|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  490 491 [492] 493 494   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.1.2010 15:25:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

felix mila, ma uzmi ga uza sebe što da ne, ma neće to njega tako boliti kao što misliš, pa zamota no je zar ne....a ako nisi sigurna fino nazoveš doktora i pitaš...ipak on najbolje zna.

ne,nije zamotano to nerade kod nas privatnici posve je drugacije nego kad odes u dz.
Samo,stavim na vrh cune gela,namazem i pempu zamotam i to je touser posted image
Al vidi nepita smijemli,ga dici da podrigne.Pa probat cu polako.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 12276
18.1.2010 15:25:49   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: marijanna

mogu li vam se pridružitiuser posted image ,nadam se da me primate u drustvo..moj Nikola se rodio 28.09.09

DOBRO NAM DOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12277
18.1.2010 15:26:50   
Mya_81 RR
Čestitamo male rodjendane koje smo propustili...nego, Marinčii, jeste li dobili zubić (nisam još uspjela sve pročitati, trebat će mi malo vremena, bogami ste se raspisale user posted image )

Marijanna, naravo da vas primamo i dobro nam došli user posted image

Marinčii, zanemari porukicu - vidjela sam potpis user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 18.1.2010 15:28:08 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12278
18.1.2010 15:26:58   
Anoniman
hvala Hanadyuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12279
18.1.2010 15:29:27   
Hanady RR

hvala Hanadyuser posted image

Sad nam odmah jednu sličicu stavi...da ga hvalimo user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12280
18.1.2010 15:29:54   
noaa
marijana dobro dosli ti i nikolauser posted image mya drago mi je da ste opet tu i da je sve ok.user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12281
18.1.2010 15:31:38   
myb@by

IZVORNA PORUKA: anidla

Atarka user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala puno na ovom postu, puno znaci sad... izvini sto se ne javljam u zadnje vrijeme, ali sve se vrti oko Noe, kilaze, vakcine, i tih kvrzica po vratu....samo da dodje subota....imam osjecaj da necu spavati....

Ljubi pile malo!

Anidla duso ako si toliko uspanicena naruci se kod nekog privatnika ranije da se ti psihicki rasteretis.Da je ne daj Boze nesto opasnije odma bi tebe dr uptila na pedijatriju.Bice to sve ok abDuser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12282
18.1.2010 15:32:50   
myb@by

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ukratko: NE SLUŠAuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12283
18.1.2010 15:33:47   
Anoniman
marijanna dobro dosla tebi i tvom bebacuuser posted image user posted image
marinci,grizel matejuser posted image cicu kad hapi!!!

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 12284
18.1.2010 15:33:51   
Anoniman
hvala na dobrodoslici,noaa ja sam iz  mostara pa blizu smouser posted image  evo cim ga nahranim stavljam slicice da vidite mog djecaka

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 12285
18.1.2010 15:35:47   
noaa
marijana super taman smo neki dan kukale kako nas je malouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12286
18.1.2010 15:37:47   
myb@by
Marijana dobro došli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12287
18.1.2010 15:39:12   
Nunny
pozdrav lijepe moje evo mi smo sad bili u Omer Maslic na prvu kontrolu primili vakcinu malo pakili user posted image sada hvala Bogu ima +1050grama na kilazu po rodjenju zdrav je i dobar a mama je najsrecnija na svijetuuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12288
18.1.2010 15:45:09   
Hanady RR
Nunny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredak a za bocu...nemoj biti tužna pa ona je za njegovo dobro koja suza zbog primanje iste neće biti viška user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 12289
18.1.2010 16:02:25   
Anoniman
Nunny mila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za napredovanje... ma Ali mora biti dobarnema sumnje...
ja sam danas tuzna pravo i zabrinuta... evo cijeli dan Ermin podoji ali mu malo i moram svaki put poslije podoja dati i manju dozu flasicu... ne znam sta se dogadja... prvih pet minuta podoja traje kako treba, nakon cega se pocne ljutiti i pljuvati dojku da bi je opet uzeo pa vrti glavom pa baca nogicama... isto kao da mu nema mlijeka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ali jos vise me buni kad izvadim dojku i stisnem mlijeko se pojavi... a gledala sam i po ustima nema krupicu nema nista da bi mu smetalo... bas sam zbunjena...

Neposredna veza do poruke: 12290
18.1.2010 16:07:55   
Mya_81 RR
Anidla, mogu misliti kako ti je...bila sam u sličnoj situaciji ovih dana i znam kako sam se osjećala kad je odjednom doktorica k'o iz vedra neba rekla  da moramo snimati bubrege da slučajno ne postoji neka anomalija user posted image ... sretnooooo i nadam se da će to sve biti kako treba user posted image user posted image

Škorpija, kako je sa spavanjem...nadam se da je bolje nego kod nas...kod nas je sve gore i gore...ja stvarno ne znam šta joj je, ali zapravo najviše mislim da je postala svjesna da me može zajuser posted image pa iskorištava kako stigne user posted image ...preko dana smo super, baš uživamo, još kad bi bar smanjili budjenje na 2 puta bila bih presretna....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 12291
18.1.2010 16:09:48   
MinaMM
Bambi to i moj A zna raditi a nisam mu davala AD mlijeko. Ne desava se to bas cesto. Ali ja ga prebacim na drugu dojku ili promijenim polozaj dojenja ako je bio kolijevka ja legnem i on se smiri. POnekad mislim da mu polozaj smeta jer cim legnem i u lezecem ga dojim on smireno jede.
BTW - Rodjen je sa 4150 a prekjucer ga vagali sa 2 mjeseca ima 6500user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Poruku je uredio MinaMM -- 18.1.2010 16:15:04 >

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12292
18.1.2010 16:14:59   
škorpija
uh šta ste napuisale od jutros dok me nije bilo, neki iznenandni gosti naletjeli, nisma ni komp uspjela ugasiti.
Mia drago mi je da ste opet tu i da je minjica dobro osim što ne sluša, hahah to se na dečak ugledala. Mene je da izvineš zauser posted image  ona tema "kako ukinuti noćni obrok", jednom se budio da jede i ka dsma mu pokušala ukinuti tak obrok sad je opet počeo da se budu 2 puta da jedeuser posted image , ali otrpilike svaku treću noć ima napade ludila od 4 do 6 ujutro, neće da spava, hoće da se igra, pa bude plača i svega

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 12293
18.1.2010 16:18:55   
Hanady RR
Bambi djete se igra sa tobom.

Promjeni položaj, drugu dojku ponudi il ustani malo prohosaj tepaj pa opet u položaj za dojenje...zeza te skontala bebača da ima koga zezat pa koristi.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12294
18.1.2010 16:19:01   
MinaMM
Anidla duso mogu misliti kako ti jeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Iskreno se nadam da ce sve biti kako treba. Saljemo drugu Noi puno poljubaca i puno srece mu zelimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12295
18.1.2010 16:20:52   
Anoniman
stavila sam slike mog djecaka pa tko želi može vidjetiuser posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 12296
18.1.2010 16:22:12   
Hanady RR

stavila sam slike mog djecaka pa tko želi može vidjetiuser posted image

Gdje ženo, na kojoj temi ja ne mogu da nađemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12297
18.1.2010 16:22:14   
Nunny
Hanady hvala ti user posted image
bambi nemoj brinuti i moja zabica je to znala da radi pocne da rezi user posted image user posted image user posted image moja mala huica ...al valjda ga muci stomacic ili sta vec ja ga dignem da podrigne mazim da se razljuti pa ga opet stavim da pije...a kad to radi nocu a ja umorna onda ga malo prevarimuser posted image user posted image kanem na grudi kap dvije sab simplexa i bude mu slatko onda ne pusta user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 18.1.2010 16:23:32 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12298
18.1.2010 16:23:44   
Anoniman
Mina masallah tvoj bebac pravo napredan...
Hanady, ma izgleda da je stvarno tako... Evo dala mu opet malo flasicu popio i smirio se... odem presvucem majicu jer me malo povratio dodjem nazad i dok napisah onaj prethodni post pogledam majica sva mokra od mlijeka... znaci ima nego on nesto izvodi bijesne gliste...
evo ga sad napunio gace pa me gura nogicama da ga presvucem... joj joj hocu ga tacno isibati... user posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 12299
18.1.2010 16:26:25   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mina masallah tvoj bebac pravo napredan...

evo ga sad napunio gace pa me gura nogicama da ga presvucem... joj joj hocu ga tacno isibati... user posted image

Hvalauser posted image .Ali nemoj ga tuci - rodjen je na moj rodjendanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  490 491 [492] 493 494   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  490 491 [492] 493 494   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *