|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  463 464 [465] 466 467   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.1.2010 21:10:06   
Anoniman
Teacher75, čestitke od srca... moja Esmilica i ja šaljemo malenoj Lani zimsku kapicu user posted image   i user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 11601
8.1.2010 21:16:26   
marinčii
teacher čestitamo 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image ,mi smo kao malo došli sebi,danas je dojio 6 puta ja sam presretna i molim boga da tako i ostane,evo ga pokušavamo uspavati,zaspo mi na rukama ja ga spustim u krevetić a on digo glavu i smije se,i mm pokušo al i njemu se probudio čim u krevetićuser posted image
puse za sve bebe2009

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11602
8.1.2010 21:20:49   
mojbebac
IZVORNA PORUKA: mojbebac

izvinjavam se sto sad upadam sa off topic ali mi hitno treba pomoc, jer se ja nisam susrela sa ovim problemom: sestra mi se porodila prije 10 - ak dana, sve ok, medjutim beba je vec pocela imati grceve, place ( inace doji ), ja maloprije pipnem joj stomak a on doslovice tvrd kao kamen, nevjerovatno ali bas je tako ...... masirala, grijala, beba prducka, kaki, ali valjda se nagutala vazduha ..... sta raditi, molim vas ako neko ima konkretan, trazila sam slicnu temu ali nista ne nadjoh, molim vas da mi neko kaze kako joj pomoci..... i da li da je vodimo dr - u?

kopiram da mi se ne izgubi ako mi neko bude mogao pomoci .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11603
8.1.2010 22:06:30   
noaa
mojbebac grcevi su 100% probajte sa espumisan kapima ili malo zagrijati maslinovo ulje, natopiti gazu i staviti na stomacic.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11604
8.1.2010 22:08:09   
pocahontas
mojbebac evo ti link pa procitaj

http://www.stetoskop.info/Kolike-odojceta-ili-deciji-grcevi-2442-s1-content.htm

mozda ti pomogne, posto vidim niko ti se nije javio ko je imao slican problem..mi zaista hB nismo nikada imali grceve niti nesto slicno (kuc kuc) tako da stvarno nismo prakticno od neke pomoci user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11605
8.1.2010 23:08:48   
iv@ncica
lana   sretan  rošđendaan   evo ti    igrackauser posted image user posted image user posted image user posted image

noa  ne  smije  tako  mama  beba  te   kapi  ja  mislim,  ali  smije  sab  simplex 
ma   masirajte  i  nogice  mu  dizite  i  drzite  ih  svako  malo  prema stomaku  dok  mu  zrak malo ne  izađe,  topla  pelena  i  maslinovo  ulje...i  dobro  je  podrignite..kasicicu-dvije   kamilice ..ma  nema ti   tu puno pomoci,  malo  je legnite  na  stomak  manje  boli, a  bolje  izlazi  zrak.

i  mi  smo  nervozni..andrej  jedva   spava  i  po  nocii  i  danu..toliko se  muci  i  stalno  se  budi  da  ludim, nemiran  je  vrti  se  tolikoooo   da  kad  bi  ga  prikacila na dalekovod  cijela  bi  zgrada  imala  struju,  koliko  pedala,,,jooojjj  imamo 6  zbuba  sta  ga  sad  muci..nece  zar  ih  bit  jos u  ovoj turi.....evo  do sad   sam  mu 3 put  isla  a  zaspo  u  9  jedva,  inace  je  oko  8 i 30.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11606
8.1.2010 23:24:11   
Apotekarka
Vecer...mi smo cjelu vecer bili bez struje,ruzno uf ali Antoniu bilo zanimljivo sto se sjene vide na zidovima kako svijece gore haos....
Eh za grceve su nam bile najbolje sab simplex i uljana krpica zagrijana,izmasiram pupu i stavim gazu ina spavanje,nakon 3-4 put sto stavim stanje se popravi,znam kako je moj Antonio je plakao bas radi grceva...morali smo ga samo nosati...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11607
8.1.2010 23:24:31   
škorpija
Sretan maji, maji rođendan Lanici lopužiciuser posted image ,

Mojbebac da li beba redovno kaki, ako ne, možda je ne muče samo grčevi nego i tvrda stolica, naričito ako je stomak tvrd, zašećerena mlaka kamilica pomaže kod zatvora u tom uzrastu, znam da se ne proporučuje ništa osim majičnog mlijeka, ali nekad pravila treba zaobići kad se mala beba pati. Isto tako nek je majka postavi na stomak preko svojih nogu i masira je po leđima, nama je to pomagalo kod grčeva. Kapi isto mogu pomoći, iako nisu svemoćneuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11608
8.1.2010 23:30:43   
Apotekarka
Skorpijo gledala sam slike na fb m,ali ti je kao med,sad mi je jasno zasto nas Minja otpilji on ima bolje noge i guzu:-)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11609
8.1.2010 23:36:29   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Skorpijo gledala sam slike na fb m,ali ti je kao med,sad mi je jasno zasto nas Minja otpilji on ima bolje noge i guzu:-)

user posted image user posted image user posted image , bogami ni Antoniju nije mane, al Minja je naša cura od majih, majih nogica 

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11610
8.1.2010 23:53:07   
Apotekarka
Ah te zene...nesto nam se ne dauser posted image user posted image user posted image
Ma mi cemo izgleda ganjati loptuuser posted image  a cure hm...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11611
8.1.2010 23:56:16   
noaa

Ah te zene...nesto nam se ne dauser posted image user posted image user posted image

Sama si kriva kad se ugovaralo ti sutila,nedas sincinu nikome prava si svekrva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 11612
9.1.2010 0:33:19   
Anoniman

Isti smo slučaj, ni nama se ne da user posted image user posted image eno Ajna coolira, neće ovu balavurdiju ni da pogleda user posted image .
Ja na godišnjem user posted image , u utorak aBd sređujemo ćunu user posted image pa je mama na godišnjem, eto mene opet na RR user posted image , ono - baš, baš aktivna user posted image .
Danas ga vodila oko 16h na kontrolu i da dr. da odobrenje za sunet i lijepo nas vrate, kaže sestra rad sa zdravom djecom prijepodne pa ćemo u ponedjeljak poslije nalaza..... Uh sprema nam se burna sedmica... user posted image
Danas sam šmeknula (iz auta) škorpiju i pocahontas user posted image , lijepe mamite šetaju sa user posted image .
Mi imamo problem sa spavanjem. B zadnjih noći ne želi sam da spava u svom krevetu, samo samnom user posted image pa sam slomljena jer po čitavu noć doji.... Evo maloprije zaspao i ja ga stavila u naš krevet.....

teacher sretan mali rođendan!!!

Ljubim sve user posted image drage user posted image

Neposredna veza do poruke: 11613
9.1.2010 0:53:59   
Ella_H
Daaaadadaaaaa ti pravog malog seronju rodila hehe
salimo se...Sad da vam ja ispricam svoju ukakanu pricu s Harunom...
Ovako je to bilo islo smo mi na godisnji u Tennessee drzavu izolirana priroda
americki krkani s puskama na kamioncicima itd ja sam tamo bilo senzacija hehe
uglavnom vratili se dosli mami, mama otisla u Bih a seka bila kuci
Ja nam kuhala rucak a Harun otisao u spajz prebirao neke igracke sta ja znam
Kad sestra otvorila vrata i pocela vristat rahmet joj dusi,
Pitam ja sta je sta je a ona fuuuuuuujjjjjjj jooojjjjjjjjj vodi ovog malog
povratit cu, kad ja tamo a maleni umazannnnnn sav u govnima skinuo pelenu
mozda je i probao neznam hahaha a muz nece da pridje a ja nekako skinem
gornji dio i vodji djubre u kadu amann smradaaaa pa kad sam to zavrsila
cisti mami spajz da nas ne pobije sve kad dodje hahaha
Toga cu se sjecat citav zivot...
Ammar je pravi macan dobio je danas vakcine o detaljima pisem sutra,
veceras idemo po krajiskinju muzevu rodicu na aerodrom u Boston
i tako obecala sam joj napravit kvrgushu hhiihiih
Ljubimo vas sve ukakane ili ne

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11614
9.1.2010 0:59:10   
Hanady RR
Ja sam ukočena, leđa  me presjekla...haman ću morati na inekcije...beba je nervozna, što od mog bola što je rjeđe dojim što od moje nervoze što ću joj izgleda siku oduzet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ako neustanem dos utra mm insistira na inekcijama a ja pomislim na Farah i samo mi se plače....Oj Allahu dragi pa samo mi još ova sikiracija fali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11615
9.1.2010 9:38:53   
pocahontas
uh Hanady sta da ti kazem...user posted image ne daj se, bice to bolje
Enisa pa sto nam nisis svirnula iz auta da fakat pomislimo da smo prave koke user posted image
nama je bilo jucer bas fino, laganica...i fino smo prosetale, lijep dan...kiss svima koliko vas ima user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11616
9.1.2010 10:30:26   
Anoniman
Jutrica!
Ej, Enisa, ma volimo mi naseg Benju, no siki riki, znaci cuna cap-carap,sretno draga!
Hanady, bas mi je zao, vjerujem da si sjuser posted image na, ne znam sta da ti kazem, moras misliti na sebe, a ako ne mogne ta metoda sa izdajanjem onda flasica, sta ces, ionako ce polako odvikavanje kad krenes na posao, izvini, pokusavam da ti olaksamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11617
9.1.2010 10:36:01   
Anoniman
Oooo, Ella_H, baš se slatko ismijah.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 11618
9.1.2010 10:48:16   
pocahontas
Sahara, dadada hocemo u šetnju? pogledajte lijepog dana user posted image
Enchi sretno sa cap carap user posted image

Gdke nam je Myauser posted image ? nije valjda opet nesto Minjici user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11619
9.1.2010 10:59:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Sahara, dadada hocemo u šetnju? pogledajte lijepog dana user posted image

Prelijep, mogu djeca uciti plivatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11620
9.1.2010 11:10:29   
škorpija
Mi bogami odosmo u grand centar na ilidži kad se bebi probudi, valjda nije i njih poplavilouser posted image , moram potrošiti one naljepnice iz DMuser posted image .

Moja pocy,  enisa je nas htjela zaganjati autom a ne svirati, sreća nije imala vremenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11621
9.1.2010 11:21:41   
reallove
Pozdrav drage moje,evo tek sada sam se stigla javiti...JELI MOGUCE DA BEBA OD 5 MJESECI MOZE BITI TAKO NESTASNAuser posted image ...Emin je strasno nestasan,okrece se na stomak,dosadi mu,place,ja ga vratim na ledja on opet na stomak itd. ako ima igracku  u ruci,slucajno mu ispadne ili mu ja uzmem,to je uzas place jedva da usuti,na kauc ga vise ne stavljam da nebi pao,stalno je na podu,poceo je pomalo da se podize,hoce da  sjedi,mogla bih pisati do sutra ali dosta...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11622
9.1.2010 11:35:08   
škorpija
moguće jeuser posted image , a biće sve goreuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11623
9.1.2010 11:40:41   
reallove
JOJ STO SI ME UTJESILA.user posted image ..KAZE MM DA MI JE SAMO DA MOZE DOBITI BATINEuser posted image ..STVARNO NEZNAM KAKO TO ALI NEKA MI JE ZIV I ZDRAV,IZDRZAT CU...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11624
9.1.2010 12:06:01   
Anoniman
jutroo
mi smo dobro spavali,legli oko 22.i budili se oko 2.plakali dala cucu zaspo i oko 4 jeo i do pola 10spavali.

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  463 464 [465] 466 467   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  463 464 [465] 466 467   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *