iv@ncica
|
Ćao mameeeeee!!!!! evo podnosimo izvješće nakon mjesec dana..imamo 6 zubića..od tad..bilo je plača jer nisu nicali po redu prvo donja dva, pa onda gornja dvica pa jedinica pa opet druga dvica pa jedinica i to neka velika kečina ko da nije mliječni zubo..tako da smo vam sad pravi zekoslavi..jedemo svašta...bolji smo iako se još noću budimo, pužemo u rikverc i na guzi pa se kotrljamo do onog šta nam treba, ali nikako na prijed da pođemo hehhehe..ali sve je hb ok. Živ je i pametan , voli djecu i igranje, priča i doziva sve, a mamu zove samo kad mu baš treba , tako da već znam da raspoznaje mamu od ostalih...inače smo ok i pokretu..mama se skroz ošišala i spala 2 kila...pa je malo sve ljepše... mame to buđenje i plakanje noču su sigurno zubi..jer su kod nas bile totalna nespavanja i dan i noč, te grozna nervoza i plačkavost dok nisu izbili.. eto vas ljubimo punooooo ja i andrej te čestitamo rođendan, zube, stajanje, hodanje, puzanje te plašenje mama i tata od naših bebača....