|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  465 466 [467] 468 469   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.1.2010 9:48:12   
Hanady RR
Dobar jutar ženice i drage bebice.

Evo samod avam kažem kako je super kad ste zdrave, ja to trenutno ne znam kako je jer sam još ukočena od leđa, a beba mi se usrala dozavrat. MM na poslu, mama predaleko, komšiluk lijen spava a zaova mi obećala doći jutros i evo čekam je ko ozeblo sunec da mi djete presvuče. Užaš....ona jadna vuče me za nogavice a ja nema šanse da se presavijem za presvlačenje, sve da to uspijem neznam kako da je ponesem na pranje guzice....užas.

Kad ozdravim neću više nikada da se žalim kako mi je teško sa djecom...tek sad mi je teško.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11651
10.1.2010 9:53:45   
Anoniman
A,joj, Hanady, bas mi je zao, a da platis nekog da ti je pricuvs dok ti ne ozdravis, sta je sa dojenjem, jeste li prestaleuser posted image , zelim ti da sto prije ozdravisuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 11652
10.1.2010 10:15:55   
Hanady RR
Ma moja sahara u teškim sam mukama evo plačem ja plače ona a i handi počela sa nama. Ma ko da mi je pričuva...mama nas pazila 1 dan, nemože žena sa nas tri deverat stalno, zaova obećala doći jutros a evo vidiš kukam nema je...joj a ja svima uvijek na usluzi. Eh tako je to u mukama se prijtaelji poznaju....

Nismo prestale dojiti, savjetovao se mm sa doktorom i kaže mogu primiti inekciju slobodno i nastaviti dojiti samo da vodim računa da je ne dojim odmah nakon inekcije nego da sačekamo malo. I baš mi Amrino RR na forumu prestanak dojenaj fino to objasnila kao savjetnica dojiljama, pravo fin post i tako smo9 nastavile...al i to je muka živa...dok ja legnem da je dojim, dok se na stranu okrenem, neko treba da je stavi pored mene, p kad zaspe mora da je prenese u krevetac...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11653
10.1.2010 10:25:40   
DM
Draga Hanady,jako mi je žao i želim ti da što prije ozdraviš,nažalost to je sve što ti mogu datiuser posted image
Možeš li se spustiti na koljena,a nju da staviš na krevet pa da tako nekako pokušaš,možda bi bilo lakše?!
Imala sam sličan problem dok sam imala samo S. pa sam ga tako uspavljivala!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 11654
10.1.2010 10:57:09   
Anoniman
A joj....hanady saljem ti puno, punouser posted image user posted image user posted image da to sto prije prodje...znam koji je to uzas, mene tako vrat zna ukociti...ne mozes nistauser posted image  

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 11655
10.1.2010 11:36:26   
marinčii
pozdrav za sve bebice i mame
hanady baš mi je žao što te to snašlo,nadam se da će što prije proći i da ćeš uživati sa svojim malenima,znam da je grozno kad moraš ovisiti o drugima
Mi smo noćas spavali dobro s obzirom kako je bilo prošli noćiju,dva put se budio,al je danas nervozan užas neće da zaspe nikako kmeči ,zubića još nema al hvala bogu počeo je dojiti
p.s.danas nam je 6 mjeseciuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11656
10.1.2010 11:37:48   
škorpija
čestitamo mateju polugodišnjicu, user posted image ,  evo ribicauser posted image , stavite je što prije u vodu da ne ugineuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11657
10.1.2010 11:42:48   
Anoniman
marinčii, sretna polugodisnjica malom Mateju, saljemo vam igrackiceuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11658
10.1.2010 11:43:16   
Sonja
cestitamo mateju 6 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin evo zaspao malo ...sinoc je imao nastup do 1huser posted image
svaku noc oko 10 pocne da budalase i samo se smije izaziva nas da se igramo s njim i to traje do 12-1h
sad ima novi fazon ..kad god ga presvlacim uhvati se za cunicuuser posted image i bas je nesto gnjaviuser posted image
a kad ga pitam gdje je cuna on pipa rukicom doleuser posted image
pametna glavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11659
10.1.2010 11:44:09   
marinčii
hvala škorpija,evo user posted image jurimo s ribicom u voduuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11660
10.1.2010 11:45:01   
marinčii
hvala sahara , sonjauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11661
10.1.2010 11:50:53   
Anoniman
Sretan mali rodjendan Matejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11662
10.1.2010 11:52:03   
marinčii
IZVORNA PORUKA: dadada

Sretan mali rodjendan Matejuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala dadadauser posted image user posted image   

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11663
10.1.2010 11:57:49   
noaa
cestitamo i mi maji rodjendan nase sugradjaninuuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11664
10.1.2010 12:04:53   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Hanady

Dobar jutar ženice i drage bebice.

Evo samod avam kažem kako je super kad ste zdrave, ja to trenutno ne znam kako je jer sam još ukočena od leđa, a beba mi se usrala dozavrat. MM na poslu, mama predaleko, komšiluk lijen spava a zaova mi obećala doći jutros i evo čekam je ko ozeblo sunec da mi djete presvuče. Užaš....ona jadna vuče me za nogavice a ja nema šanse da se presavijem za presvlačenje, sve da to uspijem neznam kako da je ponesem na pranje guzice....užas.

Kad ozdravim neću više nikada da se žalim kako mi je teško sa djecom...tek sad mi je teško.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga bas mi je zao sto te to spopalo...
imas li kakvu prijateljicu da zovnes???
nadam se brzom ozdravljenjuuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11665
10.1.2010 12:05:49   
Meri29
Nas dvije opet spavale user posted image user posted image user posted image user posted image
Skontala sam da je za kengur rano pa necemo jos tako hodati, ali kada sam onako gledala kako stoji kengur kada se zakaci na bratu to nije nista drugacije nego kada bebu nosimo na sebi, jedna ruka ispod njenih ramena, a druga ispod guze. I u kenguru beba zauzima istu polazaj kao tada, ali muz mi je zabranio da je nosim jos tako pa sam odustalauser posted image (nije da ga se bojim, ali zna on da sam ja odmah ovdje pitala i kada procita da je rano bio bi ratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
Matej sretan mali rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11666
10.1.2010 12:10:41   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Meri29

Nas dvije opet spavale user posted image user posted image user posted image user posted image
Skontala sam da je za kengur rano pa necemo jos tako hodati, ali kada sam onako gledala kako stoji kengur kada se zakaci na bratu to nije nista drugacije nego kada bebu nosimo na sebi, jedna ruka ispod njenih ramena, a druga ispod guze. I u kenguru beba zauzima istu polazaj kao tada, ali muz mi je zabranio da je nosim jos tako pa sam odustalauser posted image (nije da ga se bojim, ali zna on da sam ja odmah ovdje pitala i kada procita da je rano bio bi ratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
Matej sretan mali rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam kupila sling i super je jer se moze beba od rodjenja nosati u njemu, ne bole me ledja uopce ,a inace imam problema sa ledjima i cesto me bole, ne mogu nista tesko nositi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11667
10.1.2010 12:14:41   
Anoniman
jutrooo
mi smo sinoc zaspali,oko 23 .budili se jedno pet puta ,mene tiba takodjer probudio u 2.bolio isla po ladicama rovinjala tab.treba dociuser posted image pa me zeza da oce procurit vise bilo bi mi lakse.
Anel je dobro,eno spava .
Hanady,bas mi je zao sto te snaslouser posted image ,bas sad kad nema tko pomoc nadam se da ces nam brzooo ozdravituser posted image user posted image
Marinci,cestitamo drugu Mateju rodjendan evo mu hodalica od nas,kad poraste malo jos da moze se ganjat u njojuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.1.2010 12:18:51 >

Neposredna veza do poruke: 11668
10.1.2010 12:17:35   
marinčii
IZVORNA PORUKA: noaa

cestitamo i mi maji rodjendan nase sugradjaninuuser posted image user posted image
hvala dragauser posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11669
10.1.2010 12:19:54   
marinčii
meri29 hvala na čestitci,pusa za tvoju malenu curicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11670
10.1.2010 12:21:33   
marinčii
felix hvala na poklonuuser posted image user posted image ,kako nam je prijatelj anel?sluša li mamu?ovaj moj nervpozan užas jedan evo ga jedva uspavali al neće on dugo ,pola sata i onda sve jovo nanovouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11671
10.1.2010 12:23:15   
Nunichi
Matej sretan rockas! Evo pokloni od Zare... user posted image user posted image

Moje pile spavalo kod nene... user posted image user posted image
Dojila je u 20:30 i otisla, onda su me zvali oko 01:30 jer se puno vrtila i ja odem opet je nahranim i fino je spavala do 7h. A da je bila kuci 100 puta bi ustala i dojila...meni sad nista nije jasno. user posted image user posted image user posted image
Sutra idemo da vidimo te strasne jaslice i onda od 01.02. idemo na navikavanje.
Jakoooo smo neurozni, slinimo malo, balimo puno...cekamo te zubice, ona kako dobi ona 4 zuba sa 6 mjeseci tako i stade. Valjda probiju uskoro, jer ja sam vam mrtvo tijelo. A valja na posao... user posted image

Hanady, brzo nam ozdravi, bas mi je zao sto te to snaslo. Ljubi djevojcice, a tebi veeeliki user posted image
Eh tako cure moje, pratimo mi vas, sve smo upratile, Ajnicinu tetu cuvalicu, Andrejovu kaku, Ajdinovu hodalicu...ma sve, ali mami je mrsko pisati svaki dan. user posted image
Ljubite pilice od mene, pa se pisemo...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11672
10.1.2010 12:31:37   
Meri29
da li postoji ista da pomognem maloj da prokaki, pati se i place, a nikako da krene. Citala sam na drugoj temi da pomazu kapi protiv grceva, ja joj jutros davala bas radi grceva pa se bojim da nije od toga user posted image Od sinoc nije nikako kakila, a inace kaki po 4-5 puta u danu pa je ovo bas cudno, a i srce mi se cijepa koliko place

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11673
10.1.2010 12:40:53   
Nunichi
Evo Mery ima tema, pa mozda nadjes neki savjet.

http://www.ringeraja.ba/forum/beba_ne_kaki/m_43732/tm.htm

Mi nismo imali taj problem do sad, pa i ne znam sta bi moglo pomoci.
Pusa Majdi... user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11674
10.1.2010 12:41:05   
Nellica
Evo da se i mi prijavimo jutros, beba se budila 3 puta, to joj je novi ritam, inače se budila 2 puta, sad spava, iskakala se do gegica.
Hanady suosjećam sa tobom i mene ledja jako bole , nisam htjela kupiti komodicu pa malenu presvlačim na krevetu nekad se jedva uspijem presaviti, komodu kupujem pod hitno.
Meri probaj bebi staviti toplomjer u guzu, trebalo bi joj pomoći da se prokaka ( savjet iz rodilišta ).

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  465 466 [467] 468 469   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  465 466 [467] 468 469   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *