mama je sad tako smirena s Minjom, ali mislim da nije bila takva s nama. Pogotovo jer je sestru rodila s 22 godine i veli da joj je bilo grozno gledati s prozora cure i dečke kako šetaju a ona mora oko bebe (s tim da nije imala veš mašinu i nije imala jednokratnih pelena user posted image ) A kad je sva sretna rekla mami da je trudna, baka se zgrozila i pitala je je li svjesna šta je sve čeka, a moja mama odgorila: ''Pa, znam, spremiš dijete u kolica i ideš šetati!'' user posted image  

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11345
3.1.2010 16:20:06   
nikita
user posted image pozdrav mamicama i bebicama,
moj maleni sad pajki , baka ga je jedva uspavala...
5 noci za redom je spavao od 1 i pol do 10 ujutru al nocas se u 6h probudio...a ja se taman bila navikla na dobar san user posted image
mya i ja sam mislila ko tvoja mama, tu negdje sam njenih god user posted image
sad kad sam se izvukla iz one depre zaista uzivam s bebijem samo sto ponekad ostalo ne stizem, tj. vecinu vremena...i naravno da mi i sad ponekad ide na zivce al rijetko user posted image
svekrva je kuhala do sada al ja bih trebala poceti ovih dana al ne znam kako cu stici, on vecinu dana ne spava...
evo probudio je se user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 11346
3.1.2010 16:30:19   
Anoniman
Felix, i mi smo bili u toj fazi...navikla se samo biti u stanu, u nekom sigurnom području bez puno buke, ali smo onda imali mali period navikavanja....tako da smo malo pomalo prestali plakati kad je puno ljudi u sobi...ne znam je li vam stalno uključen TV / radio ili vam je stalno tiho u stanu ?

vecinom je u tisinu,ko umorna budem boze samo da zaspi pa makar ja nedihala pored njega samo da odmorimouser posted image tako naviko na tisinu,nevoli galamu viku,dreku,mi sami na pratu sveki svekar takodje nisu neke galamdzije
i tako naviko,nevoli se punoo gnjavit,ljubakat...Svak mi ziv kaze nevalja ti,to al sta da se radi.
A moja mama je takodje nas 3 odhranila bez ikakavi sredstava ,,,pa zna meni sta puta reci mila ena pa kako sam ja prije vas odhranjivala ,,i plus radila nije bilo pelena,vode,u kuci sve se pralo na ruke hranila vas mlijekom ikeksom,ti bila u bolnici u Doboju svaki dan sam isla u posjetu do pola autom od pola pjesice svasta se prozivilo al eto zivi ste i zdravi  a danas se nemoze nista stici oduser posted image meni sveki pomaze koliko,moze da sam sama u stanu bilo bi urnebes i ja bi crkla ....

< Poruku je uredio felix -- 3.1.2010 16:31:43 >

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 11347
3.1.2010 16:45:01   
Mya_81 RR
Felix, što ne uključiš preko dana TV? Kod nas je uključen doslovno cijeli dan, ako ja ne pratim nešto pozorno ili manje pozorno (ovisno kakva je ona) onda nam je uvijek uključen na dj. kanalu Jim Jam...kad zaspe malo ga stišam, ali ne skoroz...možda da ga počneš malo tako navikavati na druge glasove....

Mi smo bili jednom na dj, rodjendanu (Minja nije bila još ni u planu) i bila je jedna curica koja je s mamom ili tatom morala biti sama u jednoj prostoriji. Čim je uvedu u sobu gdje su djeca ili odrasli dijete počne vrištati, a imala je tada više od godinu dana. Jadna nije navikla na ljude i glasove, a sve zbog mamine krivice jer je iz nekog straha ili ne znam čega skoro nikad nije vodila medju ljude...

Nemoj i ti sad zbog Anelovih reakcija da počneš razmišljati da ga ne trebaš voditi medju svijet, jer si tako možeš samo još više zakomplicirati, zato ti je ova opcija TV-a ili radija najbolja za početak user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11348
3.1.2010 16:49:24   
škorpija
ja vas pozdravljam, odoh u kino gledati šerloka holmsa, MM čuva bebijauser posted image . doduše rana predstava , al baš me briga, možda stignem i kaficu popiti poslije kina, ako film ne bude preduguser posted image

Neposredna veza do poruke: 11349
3.1.2010 16:53:05   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja vas pozdravljam, odoh u kino gledati šerloka holmsa, MM čuva bebijauser posted image . doduše rana predstava , al baš me briga, možda stignem i kaficu popiti poslije kina, ako film ne bude preduguser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  452 453 [454] 455 456   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  452 453 [454] 455 456   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *