|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
3.1.2010 17:34:14   
marinčii
sretan rođendan Anelu i Adrianuuser posted image user posted image user posted image
mi smo nočas super spavali dva puta se budili dojiti i odspavali do 9 ,baš me iznenadio,evo danas nešto kmeza i trpa sve živo u usta al od zuba još ništa,pusa za sve mame i bebe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11351
3.1.2010 18:19:14   
Anoniman
I od nas sretan rodjendanko Adrianuuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11352
3.1.2010 18:29:05   
anidla
sretan rodjendan Anelu i Adrianu, dushe slatke!

Noa vam daje 5 a ja saljem     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11353
3.1.2010 18:33:30   
Anoniman
hvala mila,ljubi nam smudljive none.Gledala sam sllikice med je noica mali.
E jesmo neki  zaboravili smo  i mi  da cestitamo Adrianu rodjendanuser posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 11354
3.1.2010 18:36:25   
anidla
Moj Noni spava al spava, pitam se samo sta ce veceras raditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juce nije citav dan spavao i onda je zaspao oko 7 poslije kupanja i probudio se u pola 2 ujutro pa zaspao i onda u 3 ujutro grcevi, plac....jes mi ga bilo zao...mi mislili da je prestalo, ukinuli mu sirup i grcevi se vratili, pih...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11355
3.1.2010 18:56:52   
Anoniman
a joj bas mi je zao prokleti grceviuser posted image .....
anel je zaspo sinoc u pola 12 spavao puno juce u dani vidicemo sta ce bit veceras.Al kad zaspi nebudi se do jutra samo je tezak na snu,trebamu punoo da ga ucvrsti.

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 11356
3.1.2010 21:29:49   
iv@ncica
Sretni rockasi Anelu i Adrianuuser posted image user posted image user posted image

felix  -evo vidim  da se  priča  o  tišini  za  djecu..i  kod  mene  je  jedna  faza  bila  takva...nikad  nije  htio  spavati  i  što ti  reče  felix  ma  nebi  disala  kod  njega  samo  da  spava...sve  mu  nisam  smjela  remetit  red  ..pa  sam  sve  bila  podredila  njemu,  kad  ce  mi  ko  doc ..kad  cu  ja  sta,  da  mi  nebi  tko  pozvonio  ooo  muke..pa    kad  sam  vidjela  čemu  to  vodi  i  kad  mi  se  to  počelo  dešavati kao  i  tebi,  navikli  na  samocu,  red  i  tišinu,  da  sam  uvijek  tu,  nigdje  neče  zaspati  osim  kuci....e  nemoze   promjenila  sam  plocu,tv  radi  reklame,  muzika,  crtici,   zavolio  je  cak  sve  to,  samo  smanjim  kad  spava, sad  ga  vodim  da  spava i  kod  mojih  i  muzevih,  ako  je  neko  događanje  pa  kadf je  i  mnogo  ljudi  i  buka pa  ga  uspavam,  treba  duze  ali  se  poceo navikavati..samo  malo  vise  zamracim  sobu  da  manje  gleda tuđe  stvari  jer  prepoznaje, guram  ga  stalno  među  djecu..od  rodbine  i  prijatelja..ne  stedim  ga   rodbinskih  okupljanja  ko  nekad...i  ne  histerišem  kad  neko  dođe  pa  mu  se  ne  svidi  ili  negdje  drugo  jer  on  jos  vise  place...bitno  je  da  zna  da  sam  tu i  da  me  vidi,  ponesem  mu njegovih  igracaka i  polako  ga privikavam  na  sve,  i  pokusavam  ga  voditi  na  razna  mjesta  pogotovo  sad  zimi,  i  mogu  ti  reci  da  mi  je  sad  puno  bolji ,  ne  place,  a  normalno  je  da  ga  guzva  umori  i izmuci  i  da  se  unervozi  onda  kad  dođe  kuci   odmah  se  umiri,  sjednem  ga  među  njegove  stvari  na pod  ja  onu  spuzvastu  slagalicu  i upalim  neki crtic..on  onda  sve  razgleda  i  pocne  da  grli  svoje  igracke  od  dragosti..tako  da  zna  da  se  uvoijek  vraca  u  sigurnost  svoga  doma,  pa  onda  ga  lagano  spremam  za  dalje  sta  sčlijedi  po  kuci  ako  je  vece  za  kupanje  ,  jelo  i  spavanje  i  sve  tako,  sad  stalno  stoji  kraj  vrata  i  mase  i  govori  papapapaaa  hehhehe,  moras  ga  uciti  na  druge  ljude,  normalno  ne  voditi  ga  među  bolesne i  gurati  gdje  nije  zdravo

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11357
3.1.2010 22:24:25   
Apotekarka
Joj ja veceras imala sijelo a Antonio je haoss bio sve kemko,plakao...ja sam vam uuf ovo na vratu boli pravo,ujutro nam tajo ode na posao...kako cemo bez njega i Antonio se povezao s njim pravo...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11358
3.1.2010 22:29:12   
Anoniman
Sretan rodjendan Anelu i Adrianuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BraFo za Anjicu i prvu mamicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Skorpija...zanm kako Vam je...ooooooooo znamuser posted image ....ja sebi kazem vazda "zeeeeeeeeeeeeeeeeeeen"
user posted image

Sahara, nadam se da ce uspjeti s tetom cuvalicom...valjda nece zena pobjeci glavom bez obzirauser posted image user posted image ...sala malauser posted image doooooooooooooooooobrica je nasa Ajnica...samo malkice nestasnauser posted image user posted image user posted image upozori zenu da je ne presvlaciuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11359
3.1.2010 22:44:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Sahara, nadam se da ce uspjeti s tetom cuvalicom...valjda nece zena pobjeci glavom bez obzirauser posted image user posted image ...sala malauser posted image doooooooooooooooooobrica je nasa Ajnica...samo malkice nestasnauser posted image user posted image user posted image upozori zenu da je ne presvlaciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , ma bit  ce svega garant, ali eto ja sam tu jos koji mjesec pa onda nek se snalazeuser posted image , javit cu svakako sta je bilo, ali ne smijem na ovoj temiuser posted image
Ljubi nam slatkisauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11360
4.1.2010 8:26:47   
marinčii
jutro generaciji..
mi smo sinoć zaspali u pola 9 al se probudili u plaču u pola 11 ,podojila ga i kao zaspo kad u 11 on opet u plač mm ga uzeo smiri se i zaspe on ga vrati u krevetić a on opet u plač i tako jedno pla sata dok nije zaspao i to na leđimauser posted image ,spavo do 3 dojio i onda opet do 7,evo ga sad vrišti i grize sve što mu dođe pod rukuuser posted image ,neznam šta ono sinoć bi baš me nasekiro...nadam se da su iostale bebice bile mirnije,ljubimo ih sveuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11361
4.1.2010 8:39:37   
Niobe
I Adrian je bio nemoguc sinoc user posted image
Inace je bas miran i dobar, ali sinoc je toliko bilo kmezav i nije htio da zaspe nikako..ne znam jel moguce da mu vec hoce zubi?
napokon je oko 12 zaspao, ali se vrtio cijelu noc i bas nemirno spavao.
Evo sad jos spava, napokon malo utvrdio.
Inace, u zadnje vrijeme je poceo da prica svasta user posted image brrrrrrrr, gaj gaj gaj, gugiiii, gaga, gigi, maaaaaaa giiiii i slicno user posted image , te poceo da se sam dize da sjedi, bez icije pomoci

ljubimo mamice i bebice

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11362
4.1.2010 8:49:45   
pocahontas
Bravo za nasu wunderkind Ajnicu, Benju, Zaricu i Adriana user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 11363
4.1.2010 9:02:21   
Mya_81 RR
Marinčii, i mi smo imali blesavu noć...stalno se nešto budila u nekom plaču, ali je na početku duda pomagala, kasnije voda, ali negdje oko 4 je ništa od toga nije moglo smiriti...i kad sam vidjela da se nema namjeru smiriti onda ju je MM nahranio i poslije kao zaspala, ali opet ono spavanje ''kad ispadne duda nastaje dreka'' user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11364
4.1.2010 9:03:48   
reallove
Evo da se i mi prijavimo..spavali smo super hB,evo igramo se,vristimo,pricamo..Adrian isto kao i Emin svasta prica,kod Emin sada aktuelno buuuuuuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11365
4.1.2010 9:10:43   
Niobe
hahaha, a volim kad napravi kao ozbiljnu facu, kao ljut i prica mi giiiiiiii agiiiiiiiiiii user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11366
4.1.2010 9:12:57   
reallove
HEHEE i to mi je poznato a Emin kod buuu i giii,sav mokar bude,iz usta cijedi i puse balonciceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 11367
4.1.2010 10:38:30   
noaa
evo mi napokon dobili internet juhuuuu vidim da smo svasta propustile al sta ces,visa sila...kod nas nista novo Noa nestasna mama smrsala i svaki dan sam sve tanja i tanja pa ako neko hoce posudim mu Nou na par dana da vrati liniju.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11368
4.1.2010 10:43:16   
Mya_81 RR
Upravo nam je stigao nosni aspirator user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam koliko se sad kreću cijene u Sarajevu, ali mi smo ga naručili za otprilike 41 KM i čika poštar nam donio na vrata user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11369
4.1.2010 10:44:20   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noaa

evo mi napokon dobili internet juhuuuu vidim da smo svasta propustile al sta ces,visa sila...kod nas nista novo Noa nestasna mama smrsala i svaki dan sam sve tanja i tanja pa ako neko hoce posudim mu Nou na par dana da vrati liniju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zeno trazila sam te na svim mogucim temama. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11370
4.1.2010 10:48:03   
noaa
vidim ja Nune da si ti mene trazilauser posted image user posted image user posted image dusa draga...nego nek mi netko javi sto nemamo temu mame 2009 sta je bilo?

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11371
4.1.2010 11:12:32   
marinčii
ej noaa vidim nije te odavno bilo ,pa nek si nam se vratilauser posted image user posted image ,nego recite vi meni kad ste počele davati gluten svojim bebicama?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11372
4.1.2010 11:12:45   
anidla
skorpia imas PP user posted image

noaa ljubi Nou od Noe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11373
4.1.2010 11:32:09   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marinčii

ej noaa vidim nije te odavno bilo ,pa nek si nam se vratilauser posted image user posted image ,nego recite vi meni kad ste počele davati gluten svojim bebicama?

ej  ja n nisam  jos  gluten  davala..sad  cemo  na  kontrolu od  9  mjeseci   pa  cu  vidjeti,  ne  nznam  sta  bi  mu  vise  davala..kad  ga  ima  u  svemu..i  njemu  jadnicku  dodijalo..o0n  bi  nesto  novo probao hhehehe,  ali  je  poguzan  voli  kasikom  i  zasad  fino  jede..al  zato  od  kad  ga  zubi  muce  slabije  doji..evo  nocas  je  dojio  nekoliko  puta..i  nemirno  i  kenkavo  spavao kao i  ostale  bebe  vidim..ma  evo  i  sad  je  tesko  zaspao,  iako  sad  ima  2 spavanja,  njemu  je  i  to puno...jos  malo  pa  cu  ga  svesti  na  jedno  i  trazim  tetu  cuvalicu..primice  mi se  vrijeme  za  posao uuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image  ne  mogu  ga  ostaviti  ni  ovako,  srce  mi puca jojuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11374
4.1.2010 11:38:58   
iv@ncica
marinci  ne  rece  mi  u  kom  si  kvartu i  znas  li kakvu  tetu  cuvalicu  dobru ili  ikoga  pouzdanog

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *