|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  461 462 [463] 464 465   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.1.2010 11:00:21   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: noaa

ja sam trebala u savjetovaliste sa 9 mjeseci al bio Bozic pa NG sta mislite hoce li mi praviti probleme ako je sad odvedem?

ma  jok  ..ne  brini  pa  nije  to  u  dan..a  i  ne  gleda  ti  bas  datum  rođenja  vec  pita  koliko  je  bebi...mi  idemo  sutra  u  savjetovaliste..pa  cemo  vidjet i sta  kazu  decku..ako  budes  dolje javi  nam  se

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11551
7.1.2010 11:02:29   
noaa
jest Mya obicna kontrola,ma malo su mi cudni kod nas u DZ pa kontam da mi ne kazu da sam neodgovornauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11552
7.1.2010 11:26:48   
škorpija
marinči probaj mu dati svog mlijeka onim dozerom kao šprica što s e daje sirup i da dobro ti Mia kaže obavezno rpovjeri jel mu fontanela udubljena, ako jest, natjeraj ga da popije bilo šta, čaj, vodu, sok, ako već neće siku

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11553
7.1.2010 11:35:53   
Anoniman
jutrooo
mi smo sinoc toliko plakali da nepamtim kad je takav bio samo me to,podsjetilo kad smo imali grceveuser posted image nije juce nista spavao,pa sinoc place nosala ga al dzaba i to nepomaze .Tako od pola 12juce do sinoc 23.i kad se dobrooo isplakao,izjeco zaspo budila sam se sta puta vrtio se nije plakao malo samo zakenka,vtio se malo,malo none vise niz ograduuser posted image .Tako da je moje budjenje bilo,zbog njegovog nemira.
Jutros spavao,do pola 10kad se probudi u placu bas sam se prepala,a zmiri.Vjerovatno,nesto sanjao  ruzno jel to moguceuser posted image
Pojeo oko 10.kasicu i po obicaju podje se napinjat,svako jutro u ista doba kaki ja u pelenu ono samo malkice i to cvrsto,moram mu danas dosta tekucine i soka davat.Bojim se toga,inace dok smo bili na aptamilu nismo imali tih,problema a sada.......
Marinci,zao mi je mateja user posted image drzte se da abd.brzo prodje.

Neposredna veza do poruke: 11554
7.1.2010 11:40:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

IZVORNA PORUKA: felix

jutrooo
mi amo sobro spavali nismo se niti jednom budili jeeee,,a jesam ja dva put ustajala provjeravala ga i pokrivala.Danas nam nestalo aptamila2.i sad sam dala bebimil2 prema uputama pedijatra da mlakom,vodom i dobro razblazim ZENE USPJELA SAMuser posted image user posted image a i Anel papal,papal sve je ustvari bilo do mene jer nisam znala smjesu napravit tako sam sretnauser posted image user posted image

Svaka čast!Bravo za anela i mamu!!!!

Evo da ne pišem drugi post da se i mi malo ovdje javnemo.Dobro smo i zdravo :- ) 4. januara nam je bilo puna 4 mjeseca.jučer smo bili na boci:Imamo 7kg i 64cm :-).Bocu je super podnio hvala Bogu.
Čestitamo sve male rođendane i šaljemo poklončićeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Hvala mila,a Masalah za malenog Dinuuser posted image user posted image ,,i bravo za bocu.Kod nas nema vise boce do godinice aBd.rekla nam da dodjemu krajem junauser posted image
Nije imao ture,od ove zadnje boce a i nagovjestila nam je da je nece imati na Srecu.Al je zato bio nervozan ko pas!!!

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 11555
7.1.2010 11:41:21   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noaa

jest Mya obicna kontrola,ma malo su mi cudni kod nas u DZ pa kontam da mi ne kazu da sam neodgovornauser posted image

Ma, joj, znam kako bi ti bilo da ti kažu da si neodgovorna user posted image ali zapravo ko ih šiša šta oni misle...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11556
7.1.2010 11:42:44   
Anoniman
ej,mya sta ima kod vas kako mi je slatkica Minjicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11557
7.1.2010 11:45:33   
reallove
Dobro jutro...
Mi smo spavali super hB,evo sada kupali se,rucali,Emin malo zaspao,da se mama odmoriuser posted image ..sve vas puno pozdravljamo..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11558
7.1.2010 11:52:19   
Anoniman
Kako Emin slusa,vidim imali ste mirnu nocuser posted image
Ja cu A danas pupat  nisam bas odma htjela posle boce,al danas je red.Pa cekam mm.da dodje s posla da mi pomogne nemogu sama snjim izaci na kraj tesko miuser posted image

Jel ,se kod vas desava da bebice ruzno spavaju,odnosno da se okrecu ja ga stavim normalno kad se trgnem za sat dva ,on se okrenuo naopaceke i otkriven,ili none vise kroz ogradicu.Najvise se bojim on se prevrce na stranu,tako se zanese i ode na tibu bojim se da se neugusni nedo Bog.Jer nezna na tibi,spavat a kamoli glavu okrenut u stranu.
Pa zato htjela,nehtjela Moram se budit virit ga bez obzira sto neplace.

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11559
7.1.2010 12:27:35   
mojbebac
marincii meni je dr rekao da kad krenu zubici, smijem limuna nakapati na prst pa time masirati bebine desni..... jer to stvara osjecaj trnjena, pa malo olaksa cisto da uzme nesto da jede i pije ..... nadam se da ce sto prije proci .... neko je vec pomenuo dentinox kapi, meni se cini da su djelotvornije od calgela pa probaj .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11560
7.1.2010 13:10:25   
bebana27
pozzdravi i od nas
drage moje kad ste vi poceli davati kasice i sokice?
ja sam pocela malom malo davati pa me strah da nije rano jer ce za 13 dana imati punih 4 mjeseca a vec ima masala 7 kg

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11561
7.1.2010 13:32:20   
škorpija
bebana prerano je, nema potrebe ako beba doji i fino napreduje da žuriš sa bilo čim i da daješ bilo šta osim mlijeka

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 11562
7.1.2010 13:34:16   
Anoniman
POMOC anel se od jutros napinje sav poplavi al nema nista u pempi,muci se place nisam stim imala problema mozda je do hape ,ova je malo gusca od aptamila inace imali smo redovne i normalne stoliceuser posted image user posted image a sada ne zao mi ga
pa imam ja suhi,sljiva smijemli mu skuhati ja kompot i to dati molim vas brzo odgovorite

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11563
7.1.2010 13:38:30   
DM
Ma naravno da smiješ,ja sam svom kuhala grožđice,sve se kanim i šljive,a zaboravim! Daj mu i zašećerenu kamilicu i svježu jabuku!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11564
7.1.2010 13:40:23   
Anoniman
HVALA NA BRZOM ODG.ONEIJELA SAM GA SVEKI SPREMEM  ga za kupanje pa zurim a damije da mu dam kompot zao mi ga,napinje se sav se ukoci al nema nistauser posted image ovo nam se jos nikada nije desilo!!
Idem kuhati Hvala
a rekla sam mm da se skrene do apoteke da mi kupi kamilicu u cvjetovima,da ju skuham tako je bolja.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 11565
7.1.2010 13:49:55   
DM
Onda neka ti usput i kupi kašicu od šljive,pa će to progurati kaku!
A ja sam primjetila kod svog,da kad pije samo malo tečnosti ima tvrdu stolicu,a kada više,bez obzira šta je ima stolicu ranom zoromuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11566
7.1.2010 14:42:16   
Anoniman
kupali smo se u placu,posle sveki mi donijela kompot ja dala i on sve povrati,nece a gore mi bi napinje se pocrvenio od napinjanja a nema sta povratit.Uzjeco se sav,presvukla ga i zaspo luce moje
Pa cu otic uzet kasicu,od sljiva,i sokic takodje oce on iz apoteke sokice te kupovne al kompote nevoli eto da sam znala nebi dala,i kamilice cu mu dat.Rece mi jetrva da je ona davala malom cjedila narandzu to kao  dobro isto za stolicu probat cu svasta dok neprokaki.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 11567
7.1.2010 15:52:43   
škorpija
Felix ništa narandžu, ona se ne daje najmanje do 10 mjeseci, samo ti kašicu i sok od šljive daji i neće biti problema 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11568
7.1.2010 17:10:40   
Srculence
Felix mila baš mi je žao malog:-(.Biće to ok.I Dino u zadnje vrijeme ima jako tvrdu stolicu...i ja jučer pitala pedijatricu i ona kaže nije to ništa to je od hape.A kod Anela je sigurno dok se stomo ne navikne na Bebimil.Ljubni ga jednom.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11569
7.1.2010 17:16:19   
Apotekarka
Oj ljudi pocinjem umisljatida imam svinjsku gripu pusem,pomalo kasljem,sinoc imala 37 temp,malo me u prsima boli...joj strah me dane predje na malenog danas nemam temp...On je citav dan nerovozan joj isto kao da se neceg boji kad hoce zaspati spava mu se a borui se da ne zaspe da li je moguce da se boji svojih snova?
Felix to ti je normalno ja kad sam Antoniu presla s dojenja stolica mu e bila toliko tvrda uzas i sve pomalo jedva izadje,to e trajalo nekih 10 dana i normalizpovalo se,a i sd kad mu je ponekad tvrda ja mu dam kasicu od kruske i bude ok...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 11570
7.1.2010 19:45:49   
Anoniman
ma kakvi apotekarko svinjska gripa nemoj si umisljat bezzz,nije to sigurno.
Anela sam nekako prevarila i dala sokic od sljiva al na kasiku bolje ista nego nista,skoro malo zaspo uff,jest nervozan neznam koji mu je vrag nespava po dani nikako .Stalno po rukama umorna sam kao i mm.
Nadam se da ce pomoci sljiva abD nadam,se dat cu mu jos jednom dok nepodje leci.
Hvala na savjetima svimauser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 11571
7.1.2010 22:04:37   
Ella_H
Kako ste mame i bebe?
Ammar je dobar ko inace papa sad se igra u dubku ili jumper-u
hehe ja ga tako zovem kida igrackice one okolo i skakuce bas
je simpatican ehhe...
Veliki se igra s kockicama a ja idem kupit za njim itd
Poljubac za sve velikiiiiiii, felix sljiva kompot, jabuka, kamilica
nadam se da ce ga protjerati hehe...Pusica velika za sve
skorpija imas pp a krajisnika mozes vidjeti na albumima moj
je javni ja mislim hhiihhi cmok

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11572
8.1.2010 9:31:25   
Anoniman
jutrooo
mi smo sinoc zaspali oko 23.jedva bas je nesto nervozan neznam samo stouser posted image nije valjda da ga i sada drzi reakcija od vakcine hb.pa je nema vise.Nismo jos kakili,samo dobro prdimo user posted image zveci  pempa od prde nadam se da ce danas biti sta.
ljubimo vas

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 11573
8.1.2010 9:52:06   
dafri
Mi smo u šest ustali,ali vikend je pa se da izdržati
Večeras  ja i mm planiramo u grad ,nešto nas krenulouser posted image user posted image

felix samo mu daj šljive i biće pune pelene,ne vjerujem da je još uvijek reakcija na vakcinu.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11574
8.1.2010 10:06:52   
Anoniman
jutro, necu napisati dobro jer jos ne znam sta me sve ceka...elem, ovako je pocelo

ja A. stavila na tutu (tako mi svako jutro, on na tuti ja perem zube, umijem se, etc.) primaknem ja njemu onaj njegov muzicki hastal dok je na tuti da mu ne bude dosadno...elem, zavrsila ja sve ...ulazim u dnevnu sobu tek imam sta vidjeti...Andrej sav umazan u "kaki" svojoj, vlastitoj, litavoj sjedi i mlatara rukicama...po podu, zapravo, po tepihu je fino...onako tanko razmazao jedan sloj, na vecinskom djelu sjedi...a dok sam ovo pisala ugledala sam i na stolu grumen (i boga pitaj gdje cu jos naci)user posted image

sada onako zbunjena stojim s djetetom od govana...ne znam sta i kako da radim...ne smijem ga nigdje spustiti....elem uvalim ja njega u lavabo, usput mu cuvam ruke koje on bezprestanka pokusava da uvali u usta...sapirem onaj najgori dio a usput punim i kadu (sada mi je jasno kako i zasto zene mogu raditi vise poslova odjednom....sve je to onaj gore skontao...sve je to radi djece)

uspijem ja njega nekako okupati, ocistiti "kaku" sa poda i zabarikadirati taj dio da mi ne sjedne u mokro...a ON, on sav sretan, guguce...gagaceuser posted image user posted image

evo, sjetih se mellinog posta od prije par mjeseci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  461 462 [463] 464 465   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  461 462 [463] 464 465   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *