|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.1.2010 22:16:01   
bebana27
IZVORNA PORUKA: škorpija

Ah draga nisu oni bebeli, nego kršni su krajišnici touser posted image , ja svim objašnjavam tu razliku al džabauser posted image   

draga moja ja se sa tobom slazem znaju se krajsnici!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
velika pusa malom krajsniku Ajdinu od nas

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11526
6.1.2010 23:20:48   
škorpija
bebana ljubi mi navjećeg krajišnika od svih -Ibrahimauser posted image

Joj mia vjeruj mi baš sam kontala danas kad sma pounjvala knjigu kako ću morati i za drugo dijete (koje ću aBd imatiuser posted image ) morati kupiti tu knjigu i da bi mi bolje bilo da nemam ni ovu jer daj bože da ću kraj 4- godišnjega Ajdina (kakos am ja sve fino iplanirala, bože na hajr) imati vremena da popunim knjigu.
Sjetim se uvijek moje mlađe seke, ja imam dosta slika iz djetinjastva, a ona jadna ima samo jednu jedinu fotku kad je bila beba i to na njoj se dreči ni faca joj se ne vidiuser posted image , i dan-danas to prebacuje mojim roditeljima

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 11527
7.1.2010 7:12:08   
marinčii
jutro generaciji.
mya sretno s nalazimauser posted image
ja sam totalno preplašena i nikakvauser posted image user posted image matej nije dojio od jučer u podne,izdajala sam mu al neće ni bočicu u usta,pojede kašicu al ni to neće ko prije sve u plačuuser posted image user posted image user posted image ,noćas zaspo u 9 i oko 2 se probudio ja ga pronosala malo i opet zaspo do 5 jutros,neznam šta da radim bojim se da ne dehidrira

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11528
7.1.2010 8:18:33   
dafri
Jutro,mi već pucamo prvo jutarnje spavanjeuser posted image to da se krajišnici poznaju slažem se,i moja je pravo kršnauser posted image user posted image

Mya,držim fige da nalazi budu u redu

marinčii draga,ne vjerujem da može dehidrirati,ipak on ne povraća, nema proljev,nudi ga često, sigurno su zubi,a kako ručka hapiceuser posted image
Čestitamo rođedančiće koje smo propustiliuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11529
7.1.2010 8:22:23   
dafri
Sad vidim da ručka i kašice slabije,imaju negdje i teme bojkot sike,negdje sam čitala o tome da bebe znaju jedan period tako se ponašati

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11530
7.1.2010 8:22:56   
Anoniman
Mya sreeeeeeetno!!!
marincii, e pile drago, to su sigurno zubi. Jesi mu mazala nečim da mu olakšaš?

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 11531
7.1.2010 8:30:15   
marinčii
a mažem mu calgelom malo mu bude lakše i onda opet nervoza,slbijejede i kašice al nji bar malo pojede pa se tješim,ja se izdajam jer me grudi počinju boliti pa sam mu mlijeko davala na kašikicu al više prolije nego što popije,nemamo proljev ni turu hvala bogu al i ovo nas izludiuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11532
7.1.2010 8:41:44   
Anoniman
Proći će mila, nemoj se brinuti, sve user posted image  slabije papaju kad zubi rastu a to je sigurno kod njega čim nema proljev i temperaturu. Ne dajte se, čuvam fige da što prije počne dojiti user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 11533
7.1.2010 9:29:41   
Srculence
IZVORNA PORUKA: felix

jutrooo
mi amo sobro spavali nismo se niti jednom budili jeeee,,a jesam ja dva put ustajala provjeravala ga i pokrivala.Danas nam nestalo aptamila2.i sad sam dala bebimil2 prema uputama pedijatra da mlakom,vodom i dobro razblazim ZENE USPJELA SAMuser posted image user posted image a i Anel papal,papal sve je ustvari bilo do mene jer nisam znala smjesu napravit tako sam sretnauser posted image user posted image

Svaka čast!Bravo za anela i mamu!!!!

Evo da ne pišem drugi post da se i mi malo ovdje javnemo.Dobro smo i zdravo :- ) 4. januara nam je bilo puna 4 mjeseca.jučer smo bili na boci:Imamo 7kg i 64cm :-).Bocu je super podnio hvala Bogu.
Čestitamo sve male rođendane i šaljemo poklončićeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11534
7.1.2010 9:38:22   
istra09
Evo i mi da se javimo.
Danas nam je 6 mjeseci i imamo jedan zubić.
Dobro smo i lijepo napredujemo, pa su mama i tata sretni i zadovoljni.
Pusa svima.

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 11535
7.1.2010 9:58:04   
Mya_81 RR
Marinčii, nadam ste da ste imali mirnu noć user posted image i da će zubići izaći što prije. Mogu misliti koliko se sekiraš (eh, još se nisam razbudila i nisam ni pročitala kako treba, nemoj mi zamjeriti)

Mi se uskoro idemo spremati za još jedan božićni ručak...baš mi teško pada user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 7.1.2010 9:59:09 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu istra09)
Neposredna veza do poruke: 11536
7.1.2010 10:01:26   
Mya_81 RR
Marinčii, najbolji pokazatelj je li beba dehidrirala su prazna pelena i udubljena fontanela...pa prati to, ali mislim da on ipak uzme dovoljno...a i nas kad nešto boli nismo baš raspoloženi da jedemo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11537
7.1.2010 10:05:10   
Meri29
Dobro jutro, evo nas malo da nas ne zaboravite user posted image
Moram da pohvalim Majdicu, spava mi po citavu noc, probudi se samo jednom da jede, upiski se po noci, ali se ne budi pa joj i pelene mijenjam tek ujutro i onda se obavezno na cisto ukaki user posted image Ne budim je da jede vise, citala sam da ne treba, nego kada beba zatrazi.
Marinci bas mi je zao, Matej nam se sigurno pati, ali proci ce. Citala sam da nema frke i panike sve dok piski i kaki... Ja sam od prijateljice iz Australije dobila neki gel za zubice Bonjela, pomogne u sekundi, mi nismo jos isprobali, ali ona jeste pa ako mozes naci, makar preko nekoga u Njemackoj ili negdje vani, oni vjerovatno imaju...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu istra09)
Neposredna veza do poruke: 11538
7.1.2010 10:14:27   
anidla
Meriiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa sinoc super pajkijo....3 puta hranjenje i odmah nastavi....Lice mu je isto, ali ne zelim nikakave kreme mazati, samo ga cistom vodom kupam...kontam kupiti Mustelinu kupku, jel je ko probao? jel hidratizira kozu? l

pusa za sve user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11539
7.1.2010 10:19:07   
marinčii
moje drage nije ni kakio od jučer a piški al nije ko prije kad bi preko noći bila baš puna pelena ,jutros samo malo,nije dojio nikako od jučer u 12h jesam mu kašikom davala al ne popije ni 20ml,ma katastrofa neznam šta da radim,da ga vodim pedijatruuser posted image ,mm već na mene roji ti bi dite stalno doktorima vodala ,(već 4 puta sam ga vodila i svaki put sve uredu bilo,a ja digla paniku)pa sad neznam šta da radim,mya jeli mu smijem dat rižolino ili nešto sa svojim mlijekom da bar nekako ga unese

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 11540
7.1.2010 10:21:03   
noaa
marinci smijes mu dati rizolino sa svojim mlijekom i kupi dentinox kapi za desni jer meni je pedijatar rekao de calgel bas ne pomaze.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11541
7.1.2010 10:25:17   
dafri
marinčii vjerovatno nema šta ni da kaki jer slabo jede to nek te ne zabrinjava a naravno da možeš rižolino,kažu da kad bebiju niču zubići pašu kašice koje nisu ugrijane,probaj malo vode pa koliko hoće

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11542
7.1.2010 10:26:44   
Meri29
Anidla draga ljubi nam naseg druga malog. On je pravo dobar kad tri putra u noci jede, ova moja pisuljica voli da spava, ali napreduje pa se ne brinem . 

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 11543
7.1.2010 10:27:27   
marinčii
hvala vam drage moje,noaa uzet ću te kapi pa ćemo viditi,a i rižolino valjda bude htio,voćne kašice pola pojeo jutros i to je to,baš se sekiramuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11544
7.1.2010 10:32:17   
noaa
marincii probaj i ogrlicu,Noa je bila kao Matej i ja sam bila van sebe,kupila ogrlicu i nismo vise imali problema.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11545
7.1.2010 10:38:10   
dafri
marinčii, ako se baš bojiš dehidracije ,a ako neće vode probaj malo čaja ili soka,ne znam da li si mu davala,neka ne bude baš toplo jer im ne paše toplo zbog zubića

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11546
7.1.2010 10:50:21   
iv@ncica
marinci- imali  smo  ti  i  mi  te  faze  da  nece  nista,  ali  ako  ti  imalo  jede  bar  kasikom  ne  brini,  barem  nesto  unosi...ja  sam  se  prestala   toliko  sekirati  cim  je  poceo  kasikom..jer  mi  je  znao  danima  ne  dojiti kad  bi  ja  dobila  od  kad  se  rodio,  ponudi  mu  caja,  vode ,  sokica  pomalo ako  nece  na  kasiku  i  bocu  probaj  s  casom    to  je  kod  nas  palilo, jer  mu  pase  hladno  staklo  desnima..pa  nek  prolije  stavi  siperak...bitno  je  nek  nesto  uzima, a  probaj  mu  dvat  siku  u  polusnu  kod  nas  je  to  nekad  znalo  upaliti..i  inace  sve  ce  on  sad  pomanje  i  krace  da  doji...ali  ti mu  prvo  nju  ponudi..ja  to  i  sad  radim..iako  mi  je  andreja  skratio  podoje  one  brzinske ima  od  par  minura  od  4-tog  mjeseca...a  tada  nije  jos  nista  drugo  jeo..pa  normalno  je  da  se  moras  brinuti..a ako  ne  kaki  i  to  je  normalno  i  mi  preskocimo  nekad  hehehh...u  slucaju  da  potraje   sta  ti  fali  zovnuti  savjetovaliste  ili  ga  cisto  odvesti  jer  sad  svejedno  trebas  sa  6  mjeseci  ici  na  redovnu  kontrolu  pa  usput...user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11547
7.1.2010 10:55:30   
noaa
ja sam trebala u savjetovaliste sa 9 mjeseci al bio Bozic pa NG sta mislite hoce li mi praviti probleme ako je sad odvedem?

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11548
7.1.2010 10:56:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii
mya jeli mu smijem dat rižolino ili nešto sa svojim mlijekom da bar nekako ga unese

Sve od ''lina'' je od 6 mjeseci tako da smiješ dati...jedino je čokolino od 8 mj.

A daji mu svako malo nešto tekućine na kašikicu. Mislim da mu je sad lakše tako uzimati neko kad doji jer manje češe desni tada...i nemoj puno paničariti i voditi ga odmah kod doktora....sve će to biti super, a uskoro ćemo dobiti još jednog zeku user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11549
7.1.2010 10:59:00   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: noaa

ja sam trebala u savjetovaliste sa 9 mjeseci al bio Bozic pa NG sta mislite hoce li mi praviti probleme ako je sad odvedem?

Misliš obična kontrola, vaganje i to user posted image

Što bi ti pravili probleme...mislim da je tvoja stvar što nisi mogla tada dovesti Nou..user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 11550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  460 461 [462] 463 464   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *