Anoniman
|
Dobar dan drage moje, evo malo da se i ja javnem... Danas sam hvala Bogu bolje zahvaljujuci mojoj sestri koja mi je sinoc rekla sta da uzmem za hemoroide... Rivanol tecnost i faktu mast... Dok to nisam pocela stavljati na cmar, mislila sam da cu poludjeti... Jos po baksuzluku mm upalila vilica pa pomaga on pomagam ja... Handay draga, u istom smo izgleda sosu... Znam u potpunosti kako ti je... Bas sinoc kazem mami osjecam se kao najvece siroce ko da nemam nigdje nikoga, u svom gradu, sa tetkom u susjednom ulazu, sa dvije sestre, sa tri sestricne, sa tonu tzv. prijateljica, a kad mi trebaju najvise nigdje nikoga... jadna mama opet ona dosla da mi malo pomogne a sama ne moze na nogama da stoji... a da je ne daj Boze kome drugom sta zatrebalo, svi bi mene zvali jer znaju da nikad nisam ostavila nikoga da se pati sam... Draga, uzdaj se u se i u svoje kljuse... I ja ti isto kao i ti, jedva ustajem jedva se krecem, a malenog mogu podojiti samo lezeci... pa jos me zabrinulo od jucer nekako mi slabo mlijeka... reko da mi nije od bolova malo zatrokiralo... samo da ne presjece ne daj Boze... Mery, ljubi nam Majdicu... I mi smo prekljucer i jucer se patili sa kakom, ali sinoc cim sam mu dala zasecerenu kamilicu uhelacio se do za vrat... jedva ga oprala koliko se ukakio... ja sam stavila na pola flasice kamilice jednu malu kasiku secera... divota... Seceru... cmokara za tebe i Juniora... kako ste vas dvoje? apredujete li? samo furajte... mi vas pratimo... cujes li se sa Lady, kako je ona, nema je na RR odavno ili se mimoilazimo? a Nunny? marincii, sretno sest mjeseci drugu Mateju... ljubim vas sve
|