|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  462 463 [464] 465 466   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.1.2010 10:15:35   
noaa
Andrej je kralj!!!!! Sto bi kod nas rekli usro i sefa i stanicuuser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11576
8.1.2010 10:15:48   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Andrej car....Nije ništa dok ne proba kažu tad će i progovorituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11577
8.1.2010 10:30:14   
Anoniman
moja breskva...ne mogu garantovati da nije...o tome ne zelim ni razmisljati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11578
8.1.2010 10:34:50   
mala mu
dobro jutro i od nas...
valjda će dan biti bolji od jučerašnjeg,jer jučer je mali biouser posted image ,ma uštimat ga ne možeš,sve nešto kmecka i skiči...a na jadnoj cuci se iživljavauser posted image -a valjda su to zubići,ja se sve tješim...
danas idemo snimati kukove..do sada nismo išli pa nam dr.rekla da otiđemo..nadam se da će sve biti dobto...

IZVORNA PORUKA: felix

jutrooo
mi smo sinoc zaspali oko 23.jedva bas je nesto nervozan neznam samo stouser posted image nije valjda da ga i sada drzi reakcija od vakcine hb.pa je nema vise.Nismo jos kakili,samo dobro prdimo user posted image zveci  pempa od prde nadam se da ce danas biti sta.
ljubimo vas

e draga i moj zna ponekad preskočiti jedan dan sa kakanjem.to se desilo prekjuče pa je zato jučer u jutro usrao toliko da je za kupanja bilo..i na bodi prošlo i gegice ma do vrata u govnimauser posted image ..
samo mu daj i slatke kamilice a i šljiva ti neće odmoći i pripremi se za opsežno stanje kada ukakiuser posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11579
8.1.2010 11:30:19   
Anoniman
evo nas konacno,smo kakili uh jest se ispatio mal nisam i ja snjim zaplakal,znaci po obicaju ujutro oko 10rucamo kasicu,vidim napinje se  menja boje na licu,koci se ja gledam onak u njega sva bezpomocna lomim prste i cekam ocul sta cut u peleni,jedva je pojeo kasicu poce plakat..
Uzmem ga spustim i skinem pelenu i vidim imao pola je izasro al kao glina gusto moze se lopice pravituser posted image i tuzno,i smijesno.Pocne se napinjat,ja mu pomazem kad god izadje kaka,obrisem dignem mu none i kao kakvoj trudnici nabrajam ajd luce ajd,jos malo....
Iz njega ide ko gliste gusto uvija se ,neznam kako da opisem ajakooo gusto.I sreca mi se iscistismo uh,olaksanja posle oprala guzu i namazala zaspo pojo flase i eno i sad spava.
Nama je pomogla sljiva sinoc popio pola flaseuser posted image
Osjecam,olaksanje kao da sam ja isla.
Andrej je dobar nema stauser posted image user posted image user posted image
Mala mu,kako je Ahmed gdje idete na snimanje kukova mi smo rijesili vakcinu idemo 15.tog na sunecenje i snimanje kukova

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 11580
8.1.2010 11:48:57   
marinčii

pozdrav generaciji,uf mi smo se jučr napatili nije htio dojiti i gotovo pojeo jednu kašicu oko 10 ipo sati i to mu bilo sve,ja mu kašikicom davala izdojeno mlijeko ma popijo možda 20ml,nasekirala sam se užas jedanuser posted image ,vodili ga pedijatru,ima 7 kg mamin mršavko,al veli doktor udvostručio je porođajnu tako da je super,pregledo mu grlo,uši,pupu,pluća,čunu sve uredu ,veli doktor to su zubići dajite mu kašikicom ili čašom koliko god da popije bit će dobro,jutros ga u snu prevarila oko 5 i dojio ,i evo opet oko 11h niko sretniji od mene samo da nastavi tako

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11581
8.1.2010 11:53:41   
Anoniman
marinci,drago mi je da je zdrav hb.user posted image user posted image a nista probaj dok se tako mucite,oko zubica doji kad spava na snu tako ja mislim mora jest jer spava.
A se probudio probudila ga kaka opet,se napinjo i sad se mislil iscistio ono skroz,eno sjedi u sjedajki i guguce

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11582
8.1.2010 11:57:45   
marinčii
felix i ja sam mirnija,mada je i sad nervozan užas nadam se da će brzo zubići izbit,,a i Anel mi se muči sa kakom,duša mala nadam se da je bpolje sad kad se olakšo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11583
8.1.2010 12:00:32   
reallove
Dobro  jutro..Emin je mamina pametnica,super je spavao,igrao se  mozda 2 sata,umorio se i opet zaspao..user posted image

sve vas puno pozdravljamo...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11584
8.1.2010 12:02:18   
Anoniman
jest vidim na njemu da je sretan al boli ga guza crveni se cmar,pa mazem mazom i kremom.
Ma i A je nervozan,draga moja nespava nikako neznam sta je ,,,al ako su zubici nadam se da ce brzo niknut pate se a nemozes im pomoc.
Ma i ja sam nikakav stomo boli treba dociuser posted image kud nemam vremena nizasto damije otic do frizera ma nemam kad kosa je grozna poguscala se stalno vezem u rep jer mi je omrzlo brat dlake iza sebeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11585
8.1.2010 12:04:27   
Anoniman
dadada, pa uzassssssssssssssssss, evo A se zgrazauser posted image , a i ti nasla vjerovati maloj bebi, ma sve oni mogu uciniti u sekundiuser posted image , felix ajde super za kaku, vidim jutros cika govance glavna temauser posted image
A se igra sa tetom cuvalicomuser posted image
Puse!

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11586
8.1.2010 12:12:23   
Anoniman
sahara, taman pitaj Ajnu hoće li sada biti B djevojka user posted image user posted image user posted image user posted image  konkurencija nam se bruka user posted image
Kad smo već kod kakice user posted image , moje je juče kakio 7 puta user posted image , sigurno se sprema novi zubić......
Ljubimo mi maje serilice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11587
8.1.2010 13:42:14   
Apotekarka
Kako smo?
Ja jos uvijek u nepromjenjenom stanju,a jest mi dojadilo...
Antonio se i nocas budio 5 put u snu jednom je se malo tresao kao da ga snovi neki strasni muce...a jojjjuser posted image ali eto odspavao je -22:15-9:15user posted image user posted image user posted image
Evo sad ga jedva prevari da zaspe kao da se boji spavati....Rucao je piru...
Joj kod nas puse vjetar urnebesno...
Joj vidim o kaki se prica a dadda al se ismija zeno...Ja sam ako jednom svog ljubila u nogicu tu je kakljiv smijao se i popisao mi se u usta kako se i mama smijalauser posted image
Moj 3 put dnevno kaki,a boje su sarene nekadeleno,narancasto,crno s primjesama user posted image ,drjetko kad zuto...valjda kako svasta ruca...Joj da hoce bar sat odspavatida napravim rucak,a prece malo svratiti na rr...
Felix drago mi je da je Anel prokakaouser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11588
8.1.2010 15:14:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

sahara, taman pitaj Ajnu hoće li sada biti B djevojka user posted image user posted image user posted image user posted image  konkurencija nam se bruka user posted image
Kad smo već kod kakice user posted image , moje je juče kakio 7 puta user posted image , sigurno se sprema novi zubić......

halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image

ccccccccccccccccccccccccccccccc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11589
8.1.2010 15:40:36   
škorpija
dadada samo jedno mogu reći na tvoju priču :aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11590
8.1.2010 16:23:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image

ccccccccccccccccccccccccccccccc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enisa, pa vidis user posted image , razmislit ce, hahahahaha, ma salim, se balavac je on za njuuser posted image , a vala i njemu nije mane kad je kaka u pitanju, ne vadi se na zube, hihihihi

< Poruku je uredio sahara -- 8.1.2010 16:24:59 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11591
8.1.2010 18:33:01   
iv@ncica
aaaa  Andrej    zločesti-  pa  imenjaci    mogu  zajedno  u  akciju,  ali  moj  jos  nije  tvog  nadmasio  hahahahhaa...bravo  sreco  malllaaaaaa..pa  to  si  trebala  snimiti  za  kad  naraste  hhehehehe
ma  haj  bona  neka , pusti  covjeka  nek  se  izrazi......vidis  da  je  kreativan  i  umjtnicka  dusa...:)))))user posted image user posted image

ha  evo  mi bili  na  redovnoj  kontrloli jutros  u  DZ.  Sve  ok    veliki  smo 72 cm i  9 330 kg...mozemo  sve..i  mozemo  poceti  s   glutenom.. i  zutancetom ..a  upravo  sam  sebi  skuhala kamilicu i  močkam  plazmu,  a  moj  djecak  mljacka  za  mnom i  evo prvi  sam  mu  put   dala  malo  plazme  umocene  u  caj  da proba  onako  tople  i  meke..i  sav  se  oblizuje  hahahah..ma  haj  nek mu  ne  bude  smetalo  pa  cemo  mi  poceti  svaki  dan  pomalo  vise  i  to jesti...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11592
8.1.2010 18:45:13   
mojbebac
i ja sam prije par dana dala anji plazmu da proba i jako joj se dopada ......mmmmmmmmmmmm

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11593
8.1.2010 19:47:09   
teacher75
danas nam je mali rodjendan:)) 3.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11594
8.1.2010 19:57:21   
pocahontas
Laneti sretan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 11595
8.1.2010 19:57:39   
Anoniman
teacher75, cestitamo, saljemo zveckuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11596
8.1.2010 20:00:50   
teacher75
hvala, hvala:)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11597
8.1.2010 20:19:34   
Anoniman
cestitamo Lani mali rodjendanuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11598
8.1.2010 20:31:39   
mojbebac
izvinjavam se sto sad upadam sa off topic ali mi hitno treba pomoc, jer se ja nisam susrela sa ovim problemom: sestra mi se porodila prije 10 - ak dana, sve ok, medjutim beba je vec pocela imati grceve, place ( inace doji ), ja maloprije pipnem joj stomak a on doslovice tvrd kao kamen, nevjerovatno ali bas je tako ...... masirala, grijala, beba prducka, kaki, ali valjda se nagutala vazduha ..... sta raditi, molim vas ako neko ima konkretan, trazila sam slicnu temu ali nista ne nadjoh, molim vas da mi neko kaze kako joj pomoci..... i da li da je vodimo dr - u?

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11599
8.1.2010 20:36:05   
niki83
neki bi rekli da beba nepravilno doji ako guta puno zraka..mi smo isto imalo problema ali dok samo nije proslo tj. dok se nije naucila kako dojiti ispravno..

N&N

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  462 463 [464] 465 466   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  462 463 [464] 465 466   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *