|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.1.2010 12:30:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

I  nama  je  dans punih  9  mjeseci- user posted image

sahara  sretan  rodjendancic  od  nas ♥❤♥❤♥ -puno  cmmmokiccaaaaaa  pa  mozemo  praviti  parti  zajedno  hahahahuser posted image user posted image

Da,naravnouser posted image , sretan rodjendan malom Andreju, saljemo mu pokloncicuser posted image user posted image

Hvala svimauser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 11501
6.1.2010 12:31:15   
Nellica
Evo da se i mi prijavimo i pridružimo rodjendanskim čestitkama za Ajnu i Andreauser posted image user posted image user posted image

Nama je juče punih mjesec dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dojimo se i pajkimo, jutros smo se budili u dva i u pet.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11502
6.1.2010 12:33:37   
Anoniman
Nellica cestitamo maleni rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pilence malo!!

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 11503
6.1.2010 12:41:27   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Nellica cestitamo maleni rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pilence malo!!
i mi se pridružujemo čestitkama

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11504
6.1.2010 12:44:05   
Nellica
Hvala hvala hvala.......

Bubimo Vas!!!!!!!!! ja i pile moje malo

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11505
6.1.2010 13:11:35   
pocahontas
Andreju i Ajni sretni rodjendani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 11506
6.1.2010 13:15:36   
Anoniman
Nellice, sretna mjesecnica, kako smo maliuser posted image user posted image

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 11507
6.1.2010 14:26:12   
Apotekarka
Dobar dan...Joj ja sam vam nizasto toliko me stslo ne mogu o sebi sreca temp.nemam jos uvijek...Noc je bila mirnija samo se 5 put budio dodam dudu i to je to spacao od 22-9 jutros...Sad jedva zaspao...tajo ga uljuljao....
Da se pohvalimo da smo dobili poklon od violete ono kad u rodilistu dobijes poklon i kupon d se apise stih...Kadf danas zovu...Ih jesam im sklepala stihuser posted image
user posted image user posted image user posted image ..Dobili smo maramice vlazne,peskir,obicne maramice paket ,salvete,dnevne uloske i obicne....Kako pogodise da Antoniovamama smrce a treba i dobitiuser posted image ...a i Antoniu pri kraju vlazne maramice....
Ajnica i Andrej saljemo vam puno poklona i dobrih vibracijauser posted image user posted image
Nelice tajodjer sreta rodjendancuc s malim zakasnjenjem...A joj bas smo majusni...Bravo za ANela i bebimil...i mi pijemo naveliko i svidja nam se...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11508
6.1.2010 14:27:16   
Apotekarka
Cija vidim tu si,kako ste kako nam je cura,slusa li nevjestauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 11509
6.1.2010 14:44:19   
iv@ncica
Nelice - sletan  jodjendancic  evo  mami  torte  i  sokica  od  nas  da  beba  slatko  doji  poslijeuser posted image user posted image
Svim  ostalima  hvaaaaalaaa  od  nas  za  cestitke
Marinčii-   to  su  ti  zubiči,  i  kod  nas  je  tako  bilo  dok  nisu  počeli  izbijati,  pa  i  sad  se  muči  valjda  je  skontao  da  je  to  bol,  ako  ih  do  sad  nije  nista  bolilo...joj  muke  su  to  kod  nas  ih  tek  6..treba  docekati  da  svi  izbiju....uhhh  sretno  ti,  jesi  probala  ogrlicu..ima  ih  kupiti  u  ljekarnama  neke  su 30-tak  a  neke 50-tak  maraka bas  sam  jucer  vidjela;?

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 11510
6.1.2010 14:49:25   
Apotekarka
Nama slabo sta pomaze ni ogrlica a nosimo je s nepuna 3 mj.nitoi gel...kad uhvati bas uhvati...Nemamo jos ni jednog zuba a muce nas s 3 mjeseca....

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11511
6.1.2010 14:51:35   
Apotekarka
Moja marinci takav plac nocu kod nas traje neka 2 mj ja mu malu dudu calgelom namaze i smiri se sreca duda postoji...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11512
6.1.2010 15:42:00   
marinčii
ivančic@ a baš je strašno zaspe i onda odjednom plač ,ma ja navikla da je on miran pa me sad strah zašto plače,a ja nešto ne vjerujem u te  ogrlice i iskreno da ti kažem bojim se to mu stavituser posted image
apotekarka kod nas evo tri noći zaredomal sinoć baš urnebes plač do 3 sata nismo zaspali,neće da doji neće dudu valjda ga vriđa ma kaos,samo da brzo prođe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 11513
6.1.2010 16:34:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lirio

znam dušo kako ti je...užas jedan...meni je pomagalo kad malo mirujem, i inače me je manje boljelo kad ujutro tek ustanem, valjda se odmorim...a mila moja bambi ti si se rano i podigla,moraš što više ležati...a de mi reci jel i ti imaš osjećaj da dole nešto pucketa ili kao da se nešto pomjeri???

nemam osjecaj nego cujem lomi krsi... sve kontam polomi se svaka kost... a i jesam se odmah nadigla ni dana nisam lezala... glupson

inace mi je bebac masallah mirnica je pravi, hvala Bogu pa me makar on ne zeza... i mlijeko nam je nadoslo pa fino rucki... evo zaspao je u tri i jos uvijek spava Nane mamino...
Sabina se igra u sobi da ne probudi braca... pozdrav za sve od nas

< Poruku je uredio Bambi09 -- 6.1.2010 16:41:48 >

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 11514
6.1.2010 16:55:36   
Anoniman
Nellice, sretna mjesecnicauser posted image user posted image user posted image

e, ja se vala naspavala...hvala mojoj dragoj mami...ups...ovo treba valjda na temu porucite nekome.....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11515
6.1.2010 18:26:35   
Anoniman
Evo i mi se tek probudili user posted image , spavali smo 2h, ja kao nova user posted image

Našoj dragoj Ajnici sretan rođendan, mi smo se nafurali na lovu pa vam šaljemo user posted image novce - kupite šta vam treba user posted image
I drugu Andreju sretan rođendan user posted image user posted image
Nelice sretan i vama prvi mali rođendan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11516
6.1.2010 19:04:46   
Sonja
zdravooo
cestitam rodjendancice svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi danas bili na rr kafi a adi nesto nervozan samo mu se pajki izgleda ovo vrijeme..
bas je nervozan..
joj da hoce brzo proci zima.. ne podnosim je nikako a haman ni Adinuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11517
6.1.2010 19:08:14   
Mya_81 RR
Da nabrzinu i mi naletimo malo da vas pozdravimo i da čestitamo svima rodjendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danas radili urinokulturu i briseve grla i nosa...u ponedjeljak su nam nalazi i nadamo se dobrom user posted image

Idemo se sad opet baciti na pravljenje kolača...danas smo jako vrijedni user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11518
6.1.2010 19:12:55   
škorpija
Mia držimo vam fige da nalazi budu ne dobri već superuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11519
6.1.2010 20:26:31   
Anoniman
Mya sreto,da nalezi budu ureduuser posted image
Mi smo danas nervozni,eto mi ga na hvalila i pokvarilauser posted image user posted image ne ozbiljno,inace mi spava u dani po pola sata 20min kako kad a danas,npr.kad treba jest to guzonja zna na 4sata on nemoze vise izdrzat,i hoce da spava zaspi nahranim ga,podigne spustim samo sto zatvorim vrata ,mislim zaspo kad on place gleda.
I tako citav dan spavao oko,11do pola 1.i to je to za citav dan ono sve po 5min.i manje.
Nadam se da ce rano leci,zato veceras eno mm ga odveo kod sveki,,da malo odmorim.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11520
6.1.2010 20:37:44   
mojbebac
samo da vam se javimo da smo tu, da vas sve puno pozdravimo, mlao smo u guzvi ovih dana pa nas nema ..... cestitamo sve male rodjendane i zubice koje smo propustili, pozelimo dobrodoslicu novim kolacicima ..... mi smo opk, sve standardn, bebac super jede i spava, puzanja jos nema ..... a ni novih zubica .... ljubimo vas sve puno

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11521
6.1.2010 20:40:56   
Ella_H
Poz bebice i mame...
Mya nadam se da ce sve biti dobro s nalazimo
svim bebicama koje su porasle za jos jedan mjesec
ljubimo i cmokimo hehe
skorpija tvoj sin i moj lice pravi mali krajisnici heheeh
moj mali isti svekar a svekar je porijeklom iz krajine pa ga zezam malo
buckice male...Ammar danas malo zeza bila prijateljica pa ga nosala
pa hoce jos nece da spava prolopovio se malo...
Kod mene user posted image vjestica 10 dana trajeuser posted image
Neznam ni ja sta cu ispocetka s tom Mirenom malo imala ta medju krvarenja
pa poslije se smirilo i prosli mjesec jedva ista a sad 10 dana hmmm
mozda i od stresa svasta sam proslu godinu dozivjela
Ljubim vas odoh biti malo vrijedna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11522
6.1.2010 21:59:30   
škorpija
skorpija tvoj sin i moj lice pravi mali krajisnici heheeh

Ah draga nisu oni bebeli, nego kršni su krajišnici touser posted image , ja svim objašnjavam tu razliku al džabauser posted image  hajd stavi fotkicu na avatar ili na "slike naših beb" baš me interesira da ih uporedimuser posted image

Ja evo ispunjavala 2 sata onu knjigu "Moja prva godina" uh crkoh dok nađoh datume kad je dobio zubić, kad je propuzao itd, ma nešto sam i ofrlje stavljala, šta ona zna kad je bilo, a i ko da će ga biti briga za 10-20 godinauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11523
6.1.2010 22:04:39   
iv@ncica
eehhej hvala svima na cestitkama..evo stavljamo i slikicu na bebe 2009 povodom rođendana,
mya zelimo dobre nalezeuser posted image
i mi smo popunili bebinu user posted image prvu godinu vecinom..ali ima jos..
marinci i apotekarka..ja imam ogrlicu dobila je, ali je isto rijetko stavljam..vidim da se svejedno borimo sami ..o od nje me isto strah da se ne zaglavi --pa kad je ima vjecno je kontroliram...i skidam pa onda zaboravim staviti...uhh

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11524
6.1.2010 22:06:07   
Mya_81 RR
Joj, ja se odmah sjetim moje seke i mene - ona je imala tu knjigu, a roditelji su se zaista potrudili ispuniti je, dok je za mene nisu uzeli...i kad smo bile male sestra me je uvijek provocirala u onom dječijem stilu ''ja je imam, a ti nemaš'', a mene je naravno to užasno izludjivalo, mislim to joj je očito i bio cilj user posted image ...kad smo odrasle poslije smo je rado zajedno čitale user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *