|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  510 511 [512] 513 514   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
22.1.2010 16:34:05   
Anoniman
evo i mene opet vama bila na faxu  mm ga  cuvao,a iv@ncice ni mog nikolu  jos nitko nije cuvao osim mene naravno koja sam stalno s njim i mm,a ponekad mi bas fali da ja i mm odemo negdje samiuser posted image  Nikola mi danas nije povracao cak ni bljucao user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12776
22.1.2010 16:45:45   
Anoniman
Cao, evo da se i ja napokon javim, cijeli dan trka-frka, a o noci bolje da ne govorim ,ovi zubi nas izludise, mi kasno legli i dotad se ona vec naspavalauser posted image pa onda plac i razbudila se toliko da je cak bilo i tasun tasun u krevetu jer je to jucer skontala pravilno raditi pa da dijete ne zaboravi vjezba u po nociuser posted image , a mislim da cemo i mi uskoro dobiti prvi zubicuser posted image , lijeva jedinica donja je na pomolu, mislim jos ne viri ali su desni spremneuser posted image
Imate pozdrave od P. mamme, jucer smo se setale s njom i Lauricom, kod njih sve ok ali nemaju jos net.

Pusa nasem slatkisu kojeg sam jutros vidjela, zna on ko jeuser posted image user posted image , i mamica ima preslatku frizuruuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12777
22.1.2010 16:45:47   
Super dada
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

zene se dale u druge stvari hranimo i ganjamo bebe i farmu user posted image

E vala bas je tako. Da nema RR i FarmVille ne znam sto bi mi bio izduvni ventil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Car mamin je stigao 13.8.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 12778
22.1.2010 16:47:00   
Apotekarka
Ajme,ajme koliko ste pisale,meni bebi spava,tajo dosao pa smo se malo izmaziliuser posted image ,pa reko da vidim stanje sa zivotinjskim carstvom a vas ne mogu zaobici da vas samo pozdravim...
Ex yu jesi ti ziva?
Hanady opa nesto je to sumljivo,znaci nema te nocas oko 2 ovdje,veli muz ma ona moja samo na forumu vrijeme je da je malo skinem s kompjutora...user posted image
marijana bravo sto ne bljucka
ivanak i moj je dobio samo 760 gr za 55 dana aztnao dobiti po 1600 kg mjesecno...imao je prije 8 dana 8760 kg a kaki triput obvavezno...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12779
22.1.2010 17:24:57   
Anoniman
stao mi tacno na jajnik nogicom i propo unutra skroz n

user posted image user posted image user posted image user posted image dobar je majkemi ljubim ga punoooouser posted image user posted image user posted image
handy  lijepo se provedi veceras s muzekomuser posted image
apotekarko,
ti bona polako s mazenjem muzeka nije bilo dugo kuci da nebi zaglaviliuser posted image
kad smo,vec kod toga mazenja i meni fali,user posted image stala,al nema se kad od anela svaki dan se nesto hoce,prica sprema ono na kraju sve vjear odnese u zaborav heheheh

< Poruku je uredio felix -- 22.1.2010 17:28:28 >

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 12780
22.1.2010 17:26:56   
škorpija
Danas je i drugu Rafi rođendan user posted image pa mu ovom prilikom čestititamo, punih 8. mjeseci, evo cukouser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12781
22.1.2010 17:29:29   
Anoniman
evo,cestitamo drugo rafi rodjendan evo mu punoooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12782
22.1.2010 17:42:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, evo da se i ja napokon javim, cijeli dan trka-frka, a o noci bolje da ne govorim ,ovi zubi nas izludise, mi kasno legli i dotad se ona vec naspavalauser posted image pa onda plac i razbudila se toliko da je cak bilo i tasun tasun u krevetu jer je to jucer skontala pravilno raditi pa da dijete ne zaboravi vjezba u po nociuser posted image , a mislim da cemo i mi uskoro dobiti prvi zubicuser posted image , lijeva jedinica donja je na pomolu, mislim jos ne viri ali su desni spremneuser posted image
Imate pozdrave od P. mamme, jucer smo se setale s njom i Lauricom, kod njih sve ok ali nemaju jos net.

Pusa nasem slatkisu kojeg sam jutros vidjela, zna on ko jeuser posted image user posted image , i mamica ima preslatku frizuruuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dusa slatkauser posted image user posted image ...a mogu misliti vama prenosauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12783
22.1.2010 17:48:07   
Anoniman

jer smo vec nagurali na skoro 15 ...

Mašala!!!! E nek neko konačno ima više od mog B user posted image , uvjek smo se osjećali nekako deeeeeeeeebelo na ovoj temi user posted image user posted image
Nedostajali ste nam , nek ste se vratili user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 12784
22.1.2010 17:50:14   
Anoniman
Drgu Ajdinu i drugu Rafi sretan rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady lijepo se provedi user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12785
22.1.2010 18:02:02   
Anoniman

zene se dale u druge stvari hranimo i ganjamo bebe i farmu user posted image to je sve sto nam je ostalo ja od ovog svog nemogu maket penje se uz sve sto mu dodje blizu nemiran je da Bog sacuva al je i simpatican i vraglast ... cvjece zemlja papir cigare to mu je poslastica sve mi pojede po kuci stalno moram bit snjim ... a o kilicama ja nebi mi nismo kompetentni jer smo vec nagurali na skoro 15 ... al uopste nigdje nije debeo ono da je debeo sta ja znam jest buca i ima slaufice malo ... al je taman ...

AL je zato za nosanje pakao ledja me bole da nemogu maket cjeli dan je po meni i odvali mi sve ... juce sam popila analgin jer je hodo po meni i stao mi tacno na jajnik nogicom i propo unutra skroz nekako to me tolko ukljestilo da nisam mogla 2h ustat ... ma ludnica je snjim

ko nam se javia...ko nam se javia...neka, neka....draza ti virtualna farma od nasuser posted image user posted image user posted image

ljubi tog vrazickauser posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 12786
22.1.2010 18:55:04   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

Danas je i drugu Rafi rođendan user posted image pa mu ovom prilikom čestititamo, punih 8. mjeseci, evo cukouser posted image user posted image

jao hvala bas ste slatke sve...ljubac Ajdinu, Benji i Anelu od druga Raffija..user posted image i mi cestitamo drugu starijem Ajdinu devetomjesečnicu....ima da nas brani u raju ako nas ko bude dirao jer je on veci, stariji i jaci

danas smo se setali u glanc novom Mei Taiu user posted image i guza mala je zaspala iako je bio led vani..

mi smo u par dana pravo postali veliki-dizemo se na koljena svako jutro i iz krevetca virimo mamu i taju..pokusavamo na noge ali jos se nismo samostalno digli...sjedimo sami bez podrske i iz lezeceg polozaja se podignemo sami u stabilan sjedeciuser posted image (do jucer mi je to bila naucna fantastika, ali mi smo zivi dokaz da se transformacije dogadjaju preko noci)..puzemo kao vojnici u rovu i to jako spretno..nije jos skontao da mu je lakse na sve cetiri-sada nekako vise ruke koristi nego nogice........pucamo po dva do tri obroka dnevno i sisamo savaki čas..

ljubimo vas sve user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 22.1.2010 18:58:14 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12787
22.1.2010 18:58:09   
Anoniman
Sa malim kasnjenjem cestitamo nasim drugovima rodjendane, Ajna vam salje user posted image user posted image user posted image , ali samo drugarske, ipak ste vi balavciuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 12788
22.1.2010 18:59:28   
pocahontas
hvala drugarici Ajni...ali eto da zna, Raffi voli i starije koke (ovo nek se zna ako ga Lamija nogira zbog druga Ajdinauser posted image )..

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12789
22.1.2010 19:00:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala drugarici Ajni...ali eto da zna, Raffi voli i starije koke (ovo nek se zna ako ga Lamija nogira zbog druga Ajdinauser posted image )..

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12790
22.1.2010 19:04:26   
Mya_81 RR
Vidim ja ovdje neke pokušavaju zakuhati situaciju user posted image ....dalje prste od našeg dečka da ne bi mi morale dolaziti u SA i praviti frku user posted image

Čestitamo i slatkom Rafiju mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12791
22.1.2010 19:07:44   
iv@ncica
Rafffooooo--  sretan  ti   rođđđeeeendaaaaannn...evo  i  tebi  paket  jumbo  pelena...mami  ce  bit  drago..a  tebi  igracaka  i  svega  drugoga...kisi -- kisssiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12792
22.1.2010 19:09:09   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

ma vjerovatno vam to ne bi preporučili da nije nepohodno, mi smo požurili jer se bebiju često zacrveni otvor na piši i boli ga, ne želim čekati da se upali pa onda na vrat na nos da to radimo i još da ga kljukaju antibioticima.

ma nije ni to ništa strašno, sjeti se epizode iz "sex i grad" kad šarlota natjera dečka da ide na obrezivanje, a on je onda ostavi jer se zaljubi u svoju ćunu i hoće da je podjeli sa svimauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jao i ja se uvijek sjetim ovoga i njegog komentara da mu je cici mici kao Šar pej user posted image

hvala vam zene od srca na cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12793
22.1.2010 19:18:28   
pocahontas
upravo sada se Rafael na svoju osmu mjesečnicu digao samostalno na noge user posted image -placem Boze dragi..on fakat sve po pe esu...e svasta..a malo prije napisah da samo sto nije...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 12794
22.1.2010 19:33:42   
Anoniman

upravo sada se Rafael na svoju osmu mjesečnicu digao samostalno na noge user posted image -placem Boze dragi..on fakat sve po pe esu...e svasta..a malo prije napisah da samo sto nije...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 12795
22.1.2010 20:03:07   
Ex Yu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma preko noci se dese promjene u njihovoj dobi ovaj moj je preko noci posto pravi vrag ... al ga za koji dan moras bas paziti mene je najvise strah tako kad se tek krenu dizati jer imam puno ruznih iskustava brat od mm je bio buca i tako je ruzno klecnuo i slomio butnu kost a od kume mi mali bio kod mene i drzo se za sto i preko vrata skroz se udario od cosak stola ... pazi dobro na taj period

Danijal 09.06.2009

Neposredna veza do poruke: 12796
22.1.2010 20:06:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image

Cestitamo i mi drugu Rafiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...iako pokusavate zakuhati.... mi kuliramouser posted image ...nema razloga za brigu, Ajna je nasauser posted image ...ona to znauser posted image ...ccccccccccccc, ni ne hodate jos  tek ste stali (user posted image user posted image user posted image user posted image ) a vec bi stariju koku vodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma sta vam je...get realuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12797
22.1.2010 20:34:31   
marinčii
čestitamo i Rafi mali rođendanuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12798
22.1.2010 20:34:58   
Mya_81 RR

Ma, bravo za Rafija user posted image user posted image user posted image user posted image

Eeeee, baš uživamo u tim njihovim počecima...mogu misliti koju milinu osjećaš oko srca user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 12799
22.1.2010 21:16:40   
Anoniman
evo,nas da se javnemo malo
bili smo u gostima slusao je sat vremena ,sjedio u sjedajki poce nakon sat kmekat ajmo reko fajront,cim nece vise da sjedi neisplati se nosat .Dovoljno smo bili,makar promjenili kucu,i ljudeuser posted image
eno mm .ga nosa i suta loptu snjim poobara mi svo cvijece sta ce biti kad mognu obadvoje sutatuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 12800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  510 511 [512] 513 514   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  510 511 [512] 513 514   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *