mojbebac
|
kako ste mi .... moja anjica zaspala, pa da vidim sta sam propustial ovde ..... ovih dana nikako da se javimo, sve neka frka ..... za docek je bila sa bakom, super je spavala, s obzirom na silnu pucnjavu, nije se budila nikako .... ivancice i moja beba je smanjila broj podoja, a to sam primjetila prije par dana, doji ujutro kad se probudi, pa oko 11. 30 kad ide na spavanje ( izmedju ova dva podoja ima vocni obrok ), kad se probudi oko 14. - 14. 30 jede slani obrok, pa oko pet - sest nesto malo calabrcne,popije po flasicu sokica ( razblazenog sa vodom ) ili caja u toku dana, popije po jedno 30 ml prokuvale vode, i oko sedam uvece doji i spava.... po noci se nekad budi nekad ne .l.... tako je zadnjih sedam dana ..... to jue otprilike cetiri podoja dnevno .... meni je dr rekao da je to super, i sasvim dovoljno, pa ne znam ...... .... mi smo se vagale prije prije tri dana i ravno 10 kg, masala, 75 cm dugacka mamina cura, ni nas nikad ne bi izmjerili da ja ne trazim .... dora mislim da nemas razloga za brigu s obzirom na porodjanu tezinu, sa sest mjeseci bebe treba da udvostruce svoju porodjajnu tezinu, s obzirom da je rodjen sa 2700 mislim da je to ok .... kod nas puzanja jos uvijek nema, neki pokusaji unazad ali nista, ali pravo sjedimo .,....