|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
31.12.2009 13:58:49   
Apotekarka
Samo da vas na brzaka pozdravim moram se ici okupati pa je li prvi ili nije,a svakog prvog mi to obicaj he he ali frka-trkauser posted image user posted image user posted image
Mi cemo ili kuci u troje veceras ili do kumova malo otici ako Antonio bude nagodan da u Eminom krevetcu odspava...oni imaju 2 pa bzdemo vidjeli...
Joj dada slika je mrak a maliu slatkis ipo nema sta...
Sretna vam nova i lijepi provodi...Uh umal ne zaboravi djecaka pohvaliti...ljhudi dijete pavalo od 22:30-10 jutrosuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11251
31.12.2009 14:13:21   
Anoniman
Oooooo user posted image Zaru...hoce to tako...a mi sve mislimo da nis oni ne kontaju...jes, al ahauser posted image user posted image user posted image ...Andrej je poceo mahati...stavi ruku na celo i mrda prsticima...izglead kao pozdrav vanzemaljcimauser posted image user posted image user posted image mi to zovemo "pozdrav suncu"user posted image

Teta Nunichi...one sve onako a ja ovako i sve tako, pa ti njih istuciuser posted image

Teta Skorpija, ako ste slusali doci ce D.M sigurnouser posted image user posted image

Teta Pocy...mogli smo oko zgrada zapucati...imamo i mi elektricnu...pa da nesto i zaradimouser posted image , jest da ja ne sviram (svira mm)... ja mogu kovanice skupljatiuser posted image

Mi smo kupili bingo nebil' se obogatili....nadaaaa, nada nikada ne umire

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11252
31.12.2009 20:16:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

sahara jel to bilo na federalnoj, vidjela sam neke guzove al ništa drugo se do njih nije vidjelouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , misa li ti tvoga!

dadada, kako nam je momak sladak, a i gospodja  Leni je krasna, sta vam dopustauser posted image
Imamo i mi gitaru pa cemo s vamauser posted image
Zelim svim bebama i mamama 2009. sretnu Novu 2010. godinu, ljubimo vas sve!

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11253
1.1.2010 4:00:09   
Apotekarka
Ljudi ja iznenada odoh na docek malo su mi slova dupla,upravo stigla...Upravo stigla i nasim bebacama sretna N.godina od srca....Moj anđeo pava a mamaq jedva tipka pusaa...slusao je baku i dedu uz dva dodavanja diude da provjeri je lio netko tu...sorry na slovi s sve je to od loseg vinbaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11254
1.1.2010 7:03:07   
Anoniman
sretna n.g.sve najbolje svima
Mi smo se lijepo proveli bili prijatelji kod nas.
Anel nece bebimiluser posted image nije da nece vec,jede nju kao i sninoc al je gusta ruzna,lepljiva masna,ma zacepi se rupica na cuci dok ja izvadim da rukom protrljam,taj grumen on je nece ponovo u usta Idem danas uzet cucu 2.pa vidicu ako i tad bude hebenu uzet cu aptamil iako se mm.nesvidja a mene nerviral nerviraluser posted image user posted image user posted image kao kako,ostali amam briga me za ostale nece on nije naviko kad se izvuce flasa iz usta da je ponovo guram u usta ,ma samo mi zivce vadi.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 11255
1.1.2010 7:22:40   
Srculence
SRETNA I USPJEŠNA NOVA 2010 GODINA SVIM MAMICAMA I BEBICAMA !!!!
Felix draga probaj sa tom cucom 2 i ne nerviraj se previše.Ako ne bude htio vrati se lijepo na Aptamil...šta ćeš...

Mi smo lijepo spavali samo se jednom budio u pola 2 jeo i zaspaouser posted image .Evo ga i sad spava...ručo u 6 i opet zaspao.....Ja malo na rr i pijem kaficu na miruuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11256
1.1.2010 7:33:47   
Anoniman
ma srculenece  problem je sto je gustaaaa ajjj,a on nije naviko zaceplja rupice sve pa dok ja izvadim protrljam on je vise nece u usta mucim se bezvezeuser posted image i nerviram od jutros 2 pravim i bacam necee.....

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 11257
1.1.2010 7:41:09   
Srculence
Koju flašicu koristiš?Zar do sad nisi prešla na veću rupicu?Mi koristimo sad Aventovu i stavila sam mu dudu sa 3 rupice i masallah super papa.Kad smo koristili Nukove isto se znalo desiti da se začepi rupica i onda poslije nije htio(skroz je malo jeo po 80 ili90 ml...a trebao po 120 ili 145).
Probaj ti prvo s većom rupicom...pa ako ne bude htio onda se vrati na A.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11258
1.1.2010 7:49:39   
Anoniman
a zacepljal ta duda hranu kao nuk.
Ma probat cu sutra 2 uzet odnosno danas al mila brine me sto sad nece da jede  jos spava znaci spava inace tako jede ja cim flasu usta on se vrti,nece okrene glavu inace onu je jeo pa i na snu  nije se vrti  stvarno ja nisam pametna sta da radim

Neposredna veza do poruke: 11259
1.1.2010 7:51:29   
Anoniman
?Zar do sad nisi prešla na veću rupicu?
ma jesam probusila je dovoljno za A.je bila je rijedak A.ovaj gusta hapa ,punooouser posted image tesko  ide,a ni ja sama nisam navikla snjom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11260
1.1.2010 7:57:47   
Srculence
A šta misliš da mu nije ta hapa jaka pa se zasitio kad simu davala...jer reče da je gusta?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11261
1.1.2010 8:00:01   
Anoniman
ma nije pojo samo 100ml u 2 sinoc a on jede na snu al kad dam flasu nece i necee ,,,poslala sam ti pp

Neposredna veza do poruke: 11262
1.1.2010 8:07:44   
Anoniman
zaboravila sa rec anel docekao n.g  prvi put.I to budanuser posted image user posted image user posted image zaspo oko pola 1 ja imala goste  bilo je lijepo Al humor je bio kad je trebao jest cuca mala a ja mm posaljem u apoteku 15 do 12 heheheh ,i ode on i prijatelj kad  zatvoreno a oni obletali po apot.mogli n.g.docekat na pola putauser posted image

< Poruku je uredio felix -- 1.1.2010 8:08:39 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11263
1.1.2010 9:21:44   
marinčii
SRETNA NOVA GODINA SVIM BEBAMA I MAMAMA!
Mi smo se noćas budili 3 puta u zadnje vrijeme je to često tako,bolje je spavo dok je bio manji neznam šta mu je al za sve krivim zubićeuser posted image ,danas ćemo papati bananu a možda i malo šljive jer nije kakio dva dana a to je za nas rekord jer dosad nam se to nije desilo imali smo stolicu svaki dan i po dva puta al eto valjda tako kašice djeluju 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11264
1.1.2010 9:42:36   
Mya_81 RR
Želimo sretnu Novu godinu svim našim slatkim bebama i njihovim divnim mamama user posted image user posted image user posted image

Mi smo spavali grozno...budila se oko 1, pola 2 i dala joj čaja, ali ju je to jedva smirilo...baš je bila nemirna, stalno joj je duda ispadala i to ju je činilo baš ljuticom...onda još par takvih budenja, i onda smo papali oko pola 6, ali tada je jedva zaspala user posted image ...mama je ludaaaaaaaaaaaaaaa...ali šta da se radi...

Apotekarka, vidim tebi pravo dobro bilo...svaka čast....ja jedva dočekala ponoć...da mi je to neko pričao prije par godina ne bih mu vjerovala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11265
1.1.2010 10:22:30   
Candy
Sinoc smo Saru jedva smirili, sto su je patili grcevi, pa je jadna bila umorna, tako da je zaspala oko 1.30h, a ja pojma nemam kako mi je prosla ova NG, jedva sam cekala da legnem malo zaspati...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11266
1.1.2010 11:08:21   
reallove
Dobro jutro...mi smo evo maloprije ustali,naspavali seuser posted image user posted image user posted image ...pozdravljamo sve mamice i bebice...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 11267
1.1.2010 12:48:45   
Anoniman
mi smo se zezali s hranom,vidim nece bebimil kupim aptamil2 i mirna ja i anel.Jedva je primio i A2.zbog okusa pomjesali mu se,mya jel ti dajes 180ml .kako pise ja dajem po starim mjericama recimo 4mjerice 120ml.

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11268
1.1.2010 13:48:27   
Anoniman
Mala raja i mamice od male raje user posted image , sretna vam nova 2010 godina, sve najbolje vam želimo user posted image

Dobro jutro user posted image . Ja sam baš kao i apotekarka, neplanirano dočekala novu van kuće i bez djece i super mi je bilo. Kući stigli u 4 i bila budna do 6 tako da sam nadmašila samu sebe - bila sam budna 24h user posted image zato sam se tek probudila. Sveki uzela djecu, B smo odledili moje zalihe mlijeka a mama je sa pumpicom provela večinu večeri user posted image al nema veze, dobro je i to user posted image .
dadada e baš mi je drago da si nam se vratila user posted image , ljubi nam majog DM a g-đa Leni je kraljica user posted image
sahara, šta, gdje, kakve stražnjice ???? user posted image user posted image Hoće li biti repriza? Ljubac veeeeeeeeeeejiki za lijepu Ajnicu!!!

Javimo se Jopet tokom vikenda, mahanje dragim drugaricama i drugovima!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11269
1.1.2010 13:53:34   
škorpija
I mi smo slabo spavaluser posted image i, ustvari spavao je do 3 i onda derenk do 5, ja ga pustila neko vrijeme da se dernja u krevetiću, (kontam da se umori jer se probudio odmoranuser posted image ) zatim ga prenijal kod sebe u krevetić i odmah je zaspao. al brate haman me izgura s kreveta, on se raširi ko beg a ja se skvrčim na ćošku i naravno gospodin se naspavao a ja user posted image

Mi smo sinoć imali malo ali odabarano društvo za N. G. pričali, jeli, gledali tv, okupali bebija zajednouser posted image  i sve u svemu super mi je bilo. ne znam samo jesu li oni zadovoljni penzionerskim dočekom.

I da, petarde su izludjele Ajdina probudile ga, jadan stresao se na svaki pucanja dok opet nije čvrsto zaspao.

Sretna Nova godina mojim dragim ženicama sa RR, posebno sa ove teme, fakat da mi nije vas nekad bih poludjela, jer mi se čini da niko nema probleme kao što ja imaa, a kad vidim koliko vas je nenaspavani, odmah mi lakšeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11270
1.1.2010 14:58:37   
Apotekarka
Eh ovaj moj mali kao da je znao da mama ne moze o sebi,spavao do 11 ali zato po danu kad osdspava sat premija...Ja sam vam ko slomljena bili smo na trgu i onda u jednom kaficu a mama nije navikla piti pa danas jedva se pridize i sad mi je glava ko kartonska kutija...pijem a skodi miuser posted image ,isto sam tinejđerica kad je puste izaci ko pustena s lanca...Maleni uspio zaspati pa ja malo da prosurfam...danas cemo probati bebimil 2...u felix prepade me zeno...da li ce moj htjeti...
Enisa i mi smo dosli malo prije 4 lijepo je bilo ali zato sam danas uf...

Neposredna veza do poruke: 11271
1.1.2010 15:24:43   
gvendolina
Drage mamice i bebice sretna Nova  user posted image

Mi smo proveli vece kod kuce sa prijateljima i njihovom bebicom.Ajdin je zaspao oko 10,a ni mi nismo dugo sjedili zaspali negdje oko 2huser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 11272
1.1.2010 15:32:56   
pjenica mala
''Dobro jutro'' i od nas, ja se baš nešto ne mogu srediti, pa da češće budem na forumu, ali evo trudim se.
Mya-81, Škorpija i Zaha, hvala vam na dobrodošlici (još od neki dan), i ne zamjerite ako sam nekog propustila.
SRETNA VAM SVIMA NOVA GODINA!!!!!!
PUNO ZDRAVLJA, LJUBAVI I PARA!!!!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 11273
1.1.2010 20:00:31   
mojbebac
mamice moje drage vama i vasim najmilijima zelim srecnu i uspjesnu novu godinu ..... ljubim vas sve puno, imam goste pa ne mogu stici da vm se duze javim .... pozdrav

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 11274
1.1.2010 20:07:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image

Preslatko...Baš je meden

Sretna vam svima 2010 god. puno zdravlja, sreće, ljubavi vam želim...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  449 450 [451] 452 453   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *