|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  514 515 [516] 517 518   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.1.2010 15:02:34   
aamra
Anidla drago mi je da je sve ok. Ako planiras u pon.kod dr.Vukovic da znas da ne radi sljedecu sedmicu. Tako nam je rekla u petak, pa eto da znas ako sincica vodis iskljucivo kod nje

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12876
23.1.2010 15:15:16   
anidla
IZVORNA PORUKA: aamra

Anidla drago mi je da je sve ok. Ako planiras u pon.kod dr.Vukovic da znas da ne radi sljedecu sedmicu. Tako nam je rekla u petak, pa eto da znas ako sincica vodis iskljucivo kod nje

joooj jest mi krivo! sta da radim....trebao je jos u prosli ponedjeljak da primi vakcinu....jel mi puno jos jednu sedmicu cekat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ipak je ona upoznata sa nasom situacijom i rekla je da njoj donesemo nalaz...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 12877
23.1.2010 15:36:40   
Mya_81 RR
Čestitamo našoj slatkoj drugarici na prvom zubiću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla, drago mi je da je sve super...sigurno je pravo olakšanje....a što se tiče vakcine sigurno nije problem da malo kasnite...mi kasnimo 4 mjeseca user posted image ...i idemo iduću sedmicu da iskoristim dok nije bolesna...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 12878
23.1.2010 15:37:23   
Meri29
E Anidla super, bas mi je drago da je sve ispalo ok, jak je taj nas mali momak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sahara cestitamo prvi zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja lutkica skoro cijeli dan spava, nadam se da mi nocas nece misliti da je dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12879
23.1.2010 15:40:26   
Schecherlemica
Pozdrav nasoj generaciji...user posted image user posted image user posted image
Cestitamo prve zubice...user posted image user posted image user posted image
Moj Juniorko pajki,a mama sprema klopu i malo na najdrazi rr...
Inace smo super,mala moja bebica je prava dobrica,a i mi u Utorak idemo na bocu i prvi pregled kod pedijatra...
Ljubimo vas sve puno,puno!!!

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 12880
23.1.2010 15:49:22   
Anoniman
mi smo danas,bili van pa otisli od mm nane bolje da nisam al et.
Otisla a ona ce jojj,nemam sta da ti dam da jedesuser posted image reko nije on veliki da dajes sad on usto iza rucka flasu jeo nedaji nis.
Ma zena navalila ,i nema druge A sjedi a ona rovinja po ladicama kad nadje otvorenu neku crnu,cokoladicuuser posted image user posted image ej i pokusava da trpa mu u usta nosi prema njemu.
A ja djete uze nabrzinu,ispred njenog nosa sebi na ruke vaj,reko majko mila nemoj bolan rekla sam jos cokoldau nosis
Kaze da vidim sta ceuser posted image cuj sta ce,lizat ce eto sta ce sta on zna sta god,mu stavis u usta nebi odbio sigurno.
I tako oboli 5min guzicom i otisli
a mm.kriv on me natjerao da odemuser posted image
uvijek stom,starom nanom vodim rat,kad odem oko hrane i A

danas je ludnica,sta je ovom djetu samo po 5min.odspava i eno pjeva ustouser posted image user posted image
al zato bi veceras trebao rano leci,abd.nadam se .....

< Poruku je uredio felix -- 23.1.2010 15:52:04 >

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 12881
23.1.2010 16:04:10   
anidla
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Čestitamo našoj slatkoj drugarici na prvom zubiću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anidla, drago mi je da je sve super...sigurno je pravo olakšanje....a što se tiče vakcine sigurno nije problem da malo kasnite...mi kasnimo 4 mjeseca user posted image ...i idemo iduću sedmicu da iskoristim dok nije bolesna...user posted image

ma onda cemo i mi sacekati....a sta je s malom Minjicom, jel i ona kao moj Noa hiper senzitivna user posted image dushe nase male osjetljive,...
ljubi nam drugarstvo user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12882
23.1.2010 16:10:10   
Apotekarka
Anidla za vakcinu ti nikad nije kasno,ne smije se dati ako nije proslo 45 dana od prehodne...
Felix razumijem te...Ja odem sa svojim kod svekra i svekrve a oni trpaju sve zivo ja uvijek kazem ljudi nemojte sit je ima on svoje,a njemu sta god das pojeo bi kakav je kaze vidis da gleda...ajd neku vecer mu pure dali nigdje veze al ajd i petit keks komadic rizne cokolade ali sinoc mi je stvarno puko film svekrva mu daje palacinke i to pomazane bestiljom kao nece mu nista od tog biti sljive i secer a i zaova i svekar dodaju kao bolje nego kupovne kasice e reko znate sta vi sebiu kad rodite dajite sta god hocete a njemu prestanite davati neke glupostiuser posted image user posted image user posted image ...
Uletjela sam na brzaka moram usisati komplet kucu i Antonia okupati,mm hoce peci snicle d zavrsimo sve dok gosti nisu stigli...Joj ja se malo prehladila a bome i umrno se osjecam(hocu ja na rr do 2 u noci)user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12883
23.1.2010 16:11:55   
Mya_81 RR
Ma, nas je bas nesto zaredalo ove sezone, ali se nadam da necemo biti previse osjetljivi ubuduce user posted image

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12884
23.1.2010 16:13:42   
Nellica
Drage moje,

konačno minut vremena, auuu kako ste bile aktivne, nema šanse da sve pohvatam.

Čestitke za prvi zubićuser posted image user posted image user posted image
Anidla drago mi je da je sve ok.

Mi nismo spavale cijelu noć. Anu muči začepljen nosić,user posted image user posted image noć je provela na mom ramenu,
natapam je fiziološkom i Nisita sprejem, izvlačim pumpicom, ali i dalje jedva diše,user posted image user posted image user posted image uspjela se umiriti i malo zaspati, vidjet ćemo do kad .

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12885
23.1.2010 16:25:44   
Mya_81 RR
Nellice, možeš joj staviti prepolovljenu glavicu crvenog luka iznad glave u krevetiću da lakše diše...jest da ujutro smrdi kao u čevabdžinici user posted image ali bolje i to ako pomaže...ja sam to jedno vrijeme stavljala kad smo imali malo začepljen nosić, a i sto sam stavljala eterično ulje eukaliptusa u onu lampicu sa lučicom...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 12886
23.1.2010 16:29:38   
Nellica
Moram probati večeras to sa lukom , baš sam pročitala na temi začepljenih nosića...
a vidiš nisam se sjetila za eterična ulja ili onu wick kremu.... moram poslati muža u apoteku.

5.12.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12887
23.1.2010 16:31:38   
Mya_81 RR
Ne znam kako si mislila koristiti wick kremu, ako si mislila mazati na prsa možda bolje dr. Thais jer njega sigurno mogu koristiti i bebe. Uglavnom, te kreme moraju biti bez mentola ako će se koristiti za bebe...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 12888
23.1.2010 16:32:54   
Anoniman
Anidla super sto je sve proslo uredu,sad možes biti mirna.user posted image . evo mi se vratili doma sa sela,Nikola je super slusao,samo se smijao citav dan, eto i to smo obaviliuser posted image

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 12889
23.1.2010 16:35:29   
Anoniman
apotekarko,oces ti sjedit za rruser posted image a mozda te muzek otkrijevao u noci pa se nahladila heheh
kod tebe stalno,neki gosti dolaze kad ce te vi njih obici kad stalno neko kod vas,koliko sam mogla primjetit.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12890
23.1.2010 16:39:43   
Nellica
Ups dobro da si mi rekla, da mentol nesmije za male bebe, a dr. Thaiss jeli ih ima više ili neka odredjena za mazati prsa??

5.12.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12891
23.1.2010 17:50:42   
Anoniman
Za zacepljen nos najbolje kupiti korijen bijelog sljeza i potopiti ga pa ukapavati u nos, sretno!

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 12892
23.1.2010 17:57:16   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Nellica

Ups dobro da si mi rekla, da mentol nesmije za male bebe, a dr. Thaiss jeli ih ima više ili neka odredjena za mazati prsa??

Ja sam svojoj bebi sa 2,5 mjeseci mazala wick ali samo pola cajne kasikice po prsima i leđima pedijatrica mi rekla da smijem i pomoglo joj je.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 12893
23.1.2010 18:04:15   
aamra
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: aamra

joooj jest mi krivo! sta da radim....trebao je jos u prosli ponedjeljak da primi vakcinu....jel mi puno jos jednu sedmicu cekat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ipak je ona upoznata sa nasom situacijom i rekla je da njoj donesemo nalaz...

Da te utjesim moje dijete nije jos ni prvu primilo, onu sa 1 mjesec ;-) Borimo se sa povecanim bilirubinom od rodjenja. Tako da ti sigurno nije kasno

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 12894
23.1.2010 18:54:55   
Anoniman
anidla drago mi je da je sve ok user posted image
sahara, pa konačno!!!!! E čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aamra)
  Neposredna veza do poruke: 12895
23.1.2010 18:57:21   
anidla
hvala mila moja user posted image

joj jest se Noa unervozio, navikao u ovo doba svaku noc da se kupa a ja sam veceras sama s njim....mm na putu...ne znam kako ce zaspat majke mi, kenka al kenka...dodje mi da komsinicu zovnem da mi pomogne majke mi, uh....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12896
23.1.2010 18:58:43   
Anoniman
Pa zovi je user posted image , još ako ste baš "dobre" ne znam što razmišljaš user posted image i onda kad Noa zaspe počastiš je kaficom user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12897
23.1.2010 19:00:23   
anidla
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Pa zovi je user posted image , još ako ste baš "dobre" ne znam što razmišljaš user posted image i onda kad Noa zaspe počastiš je kaficom user posted image

nismo bas bas dobre, korektni odnosi ali kad nam sta zafali pokucamo na vrata jedna drugoj user posted image
malo je glupo jer sam joj danas posudila  10 jaja za pitu, ispast ce usluga za uslugu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sve sto treba da mi vodu polijeva po bebi, sto je sigurno, sigurno je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12898
23.1.2010 19:03:13   
Anoniman
anidla reci dat cu ti jos 10 jaja samo dodji pomocuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 12899
23.1.2010 19:03:41   
Anoniman
Danas smo imali mali milion presvlacenja, nesto od hrane koju nemilosrdno baca okolo i po sebi (izgleda da ce i drugi zubic izbiti pa pola hrane ljutito posamara okolo), a i uspjela je doci do prljave obuce prije nego sam skontala gdje je i lijepo je pregledala sve, nadam se da nije lizala prsteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  514 515 [516] 517 518   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  514 515 [516] 517 518   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *