|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  458 459 [460] 461 462   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.1.2010 8:38:24   
Mya_81 RR
Nadamo se da nam prijatelj Benjo ne zamjeri što mu prije nismo čestitali mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo spavali bolje, ali je opet bilo 3 budnjenja, ali eto svejedno bolje nego prethodnih noći..

P.Mama nema komp, a Ex Yu bude na FB...

user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11476
6.1.2010 9:07:20   
pocahontas
ex yu nas je napustila odavno user posted image

sinoc smo spavali uz visestruka budjenja..skontala sam da sada kako se moze bez problema okretati na sve moguce strane, nekako sam sebe probudi prilikom okretanja...ja ga spustim na stomacici da spava, medjutim, nadjem ga za sat vremena na nemogucem mjestu u kreveticu i u nemogucem polozaju sklupčanog kao bananu i otkrivenoguser posted image a uz to sve, nekada me doceka u polozaju puzanje i oči ko fildzaniuser posted image ..ja ga onda brze bolje dok se nije razbudio na podojoni i nastavi hB...sreca pa nema igranja navece..
mi odavno znamo reci pa-pa, ali bas svaki put potrefi..ja kad nisam u nesvijest pala...pa kako oni to znaju, e pa stvarno? user posted image sa lakocom dodjemom od tacke A do tacke B, ne puzemo ono pravo ali se vucemo po podu bez poroblema...imamo tendenciju i da iz tog polozaja na sve četiri sjednemo sami user posted image ma sta da vam kazem, prava beba iz tablica-nema kada ti hoces, vec kada on hoce i moze i sve po pe esu user posted image jos malo pa cemo pisati sva slova i brojati na engleskom do desetuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 6.1.2010 9:12:16 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11477
6.1.2010 9:18:14   
Mya_81 RR
I mi već neko vrijeme možemo od tačke A do tačke B ili možda bolje reći od B do A jer ide samo unazad. Kauč nam više nije siguran, a ovih dana ne smijemo na pod jer su nam opet isključili grijanje user posted image ...a prvi put kad smo je stavili na pod u jednom trenu skužim je a ona ispod stola, samo joj glava malo viri user posted image

Zaboravih napisati da je od jučer počela stavljati noge u usta, ali iz jednog čudnog položaja s obzirom da nam bebele none ne daju drugačije user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 6.1.2010 9:20:06 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11478
6.1.2010 9:21:48   
pocahontas
Mya dakle pocelo jeuser posted image e sad kauc mozes komotno zaboraviti...mi smo odavno na podu, na kaucu ni pod razno, jedva ga posliej kupanja obucem i namazem..to je borba nevidjena..treba nam uvijek asistencija tajeuser posted image ...može se mrdati uhhhhh, a i ima snage tako da, ko zna gdje bi ga i na cemu zatekla da nisam stavila blokade i po podu....evo se upravo buni sto mu se džinovski jastuk našao na putu....

< Poruku je uredio pocahontas -- 6.1.2010 9:22:55 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11479
6.1.2010 9:29:02   
Hanady RR
Dobro jutro mamice i bebice.

Evo malo virnusko da vidimo šta ima novo al nemam snage sve čitati pa ću drugom prilikom, na o či nevidim od umora i pospanosti. Tačno nesmijem da sjedem na Ugao zaspala bih a sama sam sa njih dvije danas. Juče dolazili gosti pa još puno djece ona nikad po danu nije spaval, sinoć jedva zaspe oko 23,00 h i to nakon što sam je po guzi pucnula jer ona sezaigrala aman koda je rano jutro i sve nešto pjeva. Neznam kako samo može izdržati da nespava toliko. Noćaš se 1000 puta probudila plače, zove, priča, a ona ne da puže po krevetu već se fino uspenje na stranicu i pjeva ....samo kad jednom izleti na glavu.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11480
6.1.2010 9:34:02   
reallove
Dobro jutro dragi nasi....
Emin je vec odavno aktivan,prica,vristi,okrene se na stomak pa hoce da puze,vrti nogicama i rucicama...spavali smo super hB..budili se jutros u 7 papali i nastavili spavati do 10...pozdravljamo vas sve  puno..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11481
6.1.2010 10:27:12   
Anoniman
Jutrica!
Nama je danas punih 9 mjeseci pa evo da malo zasladite user posted image user posted image user posted image , jos uvijek smo krezaviuser posted image , ali ostalo je sve ok!
Pusa svima!

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11482
6.1.2010 10:48:29   
iv@ncica
 I  nama  je  dans punih  9  mjeseci- user posted image
castimo  vas  vse  sokicima i  kasicamauser posted image user posted image ,  a mame  tortom  i  kapucinom user posted image nili  da  vam  ponudimo  nesto  dijetalno  hahahhahauser posted image user posted image

sahara  sretan  rodjendancic  od  nas ♥❤♥❤♥ -puno  cmmmokiccaaaaaa  pa  mozemo  praviti  parti  zajedno  hahahahuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.1.2010 10:53:55 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11483
6.1.2010 10:52:30   
iv@ncica
Apotekarko  user posted image user posted image user posted image -sta  cu  se  ljtit  ta   nasmijali  smo  se  pravo,  a vodoinstaleru  isto  nebi  bilo  mrsko  da  je  vidio  mamine  5-tice  hahhaha..samo  ih  Andrej  ljubomorno  krije  i  cuva,  samo  mu  oci  ispod  majice  vire  i  cuje  se  mljackanje...hahahasvaki  put  me  iznenadi  nesto..ovo  dojenje  zna  biti  koliko  tesko  toliko  i  smijesno.
i  mi  smo  se  nocas  kao  i ostalih  noci  nervozirali,  vrtili,  stalno  budili..ali  ja  toliko  navikla..da  ne  znam  sto  cu  kad  podjem  raditi ...moj  dragi  ne  zna  spavati  i  uvijek  nervozno  spava..jojj..user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11484
6.1.2010 10:58:09   
reallove
Cestitamo sve male rodjendane i saljemo puno poklona..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11485
6.1.2010 11:01:08   
škorpija
Sretan rođendan Ajniciuser posted image ,

eno ja svog strpala u hodalicu, stavila ga ispred tv i gleda baby einsteina, hvala bogu, sad mu je to pravo zanimljivo, pa mogu nekad i ručak spremiti ili ovako malo  više na inti bitiuser posted image .
jutros smo spavali do 10user posted image , tajo nam napravio flašu u pola 9 kad je krenuo na posao i mi nastavili poslije zzzzzz, naravno zajedno u krevetu, on se raširi a ja ko siročeuser posted image .
ljubi malu raju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 11486
6.1.2010 11:01:54   
škorpija
Ivančica, sretan i vama rođendanuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11487
6.1.2010 11:17:03   
Anoniman
Sretan rodjendan nasoj Ajniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Andrej joj saljeuser posted image

Sretan rodjendan i nasem imenjaku Andrejuuser posted image user posted image user posted image

Ja evo jedva gledam...jedva cekam da mi mama dodje s posla da malo legnemuser posted image ...jutros saam ga skoro zgnjecila, posto je spavao citavu noc u nasem krevetu...kada je sat zazvonio  ja preko njjega... onako pospana...samo da ga ugasim...skroz zaboravila na dijeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11488
6.1.2010 11:26:18   
škorpija
skroz zaboravila na dijete

ih ovo mi se redovno dešava, dok ne dođem sebi, kontam ko je ovaj nesretnikuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11489
6.1.2010 11:32:58   
marinčii
jutro generaciji,čestitamo roćkase Ajnici i Andrejuuser posted image user posted image user posted image
mi smo imali užasnu noć nikad dosad ovako,zaspo u pola 9 al nije ni sat vremena kad plač mm ga uzeo pa se smiri ,on ga spusti on u plač i tak sve do 3 sata ,nije htio dojit,čim sisu u usta počne krika tek jutros u pola 11 je dojio a nije od sinoć u 7,više neznam šta mu je a evo i sad je nervozan užasno,sinoć mu dala sirup i tek onda zaspo do 6 sati user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11490
6.1.2010 11:44:56   
škorpija
marinči sve mi to zvuči da su u pitanju :ZUBIIIIIIuser posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11491
6.1.2010 11:54:01   
Anoniman
jutrooo
mi amo sobro spavali nismo se niti jednom budili jeeee,,a jesam ja dva put ustajala provjeravala ga i pokrivala.Danas nam nestalo aptamila2.i sad sam dala bebimil2 prema uputama pedijatra da mlakom,vodom i dobro razblazim ZENE USPJELA SAMuser posted image user posted image a i Anel papal,papal sve je ustvari bilo do mene jer nisam znala smjesu napravit tako sam sretnauser posted image user posted image
Jutros smo papali kasicu,povrtnu skoro flasu i sada spava.
ljubimo vas

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11492
6.1.2010 11:54:16   
marinčii
IZVORNA PORUKA: škorpija

marinči sve mi to zvuči da su u pitanju :ZUBIIIIIIuser posted image
ma vjerovatno jesu,ovo je već treća noć zaredom da je nervozan al noćas je baš bio urnebes,glava mi puca nisam spavala tri satauser posted image ,nadam se da će brzo niknuti i da će mu bar malo lakše biti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11493
6.1.2010 11:56:40   
Anoniman
Anderu,iAjnici cestitamo rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Marinci,bas mi je zao Mateja a i vasuser posted image user posted image sigurno su zubici ljubimo vas da sto prije niknu da vas nemuce viseuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11494
6.1.2010 11:58:48   
Nunichi
Sretni mali rockasi Ajnici i Andreju... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo fuj, odnosno mama je. user posted image user posted image Nakon milion budjenja, moja draga kcerkica je ustala u pola 5 i igrala se do pola 7...onda je opet zaspala do 8h. I evo jos uvijek tambura po kuci. user posted image user posted image user posted image user posted image
A ja samo cekam neki znak pa da zaspe i da joj se pridruzim... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11495
6.1.2010 12:01:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

skroz zaboravila na dijete

ih ovo mi se redovno dešava, dok ne dođem sebi, kontam ko je ovaj nesretnikuser posted image

user posted image user posted image user posted image dobro je onda...ja vec mislila da je samo kod mene takouser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11496
6.1.2010 12:02:21   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Anderu,iAjnici cestitamo rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image
Marinci,bas mi je zao Mateja a i vasuser posted image user posted image sigurno su zubici ljubimo vas da sto prije niknu da vas nemuce viseuser posted image user posted image

hvala ti draga i ja se nadam da će brzo da ga više ne muče,najgore od svega ga je slušat kako plačeuser posted image user posted image   

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11497
6.1.2010 12:04:07   
Anoniman
a jojj nunchi bas mi je vas zao ta mala bica haman nemaju mira puna energija,user posted image user posted image ja sad zasad nemam stim brige a sta ce biti poslije neznam budemo vidili.
Mi smo oko 8.ustali igrali se u kreveticu sami,ja ga virila tako do pola9 vidim poce kmezit dam mu,cucu i zaspi do pola 10.mogao je jos al ga ja budila .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11498
6.1.2010 12:06:05   
Anoniman
mogu mislit marinciuser posted image mi se idemo sunetit 15tog aBd imamBRIGU ima da place ,nejgore je kad se on zakoceni i pocne od silnog jecanja povracat toga se najvisee bojim......
A mogu mislit jos kad nam nastupe zubici,nista nam nece biti bolje od vas!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11499
6.1.2010 12:16:57   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

mogu mislit marinciuser posted image mi se idemo sunetit 15tog aBd imamBRIGU ima da place ,nejgore je kad se on zakoceni i pocne od silnog jecanja povracat toga se najvisee bojim......
A mogu mislit jos kad nam nastupe zubici,nista nam nece biti bolje od vas!!!

ma užas jedan a što je najgore ne možeš im  pomoć jedino ih nosat da im bude bar koliko toliko lakše 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  458 459 [460] 461 462   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  458 459 [460] 461 462   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *