|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  464 465 [466] 467 468   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.1.2010 12:12:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

JOJ STO SI ME UTJESILA.user posted image ..KAZE MM DA MI JE SAMO DA MOZE DOBITI BATINEuser posted image ..STVARNO NEZNAM KAKO TO ALI NEKA MI JE ZIV I ZDRAV,IZDRZAT CU...

nisi jedina i anel je nestasanuser posted image ceka nas ,jos punoo toga sto rece skorpija

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11626
9.1.2010 12:22:42   
mojbebac
evo da vam se javim, pola noci nisam oka sklopila, zbog sekine male, ali dobro..... bas sam se bila prepala sinoc, hvala vam svima za savjete, uspjela sam joj nocas vjezbicama i masazama malo izduvati stomak, ali je stvarno bilo strasno.... nisam mogla vjerovati da moze takve gasove imati tako mala beba.... njoj je samo osam dana, ali valjda zato sto je halapljiva, naguta se vazduha dok doji i to joj stvara problem, zaspala je tek u cetiri jutros, i maloprije se probudila dusa mala .... kako mi je samo bilo zao ali zbog seke sam morala biti jaka, a inace i meni je bilo doslo da placem, sada je stomacic mnogo meksi, nadam se da nece biti vise problema .... hvala vam puno jos jednom svima na pomoci!!!! 

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11627
9.1.2010 13:29:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

Moja pocy,  enisa je nas htjela zaganjati autom a ne svirati, sreća nije imala vremenauser posted image

Ihihihihihi yeeeeeees, yeeeeeeeees da sam imala vremena zaganjala bi vas user posted image
Fuj dana user posted image , kiša pih!! Moje dijete spava već više od 2h user posted image , sad ulazila u sobu da vidim je li sve ok..... Nismo navikli da 'vako spava pa mm i ja isto izgubljeni user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11628
9.1.2010 13:44:32   
teacher75
vrijeme je stvarno fuj. jedva cekam proljece da setamo...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11629
9.1.2010 13:50:29   
teacher75
uh, narednih nekoliko dana jos gore:(( sve kisa a jos i snijeg i hladnije:((i tako sve do kraja mjeseca, snijeg i minusi, uzas:((

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.1.2010 13:54:47 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11630
9.1.2010 14:05:56   
mojbebac
bolje snijeg nego kisa .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11631
9.1.2010 14:12:57   
Anoniman
Dobro jutro,

Pokachontas...jel' ja i ti zivimo u istom gradu ili je meni pao mrak na oci...kod mene, 500m od tebe, kisa pada ko iz kablauser posted image user posted image ...doduse, ja sam "nedavno" ustala...malo smo zaglavili sinocuser posted image

Ella...mogu misliti na sta je to licilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sahara, vala moramo se naci (kada prodje zimauser posted image ) ...ja one slije cuvam

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 11632
9.1.2010 14:35:17   
Apotekarka
Dobar dan...Antonio spava valjda ga  vrijeme uspavljulje doduse samo sat ali nadam se da ce malo produziti...
Joj i mene non-stop leda bole od poroda najvise nocu kad spavam uzas...
Mi smo nocas spavalli -22:40-8:30 uz dva dodavanja dudeuser posted image user posted image user posted image
Sta nas briga sad  cemo i lijenci postati kad nas cure neceuser posted image
Joj ovo vrijeme ubi,ja stavila rucak da se kuha,oprala prozor ods blagdanskih sablona...Trebala bi se malo na ciscenje uvaliti ali tako samn se ulijenila...Veceras imam goste,jedna moja skolska,njen mm i jedan slatki djecak...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11633
9.1.2010 14:36:10   
Apotekarka
Dadda jos uvijek imas cunuuser posted image user posted image user posted image ...ja sam svoju ono nedavno cap-carapuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11634
9.1.2010 14:40:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dadda jos uvijek imas cunuuser posted image user posted image user posted image ...ja sam svoju ono nedavno cap-carapuser posted image

A svakako su haman samo zene na ovom forumu, ono muskih sto ima mogu se izbrojati na prste jedne rukeuser posted image user posted image ...a ja nedam moju cunu nizastauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11635
9.1.2010 14:42:31   
Apotekarka
Tvoja cuna nitko o njoj ne vodi racunauser posted image user posted image user posted image
zachatavam necu vise obecajem....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11636
9.1.2010 18:19:46   
mnn
uf što ste se raspisale, samo sam malo škicnula...ništa ne stignem...šaljem vam pozdrave, apotekarka kako si? enisa draga , sahara doči ču ja ove godine do vas...jedva čekam..felix pusa i tvom malenome..nuna..javim ti se. zaboravila dadada...kako si ti?alex je dolično, zeza mamu i tatu..kaže to mu je posao..juri u hodalici ..urla viče...što da vam kažem više...ni cjepivo ga nije umirilo..he he..

pozdrave šeljemo i svim bebama želimo sretan mali rodjendan!!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mnn -- 9.1.2010 18:22:55 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 11637
9.1.2010 18:59:00   
Anoniman
mnn, ma divno bi bilo da nas posjetisuser posted image
Moja smizla spava, ali ovo je pretpostavljam kratko drijemanje jer lijeze tek iza 10user posted image , i dalje dojimo svaka 4 satauser posted image , to me pravo raduje, jer se trebamo naviknuti bez dojenja 8 sati kad pocnem raditi, nadam se da ce svakim danom biti bolje, odnosno da ce vise njopati cvrstih obrokauser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 11638
9.1.2010 19:01:43   
Ella_H
realllove draga pa nasi momci dan razlike samo
Ammar je isto malo nervozan nestasan prervce se okrece se
odeeeee odeeee hehe nemogu vise slabo sta uraditi
Fino je sinoc spavao nema nekih nuspojava od vakcina
Daadaa ono za kaku nikad se neponovilo ovog cu
dobro da pazim inace nikad se nece nijedan ozenit
bude li se ponovilo hehehe
Ljubimo sve curetine i momke a ja sad odoh neki rucak
skuckat doce mi mm rodica poslije
pusa za bebice naseuser posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 11639
9.1.2010 21:01:26   
Anoniman
joj zene, nasla ja u konzumu zito s slagom ...proizvodi frikom (srbija)...pakovano je kao ledov kesten pire i drze ga u zamrzivacima...ne da je ukusno...ma preukusno...probajte!!!

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 11640
9.1.2010 21:09:45   
reallove
IZVORNA PORUKA: Ella_H

realllove draga pa nasi momci dan razlike samo
Ammar je isto malo nervozan nestasan prervce se okrece se
odeeeee odeeee hehe nemogu vise slabo sta uraditi
Fino je sinoc spavao nema nekih nuspojava od vakcina
Daadaa ono za kaku nikad se neponovilo ovog cu
dobro da pazim inace nikad se nece nijedan ozenit
bude li se ponovilo hehehe
Ljubimo sve curetine i momke a ja sad odoh neki rucak
skuckat doce mi mm rodica poslije
pusa za bebice naseuser posted image user posted image

e pa evo tek sada vidimuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11641
9.1.2010 21:13:32   
Anoniman
Joj dadada što bi ja sad to mogla mmmmmmmmmmm
mnn, e baš mi je drago što ćete nam doći ove godine, jupi user posted image user posted image Već se radujem!!
Ma ja bih baš voljela upoznati sve drage mamite a posebno nunichi, dadada-u, apotekarku, felix, škorpiju..... ma sve vas user posted image mada imam osjećaj, eto nekako, kao da se znamo ono baš pravo user posted image
Kad već spominjete dojenje, moj B me već počeo ofirati user posted image Kad mu padne na pamet sika vuče mi majicu i nasloni glavu na sike i vrišti user posted image Ma ne smijem ga više ni nositi okrenutog prema sebi, odmah se spušta na nivo (.) (.) user posted image Smrad mali!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11642
9.1.2010 21:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

joj zene, nasla ja u konzumu zito s slagom ...proizvodi frikom (srbija)...pakovano je kao ledov kesten pire i drze ga u zamrzivacima...ne da je ukusno...ma preukusno...probajte!!!

Uh, gdje me nadje, sad bih ali mi kasno, to volimmmmuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11643
9.1.2010 21:47:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: dadada

Uh, gdje me nadje, sad bih ali mi kasno, to volimmmmuser posted image

ma ja odmah sutradan kupila jos 6 komadauser posted image user posted image user posted image ...2 Km je jedna casa...ali se isplatiiiiiiiiiiiii

Enisa, zna decko lociratiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a ovaj moj, jada, nece znatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11644
9.1.2010 22:22:21   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: sahara

mnn, ma divno bi bilo da nas posjetisuser posted image
Moja smizla spava, ali ovo je pretpostavljam kratko drijemanje jer lijeze tek iza 10user posted image , i dalje dojimo svaka 4 satauser posted image , to me pravo raduje, jer se trebamo naviknuti bez dojenja 8 sati kad pocnem raditi, nadam se da ce svakim danom biti bolje, odnosno da ce vise njopati cvrstih obrokauser posted image

i  kod  nas  ti  je  tako..samo  sto  po  noci  vise  i  ne  brojim..sad  mi  se  sam  uvuce  po  piđamu  kad  vidi  da  ne  hajem..jer  mi u  neka  doba  noci  dodije  ga  nosati  tamo  vamo  iz  krevetca  u  krevet..te  ti  znamo  zajedno   do jutra  nastaviti...hhaha cak  do  7  sati..  ali  zato  imamo   dva  vocno  mlijecna  obroka  hipp  s  vodom  ujutro  i  navecer..i  rucak  povrce  i  meso, zitarice..i  sve  je  između  sika...,ma  nikad  ga  necu  sknuti  s nje..uvijek  hoda  zamnom  i  mnjacka  usnama,   a  cim  ga  uzmem  zguli  mi  sve    da  je  nađe  ili  kroz  majicu  vuce  hahahahah

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11645
9.1.2010 23:41:37   
Apotekarka
Vecer..nesto mi mreza steka pa valjda ce uspjewti proci por...Da pozdravimo sve male seronjiceuser posted image ,zafrkante i nespavalice..Mi smo u 22 i 15 legli i pajkimo...Joj enisa i ja bi voljela tebe upoznati i jos mnoge nase forumasice...Ako bi nekad dreuzenje i rr kavice bili vikendom mozda bi se i ja nekako mogla uklopitiu samo ne znam da li vi vodite bebice ili?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11646
10.1.2010 9:15:59   
Meri29
Dobro jutro nasi mali drugari user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo opet spavali cijelu noc, hB nadam se da se nece promijeniti to stanje, mama je ovako pravo sretnauser posted image Jedino nas grcevi od jutros pravo muce, uh uplasila sam se, poplave joj usne i nosic koliko place, a sve sto ja uradim ne pomaze previse. Evo sad je dobila i kapi pa cemo da vidimo. Ljubimo vas sve
P.S. da vas pitam je li rano da danas izađem sa njom desetak minuta, nismo kupili kolica, mislili na proljece, ali imamo onu torbu sto ide na prsa, je li rano za to

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 11647
10.1.2010 9:35:15   
škorpija
meri mislim da je bebica premala za kengur, radije izađite malo a ti je nosi u rukamauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11648
10.1.2010 9:43:25   
Srculence
Dobro jutro i od nas.Dino je jutros pravo nervozan...plače...čini mi se da su zubići u pitanju...jer kad mu dan glodalicu žvače i vidi se da mu godi pa se malo smiri.Ne znam jel rano za zubiće jer mu je tek 4 mj.???
Meri29 ako je to onj tzv kengur nosiljka mislim da ti je rano....al to je samo moje mišljenje.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11649
10.1.2010 9:44:15   
Anoniman
Jutro!
iv@ncice, ma moja u zadnje vrijeme cesto od pola noci spava sa nama u krevetu, sto rece škorpija mi se skupimo ko sardine a ona se razbaskari, ma bas je mala zazalicauser posted image , ali me ne povlaci za majicu, bas je ja tjeram da dojiuser posted image , ja sve kontam da je dijete pametno pa se samo odvikava kako rasteuser posted image , dadada, ma ne brini se - locirat ce Andrej kad zatreba (.)(.)user posted image
Evo mi spavali do pola 9, a jucer ona kisa pa smo vazdan spavaliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  464 465 [466] 467 468   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  464 465 [466] 467 468   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *