|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  448 449 [450] 451 452   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.12.2009 21:14:48   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Moja puslica i ja bile na TV-u, snimak sa dodjele paketica, i blamaze, od mene se vidi samo zadnjicauser posted image , ah nije do mene, kriv je montazer ili ko vecuser posted image , zaboravih reci da je Ajna jucer prvi put stavila nogu u usta, i to ne znam sta joj bi, a ja mislila ima ona manireuser posted image

Ma, montažeru se očito svidio prizor user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11226
30.12.2009 21:39:39   
Anoniman
Mya, ma to je garantuser posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi mi puslicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 11227
30.12.2009 21:43:07   
Mya_81 RR
Veliki ljubac i od nas za curku s ''novim manirima''  user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11228
30.12.2009 21:50:23   
Anoniman
sahara ocito mu se svidila guzauser posted image user posted image ,heheh
Ljubimo Ajnicu punooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11229
30.12.2009 21:52:41   
Anoniman
felix, i mi vama saljemo veliki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11230
30.12.2009 23:16:46   
Apotekarka
Sahara zeno al me nasmija...pa svidjelo se covjeku dupe pa se malo zanio snimajuciuser posted image ,ajd bona mozda si nekome dan na tv-u popravilauser posted image user posted image user posted image
Mi smo popapali punu zdjelu frutolina prvi put ga probali....Sad pava dusa jer se bas izblesio...A danas slabo spavao...Ja sam u pms-u,ubi meuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 11231
31.12.2009 0:09:20   
Ella_H
Poz mame i bebe
cure su izgleda dobile i nove manire
i iskacu s kreveta postale zeznute
moj momak najvise voli prevrtanje po podu
slabo hoce da se ljuljushka vise pa stalno pazim
na njega
ko kontam da se i ja vise prevrcem mozda bi vise smrsala haha
danas smo malo hodali rucali u gostima nije ni to loshe
ammar je ruckao kad je dosao kuci vocnu hapicu svu porucao
ljubimo vas sve go go bebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11232
31.12.2009 0:51:21   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Moja puslica i ja bile na TV-u, snimak sa dodjele paketica, i blamaze, od mene se vidi samo zadnjicauser posted image , ah nije do mene, kriv je montazer ili ko vecuser posted image , zaboravih reci da je Ajna jucer prvi put stavila nogu u usta, i to ne znam sta joj bi, a ja mislila ima ona manireuser posted image

Pa sto nam prije nisi javila da su vas snimali... user posted image neka, neka. user posted image
Ljubac chupici malenoj od drugarice i mame. user posted image A i mamiti naravno... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11233
31.12.2009 8:22:31   
marinčii
jutro od nas generaciji,
prvo da čestitamo antoniu 6 mjeseci sa malim zakašnjenjem,šaljemo mu puno,puno user posted image user posted image user posted image ,
mi smo jučer bili dobri ,razigrani i veseli,noćas se dva puta budili i zadnji put u pola 7 i nismo više spavali,evo sad nam se spava al nikako da zaspe ,valjda bude brzo..ljubac za sve bebe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11234
31.12.2009 9:05:03   
gvendolina
jutro svimauser posted image

mi smo rano ustali user posted image i ne znam hocemo li moci ostati budno veceras do 12

jao sahara bas me nasmijauser posted image user posted image user posted image sto nam ne javi da i mi gledamouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11235
31.12.2009 10:17:42   
škorpija
i mi smo rano ustali, uh već sam se pokajala što sam zvala društvo da kod mene slavimom N. G, ovako sma mogla u krpe u 23user posted image

sahara jel to bilo na federalnoj, vidjela sam neke guzove al ništa drugo se do njih nije vidjelouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 11236
31.12.2009 10:38:46   
Nunichi
Jutro generaciji...
Mi smo fino spavale, sa 100 budjenja (to je normala user posted image ), ali skoro do 10h. Ljepota... user posted image
I svecano da vam objavim da je Zara iz cista mira pocela da koristi flasicu, tajo i ja smo jos uvijek zabezeknuti. user posted image user posted image user posted image Pije beba vodu evo ko velika, jos sama drzi flasicu, a do juce nisi joj smio prici s flasicom, odmah u dreku. user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11237
31.12.2009 10:46:25   
reallove
Zara puna iznenadenjauser posted image user posted image ..Mi smo ustali u 10,Emin papao i evo opet malo spava..sinoc je super spavao i bas smo se odmoriliuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11238
31.12.2009 10:46:47   
Mya_81 RR
I mi se prijavljujemo na listu današnjih ranoranilaca....

Mi večeras ostajemo doma...nas troje sami...svim gostima smo dali korpu user posted image ...a ja se nadam da ću bar dočekati ponoć jer zadnjih par noći već u 22h ne mogu više gledati...postala sam prava penzionerka user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11239
31.12.2009 10:47:44   
Anoniman
Drage zene,
ja cu morati sjesti pa sve iscitati da  skontam kako, sta, gdje, kudauser posted image

Cestitam sve brzdeje, zube i sve za cestitati sto sam propustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam priznati da sam se pravo bila iznerviralauser posted image ...ali necu o tome

Mi smo veri gud...da kucnem...na kraju je bio D.M i kod mm i kod mmuser posted image ..a mi nismo isli jer su me isprepadali s ovom gripomuser posted image ...pa je Andrej preuzeo ulogu D.M umjesto nasuser posted image user posted image

user posted image

Sahara, propustila sam ti gluteususer posted image user posted image ...kada je to bilo??? hocel' biti reprizauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11240
31.12.2009 10:48:07   
Mya_81 RR
Bravo za našu Zaricu user posted image   A ja mislim da kod njih sve te neke promjene budu doslovno preko noći...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 11241
31.12.2009 10:51:33   
Mya_81 RR
Dadada, znamo da si nam se iznervirala, i mi smo isto, ako govorimo o istoj stvari....zato tebe i nema ovdje user posted image

Ma, slikica je mrak...i šta će vam D.M. kad imate svog vlastitog, a još tako slatkog user posted image user posted image

A, cuki je li neka rasa ili ? Tako mi liči na našeg Rosa koji je mješanac ne znamo baš čega, ali nečeg čupavog i slatkog user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 11242
31.12.2009 11:00:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dadada, znamo da si nam se iznervirala, i mi smo isto, ako govorimo o istoj stvari....zato tebe i nema ovdje user posted image

Ma, slikica je mrak...i šta će vam D.M. kad imate svog vlastitog, a još tako slatkog user posted image user posted image

A, cuki je li neka rasa ili ? Tako mi liči na našeg Rosa koji je mješanac ne znamo baš čega, ali nečeg čupavog i slatkog user posted image

govorimo...govorimouser posted image

Hvalauser posted image

Kako nam je Minjica?? je li vise proslo?? saljemo joj jedan ogromskiuser posted image user posted image

A teta Leni je rasa zvana  DOĐ (domaca obicna djukela)user posted image

Neposredna veza do poruke: 11243
31.12.2009 11:06:52   
Nunichi
Slika je za 10! user posted image  user posted image user posted image user posted image Kako su samo slatkiiiii... user posted image user posted image
Ko je ljutio dadada?  Samo meni reci, ja cu to po kratkom postupku. user posted image

Mya upravu si, sve je preko noci, stvarno nas je iznenadila, evo upravo je prvi put za 9 mjeseci popila cijeli sokic. Mama je u cudu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubnite mi Minjicu i Andreja!

Neposredna veza do poruke: 11244
31.12.2009 11:16:40   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada
Kako nam je Minjica?? je li vise proslo?? saljemo joj jedan ogromskiuser posted image user posted image

A teta Leni je rasa zvana  DOĐ (domaca obicna djukela)user posted image

Dobro smo, mila...guramo nekako user posted image .... i mi vama šaljemo nazad još ''ogromskiji'' hug!!! user posted image

Ah, i naš Rosonja je dođ user posted image ... i bio je divan kad smo Minja i ja boravile kod mojih kad sam se porodila...malo ljubomoran, ali divan duša draga user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11245
31.12.2009 11:19:03   
škorpija
Dadada super ti je ovaj djedica a i sobuser posted image , ima li šanse da posjete i nas, bili smo dobri čitavu godinuuser posted image

Joj nunichi ne bi me iznenadilo da vam Zara sutra pripremi doručak i kaže ustajte ljenčugeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11246
31.12.2009 11:21:14   
bebana27
pozdrav i od nas

dugo me nema ovdje jer ne mogu od njega a i imali smo zalost pa nisam imala vremena nizasta
kako su vam bebice
moj Ibrahim je masala samo jede spava sad guce igra se zanimljiv
a postao je i veliki lopov kako su mi bili zauva i svekrva pa naucio da je u centru paznje da se njemu uvijek prica......

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 11247
31.12.2009 11:25:57   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: škorpija

Joj nunichi ne bi me iznenadilo da vam Zara sutra pripremi doručak i kaže ustajte ljenčugeuser posted image

Ma vala ni mene gospoja skorpija. user posted image user posted image
Nevjerovatna je kako se mijenja iz dana u dan...Ja mislim da ce ona nas uskoro sve postrojiti, ovnica mala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11248
31.12.2009 11:31:14   
pocahontas
Andrej je premeden onako zbunjen, jao mu face user posted image

mi smo se probudili u 8h dojili, jeli krusku+bananu i opet shlaf zadali do malorpije...
kontam da malo prosetamo da uhvatimo koju zraku sunca..i mi veceras imamo kucni dernek pa se moram zadati na snimanje kompilacije novogodisnjih dernek pjesamauser posted image ..ako ne stignem, nista, imamo dvije gitare...user posted image
ljubac generaciji i Zarici kraljici user posted image i sretna nova godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11249
31.12.2009 12:50:16   
Anoniman
pozzz,mi smo dobro sinoc smo lijepo spavaliuser posted image
Dadada,Ander je presladak,user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 11250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  448 449 [450] 451 452   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  448 449 [450] 451 452   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *