iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: noaa ama ivancice morala sam ima ovdje nekih sto se prodaju da su iz MO,a u Stocu blizu mene zivile...ja sam se bar primakla mostaru-rodoc a sto taj tvoj malac prica Noa skroz malo ma skuizla sam, salim se ja samo neka si ti fino to pojasnila e moj ti se sad malo uozbiljio, zamomcio, prije je svasta brbljao i smijao se svacemu, sad ono promisljeno kad on hoce da zove, prica, tašuna govori papa...pokazuje ko je ko...uce oni brzo, nego mi je smjesno kako imitira, i kuzi recimo malca od sestre zove i vristi za njim dade-mali je david, malenu od sestre laru- isto voli , ali posto ona nesto stalno kaslje ovu zimu on hoda u hodalici za njom i glumi da kaslje i zove je tako kasljucanjem, a cuku bas pravo zna i zove ono vau vau, i vec zna ne-ne i pec - pec odmah se naljuti ali ne smije dirati, npr.pekaru dvd, tv i sl..a mi ti zivimo iznad stadiona pa ti znamo i navijati i mahati rukama i salom hahhahahahh Apotekarko-i andrej zna tako reagirati na neke ljude, sto su veci vise znaju i kontaju
< Poruku je uredio iv@ncica -- 17.1.2010 23:14:51 >